DE WATERMOLEN TER WALEM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE WATERMOLEN TER WALEM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.885.876

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.09.2014, NGL 29.09.2014 14602-0229-012
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 27.08.2012 12447-0092-011
04/01/2012
ÿþMod2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0430.885.876

Benaniin

(voluit) : DE WATERMOLEN TER WALEM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetei : 8300 Knokke-Heist, Waalspad 6

On er .re7p & a : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist vervangende zijn ambtsgenoot Meester Philippe Strypsteen, op 19 december 2011, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "DE WATERMOLEN TER WALEM" waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Waalspad 6, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  Wijziging artikel 9 van de statuten "Aard van de aandelen"

De algemene vergadering heeft besloten om de tekst van artikel 9 van de statuten met betrekking tot de aard van de aandelen te vervangen door volgende tekst:

1. De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De eigendom van de aandelen op naam blijkt uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De Raad van Bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht dient ingeschreven te worden in het register van aandelen, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de

eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van

aandelen op naam ingeschreven op naam van erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling

4. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volstorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam.

De Raad van Bestuur of zijn aangestelde zal, volgens opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

6. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, wordt de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen.

Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ui

ni

1161

bel'

aa

Be Stan

NEERGELEGD tcr GRIFFIE de* RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

2 1011

De griffler,

Gruis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De mede-eigenaars, de pandschuldeisers en de pandschuldenaars zijn ertoe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke volmachtdrager en de vennootschap hiervan te verwittigen.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaar(s) en vruchtgebruiker(s), worden de eraan verbonden rechten, inclusief het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

TWEEDE BESLUIT: Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Alle aandeelhouders hebben besloten al hun aandelen aan toonder die zij bezitten, terstond te laten omzetten in aandelen op naam.

De algemene vergadering heeft daartoe, voor zover als nodig, aan de raad van bestuur de bevoegdheid verseend, om binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in effecten op naam en om de omwisseling praktisch te realiseren.

TUSSENKOMST RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur, aanwezig zoals voormeld, is alhier tussengekomen tussen en heeft kennis genomen van het voorgaande.

In uitvoering van de haar toegekende opdracht heeft de raad van bestuur alle aandelen aan toonder aanvaard die haar door alle aandeelhouders worden overhandigd, zodat deze kunnen worden omgezet in aandelen op naam en de aandelen aan toonder worden gewaarmerkt met "omgezet op naam".

De raad van bestuur heeft terstond een aandeelhoudersregister opgemaakt waarin alle aandeelhouders een inschrijving verkrijgen van precies hetzelfde aantal aandelen als zij aandelen aan toonder bezitten, doch ditmaal op hun respectievelijke naam gesteld.

De raad van bestuur heeft aan de aandeelhouders certificaten afgeleverd waaruit blijkt dat :

- Mevrouw Hilde Carlier 29 aandelen op naam heeft van de naamloze vennootschap De Watermolen Ter Walem.

- De heer Christophe Strypsteen 40 aandelen op naam heeft van de naamloze vennootschap De Watermolen Ter Walem.

- de heer Benoit Strypsteen 40 aandelen op naam heeft van de naamloze vennootschap De Watermolen Ter Walem..

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cahil 228 aandelen op naam heeft van de naamloze vennootschap De Watermolen Ter Walem..

De raad van bestuur verzoekt notaris Eric Deroose een afschrift van voormelde certificaten aan te hechten om samen met huidige akte te registreren; de aangehechte stukken vormen pro fisco één geheel.

HERVATTING ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering, in aanwezigheid van alle aandeelhouders, en notaris Eric Deroose stellen vast dat de materiële omzetting van de aandelen door de raad van bestuur heden werd verwezenlijkt, dat aile aandelen aan toonder werden gewaarmerkt met "omgezet op naam" en dat elke aandeelhouder op heden een inschrijving in het register van aandelen heeft bekomen van precies hetzelfde aantal aandelen als zij aandelen aan toonder bezaten, doch ditmaal op hun respectievelijke naam gesteld.

DERDE BESLUIT Wijziging artikel 21 van de statuten "Oproeping"

De algemene vergadering heeft besloten om de tekst van artikel 21 van de statuten met betrekking tot de oproeping tot de algemene vergadering te vervangen door volgende tekst:

"Om tot de vergadering te worden toegelaten moeten de aandeelhouders de richtlijnen volgen die vermeld staan in de oproeping.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda."

VIERDE BESLUIT -- Wijzigen artikel 23 van de statuten "Deponering van de effecten"

De algemene vergadering heeft besloten om de tekst van artikel 23 van de statuten met betrekking tot de oproeping tot de algemene vergadering te vervangen door volgende tekst:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

VIJFDE BESLUIT  Wijziging artikel 40 van de statuten "Ontbinding en vereffening"

De algemene vergadering heeft besloten om de tekst van artikel 40 van de statuten met betrekking tot de ontbinding en vereffening tot de algemene vergadering te vervangen door volgende tekst:

"In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

ZESDE BESLUIT  Schrappen artikel 43 van de statuten

De algemene vergadering heeft besloten om de tekst van artikel 43 van de statuten met betrekking tot de inwerkingtreding te schrappen.

ZEVENDE BESLUIT: Machtiging

De vergadering heeft beslist de bestuurders, met macht tot indeplaatsstelling, te machtigen om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan BVBA Flamand & Partners te Knokke-Heist, 't Walletje 18, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallen bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Notaris Eric Deroose wordt gemachtigd om:

a)de statuten te coördineren en samen met de nodige stukken betrekkende deze statutenwijziging neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel

b)copie van deze akte en de coördinatie van de statuten over te maken aan de boekhouder, accountant, revisor enfof bank van de vennootschap.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR: HERBENOEMING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR EN GEDELEGEERD BESTUURDER.

Onmiddellijk hierna is de Raad van Bestuur bijeengekomen. De Raad van Bestuur heeft beslist met unanimiteit mevrouw Hilde Carlier, voornoemd, te herbenoemen als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder en dit tot de jaarvergadering van 2017. Overeenkomstig artikel 17 van de statuten beschikt zij over de alleenvertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap,

De raad van bestuur heeft beslist met unanimiteit alle rechtshandelingen en bestuurshandelingen te bekrachtigen die mevrouw Hilde Carlier, als gedelegeerd bestuurder zou hebben gesteld vanaf de algemene vergadering de dato 25 juni 2011 tot op heden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Eric Deroose.

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift proces verbaal van statutenwijziging en coordinatie der statuten.

P



rj Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanz'.en van Herdan te vertegemsrcardigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2011
ÿþa41 ~ '

MO 2-1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

llI lI lll I1 Ill l 1 l 1fl II

*11144560

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge) op: "

1 4 SEP. 20111

Griffi9e griffier,

Ondernemingsnr : 0430.885.876

Benaming

(voluit) : DE WATERMOLEN - TER WALEM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WAALS PAD 6 TE 8300 KNOKK-HEIST

Onderwerp akte : (HER)BENOEMINGEN

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS OP 25 JUNI 2011.

De vergadering gaat over tot (her)benoemingen, met éénparigheid van stemmen, a.v.

De bestuursmandaten vervallen ter gelegenheid van de huidige algemene vergadering.

Worden herbenoemd als bestuurders, voor een duurtijd van 6 jaar, i.e. tot de jaarvergadering van 2017.

Dhr. Christophe STRYPSTEEN, (NN 860227 271-60),

- Mw. Hilde CARLIER, (NN 600320-282-11)

Ter vervanging van Mw. Pascale HILLEWAERE,( NN 630301-480-58) wordt benoemd als bijkomende bestuurder, voor een duurtijd van 6 jaar, i.e. tot de jaarvergadering van 2017, dhr. Benoit STRYPSTEEN, (900511-111-29).

Er wordt beslist dat alle mandaten op een onbezoldigde basis uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Hilde CARLIER

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 27.07.2011 11331-0461-012
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 05.08.2010 10386-0165-012
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 06.07.2009 09350-0361-010
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 24.07.2008 08446-0132-012
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 05.07.2007 07346-0203-010
30/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.08.2006, NGL 29.08.2006 06682-3203-012
23/12/2005 : KO112646
22/07/2005 : KO112646
27/07/2004 : KO112646
04/08/2003 : KO112646
24/09/2002 : KO112646
03/08/2002 : KO112646
19/07/2000 : KO112646
15/07/1999 : KO112646
16/09/1995 : KO112646
21/01/1989 : KO112646
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 26.08.2016 16469-0305-013

Coordonnées
DE WATERMOLEN TER WALEM

Adresse
WAALSPAAD 6 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande