DEBRUYNE AGRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBRUYNE AGRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.573.712

Publication

08/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

artikelen voor kleine huisdieren en sierdieren, onderhoudsproducten, fytofarmaceutische producten, verpakte potgrond, turf en bodemverbeteringsmiddelen, land- en tuinbouwzaden, plastiek, decoratie en seizoensartikelen, huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, schoeisel, lederwaren en beroepskledij, pootgoed, aardappelen, granen, land- en tuinbouwmachines, vaste brandstoffen, vloeibare en gasvormige brandstoffen, fourrage, bouwmaterialen, drogisterijproducten, fantasieartikelen en snuisterijen, sporttrofeeën, artikelen voor visvangst, paardensportartikelen, toiletartikelen.

- De kwekerij van planten, groot- en kleinhandel in bloemen en planten, zowel levende als gedroogd op welke wijze ook geconditioneerd, tuinbenodigdheden, tuinmeubelen, ornamenten en tuinversieringen, vijvers, zwembaden, benodigdheden voor vijvers en zwembaden, bomen, heesters, snijbloemen.

- Uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken, grondwerken voor rekening van derden.

- De handel in dieren, daaronder in hoofdzaak vogels en vissen alsook in alle toebehoren zoals voeding, behuizing, hygiëne en verzorging van dieren.

- De handel in producten van de brood en banketbakkerij, diepvriesproducten, bakmeel en bakmaterialen, groenten en fruit, snoep, dranken.

- Het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden.

- Uitoefenen van managementactiviteiten.

- Activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementsvennootschap, en adviseur op alle domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

- Zetelen in diverse raden van bestuur.

- Aankoop, verkoop, herverkoop, verhuur van goederen , zowel online, rechtstreeks of via distributie. - Aankoop, verkoop, huur en verhuur, bouw, verbouw en beheer van onroerende goederen. - Verwerven en beheren van aandelen en andere beleggingen.

- Belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

- De vennootschap kan haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

10. Jaarvergadering, toelating, uitoefening stemrecht: De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van december om 10u00. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ter maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering, behoudens de mogelijkheid voor de zaakvoerder(s) de toelatingsvoorwaarden in de oproepingen te vermelden.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijke uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

11. Overgangsbepalingen:

1. Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie, hetwelk zal gebeuren op twee juli tweeduizend vijftien, en eindigt op dertig juni tweeduizend zeventien.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in december 2017.

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: Voornoemde heer Jeroen DEBRUYNE. Die aanvaardt en bevestigen dat de aanvaarding van zijn mandaat hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Zijn mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstaande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

4. Bijzondere volmacht: Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan de heer Kurt Vandenberghe, SBB Accountants & Belastingconsulenten, Kasteelstraat 30 te 8600 Diksmuide, of eenieder erkend Ondernemingsloket, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DEBRUYNE AGRO

Adresse
WULVESTRAAT 22 8640 WOESTEN

Code postal : 8640
Localité : Woesten
Commune : VLETEREN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande