DE WIELEWAAL BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WIELEWAAL BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.938.465

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 30.08.2013 13506-0488-009
21/08/2012
ÿþ Maa Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111H 11111 UI 1111H I fl111 11

*12144226*

Neergelegd ter griffie van de rechtbank vaal koophandel Brugge - afdeling te O0eTE'+47DE

2

Griffie

Ondernemingsnr : O ' 14-q. 3353 .46.5-

Benaming

(votuit) : DE WIELEWAAL BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8211 Zedelgem (Aartrijke), Moubekestraat 79

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 31 juli 2012, neergelegd voor° registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE LOTUS", met maatschappelijke zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 177, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Oostende, met ondernemingsnummer; 0438.668.048;

Waaruit de oprichting blijkt van de in hoofde vermelde vennootschap die de vorm heeft van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, als gevolg van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "DE LOTUS".

VENNOTEN

1. De heer CLAEYS, Gerard Joseph Lodewijk Sylveer Cornelis, geboren te Zedelgem op 5 mei 1928, en zijn' echtgenote, Mevrouw LOOTENS, Magda Martha Ida, geboren te Maldegem op 28 juli 1936, samen wonende te: 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 177;

2. De heer CLAEYS, Frank Alidor Michel, geboren te Varsenare op 6 november 1960, echtgenoot van mevrouw DE BRABANDERE Hilde Maria Suzanne Josephine, geboren te Varsenare op 8 mei 1960, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Veldhoendreef 6;

3. De heer CLAEYS, Johan Sylveer, geboren te Varsenare op 7 november 1963, echtgenoot van mevrouw; DEVOLDERE Kathleen Martha Coleta, geboren te Diksmuide op 1 juni 1962, wonende te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Faliestraat 90;

4. De heer CLAEYS, Luc Leon Suzanne, geboren te Varsenare op 13 september 1966, echtgenoot van' mevrouw TIMMERMANS Ingrid Antoinette Fernanda, geboren te Hasselt cp 16 februari 1969, wonende te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Moubekestraat 79;

5. De heer CLAEYS, Geert Michel Sylvère, geboren te Brugge op 15 juni 1972, echtgenoot van mevrouw BUYCK Eva Beatrijs Barbara, geboren te op 5 september 1977, wonende te 8870 Izegem, Elf-Julistraat 13, RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DE WIELEWAAL BEHEER".

ZETEL

8211 Zedelgem (Aartrijke), Moubekestraat 79.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Het beheer van het patrimonium, het valoriseren en instandhouden ervan door alle roerende, onroerende en financiële verhandelingen zoals onder meer het aan- en verkopen van roerende en onroerende goederen, bouwen, verbouwen, huren en verhuren, licentie nemen of verstrekken, aan- en verkopen en beleggen in aandelen, effecten en waarden, oprichten van vennootschappen en inbreng, participatie en investering in bestaande vennootschappen, aangaan en toestaan van leningen en kredietopeningen, waarborgen en; borgstellingen verstrekken;

- Het waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, het verlenen van beheersadvies, doorlichting

van bedrijven en vennootschappen, consulting en bijstand van bedrijven en vennootschappen. "

De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, aile roerende en onrcerende goederen mogen; bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten,; welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele; kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap zal haar doel op aile plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op allawijzen.en volgens de modaliteiten die. haar het best geschikt voorkomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

-f Zij mag onder meer, en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is aile burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge De opsomming is verklarend en niet beperkend en moet gelezen worden in de meest uitgebreide zin. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt driehonderd zesentwintig duizend tweehonderd achtenveertig euro tweeëntachtig cent (326.248,82 EUR).

Het is vertegenwoordigd door drieduizend dertig (3.030) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één! drieduizend dertigste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig volstort door inbreng in natura,

In verband met het bijzonder verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met als mandaatdrager de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 15315, van 20 juli 2012, nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, luiden de besluiten als volgt:

'De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA DE WIELEWAAL BEHEER ingevolge partiële splitsing van de NV DE LOTUS, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen die verband houden met het onroerend goed gelegen te Brugge, Koningin Astridlaan 29, die in de boekhouding van de NV DE LOTUS afgesloten per 31 december 2011 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 739.867,16 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.030 aandelen van de BVBA DE WIELEWAAL BEHEER zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte storting en.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

BEPALINGEN IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Evenwel indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 334 tweede lid Wetboek Vennootschappen toegepast.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wei

BENOEMINGEN

Als eerste gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, de heer CLAEYS Luc, voornoemd, OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de loop van 2013, overeenkomstig de statuten.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2012, met dien verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE WIELEWAAL BEHEER" de verrichtingen door de naamloze vennootschap "DE LOTUS", sedert 1 januari 2012 boekhoudkundig voor haar rekening neemt, betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

1 Voorbehouden aan het J Belgisch staatsblad

:.. kr

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte partiële splitsing en verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 18.06.2015 15188-0283-009
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 23.06.2016 16216-0446-009

Coordonnées
DE WIELEWAAL BEHEER

Adresse
MOUBEKESTRAAT 79 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande