DEBLAERE ISABEL, ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBLAERE ISABEL, ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.504.624

Publication

13/07/2015
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~-,

LL_flli, 1;5

" 1510,A,"

h rrr~

î

H STgATS8,AD

(31 33.5a171. 62y

NEERGELEGD

LS~l

UI f.,13

(Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

BVBA DEBLAERE ISABEL, ANESTHESIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karekietstraat 4, 8790 Waregem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen), op 22 juni 2015, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° rechtsvorm en naam: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA DEBLAERE ISABEL, ANESTHESIE"

2° zetel: Karekietstraat 4, 8790 Waregem, België

3° onbepaalde duur

4° identiteit oprichter: Mevrouw DEBLAERE Isabel Johanna Ludwina (1K 591-7861031-59, NN 75.09,11134.10), geboren te Tielt op 11 september 1975, echtgenote van de heer VAN DEN EYNDE Yves Ronald Yvan, wonende te 8790 Waregem, Karekietstraat 4.

5° kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

6°samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd in geld ingetekend voor de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per stuk door mevrouw DEBLAERE Isabel, voormeld.

Hetzij in totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Elk aandeel waarop werd ingetekend werd volledig volstort. Het bedrag van deze stortingen bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

7° Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de akte en wordt afgesloten op 31 december 2016.

8° aanleggen reserves  winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9° bestuursorgaan: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of de medische deontologie, alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn/hun bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan LUM1NAD, te 8560 Gullegem, Voetweg 14 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administra-tieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

.benoeming van een niet-statutaire zaakvcerder: mevrouw DEBLAERE Isabel, hogervermeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

10° geen commissaris benoemd,

11° doel: Het doel van de vennootschap omvat:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot

op het gebied van de anesthesie en reanimatie, rekening houdende met de regelen van de medische

deontologie.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd door de vennootschap,

zoals alle uit de medische activiteit voorvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel omvat verder:

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

- Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake algemene geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

- De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan regelen van de medische deontologie ter zake, onder het normaal beheer als een goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook;

- De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren. Ze mag onder andere gebouwen aankopen of oprichten zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en mag tevens onroerende goederen verhuren, doch uitsluitend als bijkomstig doel en onder uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden;

- De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren; - De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren.

Dit alles rekening houdende met de regelen van de medische deontologie ter zake,

12° jaarvergadering: de tweede zaterdag van de maand juni om 19.00 uur, op de zetel van de vennootschap of op ledere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan volmacht geven, hetzij schriftelijk, per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, aan een arts-vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

13°-

14° Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering (bij de Belfius Bank) heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge





Notaris Yves Vanden Eycken





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEBLAERE ISABEL, ANESTHESIE

Adresse
KAREKIETSTRAAT 4 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande