DE VRIJE NOORDZEEZEILERS, AFGEKORT : V.N.Z.

Association sans but lucratif


Dénomination : DE VRIJE NOORDZEEZEILERS, AFGEKORT : V.N.Z.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.374.534

Publication

31/03/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEEPGFLEGD rFG IRIFFIE VAN DE

flfam13Ai11u &t_)OpHANDELTE

BRuGGE veflEa~iNG RRUGGE} f op:

Griffie

Dow

E 5t IA 11



Onderneminçisnr : 0410.374.534 Serrming

(voluit) : De Vrije Noordzeezeilers

(verkort): VNZ

Rechtsvorm : VZW

Zetel : De Smet de Naeyeriaan 1 8370-Blankenberge

Onderwerp akte . Jaarlijkse Algemene Statutaire Vergadering van 15 februari 2014

De Algemene Vergadering van "De Vrije Noordzeezeilers vzv+é" (VNZ) met zetei te Blankenberge heeft ingevolge de artikels 11 en 14 van de statuten, de hiernavolgende personen benoemd van 15 februari 2014 tot aan de volgende jaarlijkse Algemene Vergadering in februari 2015.

- Voorzitter Hermans Eric, Kempendree¬ 5, 2980 - Hafle-Zoersel

- Secretaris; Gillegot Roland, Ten Putte 10, 8200 Brugge-Sint Michiels

- Penningmeester: Van Maele Peter, Abelenstraat 2, 8020 Qosikamp

- Bestuurder. Corveleyn Jan, Landslag 10, 8380 Brugge-Dudzele

Bestuurder. Brada Roland, Zeedijk 44, App 4C, 8370 Blankenberge

Ontslagnemende Bestuurders: GEEN

Hermans Eric : Voorzitter

Gillegot Roland ; Secrets%,

Op de laatste big. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de vereniging, stichting d¬ organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/03/2013
ÿþ HSoD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T'

BRUGGE (Afdwing Brugge)

op: 2 2 FEB. 2013

reo eee

Griffie

iii lUtIt 1.111 III

V

bah aa Bel Sta

Ondernemingsar : 0410.374.534

Benaming

(voluit) : De Vrije Noordzeezeilers

(verkort) : V.N.Z.

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : De Smet de Naeyerlaan, 1, 8370-Blankenberge

Onderwerp akte

1. Bijzondere Algemene Vergadering van 19 januari 2013,

Onderstaande statuten van de V.N.Z. werden herwerkt en goedgekeurd:

STATUTEN V.N,Z.(19 januari 2013)

De Vrije Noordzeilers, afgekort "V.N.Z."

De Smet de Naeyerlaan 1

8370 - Blankenberge

Ondernemingsnummer: 410374534

Statuten goedgekeurd door de statutaire vergadering van 19 januari 2013:

Art. 1. De vereniging, een zeilvereniging zijnde, zal de benaming dragen "De Vrije Noordzeezeilers", vzw,

afgekort "V.N.Z.".

Art. 2. De vereniging heeft tot doel: Het verenigen van zeilers en eigenaars van zeilboten, en het verdedigen van hun sportbelangen. Het aanmoedigen en bevorderen van zeiltochten op de Noordzee. Zij zal hiertoe aan haar leden gelegenheid en mogelijkheid verschaffen, onder andere door het inrichten en deelnemen aan wedstrijden en tochten op zee. Zij zal zich eveneens inspannen om haar leden meer kennis en voorlichting te bezorgen op het gebied van zeevaart en watersport. Verder zal zij meewerken aan de beveiliging en ontwikkeling van de haven van Blankenberge als jachthaven.

Art. 2.1. De vereniging mag allerlei roerende en onroerende goederen, materialen, installaties en inrichtingen bezitten. ln het algemeen, al wat nuttig, dienstig, of noodzakelijk is om het nagestreefde doel te verwezenlijken.

Art. 3. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Het boekjaar zal aanvangen op 01 januari en eindigen op 31 december.

Art. 4. De zetel van de vereniging is gevestigd te 8370 Blankenberge, De Smet de Naeyerlaan 1, Gerechtelijk arrondissement Brugge.

Art. 5.1. De vereniging is samengesteld uit toegetreden leden en effectieve leden.

a. De toegetreden leden: deze zijn enkel fysische personen die zeilers en/of eigenaars zijn van een zeilboot, met een minimumleeftijd van 18 jaar, die door de Raad van Bestuur als "toegetreden" lid worden aangenomen. HijfZij die lid wenst te worden dient een schriftelijke aanvraag te richten aan de Raad van Bestuur. De beslissing tot aanvaarding als toegetreden lid geschiedt in de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid der stemmen zonder motivatie. De toegetreden leden betalen een jaarlijks instapgeld en hebben zolang ze toegetreden lid zijn geen stemrecht tijdens de Algemene Vergadering. De rechten en plichten van de toegetreden leden worden omschreven in het huishoudelijk reglement. De uitsluiting van een toegetreden lid gebeurt bij beslissing van de Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

b. De effectieve leden: deze zijn enkel fysische personen die zeilers en/of eigenaars zijn van een zeilboot, die door de Raad van Bestuur als effectief lid worden voorgesteld en aanvaard door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid (de helft +1). Om als effectief lid aanvaard te worden dient het toegetreden lid een wachtperiode van minstens (3) drie jaar te doorlopen, die ingaat vanaf de eerstvolgende jaarlijkse Algemene Vergadering, waarna hij/zij een schriftelijke aanvraag kan richten aan de Raad van Bestuur en dit minstens (15) vijftien dagen voor de Algemene Vergadering. De uitsluiting van een effectief lid behoort tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering op voordracht van de Raad van Bestuur.

c. De Raad van Bestuur kan ereleden aanvaarden die, indien zij stemrecht willen bekomen, aan dezelfde eisen moeten voldoen als de effectieve leden.

Art. 5.2. Het aantal effectieve en toegetreden leden is onbeperkt. Het aantal effectieve leden mag evenwel niet minder bedragen dan drie. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat effectief lid is van de vereniging.

Art. 5.3. De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen waarin onder andere de rechten en plichten van de diverse leden worden bepaald. Dit reglement wordt bij gewone meerderheid van stemmen van de Raad van Bestuur goedgekeurd en vervolgens ter bekrachtiging voorgelegd aan de Algemene Vergadering. 2

Art. 5.4. Alle leden, met name de toegetreden leden, de effectieve leden en de ereleden zijn volwaardige leden, die gehouden zijn de statuten, het huishoudelijke reglement, alsook de beslissingen en voorschriften van de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering na te leven.

Art. 6. Alle leden (van welke aard hun lidmaatschap ook) kunnen zich op ieder ogenblik terugtrekken uit de vereniging door een gewone schriftelijke ontslagbrief te richten aan de Raad van Bestuur. Wordt verder geacht ontsiagnemend te zijn, het lid dat zijn lidgeld en/of zijn bijdragen niet heeft betaald binnen de eerste twee maanden na het verzenden van de aanvraag tot betalen.

Art. 7. De Raad van Bestuur stelt het bedrag van het jaarlijkse lidgeld vast, dat niet meer mag bedragen dan 250 euro en door de Algemene Vergadering moet bekrachtigd worden. De Raad van Bestuur bepaalt eveneens de jaarlijkse bijdragen in de werkingskosten. Het bedrag van het lidgeld en/of de bijdrage is afhankelijk van de aard van het lidmaatschap.

Art. 8. Het lid dat ontslag neemt of wordt uitgesloten, van welke aard het lidmaatschap ook, heeft geen aanspraak op enig deel van het maatschappelijk bezit en kan de teruggave van de door hem betaalde bijdragen niet eisen. Het lid is echter gehouden zijn verplichtingen van het lopende jaar te vervullen. De erfgenamen van een overleden lid treden niet in zijn plaats. Zij bezitten geen rechten ten overstaan van de vereniging.

Art. 9. Enkel de effectieve leden, evenals de ereleden die aan de voorwaarden van art.5.1. voldoen, beschikken over stemrecht op de Algemene Vergadering. Dit stemrecht gaat in vanaf de eerstvolgende Algemene Vergadering volgend op hun aanvaarding als effectief lid.

Art. 10. De vereniging beschikt over volgende organen: De Algemene Vergadering van de leden en de Raad van Bestuur.

Art. 11. De Algemene Vergadering wordt jaarlijks per gewone brief of per e-mail door de Raad van Bestuur samengeroepen in de maand februari, De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle stemgerechtigde leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of, bij zijn afwezigheid door een ander lid van de Raad van Bestuur, bijgestaan door de bestuursleden. De Algemene Vergadering beschikt over de bevoegdheden voorzien in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen. Elk stemgerechtigd lid beschikt slechts over één (1) stem. De stemgerechtigde leden kunnen zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen bij volmacht door een ander stemgerechtigd [id. Er is slechts één (1) volmacht per stemgerechtigd lid toegelaten. Alle beslissingen worden met een gewone meerderheid in die vergadering genomen, tenzij de statuten het anders bepalen. Op ieder ogenblik kan een Bijzondere Algemene Vergadering bijeengeroepen worden na beslissing van de Raad van Bestuur, of op verzoek van minstens (1/5) één vijfde van de stemgerechtigde leden. De Bijzondere Algemene Vergadering wordt opgeroepen op dezelfde wijze ais de Algemene Vergadering. Stemmen tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering gebeurt op dezelfde wijze als tijdens de gewone Algemene Vergadering. Iedere uitnodiging tot Algemene of Bijzondere Algemene Vergadering vermeldt dag, uur, plaats en dagorde en dient minstens (15) vijftien dagen voordien te worden verzonden. Beide vergaderingen zullen steeds te Blankenberge worden gehouden. Van de beslissingen van de Algemene en/of Bijzondere Algemene Vergadering wordt proces verbaal opgesteld door de secretaris. Dit wordt door hem en de voorzitter van de vereniging, of zijn vervanger op de algemene en/of bijzondere algemene vergadering, ondertekend. Alle processen verbaal liggen ter inzage van alle stemgerechtigde leden op de zetel der vereniging. Ook belanghebbende derden moeten de besluiten van de Algemene Vergadering kunnen inzien,

" x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Art. 12. De Algemene Vergadering is wettelijk bevoegd voor de wijziging van de statuten, de benoeming en de afzetting van de bestuurders, de benoeming en de afzetting van de rekeningtoezichters en het bepalen van hun bezoldiging in geval een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de rekeningtoezichters, de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen, de ontbinding van de vereniging, de uitsluiting van een effectief lid, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk alsook aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 13. Op de jaarlijkse Algemene Vergadering worden 2 rekeningtoezichters (effectieve leden) aangeduid om de boekhouding van het boekjaar na te zien. Hun verslag dient meegedeeld aan de Algemene Vergadering. De rekeningtoezichters mogen deze taak geen 2 opeenvolgende jaren na elkaar opnemen.

Art, 14. Elk voorstel ondertekend door (1/20) één twintigste van het aantal stemgerechtigde leden dat voorkomt op het laatste ledenregister, dient opgenomen te worden op de agenda van de Algemene Vergadering en moet de Raad van Bestuur bereiken voor 31 december.

Art. 15. De Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur bestaat uit bestuurders, t.t.z. de voorzitter, de secretaris, de penningmeester en alle andere verkozen bestuurders die nodig zijn voor de goede werking van de vereniging.

1. Het bestuur van de vereniging wordt waargenomen door de Raad van Bestuur. Zij voeren hun mandaat of functie kosteloos uit. De Raad van Bestuur vergadert collegiaal en is samengesteld uit minimum drie en maximum zeven effectieve leden, waarvan de meerderheid eigenaar is van een zeilboot met een vaste ligplaats aan de V.N.Z.steigers. Zij worden verkozen door de Algemene Vergadering voor de duur van volgende perioden: de secretaris en de penningmeester voor drie jaar, de voorzitter en de andere bestuursleden voor twee jaar. Het aantal mandaten, alsook functies binnen de Raad van Bestuur worden bepaald door de Raad van Bestuur zelf. De voorzitter, secretaris en penningmeester warden rechtstreeks verkozen De overige functies worden bepaald door de samengestelde Raad van Bestuur. Elk stemgerechtigd lid dat aan de gestelde voorwaarden voldoet, t.t.z. minimum 3 jaar effectief lid zijn, kan zich kandidaat stellen tot voorzitter, secretaris, penningmeester of lid van de Raad van Bestuur. De kandidaturen dienen schriftelijk ingezonden aan de Raad van Bestuur, minstens (15) vijftien dagen voor de Algemene Vergadering en/of Bijzondere Algemene Vergadering en waarvan de dagorde dergelijke verkiezingen bevat.

2. De stemmingen geschieden geheim.

a. De voorzitter, de secretaris en de penningmeester worden verkozen mits het bekomen van de helft +1 stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden. Ingeval de voorzitter, de secretaris en/of de penningmeester de vereiste meerderheid niet halen, wordt in dezelfde vergadering een tweede stemronde georganiseerd, waarbij de kandidaten tenminste de helft+1 van het aantal stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden moeten behalen. Indien de vereiste meerderheid dan ook niet wordt behaald wordt verwezen naar een nieuwe Bijzondere Algemene Vergadering, waarbij andere effectieve leden met voldoende jaren lidmaatschap, zich ook kandidaat kunnen stellen. In geval van twee (2) kandidaten is de kandidaat met het hoogste aantal stemmen verkozen, met dien verstande dat de gekozene tenminste de helft +1 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden haalt. Bij het niet halen van de vereiste meerderheid kan een tweede stemronde georganiseerd worden. In geval van drie (3) of meer kandidaten is de kandidaat met het hoogste aantal stemmen verkozen mits hij tenminste de helft+1 stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden behaalt. In geval van gelijkheid van stemmen wordt bij een tweede stemronde, waarbij de 2 kandidaten met het hoogste aantal stemmen overblijven, de kandidaat met het hoogste aantal stemmen verkozen, mits de gekozene tenminste de helft+1 van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden haalt.

b. De overige leden van de Raad van Bestuur worden verkozen mits het bekomen van 40 procent van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden. Bij meerdere kandidaten en bij gelijkheid van stemmen zie punt 2.a, maar met dien verstande dat 40 procent van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden volstaat.

c. De uittredende bestuursleden zijn herkiesbaar.

3. De kandidaten voor een mandaat of functie in de Raad van Bestuur, moeten minstens (3) drie opeenvolgende jaren effectief lid zijn.

4. De effectieve leden met een handelsactiviteit die nauw verwant is met de watersport, kunnen geen deel uitmaken van de Raad van Bestuur. De leden van de Raad van Bestuur mogen geen bestuursfunctie in een andere watersportvereniging bekleden.

Art. 16. De leden van de Raad van Bestuur kunnen ten allen tijde en schriftelijk ontslag nemen. Het lid wordt geacht zijn mandaat verder uit te oefenen tot in zijn vervanging is voorzien uiterlijk tot en met de volgende Algemene Vergadering, of tot wanneer het lid de schriftelijke mededeling krijgt dat zijn ontslag aanvaard is. De

MOI), 2.2

le"

Q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitsluiting van een lid van de Raad van Bestuur kan slechts geschieden op dezelfde wijze als de uitsluiting van een effectief lid.

Art. 17, De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle daden van bestuur en voor alles wat niet uitdrukkelijk en exclusief tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoort. De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden niet overdragen aan niet tot het bestuur verkozen leden, Alle beslissingen worden met een gewone meerderheid in die raad genomen, tenzij de statuten het anders bepalen. De nodige documenten ter vertegenwoordiging van de vereniging worden steeds door de voorzitter en de secretaris ondertekend. Alle uitgaven dienen op de bestuursvergadering ter goedkeuring te worden voorgelegd. Betalingsopdrachten die aansluiten bij goedgekeurde uitgaven worden door de penningmeester op de best passende manier uitgevoerd, dit uitsluitend met een papieren of elektronische overschrijving. Teneinde betalingsopdrachten te kunnen uitvoeren hebben de penningmeester, en bij zijn (langdurige) afwezigheid de voorzitter, een bankvolmacht.

Art. 18. De Raad van Bestuur komt minster vier maal per jaar bijeen, na eenvoudige oproeping door de voorzitter en/of secretaris. De meerderheid der bestuurders dient aanwezig te zijn om geldig te beraadslagen. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de statuten het anders bepalen. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genoteerd in het proces verbaal van de vergaderingen, opgesteld door de secretaris, na goedkeuring, door hem en de voorzitter ondertekend, bewaard door de secretaris en zijn opvolgers en uitgehangen op de zetel.

Art. 19. De Raad van Bestuur kan een Dagelijks Bestuur samenstellen die bevoegd is voor het stellen van handelingen die strikt nodig zijn voor de dagelijkse werking van de V.N.Z. Het betreft handelingen of verrichtingen die van gering belang en tegelijkertijd spoedeisend zijn zodat niet kan gewacht worden tot de Raad van Bestuur samenkomt. Deze handelingen moeten in de lijn liggen met de beslissingen van de Raad van Bestuur. Enkel leden van de Raad van Bestuur kunnen deel uitmaken van het Dagelijks Bestuur. De leden van het Dagelijks Bestuur kunnen alleen handelen.

Art. 20. De bestuurders zijn persoonlijk niet gebonden door de verbintenissen van de V.N.Z. Hun verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van de ontvangen lastgeving.

Art. 21. De vereniging zal geen politieke, religieuze en/of filosofische strekkingen hebben of verdedigen. De voertaal is Nederlands.

Art. 22. Bij eventuele ontbinding zal het netto actief van het maatschappelijk algemeen vermogen voor een belangloze doelstelling worden aangewend te bepalen door de algemene vergadering.

Art. 23. De huidige standregels binden al de leden door het enkel feit van hun toetreden. Deze standregels kunnen niet gewijzigd worden dan volgens bij wet bepaalde voorwaarden, op voorstel van de Raad van Bestuur of de Algemene Vergadering.

Art. 24. Voor al wat niet omschreven is bij de huidige standregels, wordt verwezen naar de wet, het huishoudelijk reglement en de gewone gebruiken.

Art. 25. Voor elk geschil met betrekking tot het bestaan, de geldigheid, de interpretatie en de uitvoering van deze statuten, dat niet in der minne kan worden geregeld, zijn uitsluitend de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Brugge bevoegd.

Voor gelijkvorming afschrift:

Getekend,

Paul De Caluwe

Voorzitter

2. Jaarlijkse statutaire Algemene Vergadering van 16 februari 2013.

De Algemene Vergadering van "De Vrije Noordzeezeilers vzw" (VNZ), met zetel te Blanken-

berge heeft ingevolge de art. 11. en 15. van de statuten, de hiernavolgende personen be-

noemd:

Voorzitter: Hermans Eric, Kempendreef 5, 2980 - Halle-Zoersel tot aan de Algemene Vergadering van

februari 2015

Secretaris: Gillegot Roland, Ten Putte 10, 8200 - St. Michiels tot aan de Algemene Vergadering van februari

2016

MOD2.2

Luik B - Vervolg

Penningmeester. Van Maele Peter, Abelenstraat 2, 8020 - Oostkamp tot aan de Algemene Vergadering van februari 2016

Bestuurder. Corveleyn Jan, Landslag 10, 8380 - Dudzele tot aan de Algemene Vergadering van februari 2015

Bestuurder: Brackx Roland, Res. Westcliff, Zeedijk 44 app.4 C, 8370 - Blankenberge tot aan de Algemene Vergadering van februari 2015

Ontslagnemende Bestuurders:

Voorzitter: De Calme Paul, Aaishove 49, 8301- Knokke-Heist

Scretaris: De Vilder Jan, Columbus 81, 8370-Blankenberge

Hermans Eric: Voorzitter

Gillegot Roland: Secretaris



" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad











Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedarsigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2012
ÿþ Moa 22

I In de belagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De Vrije Noordzeezeilers

Ondernemingsnr : 0410.374.534 Benaming

(voluit)

(verkort) : Rechtsvorm :

Zetel :

VNZ~

VZV11

De Smet de Naeyerlaan 1 8370-Blankenberge

Onderwerp akte : Jaarlijkse statutaire Algemene Vergadering van 18 februari 2012

De Algemene Vergadering van "De Vrije Noordzeezeiters vzw" (VNZ) met zetel te Blankenberge heef ingevolge de artikels 11 en 14 van de statuten, de hiernavolgende personen benoemd van 18 februari 2012 tot aan de volgende jaarlijkse Algemene Vergadering in februari 2013.

Voorzitter. De Caluwe Paul, Aaishove 49, 8301 - Knokke-Heist - Secretaris: De Vilder Jan, Colombus 81, 8370-Blankenberge

- Penningmeester: Hermans Eric, Kempendreef 5, 2980 -Halle-Zoersel

- Bestuurder: Corveleyn Jan: Landslag 10, 8380 - Dudzele

Ontstagnemende Bestuurders:

Deconïnck Chris: Korte Nieuwstraat 13 bus 41, 9300 -Aalst Pouilton Jan: Driekoningenweg 95, 8310 - St. Kruis De Meyer Jan; Raverschootstraat 23, 9900 - Eeklo Vandenbergh Rob, Wakkerzeelsebaan 69, 3019- Wijgmaal

De Caluwe Paul: Voorzitter

De Vilder Jan: Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD terGRiFFiEcler ~N1TEUR BELGE

RECHTBANK VAN I<OOPHAAIDEL 1

1 7 _04_ BRUGGE (Afdeling Brume,

2012 op:

sCH S~rAA--S~~~~ a 5 APRG2

*izaiaa*

bE

St

n

'LG

17/11/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

NEERGL1-EOB tc I TE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL AND EL

BRUGGE (Afdeling

e)

op:

4 h Ii0Y. nni }e griffie.

Griffie

1111111 liii! 11111 Iii!! 11111 11111 11111111V 1111111!

" ui~3aes*

r GgtFFÏE der

MOD 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0410.374.534

Benaming

(voluit) : De Vrije Noordzeezeilers

(verkort) : VNZ

Rechtsvorm : VZW

Zetel : De Smet de Naeyerlaan 1 8370-Blankenberge

Onderwerp akte : Jaarlijkse statutaire Algemene Vergadering van 19 februari 2011

De Algemene Vergadering van "De Vrije Noordzeezeilers vzw" (VNZ) met zetel te Blankenberge heeft ingevolge de artikels 11 en 14 van de statuten, de hiernavolgende personen benoemd van 19 februari 2011 tot aan de volgende jaarlijkse Algemene Vergaering in februari 2012.

- Voorzitter: De Cal uwe Paul, Aaishove 49, 8301 - Knokke-Heist

- Secretaris: De Vilder Jan, Colombus 81, 8370 - Blankenberge

- Penningmeester: Hermans Eric, Kempendreef 5, 2980 - Halle-Zoersel

- Bestuurder: Deconinck Chris, Korte Nieuwstraat 13 bus 41, 9300 - Aalst

- Bestuurder Pouillon Jan, Driekoningenweg 95, 8310 - St. Kruis

- Bestuurder De Meyer Jan, Raveschootstraat 23, 9900 - Eeklo

- Bestuurder. Vandenbergh Rob, Wakkerzeelsebaan 69, 3019 - Wijgmaal

Ontslagnemende Bestuurders: GEEN

De Caluwe Paul: Voorzitter

De Vilder Jan: Secretaris

Voor- behoud aan he Belgisc Staatsb

13/03/2015
ÿþt

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

*15038887*

illt

t3ndernemingsnr : 0410.374.534

Benaming

(voluit) : De Vrije Noordzeezeilers

(verkort) : VNZ.

Rechtsvorm : VZW

Zetel : de Smet de Naeyerlaan 1 8370 Blankenberge

Onderwerp aide : Jaarlijkse Algemene Statutaire Vergadering van 21 februari 2015

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

3 MRT 2015

Gent Afcteiinq Brugge

De- griffier__._ -

De Algemene Statatutaire Vergadering van, "De Vrije Noordzeezeilers vzw"(VNZ) met zetel te Blankenberge heeft ingevolge de artikels 11 en 14 van de statuten; de hierna volgende personen, benoemd- van 21 februari 2015 tot aan de volgende jaarlijkse statutaire vergadering in februari 2016.

r

- Voorzitter : Hermans Eric, Kempendreef 5, 2980 - Halle-Zoersel

- Secretaris : Gillegot Roland, Ten Putte, 10, 8200- Brugge-Sint Michiels

- Penningmeester: Van Maele Peter, Abelenstraat2, 8020 Oostkamp

- Bestuurslid : Vernaillen Guy, Broekstraat 62, 9270: Laame

- Bestuurslid : Rob Vanden bergh, Wakkerzeelsebaan 69, 3018 Wijgmaal

- Bestuurslid : Meessens Eddy, Franchommelaan 24 9 C, 8370 Blankenberge " .:

" Ontslagnemende Bestuurders

- Bestuurslid : Corveleyn Jan, Landslag 10, 8380 Brugge-Dudzele

- Bestuurslid :.Brackx Roland, Zeedijk 44, App 4 C, 8370 Blankenberge

Hermans Èric: Voorzitter<

Gillegot Roland : Secretaris

.Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE VRIJE NOORDZEEZEILERS, AFGEKORT : V.N.Z.

Adresse
DE SMET DE NAYERLAAN 1 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande