DE WANDELER - LLABRES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE WANDELER - LLABRES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 437.171.377

Publication

21/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisc

Staatsbh

*14065125*

11

Ondernemingsnr : 0437171377

Benaming

(voluit) : DE WANDELER - LLABRES

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Sint Rembertlaan 32, 8820 TORHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING ! VERPLAATSING ALGEMENE VERGADERING

Blijkens de bijzondere algemene vergadering van 28 februari 2014 werden volgende besluiten genomen : Eerste besluit : De bijzondere algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde éénendertigduizend driehonderd zevenenveertig euro en zestien cent (¬ 31.347,16). Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden geen nieuwe aandelen zonder nominale waarde toegekend en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 11100 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Tweede besluit : De bijzondere algemene vergadering beslist de algemene vergadering te verplaatsen naar de 4e donderdag van de maand september om 20u.

Derde besluit : Aanpassing statuten/Gecorirdineerde tekst

Artikel 1 : Naam : De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma overeenkomstig de ' bepalingen van Wetboek van vennootschappen aangegaan tussen de heer De Wandeler Antoon, wonende te 8820 Torhout, St. Rembertlaan 32, als vennoot en hoofdelijk aansprakelijk vennoot en mevrouw Llabres Danielle, wonende te 8820 Brugge, St. Rembertlaan 32, als vennoot en hoofdelijk aansprakelijk.

De vennootschap draagt de naam "DE WANDELER  LLABRES" vennootschap onder firma of

"DE WANDELER  LLABRES VOF".

Artikel 2 : Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8820 Torhout, St. Rembertlaan 32. De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad. De zaakvoerders mogen in België of in het buitenland, administratieve zetels, uitbatingszetels, agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten.

Artikel 3 : Doel : De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van kinesist in groepsverband. De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere manier deelnemen in alle andere ondernemingen of maatschappen die verband houden met de bovenstaande doelstellingen. Meer in het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, financiële, onroerende en roerende investeringen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voornoemde doelstellingen. De vennootschap kan een patrimonium van zakelijke rechten van voile eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht op onroerende goederen uitbouwen en aile daarmee samenhangende handelingen verrichten, zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit aanneemt. Artikel 4 : Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt drieëndertig duizend acht honderdzesentwintig euro en tien cent (¬ 33.826,10) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst. Artikel 5 ; Duur De vennootschap is van onbeperkte duur.

Artikel 6 ; Bestuur : De heer De Wandeler Antoon, en mevrouw Llabes Danielle, voornoemd werden benoemd als zaakvoerders, Zij vormen samen het college van zaakvoerders. De zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is, De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor het stellen van handelingen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering bij beslissing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1P

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

genomen met gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de vennoten. Een zaakvoerder is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor de bestuur fouten overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen. Indien, om één of andere reden, het bestuursorgaan niet meer in staat is om één of meer beleidsbeslissingen te nemen, bijvoorbeeld door een systematisch blokkering of patstelling over één of meer voorstellen, en die toestand voortduurt gedurende twee vergaderingen, dan beleggen de zaakvoerders een ultieme vergadering waarop ze zich elk laten bijstaan door een onafhankelijk deskundige naar hun keuze. De opdracht van de deskundigen is het dan om de standpunten van de verschillende partijen te aanhoren, het debat te voeren met eigen inzichten en kennis en een oplossing na te streven die het belang van de vennootschap zoveel mogelijk dient. Wordt geen oplossing bereikt, dan nemen de deskundigen de beslissing met een meerderheid van stemmen. Lukt dat ook niet dan leggen ze een geschreven verslag neer met de beschrijving van de vraagstelling, de standpunten van de zaakvoerders en hun eigen beredeneerde zienswijze en advies.

Documenten worden daarop voorgelegd aan de algemene vergadering die de passende maatregel treft. Is ook daar een beslissing onmogelijk dan wordt gehandeld zoals naar recht.

Artikel 7 : Vertegenwoordiging van de vennootschap tegenover derden : De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 8 : Tegenstrijdig belang : Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst: dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat bijgehouden wordt in de registers van de vennootschap.

Artikel 9 : Algemene vergadering : Ieder jaar wordt dé jaarvergadering gehouden op de vierde donderdag van de maand september, om twintig uur. De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van bijeenroeping moet worden verantwoord, indien aile vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering. Een bijzondere algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, en moet worden gehouden op aanvraag van de vennoten die een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 10 : Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar, Op het einde van het boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Jaarlijks wordt de nettowinst ter beschikking gesteld aan de vergadering die de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 11 : Ontbinding : Behoudens gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels en modaliteiten die hiervoor door de wet zijn gesteld. De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Artikel 12 : Geschillen  Bevoegdheid : Voor aile geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, eventuele commissaris(sen) en vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten, zijn alleen de rechtbanken van de maatschappelijke zetel bevoegd, hetzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Gedaan te Torhout op 28 febryafi 2014

De Wandeler Antoop

Zaakvoerder

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pergo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE WANDELER - LLABRES

Adresse
SINT REMBERTLAAN 32 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande