DEBLAERE FRUIT INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBLAERE FRUIT INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.353.472

Publication

21/08/2014
ÿþmod 11.1

;', J1te In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE



NEERGELEGD

2014 - 8 1U[.1 «I74

\ATSBLAD Rechtbanjl,v Ki~üPHANDEL

Gent, f~rikORTRIJK

Voor- i 1

behoude DNITEUR

aan hel

Belgisc

Staatsbit



1111 13 -O8-



<14158 ~1SCl-I ST



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0828.353.472

Benaming (voluit) : "Deblaere Fruit Invest"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostnieuwkerksesteenweg 105

8800 Roeselare

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 24 juni 2014 voor geassocieerd notaris Karlos Dewagtere, te ;; jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe, Dewagtere & Dewagtere", dat de buitengewone algemene vergadering onder andere volgende besluiten letterlijk heeft genomen :

"EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met een bedrag van twee miljoen vijfhonderd achtendertigduizend euro (¬ 2.538.000,00), teneinde het kapitaal te brengen van vijf miljoen zesenzeventigduizend euro (¬ 5.076.000,00) op twee miljoen vijfhonderd achtendertigduizend euro (E 2.538.000,00) voor het verwerven van zevenduizend vijfhonderd (7.500) eigen aandelen, met het oog op hun onmiddellijke vernietiging.

In dit kader besluit de vergadering tot de verwerving van zevenduizend vijfhonderd (7.500) aandelen aan de globale prijs van twee miljoen zeshonderd eenenzeventigduizend vierhonderd zesenzeventig euro: negenenvijftig cent (¬ 2.671.476,59), toe te rekenen ais volgt:

- deels op het werkelijk gestort kapitaal, te weten voor een totaal bedrag van twee miljoen vijfhonderd achtendertigduizend euro (E 2.538.000,00);

- het saldo op de beschikbare reserves, te weten voor een totaal bedrag van honderd drieëndertigduizend; vierhonderd zesenzeventig euro negenenvijftig cent (¬ 133.476,59).

De heer Tom DEBLAERE, voornoemd, verklaart geen gebruik te willen maken van voormelde mogelijkheid om een deel van zijn aandelen te laten inkopen.

Mevrouw Kathia DEBLAERE, voornoemd, verklaart de tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen categorie,; A, genummerd van zevenduizend vijfhonderd en één (7.501) tot en met tienduizend (10.000) en vijfduizend;: (5.000) aandelen categorie B, genummerd van één (1) tot en met vijfduizend (5.000) die zij bezit in de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deblaere Fruit Invest" te willen laten inkopen door de': vennootschap mits de globale prijs van twee miljoen zeshonderd eenenzeventigduizend vierhonderd; zesenzeventig euro negenenvijftig cent (E 2.671.476,59). Mevrouw Kathia DEBLAERE, voornoemd, verklaart rechtmatige eigenaar te zijn van voormelde aandelen en de aandelen over te dragen in volle eigendom, onder de gewone waarborg en als naar recht en voor vrij en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel; ook.

Vervolgens besluit de vergadering de zevenduizend vijfhonderd (7.500) voormelde aandelen terstond in te; i; kopen jegens mevrouw Kathia DEBLAERE, voornoemd, die aanvaardt, zodat de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "Deblaere Fruit Invest" vanaf heden de volle eigendom en het genot van deze eigen aandelen verkrijgt.

De betaling aan mevrouw Kathia DEBLAERE, voornoemd, zal pas geschieden indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers die een zekerheid hebben geëist, voldoening hebben gekregen.

De alhier verworven aandelen worden onmiddellijk vernietigd.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren en om: inzonderheid de uitbetaling te doen of te laten doen.

De vergadering stelt vast dat de inkoop van zevenduizend vijfhonderd (7.500) eigen aandelen, alsook de vernietiging ervan verwezenlijkt is en dat het kapitaal verminderd is ten belope van twee miljoen vijfhonderd: achtendertigduizend euro (¬ 2.538.000" ,00), zodat het kapitaal thans twee miljoen vijfhonderd'.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1



achtendertigduizend euro (¬ 2.538.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenduizend vijfhonderd (7,500)

gelijke aandelen categorie A.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap geen aandelen categorie B meer telt, zodanig dat de

statutaire bepalingen betreffende de indeling van de aandelen in twee categorieën en de bepalingen

betreffende de bevoorrechte aandelen categorie B kunnen afgeschaft worden, en dit zoals bepaald in het vierde

besluit hierna.

De eventuele belastingen en taksen zijn ten laste van mevrouw Kathia Deblaere voornoemd.

De heer Tom DEBLAERE, voornoemd, zet de vergadering verder als enige vennoot van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deblaere Fruit lnvest".

TWEEDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN VRAAGRECHT

De vergadering besluit de modaliteiten met betrekking tot het vraagrecht te herformuleren, en dit zoals

bepaald in het vierde besluit hierna,

DERDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN ONTBINDING  VEREFFENING

VERDELING LIQUIDATIESALDO

De vergadering, besluit de modaliteiten met betrekking tot ontbinding - vereffening  verdeling liquidatiesaldo

te herformuleren, en dit zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten en dit ais volgt:

-Vervanging van de eerste drie zinnen van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen vijfhonderd achtendertigduizend euro (¬ 2.538.000,00)

en is verdeeld in zevenduizend vijfhonderd (7.500) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

-Schrapping van de subrubriek 'Aandelen zonder stemrecht' in artikel zes van de statuten.

-Vervanging van de subrubriek' vraagrecht' van artikel negentien van de statuten door volgende tekst: "Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen."

-Schrapping van de subrubriek' Bevoorrecht dividend' van artikel tweeëntwintig van de statuten.

-Vervanging van de tekst van artikel drieëntwintig van de statuten door volgende tekst:

"ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging ! homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande , terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.""

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, gecoördineerde tekst van de statuten

K. Dewagtere

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ghouden an het Belgisch Staatsblad

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 27.01.2014, NGL 31.01.2014 14023-0574-011
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2014, GGK 20.11.2014, NGL 19.12.2014 14701-0454-012
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 08.01.2013, NGL 24.01.2013 13014-0289-013
10/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2011, GGK 30.01.2012, NGL 06.02.2012 12027-0054-013
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 31.01.2011, NGL 22.02.2011 11041-0218-013
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.10.2015, GGK 08.12.2015, NGL 21.12.2015 15700-0326-011
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 31.10.2016, GGK 30.01.2017, NGL 01.03.2017 17056-0241-011

Coordonnées
DEBLAERE FRUIT INVEST

Adresse
OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 105 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande