DECA CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECA CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.858.343

Publication

14/04/2014
ÿþmod 11,1

" --rlp-,-,e10,""1

L ie

- - -----

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ,

na neeriegging ter griffie van de akte

Voorbehoud 111111111!1141,111111,111111101

aan he

Belgisc Staatsb

Ondernemingsnr : 0863.858.343

Benaming (voluit) DECA CONSTRUCT

dr. I, PM1.

5. E-

8R"tigTBANK Y.AN KOOPHANDEL Ti

GE OR 748mAAliF 2014'

elabferiffre

_

Griffie

MÜLE -4 -oh- 2014;

BELGISCH STAATSikAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kanegemstraat 16

8700 Tielt

Onderwerp akte :REGIME ARTIKEL 537 WIB  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND UIT

BE-SCHIKBARE RESERVES ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

g Bij akte verleden voor Notaris Nicolas Verstraete, ter standplaats Tielt op 17 maart 2014, geboekt te Tielt, registratiekantoor, 3 bladen, geen verwijzingen, op 18 maart 2014, Reg.: 5, boek 441, blad: 82, vak: 19, ontvangen: vijftig euro (50 EUR), Getekend: De Becker J.P, Voor de Adviseur ai-Ea Inspecteur ai-Adm. Assistent;

blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de , g besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECA CONSTRUCT", met zetel te 8700 g Tielt, Kanegemstraat 16, RPR Brugge BTW BE 0863.858.343, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Marie Viaene, destijds te Tielt (Aarsele), op 18 februari 2004, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 maart daarna, onder nummer 0042712, sindsdien niet verder gewijzigd, aldus verklaard.

En dat navolgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De vergadering bekrachtigt de beslissing van de zaakvoerder de dato 18 augustus 2006, bekend gemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 september daarna, onder nummer 06141311 waarbij de maatschappelijke zetel werd verplaatst van "8700 Tielt, Vercampstraat 7" naar , "8700 Tielt, Kanegemstraat 16", De vergadering besluit de eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Kanegemstraat 16".

TWEEDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE BELASTE

RESERVES

De vergadering stelt op basis van de jaarrekening afgesloten op 30 juni 2012 en goedgekeurd op 21

december 2012 vast dat er in de vennootschap beschikbare belaste reserves aanwezig zijn ten

belope van honderdentienduizend zevenhonderdnegenentachtig euro negenenveertig cent (E

ïi 110,789,49).

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VAN HET

UITKEERBAAR BEDRAG

il De vergadering stelt het voor uitkering vatbaar bedrag, rekening houdend met de bepaling van

artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen vast op honderdtweeëntwintigduizend

driehonderddrieënveertig euro tien cent (E 122.343,10).

VIERDE BESLUIT  BESLISSING TOT UITKERING VAN

EEN TUSSENTIJDS BRUTO-DIVIDEND

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering aan de enige vennoot van een tussentijds bruto-dividend voor een bedrag van honderdentienduizend euro (¬ 110.000,00), onderworpen aan de roerende voorheffing van tien ten honderd (10 %) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen. De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo.or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

de enige vennoot een vordering heeft OPdvenn-ootchar; teii+bef6p-e-vin het bedrag van voormeld tussentijds dividend.

VIJFDE BESLUIT  VERSLAGEN

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste verslag van Elswinde DE DEYNE, bedrijfsrevisor, vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELSWINDE DE DEYNE", ingeschreven op de lijst der bedrijfsrevisoren onder nummer S-522, kantoor houdende te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in nature.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 12 maart 2014 luidt letterlijk als volgt:

"6. Besluit

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, Zen wij het volgende van oordeel,

- In eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedriffsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

- In tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die nette uit de

uitkering van artikel 537 W.I.B. 1992 volgen aan de normale vereisten van

nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- In derde instantie is de revisor van oordeel dat de voor de inbreng in nature weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van 99.000100 EUR ontstaan uit de nette uitkering in het kader van

artikel 537 W.I.B, 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de

onderneming, doorgevoerd door partijen.

Het besluit van dit revisoraal verslag is, zoals reeds hoger aangegeven, opgemaakt onder opschortende voorwaarde zoals bedoeld in art. 1181 B. W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een uitkering besluit op 17.03.2014 van in totaal 110.000,00 EUR en anderzijds vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 99.000,00 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde datum, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en in het kader van art, 537 W.1.8. 1992. Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "faimess opinion" uitmaakt."

Neeriegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig procesverbaal neergelegd worden op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR

INBRENG IN NATURA

Na kennisname van de vereiste verslagen van een bedrijfsrevisor en de zaakvoerder, beslist de vergadering om de kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00) zijnde negentig procent (90 %) van het uitgekeerde tussentijdse bruto-dividend, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) op honderdzeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 117.550,00) door inbreng in natura door de heer DECAVELE Hannes, voornoemd, van een deel van de rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap, gecreëerd door uitkering van zelfde tussentijds bruto-dividend. De kapitaalsverhoging zal gerealiseerd worden zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

ZEVENDE BESLUIT  VERWEZENLIJKING VAN DE

KAPITAALVERHOGING

Inschrijving

Nadat de algemene vergadering erkend heeft volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het

regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

bijiondaï-d-a-bëiàâling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren, en de algemene vergadering verklaard heeft volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap wordt op de kapitaalverhoging volledig ingeschreven door de heer DECAVELE Hannes, voornoemd, die verklaard heeft in de vennootschap een inbreng te doen van een gedeelte van zijn rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend, en zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk . aanvaard door de algemene vergadering en wordt gewaardeerd op in totaal negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het nettobedrag van voorschreven dividendenuitkering, hetzij negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00) onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vergoeding

De kapitaalsverhoging gebeurt zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

ACHTSTE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE KAP1TAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdzeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 117.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLU1T  AANPASSING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 117.550,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen,"

In de historiek wordt na de laatste alinea volgende alinea toegevoegd: "Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 17 maart 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het nettodividend van negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00), ingevolge beslissing van zelfde buitengewone algemene vergadering uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) door inlijving van gemeld nettodividend voor het overeenkomstig bedrag, naar honderdzeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 117.550,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel,"

T1ENDE BESLUIT  VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Hierbij wordt bijzonder volmacht verleend voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen ais het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, door VERHOEYE Jan en/of DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Notaris Nicolas VERSTRAETE

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 17 maart 2014

Gecoördineerde statuten

Verslag zaakvoerder

Verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 13.01.2014 14007-0420-016
04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 23.01.2013 13018-0532-017
14/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 06.02.2012 12028-0346-017
17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 11.02.2011 11031-0546-017
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 31.12.2009, NGL 10.02.2010 10041-0244-017
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 12.01.2009 09011-0131-017
23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 14.01.2008 08015-0386-017
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 29.12.2006, NGL 18.01.2007 07020-4314-015
23/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 23.12.2005, NGL 13.01.2006 06016-1369-015
28/12/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 23.12.2004, NGL 24.12.2004 04880-2674-016

Coordonnées
DECA CONSTRUCT

Adresse
KANEGEMSTRAAT 16 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : Kanegem
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande