DE WULFDAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WULFDAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.166.708

Publication

22/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UR BELGE

7- 2014

rFl,~,, , ~,n~ [ t~,rZ

, r ~~

NEERGELEGD

2 4 11lNI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL~

Ciggf4?afd. KORTRIJK

Voor- I~I~VI~I~MI~IV'V~IYVIN ".q°

behoud( aan he Beigisc 14 91309 __iclscn

Staatshl;

Ondernemingsar : 0439.166.708

Benaming

(voluit) : DE WULFDAM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 WEVELGEM (Moorsele), Maalstraat 97

(volledig adres)

onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE, te Moorsele (Wevelgem), op elf juni tweeduizend en veertien, dat de vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft:

- kennis te nemen van de beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering de dato vijfentwintig maart tweeduizend en veertien, tot toekenning van een tussentijds dividend met betaalbaarstelling, in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, ten belope van een bruto-bedrag van tweehonderd vierenvijftigduizend negenhonderd zestien euro vierendertig cent (254.916,34 ¬ ), na aftrek van de verschuldigde roerende voorheffing ad tien procent (10%) in hoofde van Heer Bernard Steelandt, bedragende' netto tweehonderd negenentwintigduizend vierhonderd vierentwintig euro éénenzeventig cent (229.424,71 ¬ ), met mogelijkheid om individueel en vrijwillig de schuldvordering lastens de vennootschap tot uitbetaling van het goedgekeurd netto-dividend niet te ontvangen in geld, maar zonder verwijl in te brengen in het kapitaal.

Vervolgens kennis te nemen van de individuele en vrijwillige beslissing van de enige aandeelhouder-inbrenger om de schuldvordering lastens de vennootschap tot uitbetaling van het goedgekeurde netto-dividend van tweehonderd negenentwintigduizend vierhonderd vierentwintig euro éénenzeventig cent (229.424,71 ¬ ) zonder verwijl in te brengen in het kapitaal.

- te ontslaan, wegens grondige voorafgaande kennisname, de voorzitter van voorlezing van het verslag. opgesteld door de zaakvoerder aangaande het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging, en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato twintig mei tweeduizend en veertien, opgesteld door CVI3A "Auditas Bedrijfsrevisoren", te Roeselare, Westlaan 348, luidt letterlijk als volgt:

"8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA DE WULFDAM met zetel te 8560 Moorsele, Maalstraat 97, RPR Kortrijk 0439.166.708,

bestaat uit de vordering van de vennoot ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 254.916,34 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien de vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoert, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 229.424,71 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door een toename van de' fractiewaarde en intrinsieke waarde van de bestaande aandelen van de BVBA DE WULFDAM in evenredigheid met de nominale waarde van de inbreng.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 432.703,41 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 8.200 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet voor het volle bedrag wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de vennoot wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luit( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden (= nominale waarde) tenminste overeenkomen met het aantal en met de verhoging van de fractiewaarde per aandeel van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 20 mei 2094.

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor".

- het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura, ingevolge de individuele beslissing ven de enige aandeelhouder-inbrenger, om de ontstane schuldvordering lastens de vennootschap van het toegekende netto-dividend van tweehonderd negenentwintigduizend vierhonderd vierentwintig euro éénenzeventig cent (229.424,71 ¬ ), zonder verwijf in te brengen in het kapitaal, als volgt:

De algemene vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderd negenentwintigduizend vierhonderd vierentwintig euro éénenzeventig cent (229.424,71 E), om het te brengen van tweehonderd en drieduizend tweehonderd achtenzeventig euro zeventig cent (203.278,70 ¬ ) op vierhonderd tweeëndertigduizend zevenhonderd en drie euro éénenveertig cent (432.703,41 ¬ ), door inbreng in natura van voormelde schuldvordering van het toegekend netto-dividend van tweehonderd negenentwintigduizend vierhonderd vierentwintig euro éénenzeventig cent (229.424,71 ¬ ), dewelke de enige aandeelhouder-inbrenger lastens de vennootschap bezit, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

- vast te stellen dat bovengemelde kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is, zodat het kapitaal werkelijk gebracht werd op vierhonderd tweeëndertigduizend zevenhonderd en drie euro éénenveertig cent (432.703,49 ¬ ), vertegenwoordigd door in het totaal achtduizend tweehonderd (8.200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

- het artikel vijf der statuten te vervangen door navolgende tekst:

"Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd tweeëndertigduizend zevenhonderd en drie euro éénenveertig cent (432.703,41 E).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door achtduizend tweehonderd (8.200) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/achtduizend tweehonderdste (1/8.200ste) van het maatschappelijk kapitaal.",

het artikel zevenentwintig der statuten te vervangen door navolgende tekst:

"Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap Kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet aile in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder allen aandelen verdeeld.

Zolang dit door de wet vereist is zal de verdeling van de activa voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van Koophandel.".

aan de zaakvoerder aile machten te verlenen om voorgaande beslissingen uit te voeren en tot coördinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/12/2013 : KO120503
27/11/2012 : KO120503
12/12/2011 : KO120503
03/12/2010 : KO120503
01/12/2009 : KO120503
21/11/2008 : KO120503
27/11/2007 : KO120503
31/05/2007 : KO120503
23/11/2006 : KO120503
14/11/2005 : KO120503
10/11/2004 : KO120503
25/02/2004 : KO120503
05/01/2004 : KO120503
11/02/2003 : KO120503
05/11/2015 : KO120503
22/04/2002 : KO120503
11/01/2001 : KO120503
11/01/2000 : KO120503
01/01/1997 : KO120503
11/01/1990 : KO120503

Coordonnées
DE WULFDAM

Adresse
MAALSTRAAT 97 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande