DECLERCQ MD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECLERCQ MD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.715.290

Publication

17/09/2014
ÿþ felod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111I1,1j11111,111!1111 MONITEUR BE_eEERGELEGD

10 -09- 21* 25 AUG. 201

ELGISCH STAATdgereieeNT











" Onciernemingsnr : 0521 715 290

Menarning

(voluit) DECLERCQ MD

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Pijkestraat 17 - 9041 OOSTAKKER

Onde werp akte; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder, wordt de maatschappelijke zetel van de onderneming met ingang van 04 juli 2014 verplaatst naar volgend adres: Arsenaalstraat 42 bus 20 - 8900 leper.

Declercq Tom

zaakvoerder

Op de laatste bl. van Luik B vermelden:liecto : Klaarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naarn en handtekening.

Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - AninxeLduManite.utbelge

14/03/2013
ÿþ ModNlu~d 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie Iran de at ct GELEGD

t9AART 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Crti-ne

ber ar Be Sta N



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0521-

Benaming

(voluit) : DECLERCQ MD

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pijkestraat 17, 9041 Oostakker

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper op 28 februari 2013, waarvan een expeditie wordt neergelegd vóór registratie, blijkt dat door de Heer DECLERCQ Tom Daniël Bernadette, geboren te Gent op tweeëntwintig februari negentienhonderd negen en zeventig, echtgescheiden, wonende te 8670 Koksijde, Jaak Van Buggenhoutlaan 39/205, een vennootschap werd opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM "DECLERCQ MD"

3) ZETEL ; Pijkestraat 17, 9041 Oostakker

4) DOEL ó De vennootschap heeft tot doel :

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de Anesthesie en de Algemene en Urgentiegeneeskunde en Intensieve Zorgen, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht met betrekking tot de geneeskundige organisatie van de Anesthesie, de algemene en urgentiegeneeskunde en Intensieve Zorgen, en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In gevat de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren, Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren,

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL ; Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt:

Door de Heer Tom Declercq, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van het gehele kapitaal en waarvan hij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12A00,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng warden hem honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend. ieder aandeel is volstort ten belope van

" twee/derde (213).

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeen-stemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen een bedrag, groot twaatfduiizend v4erl3onderd euro (¬ 12.40(3,00) v6& de oprici>t'sng ven de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC-Bank te Lochristi, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op twee en twintig februari tweeduizend en dertien.

6) DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is. De duur van het mandaat van zaakvoerder is niet onbeperkt. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht, Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE VERDELING VAN DE WINST: Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste (1/20) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd niet alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's,

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van Ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013.

10) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de eerste dinsdag van de maand juni van ieder jaar om veertien uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014.

11) BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER : Onmiddellijk hierna heeft de oprichter een

algemene vergadering gehouden en deze heeft met eenparigheid van stemmen beslist te benoemen tot eerste

gewone zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : de Heer Tom Declercq, voornoemd, die

verklaart te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de akte-oprichting

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Voor-

., behot den

,man h salglsc Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 23.07.2015 15349-0024-008

Coordonnées
DECLERCQ MD

Adresse
ARSENAALSTRAAT 42, BUS 2C 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande