DECOLADES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DECOLADES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.847.986

Publication

21/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

~Il-)`:` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0859847986

Benaming

(voluit) : DECOLADES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap in vereffening

Zetel : Vennebosstraat 35, 8720 DENTERGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VERFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 27 december 2011.

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 27 december 2011 heeft kennis genomen dat de vereffening definitief afgesloten is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan vanaf heden.

Aan de vereffenaar werd kwijting verleend,

Er werd tevens besloten dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een termijn van ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven door de Heer Arnold LAGAST, Vennebosstraat 35 te 8720 DENTERGEM, die aanvaard heeft.

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op datum van 16 december 2011 werd de definitieve verdeling en de sluiting van de vereffening goedgekeurd.

Voor eensluidend uittreksel,

Arnold LAGAST

De Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd, afschrift van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk dd 16/12/2011 houdende bevestiging van de definitieve vereffeningsrekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

liii IInIIIIIIIIY

*12091660*

V

beh aai Bel

Staa

NEERGELEGD

-8. 05. 2012

RECHTB4gOOK HANDEL



Bi)Tagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11371-0181-011
27/01/2011
ÿþMoG 2.1

Ondernemingsnr : 0859.847.986

Benaming

(voluit) DECOLADES

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8720 Dentergem, Vennebosstraat, 35

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING- BENOEMING VEREFFENAAR-COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op negen en twintig december tweeduizend en tien, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas : "geregistreerd, zeven bladen, geen renvooien, te Izegem, op drie januari tweeduizend en elf, Reg. 5, Boek 254, Blad 61, Vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00- ¬ ). De EA inspecteur (Get.) Luc De Moor.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "DECOLADES", opgericht bij akte verleden voor Notaris Paul De Splenter, te Wakken, op 11 juli 2003, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 augustus daarna, onder het nummer 03084380, gehouden op negen en twintig december tweeduizend en tien, heeft beslist wat volgt

1. Kennisname van het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de raad van bestuur is een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 1 oktober 2010 aangehecht;

Kennisname van het verslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", vertegenw000rdigd door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BVBA DUJARDIN & Co", vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, kantoorhoudend te Wevelgem, Kortrijkstraat, 12, op datum van 27 december 2010 eveneens opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, hier aangewezen door de raad van bestuur, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Diens besluiten luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de NV DECOLADES heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 1 oktober 2010 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 52.122 EUR en een netto-actief t.b.v. 46.686 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud van de niet-geboekte provisie voor kosten verbonden aan het sociaal secretariaat t.b.v. 7.196 EUR en de niet-geboekte voorziening voor kosten verbonden aan de ontbinding en vereffening, zoals ereloon revisor, ereloon accountant, ereloon notaris, publicatiekosten, afrekening verzekerings- en andere contracten en werkingskosten tijdens vereffening, t.b.v. 3.000,00 EUR. Inclusief correcties bedraagt het netto-actief 35.601,06 EUR.

lk dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingscontroles.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes! zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 27 december 2010."

De vennootschap wordt vervroegd ontbonden vanaf negen en twintig december tweeduizend en tien. Ze! bestaat vanaf negen en twintig december tweeduizend en tien nog enkel voor haar vereffening.

2. De Heer LAGAST Arnold Daniel Jean, geboren te Waregem op 3 mei 1945, wonende te 8720

Dentergem, Vennebosstraat, 35, wordt aangesteld als vereffenaar van de vennootschap.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Erkenning dat de instrumenterende notaris verwezen heeft naar de nieuwe voorschriften opgenomen in de

Wet van 2 juni 2006 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-~ w In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle " ing ter griffie van de akte

`'~,~

W:~~



IIIIMI.11111111111!111

t-i BEL ^" NEERGELEGD

:rt'--~ E <

2011 1 12. 01. 2G11

`

r'A7S$ ~~



~UR RECHTBBAp~( KOOPHANDEL Gr~i~l'RIJK

mom-f-Et

DIRE

LGISCH S

BEsr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge verbeteren (Belgisch Staatsblad 26 juni 2006), waaruit blijkt dat de vereffenaar pas in functie treedt na bevestiging van zijn benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaar erkent eveneens dat de instrumenterende notaris hem gewezen heeft op de verplichtingen opgenomen in de artikelen 189 en 190bis van het Wetboek van Vennootschappen.

Verlening van alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de Heer Lagast Arnold, voornoemd, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. Er wordt beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen negen en twintig december tweeduizend en tien en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Beslissing om opnieuw bijeen te komen teneinde een nieuwe vereffenaar aan te stellen indien de benoeming als vereffenaar van de Heer Lagast Arnold, voornoemd, door de Rechtbank van Koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

3. De vereffenaar, de Heer Lagast Arnold, voornoemd, zal de meest uitgebreide macht hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag onder andere desgevallend de onroerende en roerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verza ken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste verefteningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de

vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. _ _ _

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

4. Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende

bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn:

1/ De Heer Deschrijver Etienne, wonende te 8720 Dentergem, Oosthoekstraat, 21;

2! De Heer Lagast Arnold, voornoemd;

3/ Mevrouw Deconinck Christine, wonende te 8720 Dentergem, Vennebosstraat, 35;

4/ Mevrouw Deschrijver Fabienne, wonende te 8500 Kortrijk, Groeningekaai, nummer 24, bus 12.

Er wordt hen kwijting verleend.

5. Ing evolge de invereffeningstelling van de vennootschap worden de statuten aangepast en

gecoordineerd, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door

volgende tekst:

"Artikel EEN  De vennootschap opgericht in de vorm van een Naamloze Vennootschap is in vereffening.

Haar benaming luidt "DECOLADES".

Artikel TWEE  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel DRIE 

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, in- en uitvoer van textielwaren en

toebehoren;

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, in- en uitvoer van meubels en

toebehoren;

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, de in- en uitvoer, het vervoer en de

bedeling van alle producten van de visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt, voedingsbedrijven, mijnen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

graverijen, steengroeven, tabaksnijverheid, scheikundige nijverheid, houtnijverheid, papiernijverheid, drukkunst, ledennijverheid, textielnijverheid, kledingsnijverheid, kunst- en precisienijverheid en recuperatieproducten. - Het beheren van vennootschappen in de meest brede zin.

- Het geven van management en consulting adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer.

- Het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen. Het uitoefenen van bestuurdersmandaten in verschillende vennootschappen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel alle onroerende verrichtingen in de ruimste zin, en namelijk de aankoop, de verkoop, de verhuring en uitbating van gebouwen zowel voor zichzelf als voor rekening van derden en in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft verder tot doel het beheer van onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borg te stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag tevens alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid als bedrijfsleider, vereffenaar of anderszins, belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Artikel VIER  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8720 Dentergem, Vennebosstraat, 35 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel VIJF  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee en zestig duizend euro (62.000,00 E) en is verdeeld in twee en zestig duizend (62.000) aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel ZES  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel ZEVEN -- Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van hetzelfde jaar.

Artikel ACHT  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart om tien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel NEGEN - Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel TIEN - De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel ELF - In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel TWAALF - Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone of bijzondere vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de aandeelhouders over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan of vertegenwoordigen door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

6. Toekenning van de nodige bevoegdheden aan de vereffenaar, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om

alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en in het bijzonder

met betrekking tot het vervullen van alle formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN:

Afschrift van de akte de dato 29 december 2010

- verslag van de bedrijfsrevisor

bijzonder verslag van het bestuursorgaan inzake de ontbinding van de vennootschap + staat van actief en

passief, minder dan 3 maanden oud

- vonnis aanstelling vereffenaar afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk



~ Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad













Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 24.08.2010 10453-0181-011
13/11/2009 : ME. - JAARREKENING 01.01.2009, GGK 26.05.2009, NGL 09.11.2009 09844-0018-008
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 02.09.2008 08677-0352-009
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.05.2007, NGL 25.05.2007 07155-0130-022
10/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.03.2005, NGL 28.04.2005 05129-0191-009

Coordonnées
DECOLADES

Adresse
VENNEBOSSTRAAT 35 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande