DE VLIEGENDE OLIFANT

Société en commandite simple


Dénomination : DE VLIEGENDE OLIFANT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 826.376.751

Publication

10/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

- J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111*,!1.1111.1)1711j11111

V beh aa Bel Sta

III

Ondernemingsnr : 0826.376.751

Benaming

(voluit) : DE VLIEGENDE OLIFANT

(verkort) :

Rechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: HARI ULFSTRAAT 4 TE 8460 OUDENBURG

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING WIJZIGING NAAM

Op de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap op 20 december 2013 werden volgende beslissingen genomen

1. Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend de vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering, in overeenstemming met artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting, van een tussentijds dividend voor een bedrag van 37.000,00 euro. Dit dividend zal toekomen aan de vennoten, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Alle vennoten besluiten vervolgens op individuele wijze met betrekking tot de wijze waarop de dividenduitkering geschiedt, dat deze niet cash wordt uitbetaald, doch wel via het boeken van een schuld van de vennootschap ten opzichte van de vennoten, ten bedrage van 33.300,00 EUR in totaliteit. De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft ten opzichte van de in rand vermelde vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend,

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering, overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van 10% van het tussentijds dividend. De vergoeding voor deze kapitaalverhoging bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Kapitaalverhoging door inbreng in natura:

De vennoten verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van 33.300,00 EUR, bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend ingevolge voormeld eerste besluit van huidige algemene vergadering. Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen (na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992) van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De algemene vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van 33.300,00 EUR om net kapitaal te brengen van 18.000,00 EUR op 51.300,00 EUR door inbreng in nature van de dividendvordering.

Ter vergoeding van de voormelde inbreng in nature worden geen nieuwe aandelen toegekend aan de inbrengers. De vergoeding voor de voormelde inbreng in nature bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de aandelen van de inbrenggenietende vennootschap.

Teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 51.300,00 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, leder aandeel vertegenwoordigt 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap."

Op de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 27 januari 2014 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Thuisverpleging & Uitvaartzorg Bentein-Pollet". Deze wijziging heeft uitwerking vanaf 1 januari 2014.

De bestaande tekst van artikel 1 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap zal handelen onder de benaming "Thuisverpleging & Uitvaartzorg Bentein-Poiler.

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande moet cie benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of door de afkorting "Comm.V', met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1P

ut Vobr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

de vennootschap, het woord  rechtspersonenregister" gevolgd door het ondernemingsnummer en de vermelding van de zetel van de rechtbank waarbinnen de vennootschap haar zetel heefL"



Dhr. POLLET Gregory

zaakvoerder - beherende vennoot

Mevr. BENTEIN Annick

zaakvoerder - beherende vennoot







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/12/2012
ÿþMad Word 17.1

Ondernemingsnr : 0826.376.751

Benaming

(voluit) : DE VLIEGENDE OLIFANT

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HARIULFSTRAAT 4 TE 8460 OUDENBURG

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL - BENOEMING ZAAKVOERDER-BEHARENDE VENNOOT.

Op de bijzondere algemene vergadering van 01 oktober 2012 gehouden op de maatschappelijke zetel werden niet éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen

1. De vergadering heeft met éénparigheid van stemmen beslist het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt :

De bestaande tekst van paragraaf 15 van artikel 4 van de statuten werd vervangen door de volgende tekst: ; "15. Het uitbaten van een begrafenisonderneming, funerarium, ... in de ruimste zin, Het vervoer van

overledenen. De verzorging van overledenen, gereedmaken voor de begrafenis, crematie of andere; bestemming van het stoffelijk overschot. Balsemen en verzorgen in het algemeen. Het verlenen van diensten' rond de begrafenis, crematie of andere vorm van bestemming van het stoffelijk overschot. Verhuur van de: ingerichte ruimten ïn mortuaria, evenals het verhuren van koelkasten en koelruimten. Het verzorgen van: begrafenissen, crematies of andere bestemmingen van het stoffelijk overschot. Het organiseren van, rouwmaaltijden, al dan niet in eigen beheer. Het afhandelen van de administratieve formaliteiten naar aanleiding van een begrafenis, crematie of andere bestemming van het stoffelijk overschot. Kleinhandel in bloemen of sierplanten. Groothandel en kleinhandel in begrafenis- en kerkhofbenodigdheden. Werkplaats voor; het typografisch zetten en drukken, voor steendruk, voor chromosteendruk en offset. Onderhoud en herstelling: van grafmonumenten. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, productie en distributie van om het even; welke goederen of materialen voor de uitvaartzorg, uitvaartsector, lijktooi of lichaamszorg in de meest algemene? zin."

De bestaande tekst van paragraaf 20 van artikel 4 werd vervangen dcor de volgende tekst:

"20. Het aankopen, verkopen, in beheer geven en nemen, verhandelen, procederen, bewerken en herstellen: van kunstvoorwerpen en antiek. Voor eigen rekening en voor rekening van derden binnenshuis zowel als; buitenshuis tentoonstellen van kunstwerken in de brede zin van het begrip. Kunstgalerij."

2. De vergaderling heeft beslist tot zaakvoerder - beherende vennoot voor de duur van de vennootschap te! benoemen : mevrouw Annick BENTEIN, wonende te 8460 Oudenburg, Hariulfstraat 4, Haar mandaat ging in! vanaf 01 oktober 2012 en is bezoldigd.

POLLET Gregory

Zaakvoerder - beherende vennoot

BENTEIN Annick

Zaakvoerder - beherende vennoot

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-reaei ye,ego ter grtttie van ¬ te

rechtbank van koophandel

Brugge  af . _ OD

oe

OV. 2012

Griffie Ge vrnefre"

N 11

*12199758*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE VLIEGENDE OLIFANT

Adresse
HARIULFSTRAAT 4 8460 OUDENBURG

Code postal : 8460
Localité : OUDENBURG
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande