DE WIKKELAAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WIKKELAAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.146.845

Publication

05/03/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Mod want 11.1

[le i IIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~ ~~~

21 FFB. 2013

veitiàs

smog

Ondernemingsnr : 0845.146.845

Benaming

(voluit) : De Wikkelaar

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8600 Diksmuide, Wijnendaelestraat(BEE) 215

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 12 oktober 2012 en van het controleverslag d.d. 12 oktober 2012 van de Burg. Ven, CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 15315, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter Vandewalle.

Geert EECKLOO, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302132*

Neergelegd

10-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845146845

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): De Wikkelaar

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8600 Diksmuide, Wijnendaelestraat(BEE) 215

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 05/04/2012, dat:

1. De heer EECKLOO Geert, geboren te Koekelare op vijftien juli negentienhonderd negenenvijftig, met woonplaats te 8600 Diksmuide, Limaerstraat(V) 6.

2. Mevrouw BEUSELINCK Lieve, geboren te Oostende op eenendertig januari negentienhonderd zevenenzestig, met woonplaats te 8600 Diksmuide, Limaerstraat(V) 6.

De authentieke akte hebben laten verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij op heden hebben opgericht onder de naam  DE WIKKELAAR , gevestigd te 8600 Diksmuide, Wijnendaelestraat(BEE) 215, met een maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro (20.000 EUR), verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd opgemaakt op datum van vijf april tweeduizend en twaalf en ondertekend door alle oprichters, waarin zij de financiële structuur van de opgerichte vennootschap verantwoorden.

Het kapitaal wordt gevormd door een inbreng in geld en onderschreven en volledig volstort als volgt:

- De heer EECKLOO, Geert, voornoemd, verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarvoor hem honderd aandelen (100) aandelen met een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze volledig te volstorten.

- Mevrouw BEUSELINCK, Lieve, voornoemd, verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarvoor haar honderd aandelen (100) aandelen met een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze volledig te volstorten.

In totaal: tweehonderd (200) aandelen met een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200) van het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst en volstort.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE78 0016 6808 8586, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Fortis Bank, met zetel te Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op vier april tweeduizend en twaalf, dat mij is overhandigd om na ondertekening  ne varietur in het dossier bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 : Aard - Naam.

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam  De Wikkelaar .

Die benaming moet voorkomen in alle stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid of de letters  BVBA en het ondernemingsnummer.

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Wijnendaelestraat(BEE) 215.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitbating van horecazaken, als daar zijn: café en cultuurcafé, taverne, brasserie, koffiehuis, tearoom, buffet, restaurant, hotel, pension, dansgelegenheden, en alles wat verband houdt met eet- en drankgelegenheden en met de horeca-sector.

2. De uitbating van snelbuffetten, frituren en dergelijke, namelijk verkoop aan de toog van eetwaren en dranken  die eventueel ter plaatse kunnen worden verbruikt  en die in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in sandwichbars, snackbars, fast-food-zaken, hamburger-restaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warme-wafel-kramen, ijssalons, pizzeria s, drive-in restaurants enzovoort.

3. De uitbating van een traiteursdienst, namelijk de bereiding, de verkoop, het thuisbezorgen en eventueel het serveren van maaltijden en van bereide schotels en gerechten.

4. Het verzorgen van feesten en recepties, namelijk het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort.

5. De exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, het organiseren van optredens van alle aard en het componeren en het bespelen van alle muziekgenres.

6. De groot- en kleinhandel, de commissiehandel, de invoer en uitvoer van dranken, likeuren, wijnen, bieren, enz.. en van alle goederen die verband houden met de horeca.

7. De groot- en kleinhandel, de commissiehandel, de invoer en uitvoer van alle artikelen in verband met kledij en schoenen.

8. In het kader van de dienstverlening bij bovenstaande activiteiten, en steeds aanvullend met deze activiteiten, heeft de vennootschap nog volgende doelstellingen: het verlenen van dienstprestaties van administratieve en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daarin wordt onder andere begrepen:

* de raadgeving, studie en organisatie inzake handels-, financiële en aangelegenheden;

* het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand op tech-nisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

* het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

9. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

10. Het huren en verhuren en het terbeschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen en installaties.

11. Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals - ten exemplatieve titel - het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

12. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd; en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht ressorteert van de commissie voor Banken financiewezen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikel 5 : Geplaatst kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR) en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één/tweehonderdste (1/200) deel van het maatschappelijk kapitaal. Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort.

Artikel 14 : Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door hetzij de enige vennoot, hetzij door een of meer statutaire en/of gewone zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kan ten alle tijde bijkomende (gewone) zaakvoerders aanstellen, waarbij zij de modaliteiten van het mandaat bepaalt.

Bij overlijden van een zaakvoerder of bij gerechtelijke vaststelling dat een zaakvoerder niet meer over voldoende wilsgeschiktheid zou beschikken, zal hij van rechtswege en automatisch worden opgevolgd door de plaatsvervangende niet-statutaire zaakvoerder, die bij buitengewone algemene vergadering zal worden aangesteld als opvolgende niet-statutaire zaakvoerder.

Artikel 15 : Machten.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 19: Toezicht.

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor en hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

In afwijking van de voorgaande alinea's, dient de vennootschap die voor het laatst afgesloten boekjaar niet meer dan één criterium overschrijdt zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen, geen commissaris(sen) meer te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding ten hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 21: Jaarvergaderingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel

van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op

hetzelfde uur.

Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekening voor goedkeuring tekenen.

Artikel 29: Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de

jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één

geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen en overeenkomstig de

bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Wat de vennootschappen betreft die niet aan de voorgaande bepalingen onderworpen zijn, moeten de

afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten worden uitgevoerd volgens de door

de zaakvoering vastgestelde waarderingsregels.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door

toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België, worden neergelegd.

Artikel 30: Aanwending van de winst.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de netto-winst uit

van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze

afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Ze

wordt opnieuw verplicht indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid der

geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal-bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Artikel 35: Keuze van woonst.

Voor de uitvoering van onderhavige statuten, wordt elke zaakvoerder en vereffenaar die in België geen

werkelijke of gekozen woonplaats heeft, geacht woonst verkozen te hebben op de zetel van de vennootschap,

waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen

worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de

bestemmeling te houden.

Artikel 36: Verwijzing.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende

wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

1. De heer EECKLOO, Geert, voornoemd.

2. Mevrouw BEUSELINCK, Lieve, voornoemd.

Hier aanwezig en die aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

VOLMACHT.

Er wordt volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Fiscaal kantoor

Werner Decoutere , met zetel te 8600 Diksmuide, Grauwe Broedersstraat 38/11, om in naam van de

vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en) in het rechtspersonenregister, tot

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

wijziging en schrapping van het rechtspersonenregister en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE WIKKELAAR

Adresse
WIJNENDAELESTRAAT 215 8600 BEERST

Code postal : 8600
Localité : Beerst
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande