DECLOEDT INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECLOEDT INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.191.243

Publication

27/03/2012
ÿþ ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilimmono

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblat

Ondernemingsnr : 8E0839.191.243 Benaming (voluit) ; DECLOEDT INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwpoortsesteenweg 569 bus 205A

8400 Oostende

Onderwerp akte :ONTSLAG HUIDIGE ZAAKVOERDER EN BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal verleden voor ondergetekende geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende van 7; maart 2012, ter registratie neergelegd.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DECLOEDT INVEST met zetel te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 569 bus 205A,; beslist heeft:

1) De vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend dood

Mevrouw Decloedt Louisa, wonende te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 569 bus 205A. Dit ontslag gaat;

in op 7 maart 2012.

Kwijting zal verleend worden aan Mevrouw Decloedt Louisa ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De vergadering beslist te rekenen als nieuwe niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur te`,

benoemen :

De Heer CALLEBOUT1 Gino André Alfons, huisbewaarder, wonend te 8460 Oudenburg, Mosselstraat 8.

Het mandaat gaat in op 7 maart 2012,

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

2) De vergadering verleent hierbij volmacht aan de bvba Madou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Oostduinkerke, Albert I Laan 174, ondememingsnummer 0474.529.344 of haar aangestelden om in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van; de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend: Bart van Opstal -- geassocieerd notaris. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van proces-verbaal van 7 maart 2012.

Nedergetegd ter griffb yen M rechtbank van koc~~'itvAeleil

Brugge  afdeling ta CeztetYst:ie

op 1 5 MAART

iffie oe griffier

13/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305397*

Neergelegd

09-09-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DECLOEDT INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 569 bus 205A Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende op 7 september 2011, te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door:

1) Mevrouw DECLOEDT, Louisa Josepha Greta Agnes, wonende te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 569 bus 205A.

2) De Heer NEYTS, Gilbert Julien, , wonende te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 569 bus 205A. Rechtsvorm  Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam  DECLOEDT INVEST .

Zetel.

De zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 569 205A.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

B.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen

C.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

D.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

E.De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

0839191243

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

F.Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

1)BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze driehonderd (300) aandelen worden allen a pari in geld onderschreven, tegen de prijs van tweeënzestig euro (¬ 62,00) per aandeel, door de oprichters:

* Mevrouw Louisa Decloedt voornoemd, tekent in op HONDERDVIJFTIG (150) aandelen.

* De heer Gilbert Neyts, voornoemd, tekent in op HONDERDVIJFTIG (150) aandelen.

De comparant verklaart en erkent dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingetekend, in geld volgestort werd ten belope van een bedrag van een/derde, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00) beschikt.

Artikel 13: Intern bestuur.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14: Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op laatste donderdag van de maand november om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag of rustdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Boekjaar  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van

het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst  Reserve.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het

voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste

boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald

is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst

aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te

betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van

kapitaal.

AANVULLENDE BESLUITEN VAN DE OPRICHTER

De oprichter verklaart vervolgens volgende besluiten te nemen:

2)Afsluiting eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2013.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in 2014 gehouden worden.

3)Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

Mevrouw DECLOEDT, Louisa, zaakvoerder, rijksregister nummer 500216-018-81, wonende te 8400

Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 569,

hier aanwezig en aanvaardende. Haar opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens

andersluidend besluit van de algemene vergadering.

BIJZONDERE LASTGEVING

De oprichter verklaart tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan te stellen:

De bvba Madou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Oostduinkerke, Albert I Laan 174,

ondernemingsnummer 0474.529.344 of haar aangestelden.

Teneinde de vennootschap in te schrijven bij de kruispuntbank der ondernemingen via een

ondernemingsloket naar keuze en desgevallend bij de BTW-administratie.

En eveneens teneinde in de toekomst in naam en voor rekening van de vennootschap alle wijzigingen en

schrappingen bij de kruispuntbank der ondernemingen en de BTW te bewerkstelligen.

Te dien einde mag de lasthebber in naam van de vennootschap alle verklaringen afleggen, alle akten en

documenten ondertekenen, indeplaatsstellen en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen

Geassocieerd notaris Ides Vander Heyde

Gelijktijd neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte de dato 7 september 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DECLOEDT INVEST

Adresse
NIEUWPOORTSESTEENWEG 569, BUS 205A 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande