DECO & GARDEN

Société en commandite simple


Dénomination : DECO & GARDEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.386.233

Publication

31/12/2013
ÿþ Mod WOM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

lii 1111,11g1'!1.1111101111111

Ondernemingsnr : 0839.386.233

Benaming

(voluit) : DECO & GARDEN

(verkort)

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 8820 Torhout, Zonstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting van de vereffening, ontbinding en definitieve afsluiting

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 31/12/2012 gehouden ten zetel werd met éénparigheid van stemmen beslist hetgeen volgt

Alle aandeelhouders zijn aanwezig en verklaren dat de vennootschap op heden, 31/12/2012 geen activiteiten meer heeft en door omstandigheden nooit is opgestart en de Heer Jo Bossuyt wonende in de Zonstraat 6 te 8820 Torhout ten persoonlijke titel zal instaan voor het vereffenen van alle schulden, bestaande of toekomstige, alsmede voor het realiseren van aile activa, bestaande of toekomstige, komt op 31/12/2012 de staat van actief en passief op nul en wordt bijgevolg geen vereffenaar aangesteld. Bij deze wordt unaniem besloten dat de vennootschap hierdoor op heden vereffend wordt en met ingang vanaf 31/12/2012 ontbonden wordt en definitief is afgesloten.

De boekhoudkundige stukken en bescheiden zullen gedurende 5 jaar bewaard worden bij de Heer Jo Bossuyt wonende in de Zonstraat 6 te 8820 Torhout.

Kwijting wordt verleend voor het mandaat als zaakvoerder vanaf 81/1212012 aan

-de Heer Jo Bossuyt wonende in de Zonstraat 6 te 8820 Torhout &

-EU DECO & GARDEN LTD, voornoemd vertegenwoordigd door de de Heer Jo Bossuyt wonende in de Zonstraat 6 te 8820 Torhout, die bij deze aanvaardt.

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

iquizrg*sed ter griffic vn

rechtbank van kfne,)'Yzndzi .

Srugge àton-02,

1 C. 2013

FI O.

Getekend,

De Heer Bossuyt Jo,

zaakvoerder

Tergelijkertijd hierbij neergelegd

origineel getekende staat van actief en passief per 31/12/2012;

- origineel getekend verslag bijzondere algemene vergadering ctd. 31112/2012.

29/09/2011
ÿþMd 2Q

eui.,yliv'c. I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iYeLfe 'bit:ibUt.1(1 ie: yhàilt", v" amni

rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Oastenfeie

nr) 1 9 SEP.

Voorbehouden

aan het

eelgisch Staatsblad

111q!!!!1MIIMI111

Ondernemingsnr to g 3 g c 31

Benaming

(voluit) DECO 8 GARDEN

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: 8820 TORHOUT - ZONSTRAAT 6

Onderwerp akte: Oprichting

Heden 1/08/20111 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap:

Als beherend vennoot: EUC DECO & GARDEN LTD., gevestigd te 1 Foullon Close 1St Floor Dover Kent United Kingdom CT I 17 OHL ingeschreven in het "Register of Companies for England and Wales", hierbij vertegenwoordigd door Jo 13ossuyt wonende 8820 Torhout- Zonstraat

6.

Als stille vennoot:

EUC DECO & GARDEN INVEST Ltd., gevestigd te I Poulton Close 1St Floor Dover Kent United Kingdom CT 117 01-1L ingeschreven in het "Register of Companies for England and Wales", hierbij vertegenwoordigd door Jo Bossuyt wonende 8820 Torhout - Zonstraat 6.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "DECO & GARDEN", met maatschappelijke zetel te 8820 TORHOUT - ZONSTRAAT 6 en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op zes duizend twee honderd Euro (6200,- E), vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde. De beherend vennoot doet een inbreng van ¬ 620,- door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 10 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De beherend vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot doet een inbreng van C 5580,- door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 90 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij heeft ingebracht.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van zes duizend twee honderd euro (E 6200,-)

De vennootschap heeft als doel : zowel voor eigen als voor rekening van derden om het even welke industriêle, commerciële, financiële roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :- Onderneming voor rioleringswerken; voor het leggen van kabels en diverse leidingen;- Onderneming voor het verrichten van alle aanleg en onderhoudswerken aan speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen, alsook de aanplantingen en draineringswerken ervan, daarbij zijn inbegrepen het snijden, snoeien en vellen van bomen en planten- Grondverzet - Grondwerken; het bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels,- Het plaatsen van afsluitingen, het herstellen en onderhouden van afsluitingen- het ontmossen van daken, droogmaken van gebouwen, anders dan met asfalt en teer; wamte- en geluidsisolering; het plaatsen van plastiek; plastieken luiken, het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk; metaalconstructies;- De uitbating van alle vervoer, zowel van goederen, voorwerpen of zelfs personen met alle materiele middelen, te land, te water of in de lucht, evenals wat rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking heeft op dit doel, expresdienst en distributie - De aan- en verkoop, groot en

-

kleinhandel, in- en uitvoer van bloemen en sierplanten, groeten en fruit, zaden, bollen,

Op de Laatste biz, van Luik 8 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

meststoffen, sproeistoffen, potgrond, van porterie en andere land-, tuinbouw- en tuinbenodigdheden, en in het algemeen alle artikelen betreffende de tuinbouw en bloemenkweek, zoals tuinmeubelen, land- en tuinbouwmachines en -materiaal, alsook tuingereedschap en tuinprodukten - Het verhuur van planten van alle soorten, zowel natuurlijke als synthetische planten- De handel, de montage van landbouwmachines en tuinbouwmachines, alsmede de onderdelen en aanverwanten ervan; zowel in het groot ais in het klein. De handel in tuinmeubelen, tuinhuisjes al dan niet van hout, tuindecoratie, de invoer en de uitvoer ervan, kortom, alle aanverwanten in verband met de tuin- en landbouw, dit in de breedste zin van het woord, zonder uitzondering, noch beperking. deze benamingen genomen in de meest ruime zin en zonder uitzondering. De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, trakiewerk, hekken, enz.. in metaal ; plaatsen van vloerbekleding van hout of andere materialen ; het schilderen van metalen constructies ; de installatie van stores en zonneschermen ; het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten ; schrijnwerk van hout of kunststof; gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.. ; het reinigen van nieuwe gebouwen na eëindiging van de bouwwerkzaamheden ; projectontwikkeling voor woningbouw en kantoorbouw en infrastructuurwerken ; het toezien op de bouwwerkzaamheden ;snoeien van fruitbomen, wijnstokken, bomen en heggen ; houtteelt: aanplanten, herbeplanten, verplanten, uitdunnen en in stand houden van bossen en andere houtopstanden ; het ruimen van bouwterreinen ; de drainage van land- en bosbouwgrond ; de bouw van speel-en sportterreinen, zwembaden, enz.. ; het ruimen van waterlopen, sloten, enz..; onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms; onderneming voor het uitvoeren van voegwerken ; het ontwerpen van tuinen en parken; aanleg van elektriciteit; de bouw van individuele huizen olgens de formule "sleutel op de deur" ; onderneming voor het aanbrengen van chape ; onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens; isolatiewerkzaamheden ; installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie ; de instalkatie van stores en zonneschermen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Het boekjaar loopt telkens tot 31 December van ieder jaar. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van heden om te eindigen op datum van 31 décember 2012.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke personen al of niet bezoldigd. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarvergadering wordt gehouden op 30 juni van ieder jaar om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oprichtingsbrieven aangeduid. De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden na het afsluiten van het eerste boekjaar.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van aile kosten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, voor zover deze niet in strijd zijn met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

g

Nadat de vennootschap aldus heden werd opgericht, beslist de beherend vennoot EUC DECO & GARDEN Ltd om tot onbezoldigd zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden Jo Bossuyt wonende 8820 Torhout - Zonweg 6 die verklaart deze functie te aanvaarden.

Als beherend vennoot EUC DECO & GARDEN Ltd vertegenwoordigd door Jo Bossuyt

Als zaakvoerder,

Jo Bossuyt

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen-bij het- Belgisch-Staatsblad-- 2910912011-Annexe& du Moniteur-belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DECO & GARDEN

Adresse
ZONSTRAAT 6 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande