DECOFINE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DECOFINE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 556.645.386

Publication

28/07/2014
ÿþDECOFINE

Mcd PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE

18 -0

BELGISCH

II1I III I II III II I [III I III III III

*14144906*

JR BELC. NEERGELEGD G

7- 2014 30 JUNI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

STAATSEIA

Gent afd. KORTRIJK

n

II Ie

Onclernemingsnr : .5 4ç 3g6

Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel: Vierschaar 44, 8531 Bavikhove, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst:

Er wordt opgericht tussen

Mevrouw Christa Deblaere wonende te 8850 Ardooie, Abrikozenstraat 5, gehuwd onder het wettelijk stelsel, geboren te Roeselare op 29 mei 1967.

De heer Freddy Ovaere wonende te 8531 Bavikhove, Vierschaar 44, gehuwd onder het wettelijk stelsel, geboren te Ukkel op 13 januari 1955.

een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten die beheerd wordt door de volgende statuten en bepalingen:

Artikel 1: Naam en aard

De vennootschap is een vennootschap onder firma en draagt de naam:" DECOMNE " Deze naam zal in alle van de vennootschap uitgaande stukken gebruikt worden, onmiddellijk voorafgegaan ofgevolgd worden door de woorden "Vennootschap onder firma" of door de afkorting "V.O.F."

Artikel 2 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de

akte bij de Rechtbank van Koophandel.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap ontbonden word en bij

éénparige beslissing van de vennoten.

Artikel 3 : Zetel

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8531 Bavikhove, Vierschaar 44. De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, verplaatst worden naar om het even welke plaats in België.

Artikel 4 : Doel

Op de laatste blz: van Luik r3 vermelden : --lkécto Nïe-rn e-rilioé-dànigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(0)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Lett - vervolg

De vennootschap heeft tot doel:

Mod POF 11.1

Het maken en plaatsen van gordijnen en overgordijnen, voorzowelparticuliere als projectmarkt.

De volledige aankleding van interieurs gaande van vloerbedekking, behang en schilderwerkentothetplaatsen van binnenzonneweringen alsook de verkoop van deze producten.

Het plaatsen van buitenzonneweringen in de ruimste zin van het woord.

Ondernemingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren; Zij mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bij stand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie.

De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

Alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen verlenen voor leningen toegestaan aan derden. Zich borg stellen tot waarborg van eigen of door derden aangegane verbintenissen onder meer do or haar goederen in hypotheek ofpand te geven.

Het beheervanpatrimonium, het valoriseren en instandhouden door alle roerende, onroerende en financiële verhandelingen, bijvoorbeeld: aankoop, verkoop, uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks ofonrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, deelname, samenwerking, fusie of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben ofgeschiktzijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar doel te bevorderen, zij kan de functie van bestuurder ofvereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd euro (200,00 ¬ ), verdeeld in 20 gelijke aandelen zonder nominale waarde. Elk aandeel geeft een gelijk deel van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig volstort. Do or de oprichters wordt als volgt op de kapitaalsaandelen ingeschreven:

Mevrouw Christa Deblaere: 100 euro vertegenwoordigd door 10 aandelen De heer Freddy Ovaere: 100 eur vertegenwoordigd door 10 aandelen

Artikel 6: Wijziging van het kapitaal

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Legt 13 - vervolg

.L

v

M ocl P D F 11.1

Het kapitaal kan worden verhoogd ofverminderd, in één ofmeer keren, mits éénparige

,

beslissing van alle vennoten, verenigd in Algemene Vergadering.

Elke wijziging van hetkapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlage tothet Belgisch Staatsblad.

Artikel 7 : Aansprakelijkheid van de vennoten.

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk

aansprakelijk gehouden voor het maatschappelijk passief.

Artikel 8 : Overdracht van aandelen

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen zijn voor

overdracht vatbaar, mits éénparig akkoord van alle vennoten, verenigd in Algemene

Vergadering.

Deze overdrachtwordt bekendgemaakt in de bijlage tothet Belgisch Staatsblad.

De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap, van de rechten en de plichten die eraan verbonden zijn.

Artikel 9: Aantal, Toelating, uittreding en overlijden van de vennoten

1. het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee

2. tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij éénparigheid van aile vennoten, verenigd in Algemene Vergadering, Deze beslissing wordt bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanafzijn intrede hi de vennootschap. Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na zijn toetreding.

3. elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis worden gebracht van de vennootschap en aan elk van de andere vennoten. De uittredende vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel, dat gelijk is aan een evenredig aandeel van het nettovermogen van de vennootschap zoals dat blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Wanneer een vennoot echter uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn intrede, zu lien de vennoot of zijn rechtverkrijgenden enkel recht hebben op zijn inbreng in de vennootschap. De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap bluff onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voorzijn vertrek,

4. In geval van uittreding of overlij den van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 10 : Bevoegdheden van de vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één ofmeer

onder hen, die de zaakvoerder(s) wordt/ worden van de vennootschap.

De vennoten, niet zaakvoerder, hebben evenwel het recht om samen of individueel,

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Let 13- vervolg Mad POP 11./

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Ingeval van ontslag, herroeping of overlij den van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in Algemene Vergadering, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder.

Artikel 11: Bevoegdheden van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) wordt/wordenbelast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het doel, zoals vastgesteld in artikel 4 van deze statuten.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle daden van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) beschikt/beschikken alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij izij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Artikel 12 : Bezoldiging van de vennoten

Elke vennoot heeft recht op een bezoldiging waarvan het bedrag en de wijze van betaling

zullen bepaald worden door de vennoten verenigd in Algemene Vergadering.

Deze bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene kosten.

Artikel 13 : Boekjaar -jaarvergadering -jaarrekening van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 0 1 januari en eindigt op 31 december van het hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar wordt een inventaris en de jaarrekening opgesteld; dit is een geheel, bestaande uit de balans, de resultatenrekeningen en de toelichting.

De jaarrekening van de vennootschap wordt goedgekeurd op definitieve wijze, door de vennoten verenigd in Algemene Vergadering (Jaarvergadering) die gehouden wordt op de tweede zaterdag van mei.

Ten uitzonderlijke titel zal, het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt vanaf 05 juni tweeduizend en veertien en eindigt op 31 december tweeduizend en veertien.

Artikel 14 : Verdeling van de winsten en verliezen van de vennootschap

1. het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uitvan de vennootschap.

2. de vennoten, verenigd in Algemene Vergadering, zullen iederjaar bij éénparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

I

Artikel 15 : Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van de vennoot brengt niet de

ontbinding van de vennootschap met zich mee.

De vennootschap wordtvoortgezet tussen de overblijvende vennoten, ofmet de

erfgenamen van de vennoot, indien er slechts éénvennoot zou overblijven. Indien de

..

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

 \F

Luttt - vervolg Mcd POF 11,1

erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zettten, hebben zij recht op een scheidingsaandeel.

Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het nettovermogen van de vennootschap zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Indien het echter dient uitbetaald te worden binnen de drie jaar na de intrede van de vennoot, is het gelijke aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals hiervoor bepaald in artikel 9.

Artikel 16 : Vereffening

1. ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedo en van één of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in Algemene Vergadering, overeenkomstig artikel 183 en volgende van het wetboek vennootschapsrecht

2. de liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 17 : Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het wetboek vennootschapsrecht. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met BeperIcte Aansprakelijkheid "FIDUFAC CONSULTING", met zetel te 8510 Marke, Cyriel Verschaevestraat 100, vertegenwoordigd door de Heer Patrick Co cquyt, om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de Belasting over de Toegevoegde Waarde, met de aanvraag van het uniek ondernemingsnummer en het verrichten van andere formaliteiten in het kader van onderhavige oprichting.

Benoeming zaakvoerder(s)

Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van de onderhavige vennootschap ,zijnde vennoten in een Algemene Vergadering verenigd en besluiten de volgende personen, onder de opschortende voorwaarde de neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel om gepubliceerd te worden in de bijlage totBelgisch Staatsblad, te benoemen tot zaakvoerders met ingang van 05/06/2014:

De heer Freddy Ovaere wonende te 8531 Bavikhove, Vierschaar 44

Die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat is onbezoldigd en onbepaald in tijd tenzij de Algemene Vergadering anders beslist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lat l - vervolg MM POP 11.I

Gedaan te Bavikhove op 05/06/2014, in 4 exemplaren, waarvan elke vennoot erkent een exemplaar te hebben ontvangen; de overige exemplaren bestemd zijnde voor administratieve doeleinden.

Zaakvoerder

Ovaere Freddy

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DECOFINE

Adresse
VIERSCHAAR 44 8531 BAVIKHOVE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande