DECOFA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECOFA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.969.141

Publication

21/02/2013
ÿþmod 7i.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte.

"





Lui



P.Ei s3fii3t."it.;.:. VAri, .e.;,, ,:?,'...2.4 ~,A..

f 1 EEB, 2013

Griffie

-

liii IIII III II 111111

*13031513+'

d

M

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Ondememingsnr < O Ço 3 9 4-(yj ,i Lr A

Benaming (voluit) : DECOFA

(verkort):

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID ;

Zetel ; ZUIVELSTRAAT 26

!; 8600 DIKSMUIDE

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst: "DECOFA"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

! met zetel te 8600 Diksmuide,

Zuivelstraat 26

!!Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door meester Bertrand Desmari-; ! caux, notaris te Diksmuide, op dertig januari tweeduizend en dertien; l! dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd te DIKSMUIDE Zes, ;bladen een verzendingen 31 JAN. 2013 boek 430 blad 61 vak 12 Ontvangen : ;:Vijfentwintig euro (25,00 EUR). De e.a. inspecteur (getekend) KOEN BAERT",! :dat er opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aanspra

"

ekelijkheid dragende de naam "DECOFA", met zetel te 8600 Diksmuide,;

;!Zuivelstraat 26, en met als oprichters: 1.

11 De Heer DE KEYSER Franky Dominique, zaakvoerder, geboren te Diksmuide op ;zeventien februari negentienhonderd eenenzestig, (identiteitskaartnummer; 1;591-6904639-87 - rij ksregisternummer 61.02.17-267.33), echtgenoot van! ,Mevrouw COUSSENS Ann, hierna genoemd, wonende te 8600 Diksmuide,1 !Zuivelstraat 26.

Zij verklaren gehuwd te zijn te Diksmuide op zeventien maart; :;negentienhonderd vierentachtig onder het wettelijk stelsel bij; t!ontstentenis van huwelijkscontract, gewijzigd bij akten verleden voor, ;:notaris Bertrand Desmaricaux te Diksmuide op achttien juni tweeduizend en: leen en zeventien november tweeduizend en acht, sedertdien niet meer!

gewijzigd. '; 2. Mevrouw COUSSENS Ann Maria, schoonheidsspecialiste, geboren te;

;!Diksmuide op tien augustus negentienhonderd eenenzestig,!

;!(identiteitskaartnummer 591-3110402-05 - rij ksregisternummer 61.08.10-i ;362.93), echtgenote van de Heer DE KEYSER Franky Dominique, voornoemd,; !!samenwonende te 8600 Diksmuide, Zuivelstraat 26.

Die mij het door de wet vereiste financieel plan overhandigd hebben, eni ;!mij verzocht hebben een authentieke akte op te maken van de statuten van: geen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam; É,"DECOFA", met zetel te 8600 Diksmuide, Zuivelstraat 26, waarvan het ge-; !;plaatste kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (e 18.600) bedraagt en; `,verdeeld is in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder vermelding van: :;nominale waarde.

`t De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal van de! ;vennootschap geplaatst is en dat zijzelf alle tweehonderd aandelen hebben! ;:onderschreven, als volgt: i! a) door de Heer Franky De Keyser, voornoemd, voor honderd aandelen: 100

b) door Mevrouw Ann Coussens, voornoemd, voor honderd aandelen:100

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

mod 11.1

Voorbehouden aan het Beigisch; Staatsblad





TOTAAL: tweehonderd aandelen 200

De comparanten verklaren dat het kapitaal is gestort ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (EUR 6.200,-) door inbreng in geld, als volgt:`

a) door de Heer Franky De Kayser, voornoemd, voor drieduizend honderd

Euro : 3.100e

b) door Mevrouw Ann Coussens, voornoemd, voor drieduizend honderd Euro : 3.100E





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge TOTAAL: zesduizend tweehonderd Euro 6.200,-

De comparanten verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben voor minstens een vijfde volstort zijn.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer 652-8288110-27, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Record Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op achtentwintig januari tweeduizend dertien en dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op de inhoud en de draagwijdte van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de quasi-inbreng.

De ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing gedaan en toelichting gegeven omtrent artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek betreffende handelingen verricht door een echtgenoot.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: "DECOFA". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Zuivelstraat 26.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

1. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

2. Het verlenen van dienstprestaties van administratieve en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daarin wordt onder andere begrepen:

* het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

* het organiseren van de administratieve en boekhoudkundige diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

* het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen.

3. Het huren en verhuren en het terbeschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, installaties en van personeel.

4. Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals - ten exemplatieve titel - het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke; rechten. Het beheer van onroerende goederen kan gebeuren alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

5. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten.

Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd; en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht ressorteert van de commissie voor Bank- en financiewezen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig 'zijn of dit doel vergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in de vreemde op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap wordt opgericht op heden voor een onbepaalde duur, en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de in het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600), en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200)van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om afzonderlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij overlijden van een zaakvoerder of bij gerechtelijke vaststelling dat een zaakvoerder niet meer over voldoende wilsgeschiktheid zou beschikken, zal hij van rechtswege en automatisch worden opgevolgd door de plaatsvervangende niet-statutaire zaakvoerder, inzoverre deze bij buitengewone algemene vergadering is aangesteld als opvolgende of. plaatsvervangende zaakvoerder.

De zaakvoerders vertegenwoordigen afzonderlijk optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De Heer Franky De Keyser, voornoemd, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn

ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoÇo n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor behoudon aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

voorbehouden aan het, Belgisch Staatsblad



stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders vôôr het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders dat de beslissing moet nemen.

Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken zaakvoerder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen. Alsdan dienen tevens de overige voorschriften van artikel 259§l van het Wetboek van Vennootschappen in dit verband nageleefd te worden.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een hiervoor bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de hiervôôr bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het laatstgemeld stuk.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt uitgeoefend door de controlerende vennoten.

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de'vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Î1 sVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

7

de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde zaterdag van de maand maart om tien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn.

Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproeping gebeurt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen..

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het boekjaar begint op een oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

1) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal eindigen op dertig september tweeduizend veertien.

2) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

ARTIKEL 60 Wetboek Vennootschappen

Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat alle verbintenissen die vanaf een januari tweeduizend dertien aangegaan zijn of gesteid werden door de Heer De Keyser Franky, in naam van de `vennootschap in oprichting', hierbij worden bekrachtigd en geacht worden onderschreven te zijn in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap.

VOLMACHT formaliteiten Kruispuntbank voor Ondernemingen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge





op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

l`.

."

mod 11.1

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met burgerlijke aansprakelijkheid Fiscaal Kantoor Werner Decoutere, met zetel te 8600 Diksmuide, Grauwe

Broedersstraat 38/11, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen (Ondernemersloket), Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/07/2015
ÿþmod 11.1

Luïk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Kortr,"- .,,, tei Gent

2 4 JUNI 2015

Griffie

a-o --~~~wCCis.sx.a..:s-wc

_-h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0503.969.141

l

Benaming (muit) : DECOFA

(verkort) :

,

4 ,

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZUIVELSTRAAT 26

8600 DIKSMUIDE

Onderwerp akte :VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING DOEL -

'' AANPASSING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

"DECOFA"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8600 Diksmuide, Zuivelstraat 26 Ondernemingsnummer : 0503.969.141. Rechtapersonenregister te Veurne Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door meester Bertrand; :DESMARICAUX, notaris met standplaats te Diksmuide,op 16 juni 2015, dat ,gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders:

i; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECOFA", met? ;zetel te 8600 Diksmuide, Zuivelstraat 26, opgericht blijkens akte verleden' voor Meester Bertrand Desmaricaux, notaris te Diksmuide, in datum van 30: ;I januari 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van: :i21 februari daarna, onder nummer 2013-02-21/0031513.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne en hebbende als: :ondernemingsnummer 0503.969.141.

EERSTE BESLUIT .

Oe algemene vergadering beslist om de zetel van de vennootschap tej ;,verplaatsen naar 8600 Diksmuide, Zuivelstraat 28 en om de eerste zin van! ;,artikel twee onder Titel T van de statuten te vervangen door volgende; ;tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Zuivelstraat;

!;TWEEDE BESLUIT . :'a)De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder,; ;;opgemaakt op 21 mei 2015, waarin navermelde doelswijziging wordt; ;;verantwoord, en van de bijgevoegde staat van actief en passief, en keurt; ;j deze goed.

;,b)De algemene vergadering beslist het huidig maatschappelijk doel. te; ,,schrappen, te herschrijven als volgt en artikel 3 van de statuten in die; 0zin aan te passen :

;j`De vennootschap heeft tot doel:

0..Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname, :;aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van; ;;vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van: de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur ..,generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap! :l op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden;

j; uitbesteed.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1



2.Het uitbaten van een bed and breakfast, aanbieden van gastenkamers, het' verzorgen van de ontvangst, ontbijt van klanten, in de meest uitgebreide zin.

3.De exploitatie van hotels, motels en logementshuizen, met of zonder restaurant. In het algemeen wordt bedoeld het verschaffen van accomodaties voor tijdelijke verblijven. De exploitatie dient in de ruimste zin van het woord begrepen te worden.

4.Het aanbieden van dranken, verpakte voeding en snoep voor, zowel consumptie ter plaatse als via automaten, eventueel in combinatie met enerlei vorm van amusement.

5.De uitbating en exploitatie, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, brasseries, clubs,

bars, tearooms, restaurants, traiteurdiensten, alsook alle

cateringactiviteiten zoals het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten en voedingswaren, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs, rookwaren en alle aanverwante artikelen alsmede van horeca-installaties en benodigdheden, de dienstverlening in de brede zin aan de horecasector, zonder dat deze opsomming binnen de voedings- en horecasector als beperkend kan beschouwd worden.

Alle cateringactiviteiten, ontspanning, relaxatie, wellness enzovoort.

G. Het uitbaten van een schoonheids- en wellnessinstituut in de meest uitgebreide betekenis, zoals sauna's, turkse baden, stoombaden, infra-

roodcabines, solariums, massagesalons, fitnesscentra,

schoonheidsbehandelingen, lichaams- en gelaatsverzorgingen, make-up,

pedicure, manicure, afslankingsconsulent, gezondheidsconsulent,

stylingadvies, kleurconsulent enzovoort.

Groot- en kleinhandel in schoonheidsproducten, voedingssupplementen,

schoonheidsverzorging, parfumerie, cosmetica, toiletartikelen,

geschenkartikelen, ...

7.Het verlenen van dienstprestaties van administratieve en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt onder andere begrepen:

* het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

* het organiseren van de administratieve en boekhoudkundige diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

* het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen. 8.Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, installaties en van personeel..

9.Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals - ten exemplatieve titel - het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten. Het beheer van onroerende goederen kan gebeuren alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

1O.Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten.

Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd; en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht ressorteert van de commissie voor Bank- en financiewezen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.' DERDE BESLUIT :

De algemene vergadering beslist te benoemen tot bijkomende, niet-statutaire zaakvoerder, Mevrouw Ann Coussens, wonende te 8600 Diksmuide, Zuivelstraat 26, die aanvaardt.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt het bestuursorgaan om alle genomen beslissingen uit te voeren en de coordinatie van de statuten op te maken. Alle punten van de agenda afgehandeld zijnde, wordt deze algemene vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"Tegelijk hiermee neergelegd;

-de gecoördineerde statuten,

-verslag van het bestuursorgaan,

-staat actief en passief'.

Notaris Bertrand Desmaricaux

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

,Belgisch

Staatsblad

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 18.03.2017, NGL 27.04.2017 17109-0127-015

Coordonnées
DECOFA

Adresse
ZUIVELSTRAAT 28 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande