DE VERFBERG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VERFBERG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.148.249

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 03.07.2014 14255-0115-017
19/09/2014
ÿþC Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONT

12 -

BELGISCH

(.JR BELGE

)9- 2014

STAT3 ADMod.voRrr

NEERGELEGD

1 1 khi, 201

Rech n ofieEL

11.11111,.ij111,11,1111

Vc I

behc

aar

Bel!

Staa'





II

_

Ondernemingsor : 0843.148.249

Benaming

voluit) : DE VERFBERG

(verkort) .

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: OOSTNIEUWKERKSESTEENVVEG 24 A, 8800 ROESELARE (volledig adres)

'Onderwerp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 7 augustus 2014 blijkt:

- kennisnarne van het ontslag, schriftelijk aangeboden, door bvba PIETER DER00, met zetel te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 24, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Pieter DER00, wonende te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 24, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 7 augustus 2014

Luc BERGHE

zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/11/2013
ÿþ~ À

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememrngsnr : 0843148249

Bea"EaEYiil'lÇi

(voluit) DE VERFBERG

(verkort; .

NEERGELEGD

18, 11, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL KÔFi G;n:~ K



3178633*

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Oostnieuwkerksesteenweg 24/A, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - aanpassing en coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op ZEVEN NOVEMBE=R TWEEDUIZEND EN DERTIEN, nog ter registra-tie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Ven-nootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DE VERFBERG, met zetel te Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 24 A, Rechtsgebied KORTRIJK. B.T.W.-nummer : BE 843.148.249. Ondernemingsnummer. 0843.148.249, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING - KAP ITAALVERHOGING

1/ De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennoot-schap, dat thans vastgesteld is op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550,00 EUR), te verhogen met een bedrag van VIJFENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERDDRIEËNDERTIG EURO (45.633,00 EUR), om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550,00 EUR) tot VIERENZESTIGDUIZEND HONDERDDRIEËNTACHTIG EURO (64.183,00 EUR), door het creëren van TWEEHONDERDZESENVEERTIG (246) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die in speciën zullen volstort worden, van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen deel hebben in de uitkering van de dividenden vanaf heden (pro rata temporis).

2/ De vennoten verzaken, wat deze kapitaalsverhoging betreft, aan de uitoefening van elk mogelijk voorkeurrecht.

3/ Deze TWEEHONDERDZESENVEERTIG (246) nieuwe aandelen worden als volgt in geld ingeschreven:

De heer Berghe Luc en mevrouw Vandenbussche Linda, beiden voornoemd, verkla-ren beiden afzonderlijk, na de voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, vol-ledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en schrijven, elk in op honderddrieëntwintig (123) aandelen, hetzij elk voor een bedrag van TWEEËNTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERDZEST1EN KOMMA VIJFTIG EURO (22.816,50 EUR), deze som vertegenwoordigend heel het bedrag van huidige kapitaalsver-hoging, waarop aldus volledig ingeschreven werd.

Overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen, werd een be-drag van VIJFENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERDDRIEËNDERTIG EURO (45.633,00 EUR) gestort op een bijzondere rekening, en wel ais volgt :

- door de heer Berghe Luc, voornoemd, voor een bedrag van TWEEËNTWIN-TIGDUIZEND ACHTHONDERDZESTIEN KOMMA VIJFTIG EURO (22.816,50 EUR)

- door mevrouw Vandenbussche Linda, voornoemd, voor een bedrag van TWEE-ENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERDZESTIEN KOMMA VIJFTIG EURO (22.816,50 EUR)

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap ge-houden. Over die rekening Kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, en nadat de optredende notaris het bericht heeft gegeven van het verlijden van de onderhavige akte.

Het totale bedrag der stortingen, hetzij VIJFENVEERTIGDUIZEND ZESHON-DERDDRIEËNDERTIG EURO (45.633,00 EUR), is van nu af ter beschikking van de vennootschap, zoals comparanten verklaren en erkennen.

Aldus stelt de vergadering vast dat op de nieuwe aandelen volledig ingeschreven werd, en deze volledig volstort werden, zodat het maatschappelijk kapitaal gebracht is op VIERENZESTIGDUIZEND

HONDERIDRIEENTACHTIG EURO (64.183,00 EUR), vertegenwoordigd door

DRIEHONDERDZESENVEERTIG (346) aandelen zonder ver-melding van nominale waarde, die elk EEN / DRIEHONDERDZESENVEERTEGSTE (1/346ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. TWEEDE BESLISSING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STA-TUTEN

Op oe laatste Lslz van La: k B e1arris+dadi FçcIQ ho rennrg%seici vo ot " ,.3.aJrnwntereiut rotars hetzi, var de. r.alsoEo'in(sfF)

iC ^ÛÁ~I :1C .Cc1t33crSGni1 roi &a,1., er .ail Cc-een to ver,cgetr~,ocrr?.gr3n korst.

t ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit tengevolge van de beslissingen hierboven en tengevolge van de aanpassingen onlangs doorgevoerd in het Wetboek van Vennootschappen, de volledige statuten van de vennootschap te coördineren, bij te werken, aan te passen, en taalkundig op punt te stellen, en aldus een nieuwe tekst tot stand te brengen, onder meer op volgende punten:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERENZESTIGDUIZEND HONDERDDRIEËNTACHTIG EURO (64.183,00 EUR). Het is verdeeld in driehonderdzesenveertig (346) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderdzesenveertigste (1/346ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke en/of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door een argemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, na-tuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en be-eindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervul-fan. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een ven-nootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergade-ring die de duur van hun opdracht bepaalt:

1)Niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet;

2)Statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Statutair zaakvoerder: werden benoemd tot statutair zaakvoerder voor de volledige duur van de vennootschap:

-Voornoemde heer Berghe Luc, die zijn mandaat aanvaard heeft

-Voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "PIETER DE-ROO", welke vennootschap bij de uitoefenen van haar mandaat vertegenwoordigd wordt door haar vaste vertegenwoordiger, met name: heer Pieter Deroo, die zijn mandaat aanvaard heeft,

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn tot ver-wezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzit-ter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in alle handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten, voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshande-lingen zijn geoorroofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer-ders ïn geval van overdreven volmacht.

Wanneer een zaakvoerder zich in één van de in de artikelen 259, 260 of 261 van het Wetboek van vennootschappen omschreven hypotheses bevindt, dienen de in deze wetsbe-palingen voorgeschreven formaliteiten te worden nageleefd.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissaris-sen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingbepaling voor-zien bij artikel 141,20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot con-form artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een com-missaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De ver-goeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toe-stemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de

vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer ver-plicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de be-stemming van het saldo van de nettowinst.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck te Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd vee registratie)

Op rie 1+3yÏSíx 417. ver; ire4E;'cl.^v ' r" ?a" 'sm Ft'R zOûWar,.Ç7fl,;. d -;;1 r1:i t _îrfi'll.?77tfe!'{tC 4loláris bot?. i :' ' %;` ajr ,}(CSrwtr;

b~^.voG-e. de F.'.lh:Silc..`Cc,r, F;13 a3117i£k1 vai cie-den te vCrtagc^r?'w"' 1reFa2 . Naam er bariole? 11.9

27/05/2013
ÿþMod Word 11.1

1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0843.148.249 Benaming

(valuit) : DE VERFBERG

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 24/A, 8800 ROESELARE (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 mei 2013 blijkt

de benoeming van mevrouw Linda VANDENBUSSCHE, wonende te 8800 Roeselare, Gabriëlstraat 57 tot

bijkomend zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 1 mei 2013.

De zaakvoerder zal individueel over de bevoegdheden en machten beschikken zoals vermeld in artikel 21

van de statuten van de vennootschap.

De heer Luc BERGHE Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MO

3

BELGI

Ondernenningsnr : 8 3- 11

E IuII IuIII I I~b III

*iaoaao~o*

Benaming (voluit) : DE VERFBERG

NEERGELEGD

2 3. 01, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL riffia _~C~TRIJYi~~

bel

ai

BE

Sta

uhI

NITEUR BELGE

1 -41- 2012

3CH STAATSBLAD G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) ;

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostnieuwkerksesteenweg 24 A

8800 Roeselare

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Kathieen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op

19 januari 2012, BLIJKT dat:

I. de sub IV nagemelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

met de naam "DE VERFBERG".

ll. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 24 A.

IIL de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

IV. de vennoten f oprichters zijn:

2. Kortrijk, ondernemings- en BTW-nummer BE 0888.976.789; alhier, overeenkomstig artikel 22 der:. statuten, rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden door twee, samenhandeiende zaakvoerders, met name:

-- de heer DEROO Pieter André Maria, geboren te Roeselare op 14 februari 1985, wonende te 8800

Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 24;

- mevrouw DEPOORTER Diane Marie-Claire, geboren te Moorsiede op 13 juni 1960, wonende te,, 8800 Roeselare, Westlaan 482;

beide benoemd tot zaakvoerder in fine van voormelde oprichtingsakte, zoals samen met het uittreksel ervan't bekendgemaakt in voormelde Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

V. het maatschappelijk kapitaal achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, verdeeld in ;i

honderd (100) gelijke aandelen, en volstort is ten bedrage van ¬ 100,00 per aandeel; aldus is in totaal'i

tienduizend euro (¬ 10.000,00) ter beschikking van de vennootschap.

VL het maatschappelijk kapitaal volledig gevormd is door stortingen in geld.

Vll, het boekjaar ingaat op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste

boekjaar vangt aan op heden (19 januari 2012) om te eindigen op 31 december 2013.

: VIii. omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening,;

overblijvende saldo, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten: "

"Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming,: van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering. over de bestemming van het saldo van de nettowinst"

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is" ' daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars= beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. '

" Zij beschikken over aile machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging" van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. De vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun aanstelling door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

IX. als statutair zaakvoerder van, de vennootschap zijn aangesteld, en dit voor onbepaalde duur:

- :

voornoemde lieer BERGHE Luc;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1. De heer BERGHE Luc Albert André, geboren te leper op 20 februari 1965, wonende te 8970:

Poperinge, Brabantstraat 7. "

De BVBA "PIETER DEROO", met zetel te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 24; RPR'

Voor- béhotideTt aan hri't Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-- voormelde BVBA PIETER DEROO", welke vennootschap bij de uitoefening van haar mandaat zal vertegenwoordigd worden door haar vaste vertegenwoordiger, met name: voornoemde heer Pieter DEROO. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in alle handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend. De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

X. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling " voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd ° kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een deskundige. De vergoeding van de deskundige komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de deskundige medegedeeld aan de vennootschap.

De algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 23, tweede alinea der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

XI. het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven:

"Voor zover dit ales wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon, ais agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, als concessionaris, en/of onder franchising - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande prestaties in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

1. Specifiek:

- de aan- en verkoop, de im- en export en distributie, zowel in het groot als in het klein, van:

decoratieartikelen, verven en vernissen, onderhoudsproducten, adhesiven, behangpapier, soepele vloerbekleding, gordijnen en raambekleding, parketten, bouwmaterialen, voegdichtingen, chemische producten, tapijten, mortels, gereedschappen, kledij, zonnewering, laminaat, spuitinstallaties en alle materialen en werktuigen zowel handmatig en elektronisch voor applicatie en/of verwerking van bovenstaande producten.

- aanmaken van kleuren op kleurmachines.

2. Algemeen:

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder in andere ondernemingen.

- het verstrekken van managementadviezen in de meest ruime zin van het woord.

- het verlenen van adviezen en financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

- het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke " goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

3. Beheer van eipen roerend en onroerend vermogen:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen " aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door. inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen -en ondernemingen.

4. Bijzondere beoallnaen:

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is:

- alle handelingen van commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, administratieve, onroerende of ,

roerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel in ; verband staan, ermee verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, bevorderen en/of helpen uitbreiden; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

- zich door deelneming, vereniging, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, overname,

samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of afspraak, of op om " het even welke wijze interesseren in alle Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, syndicaten, organisaties of groeperingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk, verwant of samenhangend aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Aldus:

- mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel

157 van de Wet van 04 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 05 augustus 1991;

behoren evenmin tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning ais vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van 06 september 1993 tot: bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- zijn uitgesloten aile handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Financial Services and Markets Authority vereist is.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te ' schikken naar de wettelijke regels terzake."

omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

'De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar 2014 om negentien uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld."

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander stemgerechtigd vennoot om zich te laten vertegenwoordigen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verseden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe : zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele

" commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen 1 naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. is binnen deze periode ' de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ; ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wel een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd."

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan.

VOLMACHT

" Ter voldoening van alle formaliteiten en verplichtingen bij één of meerdere erkende ondememingsloketten, bij de BTW- en belastingsadministraties en bij de KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) naar aanleiding van deze oprichting, verlenen voornoemde oprichters alhier een bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

v Voor-

bëhoudé i

aan hit

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening -

Vcror-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

mod 11.1

aansprakelijkheid "ÀccountánfskantóôrBjdm Vencoëllte" met zetel te 8800 Roeselare, Edmond DeLeyestraat', 29, RPR Kortrijk, ondememingsnummer 0477.781.121, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathieen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden cto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.12.2015, NGL 18.12.2015 15694-0268-017
10/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE VERFBERG

Adresse
OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 24 A 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande