DE VROEGMARKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VROEGMARKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.495.761

Publication

22/04/2015
ÿþMod Woed 11.1

, in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bernicle

aan hei, Belgisc Staatsbl

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

10 APR 2015

1111119101

Gent Afdeling

Ondernemingsnr : p L.22. ? 5 t4

Benaming

(voluit) : DE VROEGMARKT

(verkort]

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Torhout, Schavelarestraat 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op zeven april tweeduizend en vijftien.

BLIJKT DAT

De heer DESENDER Dieter Johan, arbeider, geboren te Torhout op eenendertig januari negentienhonderd tweeënnegentig, wonende te 8820 Torhout, Burg 4N001, ongehuwd,

Rijksregistemummer Dieter DESENDER : 92.01.31.259-71 (Nummer identiteitskaart 591 6333171 46 uitgereikt op 10.08.12).

Een besloten vennootschap met beperkte aan-tsprake-'lijkheid heeft opgericht onder de benaming DE VROEGMARKT met zetel te 8820 Torhout, Schavelarestraat 53,

De vennootschap heeft tot doel

A. De uitbating van een kleinhandel met meer dan één afdeling van: koloniale waren en algemene voedingswaren; fruit, groenten, aardappelen en alle zuivelprodukten; produkten van de broodbakkerij, banketbakkerij en suikergoed, vlees en vleeswaren; vlees van gevogelte en wild, vis, wijn, alcoholische dranken. en andere dranken; roomijs en consumptieijs, tabak en alle rookartikelen; drogisterij en alle: onderhoudsprodukten en artikelen; textielwaren en kleding, beroepskledij en schoeisel, pelserijen en bontwerk, regenschermen en hoeden, cosmetische produkten en toiletartikelen; kleding en confectie in de ruimste zin; meubelen en mobilaire voorwerpen en siervoorwerpen; verwarmingstoestellen en sanitaire artikelen, allee electrische toestellen voor keukeninrichting en verlichting; radio-, televisie, elektrisch en elektronisch materieel, bloemen, sierplanten (natuurlijke en kunstmatige); alle lederwaren, en fantasieartikelen, uurwerken, juwelen, goud- en zilverwerk; schilderijen, antikwiteiten én alle artikelen voor verzamelaars, optische artikelen en alle precisieinstrumenten; fotografische artikelen, medische en heelkundige apparatuur, fietsen, motorrijwielen en alle toebehoren; brandstoffen en kantoorbehoeften; papier, dag- en weekbladen, fonoplaten,' muziekinstrumenten, kantoormachines en kantoormeubilair; alle sportartikelen, strandartikelen en: visvangsttoebehoren; speelgoed, kinderartikelen en alles voor de camping; wapens en jachtartikelen, neerhofdieren, huisdieren, granen, zaden en tuingereedschap en tuinbouwmachines, alle artikelen verband' houdend met de dienst van begrafenisondernemer; demonstrateur (zelfstandig of niet).

B. Diensten aan personen, prestaties, restauratiehouder, spijshuis, frituur, verbruiksalon, bereiding en: bedeling van soep, drankgelegenheid, vervaardiging van sleutels, herstellen van schoenen, wasserij en: strijkdienst, depot reiniging, verven en herstellen van textielwaren, kapperssalon, schoonheidsverzorging,' badinrichting, saunabaden, hand- en voetverzorging, afdeling ontwikkeling foto's, reproduktie, fotocopie.

C. Uitbating van: klederbewaarplaats, watercloset, automatische verdeelapparaten en alle automatische toestellen, parking voor motorvoertuigen en fietsen.

Zij mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder de vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

Ze mag daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede alle handelsverrichtingen en verwezenlijkingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard

-- De griffier

Op de vaalste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : t4aam en handtekening.

iciuden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele " vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de , bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), Het is verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/zestigste (1160ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën, ten beloop van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 ¬ ), door de voornoemde heer Dieter DESENDER.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd ; de heer DESENDER Dieter, arbeider, wonende te 8820 Torhout, Burg 4N001, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hierte-'gen verzet. Het mandaat van de , zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene . vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn(hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering zal gehouden worden op éénentwintig juni om achttien uur. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste ' vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en zestien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zeventien.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout. -

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekenïng

Coordonnées
DE VROEGMARKT

Adresse
SCHAVELARESTRAAT 53 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande