DECORATIE VANHEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECORATIE VANHEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.916.646

Publication

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 19.06.2013 13189-0042-012
29/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/12/2011
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t liktil(

illlllllll~lllllllllll~llltiti

7*1119534*

1

Ondernerningsnr: (~4 .946 ec Berta ster

(voluit) : DECORATIE VANHEE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ferdinand Snellaertstraat 10, 8870 Izegem

(volíedlg adres)

Cr erven : OPRICHTING  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN DE

ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 13

december 2011 dal een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichter: De heer VANHEE Danny Willy Clara, wonende te 8870 Izegem, Ferdinand Snellaertstraat 10.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming: "DECORATIE VAN HEE".

Zetel: 8870 Izegem, Ferdinand Snellaertstraat 10.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in binnen-

als in buitenland:

- alle aannemingen van schilder- en behangwerken in de meest ruime zin van het woord

- het schilderen van metalen constructies

- behandelen van muren en daken met vochtwerende en waterafstotende producten

- onderneming voor voegwerken, isolatiewerkzaamheden en plaatsen tussenwanden van gipsplaten

- gevelreiniging door middel van zandstralen met behulp van stoom, enzovoort

- zandstralen en natlak van elke oppervlakte.

- het beheer, het aankopen, verkopen, ruilen, uitbaten, huren of verhuren van alle eigen bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, alle gebouwen oprichten, afbreken, heropbouwen en veranderen; het productief maken of de valorisatie van eigen onroerende of roerende goederen en rechten, het vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst ervan zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken; de coördinatie van bouwwerkzaamheden;

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur: onbepaald vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: twintigduizend Euro (20.000,00 EUR), volledig volgestort in geld.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij Dexia Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Benoeming als statutaire opvolger: mevrouw Caroline Coppens, echtgenote van de heer Danny Vanhee, voornoemd, met hem samenwonende.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, de derde zaterdag van de maand juni om 14 uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Op de laatste biz. var. Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi: van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

f

~

I .b

.:_

,:..1....,

. ~k15. ~

1

" F CH;,~t .:7i-IARIGE'_

r: . ~ J ,ïe "

~

I. }r't~".---

Stemrecht Elk aandéel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen: 1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012. 2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013. 3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. 4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die sinds 1 juli 2011 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder .opschortende voorwaarde het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur : de heer Danny Vanhee, voornoemd.

Voor-'ez3.r~ 43..:t%2i: zz.n, ha: BEl^ isch Stzatsbiad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie akte dd. 13/12/2011.

Op de laatste blz. van. Lui',< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenuaordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 31.08.2016 16534-0468-015

Coordonnées
DECORATIE VANHEE

Adresse
FERDINAND SNELLAERTSTRAAT 10 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande