DE VIER SEIZOENEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VIER SEIZOENEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.558.561

Publication

05/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va lg akte



11

150 166

Vo"

behoi aan Belgl

Staats

NEEfCCLEGD

MONITEUR BELGBriffie Rechtbank Koophandel

211 -12 2014 18 DEC 2014

E.LGISCH STAAT BLA,rGent Afd

diif$eBrugge

ne griffier

~.

et

Onderneming9nr : 0472.558.561

Benaming (voluit) : DE VIER SEIZOENEN

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Generaal Lemanlaan 172

8310 Brugge (Assebroek)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de BVBA "DE VIER SEIZOENEN", met zetel te 8310 Brugge (Assebroek), Generaal Lemanlaan 172, gehouden voor Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 15 december 2014, eerstdaags te: registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT : AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE

Ï; De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen, thans vastgesteld op 24,79- euro per aandeel, af te schaffen en te vervangen door een fractiewaarde van 1/750ste van het kapitaal. TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op achttienduizend vijfhonderd twee en negentig euro één cent (¬ 18.592,01) te verhogen met dertigduizend euro (¬ 30.000,00) en het aldus te brengen op achtenveertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 48.592,01). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

DERDE BESL IT : STATUTENWI3ZIGING

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de voormelde kapitaalverhoging en te vervangen door de tekst vermeld in het derde agendapunt.

VIERDE BES UIT : Tnschri'vin - afbetalin ' - ver . oedin . .

Zijn alhier tussengekomen, de heer Carl Vandermoere en mevrouw Martine Corty, die, na voorlezing te hebben aanhoord van het voorgaande, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en van haar financiële toestand en verklaren dat zij volgende contanten inbrengen :

1. De heer Carl Vandermoere, voornoemd, een bedrag van achtentwintigduizend euro, volstort (C 28.000,-)

2. Mevrouw Martine Corty Lille, voornoemd, een bedrag van tweeduizend euro, volstort '

(C 2.000,-)

SAMEN : dertig duizend euro

Bankattest

Het genoemde bedrag is bij overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer li BE64 7490 1090 9592

Bij KBC Bank geopend op naam van de BVBA "DE VIER SEIZOENEN", zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op elf december 2014. Dit bewijs van deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren. Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over ;ï deze rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden nadat de optredende Notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(C 30.000,-)

mod 11.1

Vobr-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De vergadering stelt vervolgens vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is

zodat het kapitaal van de vennootschap thans achtenveertigduizend vijfhonderdtweeënnegentig

euro één cent (E 48.592,01), vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam zonder vermelding van

waarde.

VIJFDE BESLUIT : GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit om, in uitvoering van voormelde besluiten en in aanpassing aan de actuele

vennootschapswetgeving, nieuwe statuten goed te keuren samengevat als volgt :

1.NAAM en VORM :"DE VIER SEIZOENEN", BVBA;

2.ZETEL: te 8310 Brugge (Assebroek), Generaal Lemanlaan 172

3.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

De import en export, aan- en verkoop, huur en verhuur van bloemen en planten en alle er

bijhorende decoratieve uitrusting en artikelen.

De tuinarchitectuur, tuinaanleg en tuinonderhoud, en in het algemeen, de inrichting en decoratie met bloemen en planten, zowel binnens- als buitenshuis.

Het patrimonium gevormd door onder andere inbengsten en bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, ruilen, verkavelen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onreoende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks voor eigen rekening of voor rekening van derden, tot alle onroerende en financiële verrichtingen overgaan, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die dit kunnen bevorderen of vergemakkelijken. Zij mag onder meer, ter bevordering van haar maatschappelijk doel, samenwerken met of deelnemen in andere vennootschappen. De vennootschap zal zich eveneens kunnen borg stellen voor daden, mits vergoeding, onder voorbehoud van de verbodsbepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende taken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken. Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt. 4.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

5.MAAT5CHAPPELL3K KAPITAAL : E 48.592,01,-, verdeeld in 750 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

6.BESfUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij warden benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou warden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder hun bevoegdheid.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elk van hen de meest uitgebreide macht om afzonderlijk te handelen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde warden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

7.JAARVERGADERING: ieder jaar op de tweede zaterdag van de maand juni. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

8.JAARREKENING: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar.

ZESDE BESLUIT : VOLMACHT

De vergadering geeft volmacht aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem, om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de gecoordineerde tekst der statuten en een uittreksel uit onderhavige akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 15 december 2014,







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 29.08.2012 12467-0148-015
30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.11.2011, NGL 29.11.2011 11618-0276-014
26/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.10.2011, NGL 24.10.2011 11583-0089-013
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 26.08.2009 09623-0047-014
18/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 16.12.2008 08849-0300-014
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 30.08.2007 07639-0190-015
13/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.06.2006, NGL 12.10.2006 06836-1789-016
20/09/2005 : BG092571
26/07/2005 : BG092571
03/11/2004 : BG092571
03/03/2004 : BG092571
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 21.08.2015 15442-0520-018
18/08/2000 : BGA017128

Coordonnées
DE VIER SEIZOENEN

Adresse
GENERAAL LEMANLAAN 172 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande