DE WITTE VERVERIJ / VEREDELING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE WITTE VERVERIJ / VEREDELING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 887.275.034

Publication

10/08/2012
ÿþ mod 11.1



~ In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 I IIIYI I IIGnIY 111

*12140335+

Ondernemingsnr : 0887.275.034

Benaming (voluit) : DE WITTE VERVERIJNEREDELING

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MENENSESTEENWEG 303 TE 8940 WERVIK

Onderwerp akte :GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN VENNOOTSCHAP B DOOR VENNOOTSCHAP A

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Sabine Destrooper te Ledegem op ZEVENENTWINTIG JULI TWEEDUIZEND EN TWAALF "1ste kantoor der Registratie te Kortrijk Geregistreerd op 30.07.2012 zes bladen geen renvooien Boek 960 Blad 9 Vak 18 Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ) de e.a. inspecteur a.i. (getekend:) Christelle De Graeve", blijkt dat:

de buitengewone algemene vergaderingen van de aandeelhouders van:

A. de naamloze vennootschap "DE WITTE LIETAER INDUSTRIES", met maatschappelijke zetel te 8940 Wervik, Menensesteenweg 303, BTW BE 0430.870.139, rechtspersonenregister leper, "overnemende vennootschap".

B. de naamloze vennootschap "DE WITTE VERVERIJNEREDELING", met maatschappelijke zetel te 8940 Wervik, Menensesteenweg 303, BTW BE 6E0887.275.034, rechtspersonenregister leper.

"overgenomen vennootschap",

werden gehouden en dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen:

Vaststellingen dat aan de wettelijke vereisten werd voldaan:

a. De raden van bestuur van de beide vennootschappen hebben op datum van 5 juni 2012

een fusievoorstel opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd neergelegd:

- voor vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING, ter griffie van de rechtbank van ' koophandel van leper op 14 juni 2012, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 juni 2012 onder het nummer 12111649.

- voor vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES, ter griffie van de rechtbank van koophandel van leper op 14 juni 2012, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 juni 2012 onder het nummer 12111648.

b. Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de naamloze vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES, werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te' stellen.

c. Het fusievoorstel werd in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0 1 AUG, 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d. De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES.

e. De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke rechten. Verder blijkt dat:

¢' de geheelheid van het kapitaal voor de overnemende vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES vertegenwoordigd is;

> de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING op deze vergadering aanwezig is. Principieel besluit tot fusie

a. De raden van bestuur hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van naamloze vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2011. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap DE WITTE VERVER1JNEREDELING, twee miljoen honderd zestien duizend driehonderd zestien euro vijfenveertig euro (¬ 2.116.316,45) bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de naamloze vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING, sedert 1 januari 2012 tot op vandaag voor rekening zijn van de naamloze vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES.

Gevolgen

Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING, met alle rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING te vernietigen.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2011 waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING, twee miljoen honderd zestien duizend driehonderd zestien euro vijfenveertig euro (¬ 2.116.316,45) bedraagt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan sedert 1 januari 2012, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES. De schulden van de naamloze vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING gaan over op de overnemende

vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES.

Eigendomsovergang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen

" vennootschap goed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De overgang van hetgeheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de, overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Vanaf de dag van de ingenottreding neemt de overnemende vennootschap alle contracten over die door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffend de ingebrachte bestanddelen. Vanaf dat ogenblik betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

De overnemende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffende te ingebrachte bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behouden opzegging op haar kosten en risico.

De overnemende vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen en taksen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap DE WITTE LIETAER INDUSTRIES met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing , kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen warden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap in toepassing van CAO 32 bis.

De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren. De leden van de vergadering verklaren dat de overgenomen vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis is van enig onroerend zakelijk recht.

De vergadering aanvaardt het onstlaq van de bestuurders van de naamloze vennootschap DE WITTE VERVERIJNEREDELING;

- De heer Rolf Konings, te 41068 M6chengladbach (Duitsland), Waldnieler Stresse 151

- De heer Christian Prause, te 42115 Wuppertal (Duitsland) Mozartstrasse 28

- De heer Antoon Vandeginste, te 2720 Mesnil St. Laurent (Frankrijk), Rue des

Chataigniers 1 B

Volmacht

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigden die elk afzonderlijk kunnen optreden en met mogelijkheid tot indeplaatstelling, met name mevrouw Valérie MEULEBROECK, Martine DE VRLEZE en Ann DE WILDE, aan wie de macht verleend wordt om alle wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, alsmede om dienaangaande de nodige administratieve formaliteiten te vervullen bij enig ondernemingsloket naar keuze van de volmachtdrager, de griffie van de rechtbank van Koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de belasting over de Toegevoegde Waarde, de administratie der directe belastingen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

VOOR UITTREKSEL,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" ~3

" ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper:

1. afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergaderingen van 27 juli 2012;

2. twee onderhandse volmachten dd 16 juli 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

25/06/2012
ÿþAto¢ Woid 11.1

~~~{ ~* ln de bijlagen bij fret Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

: ~~~~~

Ondernemingsnr ; 0887.275.034 Benaming

(voluit) : DE WITTE VERVERIJ / VEREDELING

(verkort) : r

161 II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Menensesteenweg 303, 8940 WERVIK

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging voorstel inzake de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting inde zin van artikel 676 W. Venn. tussen de NV 9E WITTE VERVERIJ / VEREDELING (de over te nemen vennootschap) en de NV DE WITTE LIETAER INDUSTRIES (de overnemende vennootschap),

Ulttreksel uit het fusievoorstel dd. 5 juni 2012,

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen met het oog op een niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap 'DE WITTE VERVERIJ f VEREDELING', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap `DE WITTE LIETAER INDUSTRIES', die reeds houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap 'DE WITTE VERVERIJ 1 VEREDELING'.

Dientengevolge kwalificeert de onderhavige geplande fusieverrichting als een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ln de zin van artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen (een zgn. geruisloze fusie) en dient de vennootschapsrechtelijke procedure uiteengezet In de artikels 719 t/m 727 van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd. Overeenkomstig deze procedure dient geen bijzonder fusieverslag te worden opgemaakt door de respectievelljke bestuursorganen noch door de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant. De volgende stap in de procedure zal de goedkeuring van de fusie door de respectievelijke algemene vergaderingen zijn.

Om te voldoen aan artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen stellen ondergetekenden dit FUSIEVOORSTEL op, dat ter goedkeuring aan hun respectievelijke algemene vergaderingen voorgelegd zal worden.

" A.De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de te fuseren vennootschappen

10e over te nemen vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap 'DE WITTE VERVERIJ I VEREDELING', met zetel te 8940 Wervik, Menensesteenweg 303, ingeschreven in het.Rechtspersonenregister, te leper en met B.T.W.-nummer BE 0887.275.034, heeft als doel:

"Artikel 3. Doel

Het doel van de vennootschap is, zowel In België als in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of on rechtstreeks betrekking hebben op het voorbehandelen, verven, veredelen en op gelijk welke ander manier verwerken van alle textiel grondstoffen, textielproducten en textielsubistitutie- producten.

Zij mag alle commerciële, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met haar doel; 'en voorts het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, van welke aard ook.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van mandaten van (dagelijks) bestuur, vereffenaar, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, tot haar doel rekenen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en af haar andere goederen, met

inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verfenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,"

2.De overnemende vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap 'DE WITTE LIETAER INDUSTRIES',

met zetel te 8940 Wervik, Menensesteenweg 303, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te leper en met

B.T.W.-nummer BE 0430.870.139, heeft als doel: : ,r

"Artikel 3, Doel en bedrijvigheid ~ tr f l "

De vennootschap heeft tot doel;

alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de fabrikatie, de bewerking en de

handel onder aile vormen van aile textiel - grondstoffen en -produkten in het algemeen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels, nijverheids-, industriële, roerende en onroerende of andere

verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan

met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden."

B.De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundigen fiscaal geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2012.

Aile verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De fusie vindt plaats op basis van de boekhoudkundige staat van activa en passiva van de betrokken vennootschappen per 31 december 2011, zijnde de definitief goedgekeurde jaarrekeningen per 31 december 2011.

C.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

D.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

E.Beschrijving van de over te dragen onroerende goederen

De over te nemen vennootschap bezit onder haar actief geen onroerende goederen,

F.Algemene voorwaarden

1.De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de over te nemen vennootschap betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de In te brengen bestanddelen.

2.Alle roerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich op datum van de notariële fusleakte zullen bevinden, zonder waarborg voor zichtbare eniof verborgen gebreken.

3.Alie taksen en belastingen die de in te brengen bestanddelen bezwaren, worden door de overnemende vennootschap betaald en gedragen vanaf de dag van de ingenottreding, pro rata temporis.

4.Vanaf de dag van de ingenottreding neemt de overnemende vennootschap alle contracten over die door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffende de in te brengen bestanddelen. Vanaf dat ogenblik betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

5.De overnemende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffende de In te brengen bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten en risico,

6,Aile kosten, rechten en honoraria die de inbreng opvorderbaar maakt, worden betaald door de overnemende vennootschap.

7.De over te nemen vennootschap verbindt zich ertoe de overnemende vennootschap op de hoogte te brengen van haar zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolger voor te stellen en aan te bevelen.

8.De overnemende en de over te nemen vennootschap verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om alle boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen ter beschikking te stellen van elkaar,

9.Het eventueel personeel wordt ingebracht met behoud van al hun rechten (CAO 32bis).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

.

'.~,...._

_._.__~_,_,__,..___ ,..,.,,..," ...,,~..

Voorbehouden aan het Belgisch

~-Stta^atsblad

_t

G,Fiscale verklaringen

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen zijn van mening dat de voorgenomen fusie (belastingvrij) kan plaatsvinden onder toepassing van artikel 211 §1 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, van artikel 11 van het BTW-wetboek wetboek en van de artikels 117 en 120 van het Wetboek van registratierechten.

N.Verb¬ ntenissen,r,.~4" .- tt ' t tilt

De ondergetekenden verbinden zich onderling en weder er?falîe be waAt bannen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen en met lnachtneming dan de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

. De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens ziln vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

I. Slotverklaring

" Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de bij de fusie betrokken vennootschappen minstens zes wekén vóór de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbanken :van koophandel worden neergelegd.

De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht Ligt opdat dit fusievoorstel uiterlijk op 12 juni " 2012 wordt neergelegd op 'de griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel.

De streefdatum voor de goedkeuring van hot fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de fuserende vennootschappen Is vastgesteld op 31 juli 2012,

Antoon Vandeginste Rolf Konigs

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur

Op do laatste blz. van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Varso : Naam en handtekening

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 14.06.2012 12177-0486-022
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 16.06.2011 11173-0401-025
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 24.06.2010 10220-0555-028
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.05.2009, NGL 26.06.2009 09317-0312-029
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.05.2008, NGL 26.06.2008 08300-0261-026

Coordonnées
DE WITTE VERVERIJ / VEREDELING

Adresse
MENENSESTEENWEG 303 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande