DECLERCQ BART

Société en commandite simple


Dénomination : DECLERCQ BART
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.185.141

Publication

07/06/2012
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111J1!11111.1111j1feilIIII

V beh

aZ

Be Star

tveaergeiegd ter grif¬ U Van Os rechtbank van koot endel Brugge -

op

. R!-

. " c.

ME l 2012

Griffie h'

Op de laatste blz. Van turk B~vérMeidén ï __ R td: Naarii en iiôëdánigtïéid ván dedeinstriïrfinfefecie notaris, hétzij van de pérso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst

Er blijkt uit de onderhandse akte dd. 8 mei 2012 te Diksmuide dat:

1. De Heer DECLERCQ BART, wonende te 8820 Torhout, Brildam 14, optredend als beherend vennoot, en

2. Een stille vennoot

onder hen een gewone commanditaire vennootschap hebben opgerichtwaarvan de

statuten de volgende beschikkingen bevatten:

Artikel 1 Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

1

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende specifieke activiteiten:

a. De groot-en kleinhandel in computers en randapparatuur, kantoorbenodigdheden, software en elektrische huishoudelijke toestellen, telecommunicatiemateriaal, onder andere GSM en telefoon, webdesign, audio-en videoapparatuur, optische en fotografische artikelen, kantooruitrusting;

b. Implementatie, ontwikkeling, plaatsing, onderhoud en herstel van voormelde goederen;

c. De configuratie van nieuwe en bestaande netwerken evenals het onderhoud en de herstelling ervan;

d. Het huren en verhuren van kantoormateriaal, computers, alle elektrische toestellen, audio-en videoapparatuur, software en multimediasystemen;

e. De productie van kantoormateriaal, meubilair, computers en toestellen voor informatieverwerking, audio-video- en telecommunicatieapparatuur;

f. Computeradviesbureau, realisatie van softwareprogramma's en computersystemen, gegevensverwerking. Het beheren van en het werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden;

g. Handelsbemiddeling in voormelde goederen;

h. Hetoptreden als kredietbemiddelaar, tussenpersoon inzake consumentenkrediet;

i.

Het organiseren en geven van allerlei opleidingen en seminaries op hetgebied van hardware, software en computergebruik, en dergelijke meer;

j. De ontwikkeling van allerhande computercomponenten en -systemen met inbegrip

"

o SW. 425 4114

DECLERCQ BART

Gewone commanditaire vennootschap

Brildam 14, 8820 Torhout, België

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Let - vervolg

MM FDF 11.1

van de software.

2.

De vennootschap mag adviezen verlenen van financiële, technische, commerciële en administratieve aard in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur.

3.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag ook deelnemen aan het bestuur en management van

vennootschappen en verenigingen, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grondvan een overeen komst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed

4.

De vennootschap kan binnen de perken van de wet alle financiële, administratieve en burgerlijke daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking

ervan kunnen vergemakkelijken.

Daarondervallen ook alle immobiliaire operaties of ermee

verband houdende verrichtingen, waaronder het beheren, het instandhouden, het ter beschikking stellen, het valoriseren en hetverhandelen van gebouwen, gronden en alle onroerende goederen en constructies, alsook het stellen van alle handelingen die daar betrekking op hebben, zoals-ten exemplatieve titel - het aankopen, het ruilen, het verkavelen, de afbraak, het bouwen, het oprichten, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het restaureren, het huren, hetverhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

5.

De vennootschap mag leningen toestaan aan vennootschappen, verenigingen en

particulieren, kan zich borg stellen en kan haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand geven, vooraile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor aile derden, op voorwaarde datzij erzelf belang bij heeft.

6.

De vennootschap mag de beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden en kan de beleggingen en hetvermogen beheren, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheerte stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer een hoger kapitaal vereist is.

De vennootschap mag bijgevolg geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vierdecember negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijfaugustus negentienhonderd éénennegentig.

Alle hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning of attest nodig is of aan nog

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lüi.tt - vervolg Nlad PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

andere voorschriften moet worden voldaan, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De opsomming van het doel dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Artikel 2 Vorm, maatschappelijk naam

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een gewone commanditaire vennootschap met de maatschappelijke naam "Declercq Bart". De naam zal steeds worden voorafgegaan door de afkorting Comm.V.

Artikel 3 Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8820 Torhout, Brildam 14,

Hij kan naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudig besluit

van de zaakvoerder.

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal en inbrengen

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 2.000,00 E (tweeduizend euro), volledig volgestort, vertegenwoordigd door 50 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 8 Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de beherende vennoten tegenover derden persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt gehouden tot het maatschappelijk passief. De stille vennoten zijn slechts beperkt aansprakelijk tot de inbreng die zij hebben verricht.

Artikel 10 Bevoegdheden der vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één van de beherende vennoten onder hen, die zaakvoerder wordt van de vennootschap.

De vennoten die geen zaakvoerderzijn hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

De stille vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder en mogen in geen geval daden van bestuur of soortgelijke verrichtingen uitvoeren, zelfs niet bij volmacht. Zij fungeren enkel als "geldschieter".

Artikel 11 Aanduiding en herroeping van de zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Let l - vervolg Mod POF 11.1

De Heer Declercq Bart, beherende vennoot, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Hij aanvaardt dit mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van

vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden.

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

In dat geval is de vennoot-zaakvoerder ertoe gehouden zijn verbintenissen na te leven overeenkomstig artikel 9, paragraaf 3 van onderhavige statuten.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij éénparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging der statuten, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 12 Tiideliike aanduiding van een niet-statutaire zaakvoerder

Ingeval de statutaire zaakvoerdertijdelijkverhinderd is haarfuncties uit te oefenen, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, bij éénparigheid, aan één van de overige beherende vennoten alle beheersbevoegdheden delegeren vooreen periode van maximum twee jaar.

Ingeval de onbekwaamheid van de vennoot zaakvoerderzich uitstrekt over een periode van meer dan twee jaar, zal zij ertoe gehouden zijn haar aandelen overte dragen.

Artikel 13 Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de

andere vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat zij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Zij mag evenwel, op haareigenverantwoordelijkheid, en buiten het geval bepaald in artikel 12, eerste alinea van onderhavige statuten, voor de daden van dagelijks beheer, de maatschappelijke handtekening delegeren aan een (of meer) beherendevenno(o)t(en) of bediende(n).

Artikel 15 Boetiaar- iaarvergaderinq - iaarrekeningen van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de vennootschappenwet.

Het boekjaarvan de vennootschap vangt aan op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31

december. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaarop 31 decemberafgesloten. De zaakvoerder maakt de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, doorde vennoten, verenigd in algemene vergadering, die gehouden wordt op de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V . t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L1tttz - vervolg Mod PDF 11.1

Artikel 17 Voortzettingsbedino

Het overlijden of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Bij uittreding van een beherende of stille vennoot OF bij overlijden van een stille vennoot wordt de vennootschap voortgezet tussen de overblijvende vennoten.

Bij overlijden van een beherendevennootwordtdevennootschapvoortgezettussen de overblijvende vennoten, samen met de erfgenamen van de overleden beherendevennoat. De erfgénamen dienen één vertegenwoordiger aan te duiden die de nalatenschap zal vertegenwoordigen.

De erfgenamen van een overleden stille vennoot hebben rechtop een scheidingsaandeel. Indien de erfgenamen van een overleden beherende vennoot de vennootschap niet wensen verder te zetten, hebben zij ook recht op een scheidingsaandeel, Dit scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het netto-vermogen van de vennootschap, zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening.

De erfgenamen van de overledene mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van de vennootschap belemmeren.

Artikel 18 Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren doortoedoen van een of meer beherende vennoten, aangeduid door de vennoten in algemene vergadering, overeenkomstig artikel 183 en volgende van de vennootschappenwet.

Wordt er geen vereffenaar benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaar heeft de bevoegdheden die devennootschappenwetaan de vereffenaars toekent.

De liquidatieboni en de eventuele verliezen wordenverdeeld onder de vennoten, in -verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.

Ten uitzonderlijke titel zal het eerste boekjaarvan de vennootschap beginnen te lopen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffe van de rechtbank van koophandel te Brugge, afdeling Oostende tot en met 31 december2013.

2.

De eerste jaarvergadering die de jaarrekening zal moeten goedkeuren zal plaats hebben in

juni 2014.

3,

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de bepalingen van het wetboek der vennootschappen de verbintenissen overneemt die door de oprichters sinds 1 april2012 zijn aangegaan voor"de vennootschap in oprichting" en worden hierbij uitdrukkelijk bekrachtigd als zijnde verricht in naam en voor rekening van de Comm.V.

BIJZONDERE VOLMACHT

De hierna genoemde burgerlijke vennootschap BVBA Fiscaal Kantoor Werner Decoutere,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/0612012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

j~ f tt - vervolg

Mal PDF 11.1

"

--, `

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Grauwe Broedersstraat 38 bus 11 te 8600 Diksmuide, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Werner Decoutere, wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde- aan wie machtiging wordtverleend om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbankvan ondernemingen, alsmede bij de BTW - administraties te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel

Opgemaakt en goedgekeurd te Diksmuide op 0810512012,

De Heer Declercq Bart

Zaakvoerder- beherende vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DECLERCQ BART

Adresse
BRILDAM 14 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande