DECATEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECATEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.389.073

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 30.06.2014 14227-0464-012
05/02/2014
ÿþ

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



018

+1903536

NEERGELEGD

~._

2 4. 01, 2014

RECI-iTBPHANDEL

FTMIJK



Ondernemingsnr : 0465.389.073

Benaming

(voluit) : Decatex (in vereffening)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mannebeekstraat 11, 8790 Waregem

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Bij beslissing van 17 juli 2013, genomen door de vereffenaar, werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 387. Deze beslissing werd gehomologeerd bij vonnis van 9 september 2013 van de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

De vereffenaar

Mr. Maude Mertens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

09/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NUEuR

BELG

2 -08- 20

ISCH STAA

.4k _

~~

NEERGELEGD,



'SBLAD 1 9. 07. 7013

RECta~j" 3IK KOOPHANDEL

KUDRTRIJK

Ondernemingsnr : 0465.389.073

Benaming

(voluit) : DECATEX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Mannebeekstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding met het oog op invereffeningstelling - benoeming vereffenaar machten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Debbie Hebbelinck op 28 juni 2013, dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd op het kantoor der registratie TORHOUT op 1 juli 2013, Boek 669, Blad 97, Vak 19, vier bladen, geen renvooien, Ontvangen : Vijfentwintig Euro (25,00 Euro), getekend de eerstaanwezend inspecteur M. DE MEULENAERE."

Dat de enige vennoot, handelend als de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECATEX", volgende besluiten heeft genomen: VERSLAGEN

De enige vennoot heeft kennis genomen van volgende verslagen:

- het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 27 juni 2013 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van onderhavige algemene vergadering. Aan dit bijzonder verslag is een staat van actief en passief, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 mei 2013, gehecht.

- verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Ruben Van Impe, door de zaakvoerder aangewezen, over de staat van actief en passief met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven, opgemaakt op 28 juni 2013,

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"In het kader van de vereffeningsprocedure zoals voorgeschreven door artikel 181 van het Wetboek van, Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA "DECATEX" per 31 mei 2013 een staat van actief en' passief opgesteld met een balanstotaal van 1,791.173,30 EUR en een netto actief van 296.589,48 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke, professionele normen, meer bepaald een controle onder vorm van een beperkt nazicht, hebben wij vastgesteld' dat de voorgelegde staat van activa en passiva rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, met uitzondering van de voorziening voor vereffeningskosten, die extracomptabel werd aangelegd.

Wij menen dat de boekhoudkundige staat opgesteld op 31 mei 2013 een volledig, getrouw en juist beeld, geeft van de toestand van de vennootschap, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes', gerealiseerd zullen worden.

We maken voorbehoud voor de waardering van de voorraden, die essentieel zijn om de vereffening met een batig saldo te kunnen afsluiten. Het betreft half afgewerkte goederen waarvoor het aantal potentiële kopers nmogelijks zeer beperkt zal zijn.

Wat betreft de handelsvorderingen stelden we vast dat 76.458,88 EUR reeds geruime tijd is vervallen en naar alle waarschijnlijkheid niet inbaar zal zijn. Dit zal het saldo van de vereffening eveneens verminderen.

Wij wijzen de aandeelhouders er op dat de veronderstellingen over de toekomst onvermijdelijk een aleatoir karakter hebben,

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk achten.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de ontbinding van een vennootschap, en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

In de authentieke akte die de beslissing tot ontbinding vaststelt, worden de conclusies overgenomen van onderhavig verslag. Het uittreksel uit deze authentieke akte, dat dient neergelegd te worden ter griffie en bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, moet deze conclusies niet bevatten.

Opgemaakt te Brugge, 28 juni 2013,

Van Impe Ruben"

EERSTE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

T S~U

im aalli iiiii ~

*1312563~~

,-,

.4. 1 r

 e-'A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na het bijzonder verslag van de zaakvoerder te hebben onderzocht, stelt de enige vennoot dat er geen opmerkingen te formuleren zijn bij voormeld verslag.

TWEEDE BESLUIT

De enige vennoot beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang vanaf heden.

Zij bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening,

DERDE BESLUIT

Onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel in toepassing van artikel 184 van het wetboek van vennootschappen, beslist de enige vennoot als vereffenaar te benoemen, meester Maude Mertens, advocaat, met kantoor te 8530 Harelbeke, Kortrijkseseteenweg 387, rijksregister nummer 74.12.22-142.601,

Meester Maude Mertens, voornoemd, hier vertegenwoordigd door meester Simon Deryckere, wonende te Beveren-Leie, Kortrijkseweg 313 en met kantoor te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 387, krachtens onderhandse volmacht die hieraan gehecht zal blijven, is hier tussengekomen en verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

VIERDE BESLUIT

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitvoering van zijn opdracht, namelijk deze bepaald bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar mag alle handelingen verrichten vermeld in artikel 187 van zelfde wetboek, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Onder meer en in het bijzonder heeft de vereffenaar de macht om aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, véér of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet of beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

De vereffenaar mag tevens alle onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen, verpanden, met hypotheek of andere zakelijke rechten bezwaren, in één woord alle welkdanige daden van beheer en van beschikking stellen betreffende de onroerende goederen van de vennootschap; verder mag hij ook het maatschappelijk bezit in andere vennootschappen inbrengen, leningen aangaan ter betaling van de schulden van de vennootschap, dit alles zonder dat hij hiertoe de goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

De vereffenaar mag lasthebbers aanstellen en hen de bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. Buiten speciale machtiging, worden alle aktes die de vennootschap in vereffening betreffen, zelfs de aktes waarin een publieke of ministeriële ambtenaar tussenkomt, getekend door de vereffenaar zelf.

De vergadering besluit verder de bezoldiging van de vereffenaar vast te leggen als volgt: het ereloon van de vereffenaar wordt vastgesteld conform het Koninklijk Besluit houdende vaststelling van de regels en barema's tot bepaling van de kosten en het ereloon van curatoren de dato tien augustus negentienhonderd achtennegentig (Belgisch Staatsblad van acht september erna), zoals aangepast door het meest recente bericht gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op het ogenblik van de voorlegging voor akkoord aan de rechtbank van koophandel van het plan van verdeling overeenkomstig artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen, evenwel met een minimum van 165 euro per gepresteerd uur voor de vereffenaar en haar medewerkers, en één en ander onverminderd de te verantwoorden kosten, daarin begrepen de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De vereffenaar kan periodiek en zonder voorafgaande machtiging en/of goedkeuring door de algemene vergadering, provisies nemen en tussentijds factureren tot beloop van de door haar op dat ogenblik uitgevoerde prestaties.

VIJFDE BESLUIT  Machtiging bevestiging benoeming

De enige vennoot machtigt, voor zoveel als nodig, de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

ZESDE BESLUIT  Kwijting zaakvoerder

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder. De enige vennoot neemt hiervan kennis.

ZEVENDE BESLUIT - Wijziging van de statuten

De enige vennoot besluit als volgt de statuten van de vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden.

De vergadering besluit in fine van artikel één van de statuten de volgende tekst toe te voegen: "Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld".

ACHTSTE BESLUIT -- Coördinatie statuten

Gecoördineerde statuten zullen opgesteld en op de griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd worden.

Uit een beschikking van de waarnemend voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied Kortrijk de dato 11 juli 2013 blijkt dat de benoeming van de voornoemde vereffenaar zoals beslist door de buitengewone algemene vergadering van 28 juni 2013 bevestigd werd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Debbie Hebbelinck

441

Voor behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 28 juni 2013; gecoordineerde tekst der statuten, kopie van de beschikking van de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Kortijk, verslag bedrijfsrevisor; verslag zaakvoerder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 17.06.2013 13177-0265-013
28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 26.06.2012 12206-0339-012
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.06.2011 11218-0031-012
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 29.06.2010 10225-0201-012
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 30.06.2009 09311-0380-013
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 30.06.2008 08326-0168-013
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 26.06.2007 07289-0045-013
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 27.06.2006 06326-4964-015
30/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 28.06.2005 05357-2860-015
22/02/2005 : OU044781
10/11/2004 : OU044781
05/07/2004 : OU044781
10/07/2003 : OU044781
17/02/1999 : OUA004947

Coordonnées
DECATEX

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 387 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande