DEBATOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBATOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.720.783

Publication

01/04/2014
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8904 leper (Boezinge), Langemarkseweg 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Johanna DE WITTE, geassocieerd notaris te leper, op achttien maart tweeduizend en veertien, momenteel ter registratie op het registratiekantoor te leper, blijkt dat de naamloze, vennootschap, genaamd "DEBATOP", met een kapitaal van honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

I.rechtsvorm en naam : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "DEBATOP".

2. zetel ; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8904 Boezinge, Langemarkseweg 12. 3.duur : De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

4. identiteit van de oprichters :

1,De Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JOHN DESOT", met zetel te 8900 leper,

Zonnebeekseweg 333, ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper onder nummer 0832.475.675,. hebbende als Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BTW BE 832.475.675;

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Luc Ghesquière te leper in datum van: achtentwintig december tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien januari tweeduizend en elf onder nummer 11008098 en waarvan de statuten verder tot op heden niet meer werden gewijzigd;

De vennootschap "JOHN DESOT' wordt alhier overeenkomstig haar statuten geldig vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, te weten de Heer DESOT John Germain, geboren te laper op 22 oktober 1976, nationaal nummer 76,10.22-155-75, identiteitskaartnummer 591-7553274-83 geldig tot 13 maart 2018, echtgenoot van Mevrouw Sofie Steen, wonende te 8900 leper, Zonnebeekseweg 333; tot deze hoedanigheid benoemd naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap "DESOT JOHN", blijkens akte verleden voor notaris Luc Ghesquière te leper op 28 december 2010, bekendgemaakt zoals voormeld.

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BL PROJECT", met zetel te 8980 Passendale, Passendalestraat 115, ingeschreven in het rechtspersonenregister te laper onder nummer 0807.482.834, hebbende als Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BTW BE 807.482.834;

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Johanna De Witte te laper op zeventien oktober tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven november tweeduizend en acht onder nummer 08176309 en waarvan de statuten laatst werden gewijzigd blijkens procesverbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van ondergetekende notaris Johanna De Witte te leper in datum van vijftien maart tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier april daarna onder nummer 12068257;

De vennootschap "BL PROJECT' wordt alhier overeenkomstig haar statuten geldig vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder, te weten de Heer BARBEZ Jan Ivan, geboren te leper op negen maart negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.03.09-267.42, identiteitskaartnummer 591-8944007-30 geldig tot 18 december 2018, echtgenoot van Mevrouw Anne Lafaut, wonende te 8980 Passendale, Passendalestraat 115;

Tot deze hoedanigheid benoemd naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap "BL PROJECT" blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Johanna De Witte te leper in datum van op 17 oktober 2008, bekendgemaakt zoals voormeld.

5. - 6. Kapitaal - samenstelling

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door tienduizend aandelen (10.000) aandelen op naam zonder aanduiding van

nominale waarde, waarvan vijfduizend aandelen (5.000) worden aangeduid ais A-aandelen en vijfduizend

aandelen (5.000) worden aangeduid als B-aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

71-,dit S5 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

"

na neerlegging ter griffie van de akte

19 MAART 2014

Griffie

Ondernemingsnr : Q5 ez, .4.10 . 1 S3

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

DEBATOP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

.) De inschrijvers bij de oprichting zijn de vennootschappen "DESOT JOHN" en "BL PROJECT", beiden voornoemd en alhier vertegenwoordigd als voormeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De inschrijvers verklaren en erkennen dat op alle tienduizend (10.000) kapitaalsaandelen door hen, vertegenwoordigd als voormeld, in geld wordt ingeschreven, en wel ais volgt :

-door de vennootschap "DESOT JOHN", voornoemd, alhier vertegenwoordigd als voormeld, ten belope van vijfduizend (5.000) aandelen, allen aangeduid als " A - aandelen" of aandelen "categorie A" genoemd ;

-door de vennootschap "BL PROJECT', voornoemd, alhier vertegenwoordigd als voormeld, ten belope van vijfduizend (5.000) aandelen, allen aangeduid als "B -aandelen" of aandelen "categorie B" genoemd;

totaal: tienduizend (10.000) aandelen.

7. Begin en einde boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

8, aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening resterend saldo :

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkeringen zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Ontbinding

De vennootschap kan op gelijk welk moment ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor een statutenwijziging. Na haar ontbinding wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

De vereffening zal verder plaatshebben overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

9. Bestuur :

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum vier leden,

natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, ln afwijking van het voorgaande, bestaat de raad van bestuur, indien de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, uit slechts twee leden. De algemene vergadering benoemt hen voor de duur die zij bepaalt en kan hen ook steeds ontslaan. De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of variabele bezoldigingen of vergoedingen toekennen.

Indien een rechtspersoon benoemd werd tot bestuurder of lid van een directiecomité, moet deze onder zijn aandeelhouders, vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders worden verplicht voor de helft benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoten van Groep A (hierna de "A-Bestuurders" genoemd) en voor de helft uit een lijst voorgedragen door de vennoten van Groep B (hierna de "B-Bestuurders" genoemd).

Wanneer een Groep, niettegenstaande een uitnodiging door de raad van bestuur dienaangaande, in gebreke blijft Kandidaten voor benoeming tot bestuurder voor te dragen, is de algemene vergadering van de vennootschap gerechtigd een bestuurder te benoemen voor het vacante mandaat. Deze bestuurder blijft in functie tot op het ogenblik dat de betrokken algemene vergadering overgaat tot benoeming van een nieuwe bestuurder op voordracht van de in gebreke gebleven Groep.

De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter.

VACATURE

Wanneer de plaats van één of meer bestuurders openvalt ingevolge overlijden, ontslag of welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien, met dien verstande dat de plaatsvervanger verkozen wordt onder de kandidaten voorgedragen door de betrokken Groep,

In dat gevat zat de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

BIJEENROEPING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter, of, indien deze verhinderd is, van de ondervoorzitter, of, bij verhindering van deze laatste, door de oudste bestuurder.

De raad van bestuur vergadert telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen, na oproeping door de voorzitter of door twee bestuurders. De raad van bestuur moet verplicht minstens vier keer per jaar bijeenkomen.

De raad van bestuur wordt gehouden op de plaats, de dag en het uur die in de oproeping worden vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bijeenroepingen geschieden schriftelijk of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten laatste vijf dagen voor de vergadering, behoudens ingeval van hoogdringendheid. In deze laatste situatie worden de aard en de redenen van hoogdringendheid vermeld in het oproepingsbericht of in het verslag van de vergadering.

De bijeenroepingen zijn niet vereist wanneer alle bestuurders erin toestemmen te vergaderen. BERAADSLAGING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien minstens de meerderheid van zijn leden en minstens één A-Bestuurder en minstens één B-Bestuurder aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elke bestuurder kan aan één van zijn medebestuurders volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. Deze volmacht dient schriftelijk te zijn of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft. Een bestuurder kan hoogstens één andere bestuurder vertegenwoordigen,

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht te zijn verworpen.

In afwijking van het voorgaande, zullen volgende sleutelbeslissingen slechts geldig genomen kunnen worden wanneer zij worden goedgekeurd met unanimiteit der stemmen:

(a)het goedkeuren en het vastleggen van het budget en het businessplan, inclusief investeringsbudget; (b)het voorstellen of het uitvoeren van een kapitaalsverhoging en  vermindering;

(c)het aangaan van financiële schulden of het verstrekken van leningen;

(d)het aanwerven van personeel;

(e)het opstarten van een nieuwe activiteit;

(f)het doen van acquisities;

(g)het vaststellen van (het ontwerp van) de jaarrekening.

(h)het wijzigen van de waarderingsregels;

(i)het aanstellen, het ontslaan en het vaststellen van de voorwaarden (inclusief vergoedingen) van de leden van het directiecomité, het management en de gedelegeerd bestuurder;

(»het afsluiten van contracten waarbij één of meerdere bestuurders geconfronteerd wordt met een belangenconflict overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen;

(k)het bepalen van het stemgedrag in de algemene vergaderingen van dochtervennootschappen van de vennootschap.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Er wordt verwezen naar artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen ingeval van belangenconflict. BLOKKERING VAN HET BESTUURSORGAAN

Indien, om één of andere reden, het bestuursorgaan niet meer in staat is om één of meer beleidsbeslissingen te nemen, bijvoorbeeld door een systematische blokkering of patstelling over één of meer voorstellen, en die toestand voortduurt gedurende twee vergaderingen met een tussenperiode van 30 (dertig) kalenderdagen, dan duiden de leden van de raad van bestuur elk een derde persoon aan, die dan in onderling overleg en gezamenlijk een onafhankelijk deskundige aanduiden die de standpunten van de verschillende partijen aanhoort en deze probeert te verzoenen. Slaagt de onafhankelijke deskundige daar niet in binnen een periode van 30 (dertig) kalenderdagen na zijn aanstelling, dan zal hij de discussie zelf op definitief bindende wijze beslechten door middel van bindende derdenbeslissing.

VERSLAGEN VAN DE BERAADSLAGING

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden weergegeven in de verslagen die minstens door de meerderheid van de aanwezige leden worden getekend.

De kopieën of uittreksels die worden gemaakt om te worden gebruikt in rechte of anders, worden ondertekend hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur, hetzij door een gedelegeerd bestuurder. BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdracht.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De helft van de gedelegeerd bestuurders zal benoemd worden uit de A-bestuurders en de andere helft uit de B-Bestuurders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen

eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP BIJ HAAR HANDELINGEN EN IN RECHTE

De vennootschap wordt in haar handelen en in rechte vertegenwoordigd door een A-Bestuurder en een B-

Bestuurder gezamenlijk handelend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Binnen het dagelijks bestuur, kan de vennootschap geldig vertegenwoordigd worden door één gedelegeerd bestuurder, individueel optredend. De hierna vermelde handelingen en transacties worden uitdrukkelijk uitgesloten uit het dagelijks bestuur:

-investeringen boven een bedrag van vijfduizend (5.000) EUR;

-het aanwerven van personeel;

-het aangaan van financiële schulden en het toekennen van kredieten;

-het afsluiten van contracten waarbij één of meerdere bestuurders geconfronteerd wordt met een belangenconflict overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt uitgevoerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan zich daartoe laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

1. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, (operationele, financiële of andere soort)lease (zowel in leasing nemen als in leasing geven), het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, en heropbouw of verbouwing. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn.

2, Algemene bouwwerken, de onderneming van draineringswerken, afbraakwerken, breek- en zeefwerken, grondwerken, wegeniswerken, rioleringswerken, waterwerken, sproeiwerken, werken voor gasvoorziening en hendel in sproeistoffen, en van alles wat ermede rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat.

3.De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, het leasen, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen,

4, De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1 en 3.

5. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; het optreden als portefeuillemaatschappij.

6, De vennootschap kan optreden voor de volgende verrichtingen:

a)Het uitvoeren van alle opdrachten op het vlak van managementconsulting in de ruimste zin van het woord: supervisie, beheer, controle en coördinatie van ondernemingen, adviezen op het vlak van marketing en distributie, productie, financiën, administratief en commercieel beheer en beleid, juridisch advies, alsmede het uitwerken van organisatieprojecten;

b)Uitvoeren van allerlei administratieve handelingen voor derden; uitvoeren van commerciële en administratieve taken in opdracht van derden, zowel voor beperkte als onbeperkte duur, optreden ais tussenpersoon in de handel; het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen of participaties, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, haar aandelen- en participatieportefeuille beheren en ontwikkelen, deze waarden verkopen onder welke vorm dan ook; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin; alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de discontobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen; studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, technische, commerciële of administratieve aangelegenheden in de ruimste zijn, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur; het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, optreden als commissaris en/of vereffenaar.

7. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

8. De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren,

alsook het tot beschikking stellen van deze roerende of onroerende goederen aan haar zaakvoerder, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

9, De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

10.Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren. Zij zal belangen mogen opnemen in alle bestaande of in het leven te roepen vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of gelijkgesteld aan het hare zou zijn, en dit bij middel van inbreng, versmelting, onderschrijving, deelnemen, financiële tussenkomst of anderszins.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

12. Jaarvergadering

SAMENSTELLING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering is samengesteld uit alle houders van aandelen.

De beslissingen van de algemene vergadering, die werden genomen overeenkomstig de wet en de statuten, verbinden alle aandeelhouders, zelfs indien die afwezig waren of tegenstemden.

BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand maart op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

Elke andere algemene vergadering waarop de aandeelhouders bijeenkomen, is naargelang het geval een buitengewone algemene vergadering indien het een aangelegenheid betreft waarbij de statuten van de vennootschap gewijzigd worden of een bijzondere algemene vergadering indien het enige andere aangelegenheid betreft die tot haar bevoegdheid behoort.

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproeping wordt vermeld.

BIJEENROEPING VAN DE ALGEMENE VERGADERING  TOELATINGSFORMALITEITEN

De algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone of bijzondere, vergadert na bijeenroeping door de raad van bestuur of door de commissaris(sen) zo die er is (zijn).

Deze aandeelhoudersvergaderingen moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de drie weken na het desbetreffende verzoek. In de oproeping kunnen aan de agendapunten opgegeven door de vennoten, bijkomende onderwerpen worden toegevoegd.

De oproepingen voor de algemene vergadering geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald worden voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen aan de raad van bestuur of certificaten van aandelen op naam neerleggen op de zetel van de vennootschap.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voorgeschreven in de voorgaande alinea,

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING

Elke houder van effecten kan zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde op voorwaarde dat deze zelf aandeelhouder is en dat hij alle voorschriften die voorgeschreven zijn om toegelaten te worden tot de algemene vergadering heeft nageleefd,

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLUST

Een aanwezigheidslijst met vermelding van de naam van de aandeelhouders en het aantal aandelen, wordt door elk van hen of hun lasthebber getekend alvorens de vergadering wordt begonnen.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij gebrek hieraan, door de ondervoorzitter, of, bij gebrek hieraan door een door zijn collega's aangestelde bestuurder.

De voorzitter wijst de secretaris aan, De vergadering kiest onder haar leden één stemopnemer indien het aantal aanwezige aandeelhouders het toelaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

STEMRECHT

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

BERAADSLAGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Geen enkele vergadering Kan beraadslagen over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle personen die krachtens de wet dienen opgeroepen te worden eenparig akkoord gaan om over de nieuwe punten te beraadslagen,

De stemmingen geschieden bij handopsteken of bij afroeping tenzij er op aanvraag van vijfentwintig procent van de aanwezige aandelen tot geheime stemming wordt overgegaan.

Behoudens in de gevallen voorzien in de wet of de statuten, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze indien de meerderheid van beide categorieën aandelen aanwezig dan wel geldig vertegenwoordigd is.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid der stemmen, behoudens voor wat betreft de beslissingen waarvoor het Wetboek van Vennootschappen een bijzondere meerderheid vereist. Bij schriftelijke besluitvorming is een eenparige beslissing van alle vennoten vereist.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel op staande voet aan een tweede stemming onderworpen. Geeft de tweede stemronde geen meerderheid, dan is het voorstel verworpen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. VERDAGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom zoeken. De afschriften voor derden worden ondertekend hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur hetzij door een gedelegeerd bestuurder.

--) SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootsohappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR REKENING VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt en bekrachtigt. De thans opgerichte vennootschap neemt aldus alle verbintenissen over aangegaan in haar naam en bekrachtigt deze.

AANVANG VAN DE BEDRIJVIGHEID

De activiteiten van de vennootschap zullen aanvangen bij de oprichting, behoudens hetgeen hiervoor werd uiteengezet betreffende de overnamene van verbintenissen,

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS

Overeenkomstig artikel 518, paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd voor een periode van vier jaar

1.Wordt benoemd als bestuurder, voorgedragen door de aandeelhouders "CATEGORIE A", of aldus te noemen "A-Bestuurder" of "bestuurder Categorie A"

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JOHN DESOT", voornoemd, die aanvaardt,

Op achttien maart tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOHN DESOT" de Heer John Desot, voornoemd, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het mandaat van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOHN DESOT', zo deze laatste naar aanleiding van onderhavige oprichting als "bestuurder categorie A" van de vennootschap "DEBATOP" mocht worden aangesteld.

2.Wordt benoemd als bestuurder, voorgedragen door de aandeelhouders "CATEGORIE B", of aldus te noemen "B-Bestuurder" of "bestuurder Categorie B" :

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BL PROJECT", voornoemd, die aanvaardt.

Op achttien maart tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BL Project" de Heer Jan Barbez aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het mandaat van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BL PROJECT" zo deze laatste naar aanleiding van onderhavige oprichting als "bestuurder oategorie B" van de vennootschap "DEBATOP" mocht worden aangesteld,

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar reohtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de-vennootschap overgaan tot de

bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de

oprichtingsakte.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichters beslissen thans geen commissaris te benoemen gezien er in casu geen wettelijke verplichting

geldt.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op de dertig

september tweeduizend en veertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze, tot herroeping deze, volmacht aan de Naamloze Vennootschap "TITECA

ACCOUNTANCY", met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg '198, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0882.371.584, met mogelijkheid elk afzonderlijk te kunnen optreden en met de mogelijkheid van in de plaats stelling en aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

SLUITING VAN DE VERGADERING

Na de oprichting van voornoemde vennootschap wordt deze vergadering thans gesloten.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk volgend op de oprichtingsvergadering hebben de bestuurders verklaard zich te verenigen in

een Raad van Bestuur met het oog op de benoeming van twee gedelegeerd bestuurders, één voor elke

categorie van aandeelhouders, zoals hierna verder uiteengezet.

OPENING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geopend onder voorzitterschap van de vennootschap "JOHN DESOT", voornoemd, in

deze vertegenwoordigd door de Heer DESOT John, voornoemd,

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen dat de vergadering van vandaag de volgende agenda heeft

1.benoeming van de gedelegeerd bestuurders.

Aangezien aile bestuurders akkoord gaan om deze raad te houden en in te stemmen met de bovenvermelde

agenda, kan deze vergadering geldig beraadslagen en besluiten over het enige punt van de agenda, zonder dat

het bewijs voorgelegd moet worden dat de wettelijke en statutaire formaliteiten inzake bijeenroeping vervuld

werden.

De raad vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, het volgende besluit met éénparigheid der

stemmen.

EERSTE BESLUIT

De raad besluit tot gedelegeerd bestuurders te benoemen voor een duur van zes (6) jaar.

1. Wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder voor de aandeelhouders "CATEGORIE A", of aldus te noemen "gedelegeerd - bestuurder Categorie A"

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JOHN DESOT", voornoemd en alhier vertegenwoordigd als voormeld, die aanvaardt.

Bij voomoemde vergadering van achttien maart tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOHN DESOT' de Heer John Desot, voornoemd, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het mandaat van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOHN DESOT' als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, zo laatstgenoemde vennootschap naar aanleiding van huidige vergadering mocht worden benoemd als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap "DEBATOP".

2. Wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder voor de aandeelhouders "CATEGORIE B", of aldus te noemen "gedelegeerd - bestuurder Categorie B"

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BL PROJECT', voornoemd, die aanvaardt.

Bij voornoemde beslissing van achttien maart tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BL Project" de heer Jan Barbez, voornoemd, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het mandaat van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BL PROJECT' als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap zo laatstgenoemde vennootschap naar aanleiding van huidige vergadering mocht worden benoemd als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap "DEBATOP",

Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Johanna De Witte, geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va " - - e

,> 1,(00

r

G«) Y

23 DEC. 20111

Griffie

Ortdernerningsnr : 0548720783

Benaming

(voluit) : DEBATOP

(verkort) "

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel ° 8904 leper (Boezinge), Langemarkseweg 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - RECHTZETTING

Uit een akte verleden voor Meester Johanna De Witte, geassocieerd notaris te leper, op 18 maart 2014, behoorlijk geregistreerd, blijkt dat de Naamloze Vennootschap, genaamd "DEBATOP'' werd opgericht, met zetel; te 8904 leper (Boezinge), Langemarkseweg 12. De rechtsvorm van de vennootschap werd correct vermeld in alle ter griffie neergelegde stukken ( expeditie, uittreksel, ...), enkel in het Formulier I dienstig voor de publicatie van deze oprichting in het Belgisch Staatsblad is een fout geslopen bij de aanduiding van de rechtvorm van de vennootschap. Daar waar de vennootschap is opgericht als een Naamloze Vennootschap werd in betreffend. formulier verkeerdelijk vermeld dat de vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Aldus verklaard te leper op 18 december 2014.

Notaris Johanna De Witte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DEBATOP

Adresse
LANGEMARKSEWEG 12 8904 BOEZINGE

Code postal : 8904
Localité : Boezinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande