DE VOUTE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE VOUTE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 534.900.362

Publication

13/06/2013
ÿþOndernerningsnr : o 5 34 go° Benaming

(voluit) : DE VOUTE

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Lostraat 11 8691 Alveringem (Leisele) Onderwerp akte ; OPRICHTING

Heden, 6 mei 2013 werd door de hierna volgende verschijners overgegaan tot de oprichting van de Vennootschap Onder Firma DE VOUTE

1. (MANT Herman, NN 53.12.24-389.88 , 8620 Nieuwpoort , Zeedijk 3 Bus 502

2, VANHOUTTE Fréderic, NN 82.11.02-217.67,8691Leisele-Alveringem, Lostraat 11

STATUTEN

Artikel 1: RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt ` DE VOUTE

Artikel 2: ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Leisele, Lostraat 11 . De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar een andere plaats in België bij besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan bijhuizen, kantoren, agentschappen en opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

Artikel 3: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor wijziging van de statuten in de vigerende wetgeving zijn gesteld.

Artikel 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel

Het uitbaten van een logies onder de vorm van kamer met ontbijt. Gastenkamers.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Op de laatste blz. van l.ujl. E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe . (o)i,(eri)

b.,voegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwOurdigesr

Verso : Naam en handtekening.

11

111

*13089712*

rod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

6,2

Artikel 5: KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen, of bij aanrekening van het bedrijfsresultaat.

Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vuor-Iiletiouen

aar, het

l3elgiscI Staatsblad

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan duizend euro. Tot beloop van dit bedrag wordt het minimum gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met in acht name van de voorschriften voor een statuten wijziging.

De vennoten kunnen de op het aandeel of aandelenpakket gestorte gelden geheel of ten dele terugnemen of ontslagen worden van de door hen aangegane verbintenis hun aandeel of aandelen te volstorten bij besluit van het bestuur genomen bij gewone meerderheid, op voorwaarde dat het bedrag van de terugneming of vrijstelling van de volstortingsverplichting kan worden aangerekend op het alsdan bestaande kapitaal dat minimaal gehandhaafd moet blijven op duizend euro.

Artikel 6: AANDELEN

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van tien euro.

Zij luiden op naam en worden aangetekend in het register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, daar ter inzage van de vennoten gehouden.

De aandelen zijn niet vrij overdraag boer.

Zij kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden aan een vennoot of aan een ander persoon die de hoedanigheid heeft door de statuten om vennoot te kunnen worden en dit met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die minstens drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

Artikel 7; INTEKENING

Het minimumkapitaal zoals bepaald in artikel 5 van deze statuten wordt bij oprichting onderschreven en volstort als volgt:

- NMANT Herman , verschijner nummer één.

Vijftig aandelen van tien euro ieder of vijfhonderd euro

- VANHOUTTE Fréderic, verschijner nummer twee

Vijftig aandelen van tien euro ieder of vijfhonderd euro

De verschijners verklaren kennis te hebben dat al de onderschreven aandelen volledig volstort zijn in geldspeciën, zodat de vennootschap thans beschikt over duizend euro.

Artikel 8: VENNOTEN

Vennoot is de natuurlijke of rechtspersoon die als dusdanig is opgetreden bij de oprichting of is aanvaard door het bestuur en als vennoot is ingeschreven in het aandelenregister, nadat hij zich plechtig heeft verbonden door de gedateerde, handgeschreven vermelding "goed voor hoofdelijke en onbeperkte verbintenis" gevolgd door zijn handtekening.

Over de aanvaarding, uittreding of uitsluiting van een vennoot beslist het bestuur bij gewone meerderheid. Artikel 9: BESTUUR

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders in geheime zitting gekozen door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder kan de vennootschap afzonderlijk verbinden tot een bedrag van 2.000 EUR, Voor verbintenissen, bestellingen boven dat bedrag dienen beide zaakvoerders te tekenen.

Artikel 10: CONTROLE

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris teneinde zich te kunnen vergewissen van de financiële toestand van de vennootschap, van de waarheidsgetrouwheid van de jaarrekening.

Olo de laatste blz. van bill(N venaelden : Recto : i, aann en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzíj van du Iii" i..c,v1Yii(, u!

I;evoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeravuuidig ii

Verso t aam en handtekening

Artikel 11; ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde woensdag van de maand mei om 14 uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, ten minste acht dagen voor de vergadering. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

Artikel 12: BOEKJAAR - JAARREKENING - WINST

I-let boekjaar begint op één januari, en eindigt op eenendertig december daarna.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van het bestuur de inventaris van het vermogen

opgesteld, wordt de balans opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten.

De resultatenrekening geeft het resultaat aan dat de vennootschap behaald heeft in het afgesloten boekjaar.

Op voorstel van het bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die hieraan zal gegeven worden, met in acht name van de volgende voorschriften.

Na bij de gewone meerderheid te hebben besloten welk gedeelte van de winst gereserveerd en welk gedeelte voor uitkering beschikbaar wordt gesteld, wordt de uit te keren winst gelijk verdeeld per aandeel.

Het bestuur kan in de loop van het boekjaar interim dividenden uitkeren.

Het verlies wordt ofwel overgeboekt ofwel gelijkelijk omgeslagen per aandeel.

Artike113: KEUZE VAN WOONPLAATS

Bij wijze van uitvoeringsmaatregel van het vennootschapscontract waartoe zij toetreden zijn de vennoten, obligatiehouders, zaakvoerders en vereffenaars, die in het buitenland wonen verplicht voor hun betrekkingen met de vennootschap in België woonplaats te kiezen.

Komen zij deze verplichting niet na dan worden zij geacht van rechtswege domicilie te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, aanzeggingen en aanmaningen kunnen worden betekend en alle brieven of berichten mogen worden toegezonden.

De vennoten worden geacht woonplaats te hebben gekozen op het-adres dat'4n het aandelenre-gister wordt ingeschreven bij hun toetreding. Met latere adreswijzigingen wordt slechts rekening gehouden in zoverre de vennoten op eigen initiatief deze wijziging schriftelijk hebben meegedeeld aan het bestuur.

Vuor-

t~ielioudélr n~nhet Belgisch 5taatsblád

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

op cie laatbte t,lc. van Liiil. Fi veiinelden ; Recto : t aarn en hoedanigheid van de instrornenterende natalis, hetyil van rlc. r t11(1.10

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veitegerimiooidiwn

Verso : h aam en handtekening

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap nemen de oprichters de volgende besluiten:

AANVANG EN EINDE VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31.12.2013 en het begint op 06 mei 2011

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

De oprichters beslissen met eenparigheid voor de eerste maal twee zaakvoerders aan te stellen en benoemen tot die functie die bezoldigd kan worden uitgeoefend:

IMANT Herman

Zijn mandàat vangt aan op 06 mei 2013. Zijn mandaat is onbezoldigd.

VANHOUTTE Fréderic

Zijn mandaat vangt aan op 06 mei 2013. Zijn mandaat kan bezoldigd zijn.

CONTROLE

De oprichters besluiten geen commissaris aan te stelten en evenmin controlerende vennoten

Getekend door oprichters te Alveringem -- Leisele op 06 mei 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-~iehoudmn aan het Belgisch Sthaatsl??Iazl

Op de laatste blz. van l_aiik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pet ,n(u)n(ryn bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwooidigrrr

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE VOUTE

Adresse
LOSTRAAT 11 8691 LEISELE

Code postal : 8691
Localité : Leisele
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande