DEBRA-MEAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBRA-MEAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.684.158

Publication

29/07/2013
ÿþNEERGELEGD ter GRIFFIE de. RECHTBANK VAIN KOOPHANDEL -

c BRUGGE (Afdeling Brugge,

op: 1 2 .SUL! 2013

Griflie% greMe

Mod Word til

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ON1TEUR

2 2 -02- _G1ScH STL

111M10111 BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0419.684.158 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogserleistraat 3 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : naamwijziging - wijziging boekjaar en datum gewone algemene vergadering - statutenwijzigingen

Er blijkt uit een akte verleden op acht en twintig juni tweeduizend en dertien door Notaris Hélène. DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBRAMEAT', waarvan de zetel gevestigd is te 8700 Tielt,: Hoogserleistraat nr 3; ondememingsnr 0419.684.158 RPR Brugge, B.T.W. nr BE0419.684.158; dat de volgende! beslissingen werden genomen:

1/ De vergadering beslist de naam der vennootschap met ingang van heden te wijzigen in "Debra-Meat", en de tekst van artikel 2 der statuten te vervangen door:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "Debra-Meat". De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "BVBA". Naast de naam moet de nauwkeurige aanduiding voorkomen van de zetel der vennootschap, en het ondememingsnummer gevolgd door de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank in het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft; en in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is."

2/ De vergadering beslist dat het boekjaar der vennoot-+schap, thans beginnend op één juli van ieder jaar en eindigend op dertig juni van ieder volgend jaar, voortaan zal beginnen op één januari van elk jaar om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar; en bijgevolg de tekst van artikel 17 der statuten te vervangen door. "Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van ieder jaar."

3/ De vergadering beslist bijgevolg ook de datum van de gewone algemene vergadering (jaarvergadering), thans bepaald op elke laatste donderdag van de maand september om elf uur, te wijzigen In: de derde woensdag van de maand april om elf uur, en de tekst van artikel 15 der statuten te verduidelijken en te vervangen door: "Er zal een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) worden gehouden op elke derde woensdag van de maand april om elf uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur."

4/ De vergadering beslist bijgevolg, bij wijze van overgangsbepalingen, dat het lopend boekjaar, dat aanving op één juli laatst, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien, en dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal plaatsvinden de derde woensdag van april tweeduizend en veertien, om elf uur.

5/ De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOLMACHT. Heer De Brauwer, Geert, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Mevrouw Cathy Dekeyser, accountant-belastingconsulent, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Sint-Annastraat 22, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een vestigingseenheid/aan-vraag van een vestigingseenheidsnummer/schrapping van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

DEBRAMEAT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.01.2013, NGL 15.01.2013 13007-0337-037
02/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 21.12.2011, NGL 30.12.2011 11658-0431-035
04/10/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*11169598+

T~ RGÈ.LFG0 ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TÉ

BRUGGE (Afdeling Brugge)

2 P SEP, ZQ

Gfer. -

op:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerringsnr : 0419.684.158

Benaming

iv;;lull) : DEBRAMEAT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetei : HOOGSERLEISTRAAT 3 8700 TIELT

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Tijdens de algemene vergadering van 27 januari 2011 werd éénparig beslist BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Dujardin & C°, met als vaste vertegenwoordiger de heer: Dujardin Piet, bedrijfsrevisor, Kortrijkstraat 12 te 8560 Wevelgem, te herbenoemen voor een periode van drie: jaar om te eindigen met de algemene vergadering van 2013.

Opgesteld te Tielt op 12 september 2011

DE BRAUWER Geert

Zaakvoerder

.... ..............................................................................................................................

(7,3 de " 'aatslr Olz. den Luik l:'s vermplden " Recto : i`.iaarn en h:oer.larighrniC van de i3istrun'ertercnde notaris. hetzii ven de (aC:'S^(c)n(er:)

bevoegd de rech(sp,ei5Ct1n ten aanzien van derden te VS3:`tt,Cc?r?wi30fdtifi;?r! Verso : NaWrn en handtekening.

24/02/2015
ÿþMod Wad 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

12 FEB 2415

Griffie

Caen1 APc eljng..&ucg_ge

De griffier

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

1 29 68*

Ondernemingsnr : 0419.684.158

Benaming

(voluit) : DEBRA MEAT

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Hoogserleistraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking voorstellen tot partiële splitsing

Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij BVBA DEBRA-MEAT een deel van haar vermogen afsplitst, hetwelk zal worden overgenomen door NV DEBRA IMMO, zonder dat eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsingsvoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven. 1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1 De te splitsen vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEBRA-MEAT, met maatschappelijke zetel te 8700 Telt, Hoogserieistraat 3, met ondememingsnummer 041 9.684.158.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer van levende en/of geslachte dieren, het slachten en versnijden ervan.

-Het verwerken voor eigen rekening of voor rekening van derden van geslachte dieren, alsook de handel in vlees, vleeswaren en charcuterie (gekookt, gerookt en gezouten) en afvalproducten, zowel vers, gekoeld, vacuümverpakt als bevroren.  Het verwerken en verhandelen van dienmeel, dierlijke beenderen en beendermeel alsook bloedmeel en alle vetten, beenderen en beendermeel alsook bloedmeel en alle bijbehorende hulp- en grondstoffen.

-Het uitbaten van een darmwasserij met sorteerkalibreercentrum; - Het uitbaten van een weegbrug;

-Het (industrieel) kweken, vetmesten en africhten van alle mogelijke diersoorten, onder andere vee, pluimvee, paarden, huisdieren (katten, honden, vogels, vissen, ...) struisvogels enzovoorts.

-De verwerking en de handel in al zijn vormen van veevoeders en petfood;

-De vervoeronderneming te land, zowel in het binnenland als in het buitenland voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel logistiek, commissionair als commissionair-expediteur;

-Het aankopen, verkopen, beheren, verhuren, investeren van en in alle roerende én onroerende goederen; De import, export, commissiehandel, makelarij, agentuur en vertegenwoordiging van aile soorten roerende goederen.

Het uitvoeren van aile verkavelingen en bouwwerken zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en hoveniersbedrijven, alle beheer van onroerende goederen; onroerende leasingoperaties;

-De uitbating onder al zijn vormen van koelinrichtingen en expeditiebedrijf en het opslaan ln douaneentrepot. De onderneming voor goederenbehandeling, omvattende het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaking, het proportioneren, de verpakking en de herverpakking van goederen. Deze beide laatste behandelingen onder alle mogelijke vormen met inbegrip van de verpakking en herverpakking in zowel papier, karton, cellofaan, plastiek als stokinetten en andere;

-De nijverheid voor het bereiden van vis-, schaal-, schelp- en weekdieren. Het verwerken, bewaren en invriezen ervan, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de handel onder al zijn vormen in hiervoor vermelde en aanverwante producten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De fabricage van roomijs en soortgelijke producten. De fabricage van fruit- en groentenconserven en van bevroren groenten en fruit. De fabricage van vleesconserven. De handel onder al zijn vormen, groot- en kleinhandel, commissiehandel, in- en uitvoer van de hiervoor vermelde producten, alsmede van droge of ingeblikte groenten en fruit;

-De fabricage van kunstijs. De handel onder al zijn vormen van ijs voor afkoeling; De vennootschap mag op gelijk welke wijze, ook door middel van deelneming, inbreng, versmelting of anders belangen nemen in alle bestaande of op te richten ondernemingen, zowel in het buitenland als in België, en die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of van die aard zijn de activiteit van de vennootschap te begunstigen.

De vennootschap mag gelijk welke roerende en onroerende, commerciële en industriële, financiële en economische handelingen verrichten, die direct of indirect kaderen in dit doel of welke van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan zich ten gunste van deze laatste vennootschappen borgstellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan ten allen tijde kasbons en obligaties uitgeven, met of zonder hypothecair krediet of voorrecht."

1.2. De verkrijgende vennootschap: de naamloze vennootschap DEBRA-IMMO, met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Hoogserleistraat 1, met ondememingsnummer 0445.731.034.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Het aankopen, verkopen, beheren, verhuren, investeren van en in alle onroerende en roerende goederen. Het participeren door middel van inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle andere vennootschappen.

Het voorgaande in de meest uitgebreide zin van het woord.

- De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer van levende en/of geslachte dieren, het slachten en het versnijden en verwerken ervan.

Het verwerken voor eigen rekening of voor rekening van derden van geslachte dieren, alsook de handel in vlees, vleeswaren en charcuterie (gekookt, gerookt en gezouten) en afvalprodukten, zowel vers, gekoeld, vacuumverpacht als bevroren. Het verwerken en verhandelen van diermeel en dierlijke vetten, en alle hulp- en grondstoffen ervoor (onder andere plantaardige enzovoort). Het kweken en het vetmesten van vee, onder andere varkens, paarden, runderen, kalveren, schapen, enzovoort. De import en export, de aan- en verkoop en de verwerking van petfood.

- De verhuur van diepvriezers, plezierboten, vrachtwagens, trekkers en dergelijke meer.

- Het huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen zowel in het binnen- als in het buitenland, het uitvoeren van alle verkavelingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en hoveniersbedrijven, aile beheer van onroerende goederen.

- Het verzorgen van de administratie en het leveren van alle andere diensten ten behoeve van derden.

- Het uitbaten van een adviesbureau met onder meer marktstudie en aanverwanten, engineering, kommissiehandel, makelarij en tussenhandel in het algemeen.

- Alle syndicus activiteiten.

- Beheer van vermogens.

- Onroerende leasingoperaties.

- De vervoeronderneming te land, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in het binnen-alsook in het buitenland in de ruimste zin genomen.

- Het verlenen van adviezen zowel op technisch, financieel, economisch, commercieel en administratief gebied.

- De organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven.

De vennootschap mag borg staan voor derden.

De vennootschap kan te allen tijde kasbons en obligaties uitgeven, met of zonder hypothecair krediet op voorrecht, bij besluit van de Raad van Bestuur, die de interestvoet en de modaliteiten vaststelt.

 De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen zowel in België als in het buitenland nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag alle handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, Inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen. Zij kan aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

 Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstelten of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

2. RUILVERHOUDING - VERDELING ONDER VENNOTEN

~

9

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

In ruil voor de over te dragen vermogensbestanddelen van BVBA DEBRA-MEAT die NV DEBRA-IMMO toekomen, zal NV DEBRA-IMMO 259 nieuwe aandelen uitgeven aan de enige aandeelhouder van de gesplitste vennootschap, te weten aan de heer Geert De Brauwer.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

3. WIJZEE WAAROP DE AANDELEN WORDEN UITGEREIKT

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap.

4. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De aandelen geven recht te delen in de winst vanaf 1 juli 2014.

5. BOEKHOUDING

Alle handelingen van de partieel te splitsen vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 juli 2014.

6. TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Alle aandelen die het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Er bestaan geen andere effecten binnen de partieel te splitsen vennootschap, Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt te worden.

7. BIJZONDERE BEZOLDIGING COMMISSARIS

Voorgesteld wordt dat de buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen unaniem afstand zouden doen van de bijzondere controleverslaggeving, zoals bedoeld in artikel 731§1 in fine van het Wetboek van Vennootschappen, zodat er geen bijzondere vergoeding moet worden vastgelegd in het splitsingsvoorstel.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA

Enkel de in het partieel splitsingsvoorstel beschreven activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap zullen aan de verkrijgende vennootschap worden overgedragen.

ACTIVA

FINANCIEEL VASTE ACTIVA 37.728,76 EUR

Het betreft deelnemingen in verbonden ondernemingen, met name:

a) 50 aandelen BVBA DEBRA-FRESH, met boekwaarde per 30/6/2014 van 9.275,00 EUR;

b) 174 aandelen NV DEBRA-FREEZE, met boekwaarde per 30/6/2014 van 28.507,76 EUR.

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN; 37.782,76

Kapitaal 688,36

Reserves 68,84

Wettelijke reserve

Belastingvrije reserve 558,04

Beschikbare reserve 29.900,68

Overgedragen winst 3.541,50

Winst huldig boekjaar 3.025,34

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

***

Neerlegging van een voorste! tot partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij NV DEBRA-FREEZE een deel van haar vermogen afsplitst, hetwelk zal worden overgenomen door BVBA DEBRA-MEAT, zonder dat eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsingsvoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven. 1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1 De te splitsing vennootschap: de naamloze vennootschap DEBRA-FREEZE, met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Hoogserleistraat 3, met ondernemingsnummer 0456.773.196.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating onder al zijn vormen van koelinrichtingen en goederenopslagplaatsen.

De onderneming voor goederenbehandeling, omvattende het laden, het lossen, de controle, het wegen, de

bewaking, het proportioneren, de verpakking en de herverpakking van goederen. Deze beide laatste

behandelingen onder al haar vormen met inbegrip van de verpakking en herverpakking in zowel papier, karton,

cellofaan als plastiek.

Het uitbaten van een expeditiebedrijf.

Het opslaan in douane entrepot en het stockeren van interventievlees.

Het bewaren, opslaan en invriezen van aile verbruiksgoederen, in de ruimste betekenis.

Het bewaren, opslaan, invriezen, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer van

levende en/of geslachte dieren, het slachten en versnijden en verwerken ervan; dit zowel voor eigen rekening

als voor rekening van derden.

Het verwerken, bewaren en invriezen voor eigen rekening of voor rekening van derden van geslachte

dieren, alsook van vlees en vleesconserven, vlees van gevogelte, wild en konijnen, vleeswaren, charcuterie

(gekookt, gerookt en gezouten) en afvalprodukten en petfood, zowel vers, gekoeld, vacuümverpakt, als

bevroren.

De handel onder al zijn vormen, groot- en kleinhandel, commissiehandel, in- en uitvoer van hogergenoemde

en alle aanverwante produkten,

De nijverheid voor het bereiden van vis-, schaal-, schelp- en weekdieren, het verwerken, bewaren en

invriezen ervan, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de handel onder al zijn vormen, groot-

en kleinhandel, commissiehandel, in- en uitvoer van hiervoor vermelde en aanverwante produkten.

De industriële varkens-, schapen-, geiten-, paarden- en runderenteelt, alsmede de pluimveeteelt.

Het uitbaten van een darmwasserij met sorteer- en kalibreercentrum.

De fabricage van roomijs en soortgelijke produkten. De fabricage van fruit- en of groentenconserven en van

bevroren groenten en fruit. De handel onder al zijn vormen, groot- en kleinhandel, commissiehandel, In- en

uitvoer ervan, alsmede van droge of ingeblikte groenten en fruit.

De fabricage van kunstijs. De handel onder al zijn vormen van ijs voor afkoeling.

De uitbating van een weegbrug,

De vervoerondememing te land, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in het binnen-

alsook in het buitenland in de ruimste zin genomen.

De verhuur van diepvriezers, plezierboten, vrachtwagens, trekkers en dergelijke meer.

De handel onder al zijn vormen in antikwiteiten en brocante,

Het uitbaten van een kunstgalerij, inclusief het organiseren van tentoonstellingen, het verkopen en veilen

van brocante en antikwiteiten.

Het herstellen, opsmukken en restaureren van tweedehandse auto's en motorrijwielen, fancy-cars, oldtimers

en andere vervoermiddelen.

De aan- en verkoop, import en export, de commissiehandel, de verhuur en de stalling van tweedehandse

auto's, motorrijwielen, fancy-cars, oldtimers en andere vervoermiddelen.

Het participeren door middel van inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle andere

vennootschappen.

Alle syndicus activiteiten, beheer van vermogens en onroerende leasingoperaties.

De vennootschap kan ten allen tijde kasbons en obligaties uitgeven, met of zonder hypothecair krediet op

voorrecht, bij besluit van de Raad van Bestuur, die de interestvoet en de modaliteiten vaststelt.

Zij kan eveneens opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of

vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen zowel in het binnen- als in het buitenland nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die volgens haar het meest geschikt voorkomen.

Zij mag alle handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken: zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen. Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of van die aard zijn dit te begunstigen.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

1.2 De verkrijgende vennootschap; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEBRA-MEAT, met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Hoogserleistraat 3, met ondememingsnummer 0419.684.158.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer van levende en/of geslachte dieren, het slachten en versnijden ervan.

-Het verwerken voor eigen rekening of voor rekening van derden van geslachte dieren, alsook de handel in vlees, vleeswaren en charcuterie (gekookt, gerookt en gezouten) en afvalproducten, zowel vers, gekoeld, vacuümverpakt als bevroren.  Het verwerken en verhandelen van diermeel, dierlijke beenderen en beendermeel alsook bloedmeel en alle vetten, beenderen en beendermeel alsook bloedmeel en alle bijbehorende hulp- en grondstoffen.

-Het uitbaten van een darmwasserij met sorteerkalibreercentrum; - Het uitbaten van een weegbrug;

-Het (industrieel) kweken, vetmesten en africhten van alle mogelijke diersoorten, onder andere vee, pluimvee, paarden, huisdieren (katten, honden, vogels, vissen, ...) struisvogels enzovoorts.

-De verwerking en de handel in al zijn vormen van veevoeders en petfood;

-De vervoerondememing te land, zowel in het binnenland als in het buitenland voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel logistiek, commissionair als commissionair-expediteur,

-Het aankopen, verkopen, beheren, verhuren, investeren van en in aile roerende én onroerende goederen; De import, export, commissiehandel, makelarij, agentuur en vertegenwoordiging van alle soorten roerende goederen.

Het uitvoeren van alle verkavelingen en bouwwerken zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en hoveniersbedrijven, aile beheer van onroerende goederen; onroerende leasingoperaties;

-De uitbating onder al zijn vormen van koelinrichtingen en expeditiebedrijf en het opslaan in douaneentrepot. De onderneming voor goederenbehandeling, omvattende het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaking, het proportioneren, de verpakking en de herverpakking van goederen. Deze beide laatste behandelingen onder alle mogelijke vormen met inbegrip van de verpakking en herverpakking in zowel papier, Karton, cellofaan, plastiek als stokinetten en andere;

-De nijverheid voor het bereiden van vis-, schaal-, schelp- en weekdieren. Het verwerken, bewaren en invriezen ervan, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de handel onder al zijn vormen in hiervoor vermelde en aanverwante producten;

-De fabricage van roomijs en soortgelijke producten. De fabricage van fruit- en groentenconserven en van bevroren groenten en fruit. De fabricage van vleesconserven. De handel onder al zijn vormen, groot- en Kleinhandel, commissiehandel, in- en uitvoer van de hiervoor vermelde producten, alsmede van droge of ingeblikte groenten en fruit;

-De fabricage van kunstijs. De handel onder al zijn vormen van ijs voor afkoeling; De vennootschap mag op gelijk welke wijze, ook door middel van deelneming, inbreng, versmelting of anders belangen nemen in alle bestaande of op te richten ondernemingen, zowel in het buitenland als in België, en die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of van die aard zijn de activiteit van de vennootschap te begunstigen.

De vennootschap mag gelijk welke roerende en onroerende, commerciële en industriële, financiële en economische handelingen verrichten, die direct of indirect kaderen in dit doel of welke van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken, Zij kan zich ten gunste van deze laatste vennootschappen borgstellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

De vennootschap kan ten allen tijde kasbons en obligaties uitgeven, met of zonder hypothecair krediet of voorrecht."

2. RUILVERHOUDING - VERDELING ONDER VENNOTEN

In ruil voor de over te dragen vermogensbestanddelen van NV DEBRA-FREEZE die BVBA DEBRA-MEAT toekomen, zal BVBA DEBRA-MEAT 221 nieuwe aandelen uitgeven aan de - op het ogenblik dat onderhavige partiële splitsing plaatsvindt - enige aandeelhouder van de gesplitste vennootschap, te weten aan NV DEBRA-IMMO.

M

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er wordt geen opleg in geld betaald.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN WORDEN UITGEREIKT

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap.

4, DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De aandelen geven recht te delen in de winst vanaf 1 juli 2014,

5. $OEKHOUDft4G

Alle handelingen van de partieel te splitsen vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 juli 2014.

6. TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Alle aandelen die het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Er bestaan geen andere effecten binnen de partieel te splitsen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt te worden.

7. BIJZONDERE BEZOLDIGING COMMISSARIS

Voorgesteld wordt dat de buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen unaniem afstand zouden doen van de bijzondere controleverslaggeving, zoals bedoeld in artikel 731§1 in fine van het Wetboek van Vennootschappen, zodat er geen bijzondere vergoeding moet worden vastgelegd in het splitsingsvoorstel.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA

Enkel de in het partieel splitsingsvoorstel beschreven activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap zullen aan de verkrijgende vennootschap worden overgedragen.

ACTIVA

IMMATERIËLE VASTE ACTIVA 32.948,10 EUR

Het betreft de sedert 2011 verworven programmatie en licenties ingevolge door NV EXPORTSLACHTHUIS TIELT gedane investering in een nieuwe serverconfiguratie. De implementatie van deze software en licenties werden over de verschillende groepsvennootschappen door de NV EXPORTSLACHTHUIS TIELT doorgerekend volgens een omslagsleutel rekening houdende met de grootte en het belang van de betreffende vennootschap, Het betreft aangepaste software aan de commerciële activiteiten van de groepsvennootschappen. Het betreft de domeinnaam en hosting van de Debra-website.

MATERIËLE VASTE ACTIVA 199.601,36 EUR

Het betreft het materieel en inrichting dienstig voor de exploitatie van het invriezen en de administratie voor dito, zoals het ompalietiseersysteem, het krattentransportsysteem, de industriële vloerbascule, elektronische balans, RVS messenhouders, kantoormeubelen, Atiet transpalletten, stapelaar en Linde heftruck.

- installaties, machines en uitrusting 177.594,45

- meubilair rollend materieel 22.006,91

FINANCIEEL VASTE ACTIVA 100,00 EUR

Het betreft 1 aandeel in een niet verbonden vennootschap BERU CVBA, waarop werd ingeschreven bij de oprichting van deze vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VORDERINGEN OP < 1 JAAR 328.734,82 EUR

Het betreft enerzijds handelsvorderingen op hoofdzakelijk groepsvennootschappen. Deze vorderingen en de resterende handelsvorderingen op derden zijn niet ouder dan 5 weken op datum van huidige staat.

Anderzijds betreffen de betwiste vorderingen betaalde supplementen vennootschapsbelasting over de aanslagjaren 2008/2009 en 2010 waartegen bezwaar werd ingediend.

handelsvorderingen 146.918,93

- overige vorderingen 181.815,89

LIQUIDE MIDDELEN 27.120,00 EUR

Het betreft de tegoeden op de bankrekeningen opgenomen tegen nominale waarde. OVERLOPENDE REKENINGEN 19.452,86 EUR

Het betreft enerzijds het pro rata gedeelte van de kosten die in de huidige boekhoudperiode zijn geboekt, maar die ten laste van het volgend boekjaar of de volgende boekhoudperiode moeten worden gebracht. Anderzijds betreffen de verkregen opbrengsten het pro rata gedeelte van de opbrengsten die worden geboekt in de volgende boekhoudperiode, maar die ten gunste van de huidige boekhoudperiode moeten worden gebracht.

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN: 193.888,74

Kapitaal 27,148,95

Reserves 2.714,90

Wettelijke reserve

Belastingvrije reserve 73.510,67

Beschikbare reserve 54.759,29

Overgedragen winst 4.332,91

Winst huidig boekjaar 31.422,02

VOORZIENINGEN 47,765,00

SCHULDEN OP > 1 JAAR 210.391,16

SCHULDEN OP <1>JAAR 154.324,56

OVERLOPENDE REKENING 1.587,68

Wim Vandenberghe

Gevolmachtigde

+ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.01.2011, NGL 31.01.2011 11018-0207-034
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.10.2009, NGL 01.12.2009 09868-0097-034
06/05/2009 : BG053373
16/01/2009 : BG053373
30/04/2015
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



R

NEERGELEGD

BrZkiieje Rechtbank Koophandel

Ondernemingsnr : 0419.684.158

Benaming

(voluit) : DEBRA-MEAT

(verkort) :

lIll!I1111§1111Ni,1111M

MONJTEU

23 -04 BELGISCH S

315 13 APR 2015 TS81-GFent AfdefRegPugge

De-griffier

"2

TAt

Bijlagen biij liët èïgisch gtaatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoogserleistraat 3 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : partiële splitsing door overneming - kapitaalvermindering - statutenwijzigingen

Er blijkt uit één van de twee akten verleden op zeven en twintig maart tweeduizend en vijftien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBRA-MEAT", waarvan de zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Hoogserleistraat nr 3; ondememingsnr 0419,684.158 RPR Gent afdeling Brugge, B.T,W. nr BE0419.684.158; dat de volgende beslissingen werden genomen:

11 Vermits de aanwezige vennoot erkent een afschrift van de op de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen. Het betreft:

1. Het bijzonder verslag bedoeld in artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen over de inbreng in natura in de Ovememende vennootschap, opgemaakt door de raad van bestuur van de Overnemende vennootschap.

2. Het controleverslag overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen opgesteld door voomoemde bedrijfsrevisor over de inbreng in natura in de Overnemende vennootschap. De besluiten van dit verslag luiden ais volgt:

" Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de NV DEBRA-IMMO in het kader van de partiële splitsing van de BVBA DEBRA-MEAT naar de bestaande NV DEBRA-IMMO, kan ik besluiten dat

1.13e verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhogingen door inbreng in natura; het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de BVBA DEBRA-MEAT volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de reeds bestaande vennootschap NV DEBRA-IMMO.

2.De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.0e voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen BVBA DEBRA-MEAT zijn bedrijfseconomisch verantwoord onder het hierna vermelde voorbehoud. De inbrengwaarden waartoe de toegepaste waarderingsmethode leidt komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten naar aanleiding van bodemsanering ingevolge mogelijke bodemver-ontreiniging, gezien de huidige bodemgesteldheid van de aanwezige onroerende goederen bij de NV DEBRA-IMMO mij niet gekend is.

Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA DEBRA-MEAT leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen naar de verkrijgende vennootschap NV DEBRA-IMMO voor een bedrag van 37.782,76 EUR (bestaande uit 688,36 EUR kapitaal, 37.094,40 EUR reserves andere eigen vermogensbestanddelen).

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 267 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de NV DEBRA-IMMO, die zullen worden toegekend aan de enige vennoot van de BVBA DEBRA-MEAT.

Op de laatste bIz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

2/ Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de algemene vergadering af te zien van de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen. Tevens beslist de vergadering afstand te doen van de mededeling voorgeschreven door de bepalingen van artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen.

3/ De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het voorstel bedoeld onder punt la) van de agenda.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de inhoud van het voorstel van partiële splitsing en stelt vast dat er op dit voorstel geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoot. De vergadering keurt vervolgens het haar voorgestelde voorstel van partiële splitsing goed en sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering beslist vervolgens een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris, na door laatstgenoemde en de comparanten "ne varietur" getekend te zijn.

41 De vergadering beslist tot partiële splitsing waarbij DEBRA-MEAT BVBA voornoemd, een deel van haar vermogen, zowel rechten als plichten, afsplitst en overdraagt aan de Overnemende vennootschap DEBRA-IMMO NV.

Deze overdracht zal gebeuren volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het voorstel van partiële splitsing, voormeld.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de hierna volgende samenvattende beschrijving van het overgedragen vermogen vast te stellen:

De toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de Overnemende Vennootschap bestaan uit volgende goederen, zoals geboekt in de boekhouding van de Overdragende Vennootschap onder de activa en de passiva-rubriek en voor de boekwaarde hierna vernield, en zoals nader beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor

Ter vergelding van deze overdracht worden onmiddellijk en rechtstreeks aan de enige vennoot van de Overdragende Vennootschap, tweehonderd zevenenzestig (267) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, volledig volgestort, van DEBRA-IMMO NV toegekend, zonder opleg.

Deze aandelen van de Overnemende vennootschap DEBRA-1MMO NV zullen aan deze vennoot van de Overdragende Vennootschap worden uitgereikt als volgt:

De uitreikingsoperatie van de aandelen van DEBRA-IMMO NV zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Overdragende Vennootschap. Deze vennoot van de Overdragende Vennootschap kan -na afspraak met de zaakvoerder van de Overdragende Vennootschap- zijn aandelen in DEBRA-IMMO NV bekomen op voorlegging van zijn aandelencertificaten in de Overdragende Vennootschap. Deze uitreikings-operatie zal steeds plaatshebben op de zetel van de Overdragende Vennootschap door inschrijving in het aandelenregister van de Ovememende Vennootschap. Deze aandelen van de Ovememende Vennootschap kunnen worden uitgereikt tot 31 december 2015. Indien deze aandelen van de Overnemende Vennootschap op 31 december 2015 niet zijn uitgereikt, zullen ze worden vernietigd.

De nieuwe aandelen van de Ovememende vennootschap delen in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf één juli 2014.

5/ De vergadering keurt het ontwerp goed van de akte wijziging statuten van de Overnemende vennootschap DEBRA-IMMO NV (in zover het deze partiële splitsing betreft), evenals de verhoging van haar maatschappelijk kapitaal met ZESHONDERD ACHTENTACHTIG EURO ZESENDERTIG CENT (¬ 688,36) om het te brengen van EENENZESTIG DUIZEND NEGENHONDERD DRIE EN ZEVENTIG EURO ACHTENDERTIG CENT (¬ 61.973,38) op TWEE EN ZESTIG DUIZEND ZESHONDERD EEN EN ZESTIG EURO VIERENZEVENTIG CENT (¬ 62.661,74), door het creëren van tweehonderdzevenenzestig (267) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch éénlvijihonderden-zeventiende van het kapitaal vertegenwoordigende, door voormelde inbreng in natura, voortkomend van de (partieel) gesplitste DEBRA-MEAT BVBA. De nieuwe aandelen die volkomen gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, zullen dezelfde rechten en voordelen genieten en in de winsten delen vanaf één juli 2014,

Ingevolge artikel 210§4 Wetboek der Inkomstenbelastingen, en ingevolge nagemelde kapitaalvermindering in DEBRA-MEAT BVBA, zal deze kapitaalverhoging worden aangemerkt als zijnde werkelijk gestort.

Zij keurt bovendien de verslagen goed opgesteld door de raad van bestuur van de Overnemende vennootschap en door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een BVBA "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", bedrijfsrevisor met zetel 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat nr 12, vertegenwoordigd door Heer Dujardin, Piet, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend op zelfde adres, omtrent de inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van deze verslagen wordt neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel terzelfdertijd met een uitgifte van de akte statutenwijziging van de vennootschap DEBRA-IMMO NV.

6/ De algemene vergadering stelt vast dat voormelde partiële splitsing gepaard gaat met een vermindering van het kapitaal met ZESHONDERD ACHTENTACHTIG EURO ZESENDERTIG CENT .(¬ 688,36) om het te brengen van ACHTENVEERTIG DU1ZEND EURO (¬ 48.000,00) op ZEVENENVEERTIG DUIZEND

DRIEHONDERD EN ELF EURO VIERENZESTIG CENT (¬ 47.311,64). Deze kapitaalvermindering wordt bij toepassing van artikel 78§4 en artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het

Wetboek van Vennootschappen (Belgisch Staatsblad van 6 februari 2001, laatst gewijzigd door het Koninklijk Besluit van 27 april 2007 en van artikel 210 §3, 3° lid WIB 92, toegewezen aan het volstort kapitaal, en gaat gepaard zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde.

De algemene vergadering beslist bijgevolg de tekst van artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVENENVEERTIG DUIZEND DRIEHONDERD EN ELF EURO VIERENZESTIG CENT (E 47.311,64), verdeeld in duizend negenhonderd (1.900) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractie-'waarde van éénfduizendnegenhonderste van het kapitaal."

71 De vergadering beslist de vertegenwoordiging van de Overdragende Vennootschap in de bewerkingen van splitsing toe aan haar enige zaakvoerder, met name Heer De Brauwer, Geert Freddy Maria, rijksregistemr 54.08.12-117.34, geboren te Tielt op twaalf augustus negentienhonderd vierenvijftig, wonend te 8700 Tielt, Wingensesteenweg nr 56, die aanvaardt

De algemene vergadering kent aan de zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheden toe teneinde alle wettelijke gevolgen van de splitsing te geven.

Meer in het bijzonder kan de zaakvoerder;

-aan de Ovememende vennootschap DEBRA-1MMO NV het deel van het af te splitsen en over te dragen vermogen van de Overdragende Vennootschap, zoals hierboven uiteengezet, overdragen.

- de nieuwe aandelen van de Ovememende vennootschap DEBRA-IMMO NV aanvaarden, te laten toekomen aan voornoemde vennoot van de overdragende vennootschap en er voor zorgen dat het aandelenregister wordt bijgewerkt op kosten van de Overnemende Vennootschap.

ln het kader van deze overdracht door splitsing kan de zaakvoerder bovendien:

tussenkomen in de akte van de Overnemende Vennootschap en de statutenwijzigingen ervan goedkeuren; - verklaren perfecte kennis te hebben van de verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen;

- afvaardigen onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welomschreven bewerkingen, aan een of meer mandatarissen, dat deel van zijn bevoegdheden die hij zullen vastleggen en voor een duurtijd die hij zal bepalen;

de formaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot de Overdragende Vennootschap te verrichten;

- alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten vervullen door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, aile wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseentteidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde, en het verrichten van andere formaliteiten.

teneinde dezer, alle akten doen verlijden en tekenen, evenals alle stukken, processen-verbaal en registers en in het algemeen al doen wat nodig is.

8/ De vergadering beslist dat alle voorgaande besluiten zijn genomen onder de uit-drukkelijke opschortende voorwaarde dat dezelfde besluiten ook worden goedgekeurd in de buitengewone algemene vergadering van de andere aan de splitsingverrichting deelnemende vennootschap.

VOLMACHT. Heer De Brauwer, Geert, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot inde-plaatsstelling, aan Mevrouw Cathy Dekeyser, accountant-belastingconsulent, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Sint Annastraat 22, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een vestigingseenheidfaanvraag van een vestigingseenheidsnummer/schrapping van een vestigingseenheid-snummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecodrdineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

elp

`Voorbehouden aán het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





HhI1

r

NEERGELtUti-

N ONITEUR 6EL

2 3 -01i- 201E BELGISCH STA t\TSSLA.

Ondernemingsnr : 0419.684.158

Benaming

(voluit) : DEBRA-MEAT

(verkort) :

u

13 APR 2015

Gent Afdelleg"r;fil@gge

De jrifiler

riffie Rechtbank Koophandel

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoogserleistraat 3 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : partiële splitsing door overneming - kapitaalverhoging - statutenwijzigingen

Er blijkt uit één van de twee akten verleden op zeven en twintig maart tweeduizend en vijftien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBRA-MEAT', waarvan de zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Hoogserleistraat nr 3; ondernemingsnr 0419.684,158 RPR Gent afdeling Brugge, B.T.W. nr BE0419.684.158; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

1/ Vermits de aanwezige vennoot erkent een afschrift van de op de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen. Het betreft:

1. Het bijzonder verslag bedoeld in artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen over de inbreng in natura in de Overnemende vennootschap, opgemaakt door de zaakvoerder van de Overnemende vennootschap.

2. Het controleverslag overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen opgesteld door voornoemde bedrijfsrevisor over de inbreng in natura in de Overnemende vennootschap. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

" Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng In natura bij de BVBA DEBRA-MEAT in het kader van de partiële splitsing met overdracht van de bedrijfstak bestaande uit de commerciële activiteit en exploitatie met betrekking tot het invriezen, de op- en inslag en stockage van alle verbruiksgoederen en inzonderheid van aile levende of geslachte diersoorten, door de NV DEBRA-FREEZE naar de bestaande BVBA DEBRA-MEAT, kan ik besluiten hetgeen volgt:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhogingen door inbreng in natura; het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de NV DEBRA-FREEZE volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de reeds bestaande vennootschap BVBA DEBRA-MEAT,

2.0e beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen NV DEBRA-FREEZE zijn bedrijfseconomisch verantwoord onder het hierna vermelde voorbehoud. De inbrengwaarde waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leidt komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten naar aanleiding van bodemsanering ingevolge mogelijke bodemver-ontreiniging, gezien de huidige bodemgesteldheid van de aanwezige onroerende goederen bij de NV DEBRA-FREEZE mij niet gekend is.

Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de NV DEBRA-FREEZE leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen naar de verkrijgende vennootschap BVBA DEBRA-MEAT voor een bedrag van 193,888,74 EUR (bestaande uit 27.148,95 EUR kapitaal en 166.739,79 overige eigen vermogensbestanddelen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 221 aandelen zonder vermelding van nominale

' waarde van de BVBA DEBRA-MEAT, die zullen worden toegekend aan de enige vennoot van de NV DEBRA-

FREEZE.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

2/ Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de algemene vergadering af te zien van de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen. Tevens beslist de vergadering afstand te doen van de mededeling voorgeschreven door de bepalingen van artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen.

31 De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het voorstel bedoeld onder punt la) van de agenda.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de inhoud van het voorstel van partiële splitsing en stelt vast dat er op dit voorstel geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoot, De vergadering keurt vervolgens het haar voorgestelde voorstel van partiële splitsing goed en sluit zich aan bij de besluiten erin vervat,

De vergadering beslist vervolgens een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris, na door laatstgenoemde en de comparanten "ne varietur" getekend te zijn,

4f De vergadering beslist tot partiële splitsing waarbij DEBRA-FREEZE NV waarvan de zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Hoogserleistraat nr 3, een deel van haar vermogen, zowel rechten als plichten, afsplitst en overdraagt aan de Overnemende vennootschap DEBRA-MEAT BVBA.

Deze overdracht zal gebeuren volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het voorstel van partiële splitsing, voormeld.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de hierna volgende samenvattende beschrijving van het overgedragen vermogen vast te stellen:

De toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de Ovememende Vennootschap bestaan uit volgende goederen, zoals geboekt in de boekhouding van de Overdragende Vennootschap onder de activa en de passiva-rubriek en vocr de boekwaarde.

Ter vergelding van deze overdracht worden onmiddellijk en rechtstreeks aan de enige vennoot van de Overdragende Vennootschap, tweehonderd éénentwintig (221) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, volledig volgestort, van DEBRA-MEAT BVBA toegekend, zonder opleg.

Deze aandelen van de Overnemende vennootschap DEBRA-MEAT BVBA zullen aan deze vennoot van de Overdragende Vennootschap worden uitgereikt ais volgt:

De uitreikingsoperatie van de aandelen van DEBRA-MEAT BVBA zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Overdragende Vennootschap. Deze vennoot van de Overdragende Vennootschap kan -na afspraak met de zaakvoerder van de Overdragende Vennootschap- zijn aandelen in DEBRA-MEAT BVBA bekomen op voorlegging van zijn aandelencertificaten in de Overdragende Vennootschap. Deze uitreikings-operatie zal steeds plaatshebben op de zetel van de Overdragende Vennootschap door inschrijving in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap. Deze aandelen van de Overnemende Vennootschap kunnen worden uitgereikt tot 31 december 2015. Indien deze aandelen van de Overnemende Vennootschap op 31 december 2015 niet zijn uitgereikt, zullen ze worden vernietigd.

De nieuwe aandelen van de Overnemende vennootschap delen in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf één juli 2014.

61 De vergadering keurt volgende wijziging van het kapitaal en de statuten van de Overdragende Vennootschap DEBRA-FREEZE NV, zoals beslist door haar buitengewone algemene vergadering van heden, juist véér deze onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat dezelfde besluiten ook worden goedgekeurd in de buitengewone algemene vergadering van de andere aan de splitsingsverrichting deelnemende vennootschap:

1. Vaststelling der omzetting van het bedrag van het kapitaal in euro.

2. Wijziging van het kapitaal van de Overdragende Vennootschap DEBRA-FREEZE NV: kapitaalvermindering ingevolge de voormelde partiële splitsing met ZEVENENTWINTIG DUIZEND HONDERD ACHTENVEERTIG EURO VIJFENNEGENTIG CENT (¬ 27.148,95) om het te brengen van EENENZESTIG DUIZEND NEGENHONDERD DRiE EN ZEVENTIG EURO ACHTENDERTIG CENT (¬ 61.973,38) op VIERENDERTIG DUIZEND ACHTHONDERD VIERENTWINTIG EURO DRIE EN VEERTIG CENT (¬ 34.824,43). Deze kapitaalvermindering wordt bij toepassing van artikel 78§4 en artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen (Belgisch Staatsblad van 6 februari 2001, laatst gewijzigd door het Koninklijk Besluit van 27 april 2007 en van artikel 210 §3, 3° lid WIB 92, toegewezen aan het volstort kapitaal, en gaat gepaard zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde.

3. Verhoging van het kapitaal van de Overdragende Vennootschap DEBRA-FREEZE NV met ZEVENENTWINTIG DUIZEND HONDERD VIJFENZEVENTIG EURO ZEVENENVIJFTIG CENT (¬ 27.175,57), om het te brengen van VIERENDERTIG DUIZEND ACHTHONDERD VIERENTWINTIG EURO DRIE EN VEERTIG CENT (¬ 34.824,43) op TWEE EN ZESTIG DUIZEND EURO (¬ 62.000,00), door inlij-'ving bij het kapitaal van een bedrag van ZEVENENTWINTIG DUIZEND HONDERD VIJFENZEVENTIG EURO ZEVEN EN VIJFTIG CENT (¬ 27.175,57), dat zal worden afgenomen van de beschikbare reserves van de ven-nootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

4. Bepaling dat de aandelen voortaan ook statutair aile op naam zijn.

5. Wijziging van de vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Ven-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

6. (Her-)formuleren van de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in speciën, bijeenkomsten, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissarissen, bijeenkomst en werking van de algemene vergadering en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering en winstverdeling; aanpassing der statuten aan de genomen besluiten en aan de huidige tekst van het Wetboek van vennootschappen.

Zij keurt bovendien de verslagen goed opgesteld door de zaakvoerders van de Overnemende vennootschap en door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een BVBA "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", bedrijfs-revisor met zetel 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat nr 12, vertegenwoordigd door Heer Dujardin, Piet, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend op zelfde adres, omtrent de inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

7/ De algemene vergadering stelt vast dat voormelde partiële splitsing gepaard gaat met een verhoging van het maatschappelijk kapitaal, met ZEVENENTWINTIG DUIZEND HONDERD ACHTENVEERTIG EURO VIJFENNEGENTIG CENT (¬ 27.148,95) om het te brengen van ZEVENENVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERD EN ELF EURO VIERENZESTIG CENT (¬ 47.311,64) op VIERENZEVENTIG DUIZEND VIERHONDERD ZESTIG EURO NEGENV1JFT1G CENT (¬ 74.460,59), door het creëren' van tweehonderd éénentwintig (221) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch éénitweeduizendhonderdéénentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigende, door voormelde inbreng in natura, voortkomend van de (partieel) gesplitste DEBRA-FREEZE NV. De nieuwe aandelen die volkomen gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, zullen dezelfde rechten en voordelen genieten en in de winsten delen vanaf 1 juli 2014,

Ingevolge artikel 210§4 Wetboek der Inkomstenbelastingen, en ingevolge voormelde kapitaalvermindering in DEBRA-FREEZE NV, zal deze kapitaalverhoging worden aangemerkt ais zijnde werkelijk gestort.

8/ De vergadering stelt vast met verzoek daarvan akte te willen verlijden, dat de kapitaalverhoging volledig werd verwezenlijkt, dat ieder nieuw aandeel volledig afbetaald is en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot VIERENZEVENTIG DUIZEND VIERHONDERD ZESTIG EURO NEGENV1JFT1G CENT (¬ 74.460,59), gesplitst in tweeduizend honderd éénentwintig (2,121) aandelen zonder nominale waarde, doch elk éénitweeduizendhonderd-éénentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigende.

91 De vergadering kent de vertegenwoordiging van de Ovememende Vennootschap in de bewerkingen van splitsing toe aan de raad van bestuur van DEBRA-FREEZE NV en aan de zaakvoerder van DEBRA-MEAT BVBA, om:

-de formaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot de Overdragende Vennootschap te verrichten;

-het nodige te doen om de nieuwe aandelen van DEBRA MEAT BVBA in te schrijven in haar aandelenregister op naam van de vennoot van de Overdragende Vennootschap aan wie ze toekomen.

10/ De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits de algemene vergadering van DEBRA FREEZE NV voornoemd, overdragende vennootschap, gehouden op heden en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de algemene vergadering van deze vennootschap, waarvan de notulen vervat zijn in deze akte, het splitsingsvoorstel heeft goedgekeurd, de partiële splitsing verwezenlijkt is. Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen in deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de besluiten over hetzelfde splitsingsvoorstel genomen in de algemene vergadering van voomoem-de DEBRA-FREEZE NV, waarvan hij de notulen eveneens heeft opge-'stetd, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de splitsing tot stand gekomen is.

111 De vergadering verleent aan de raad van bestuur aile machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOLMACHT. Heer De Brauwer, Geert, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Mevrouw Cathy Dekeyser, accountant-belastingconsulent, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Sint-Annastraat 22, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondememingsioket naar keuze, aile wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijvinglwijziging van een vestigingseenheid/aanvraag van een vestigingseenheidnummer/schrapping van een vestigingseenheidnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meufebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten verslag bedrijfsrevisor inzake kapitaalsverhoging door

inbreng in natura, verslag zaakvoerder in het kader van een kapitaalsverhoging door inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2007 : BG053373
27/11/2006 : BG053373
20/12/2005 : BG053373
22/11/2004 : BG053373
29/10/2003 : BG053373
17/12/2002 : BG053373
23/07/1998 : BG53373
01/01/1993 : BG53373
04/12/1991 : BG53373
01/01/1989 : BG53373

Coordonnées
DEBRA-MEAT

Adresse
HOOGSERLEISTRAAT 3 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande