DECOSPAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DECOSPAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 889.710.328

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 03.07.2014 14266-0209-046
14/08/2013
ÿþ, Mod woid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BELGE

NEERGELEGD

I

0 7-08- 2013 2 6. 67, 2013 BELGISCI- STAATSBLAUC"T Ka~KO~o KIANDEL

I

t__

Vooi behoul aan h Belgis Staatst

Ondernemingsnr : 0889.710.328

Benaming

(voluit) : DECOSPAN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8930 Menen, Lageweg 33

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 27 juni 2013 (geregistreerd te Menen ap i juli 2013, boek 205 blad 6 vak 1, ontvangen 25,00 E), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  SPLITSING AANDELEN

De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap "Par-Ky" beslist om elk aandeel van de vennootschap te splitsen in 14 aandelen. De over te nemen vennootschap "Par-Ky" heeft thans 2.000 aandelen, welk aantal door de splitsing gebracht wordt op 28.000 aandelen.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "Decospan" beslist om elk aandeel van de vennootschap te splitsen in 13 aandelen. De overnemende vennootschap "Decospan" heeft thans 15.332 aandelen, welk aantal door de splitsing gebracht wordt op 199.316 aandelen,

De algemene vergaderingen besluiten om de statutaire bepalingen aan te passen aan de genomen beslissingen.

TWEEDE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het fusievoorstel overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld door de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap "Par Ky", en van de overnemende vennootschap "Decospan", gedateerd op 8 april 2013.

- een omstandig schriftelijk verslag overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld door het bestuursorgaan waarin de stand van het vermogen van de te fuseren vennootschappen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord : de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

- de schriftelijk verslagen over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld door commissaris van de over te nemen vennootschap "Par-Ky" en van de overnemende vennootschap "Decospan", zijnde de heer Nikolas Vandelanotte, die de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" (met zetel te 8500 Kortrijk, Pres. Kennedypark la), vertegenwoordigt, gedateerd op 21 juni 2013.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergaderingen over de verslagen. Elke aandeelhouder erkent een kopie ontvangen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Na bespreking keuren de algemene vergaderingen de verslagen eenparig goed.

De conclusie van de verslagen van de commissaris luidt telkens ais volgt:

"7. BESLUIT

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat de verrichting werd nagezien conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Op basis van de vaststellingen beschreven in dit verslag en na kennisname van het fusievoorstel dat werd; neergelegd op 16 april 2013, en na kennisname van de gewijzigde verslagen van beide Raden van Bestuur dd: 22 mei 2013, verklaren wij in het kader van de voorgenomen fusie door overneming van Par-Ky NV door: Decospan NV dat:

1. ter bepaling van de ruilverhouding van de aandelen van beide vennootschappen het gewicht voor een derde gehecht werd aan het boekhoudkundig eigen vermogen en twee derde voor het gewogen gemiddelde;

Op de laatste blz. van Ltijia3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

van de prijs cash flow methode en vrije cash flow, beiden na correctie voor de netto kaspositie, De toegepaste methoden van waardering en hun betrekkelijk gewicht zijn passend in de gegeven situatie.

2. Het kapitaal van de NV Decospan voor de fusie vertegenwoordigd wordt door 199.316 aandelen (na de voorafgaandelijke vervanging van het aantal bestaande aandelen) en het kapitaal van de NV Par-Ky door 28.000 aandelen (na de voorafgaandelijke vervanging van het aantal bestaande aandelen),

3. Op basis van de gebruikte waarderingsmethoden is de waarde per aandeel van NV Decospan en NV Par-Ky voor de fusie respectievelijk 171,67 en 171,62 EUR. In het fusievoorstel wordt er voor 1 aandeel uit NV Par-Ky, 1 nieuw aandeel uit NV Decospan verkregen. Aldus kan besloten worden dat de ruilverhouding zoals voorzien in het fusievoorstel redelijk is.

4. Er geen bijzondere moeilijkheden geweest zijn bij de vaststelling van de waarden.

Kortrijk, 21 juni 2013

CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte

Commissaris - Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van deze verslagen wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, tegelijkertijd met een uitgifte van huidig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT - BEKOMEN VAN DE UNANIEME INSTEMMING

De algemene vergaderingen en alle aandeelhouders (er zijn geen houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden) stemmen in dat de volgende documenten en gegevens niet vereist zijn:

- artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen: elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van de laatste algemene vergadering die tot de fusie besluit, mee te delen door elke bestuursorgaan aan zijn eigen algemene vergadering en aan de bestuursorganen van de andere vennootschappen die betrokken zijn bij de fusie.

- artikel 697, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden vóór de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden váór de datum van het fusievoorstel is afgesloten.

VIERDE BESLUIT  VOORAFGAANDE INFORMATIEFORMALITEITEN

De voorzitter deelt mee dat overeenkomstig artikel 697, § 1 en § 2, van het Wetboek van Vennootschappen, de volgende informatieformaliteiten gelden:

- alle aandeelhouders hebben de mogelijkheid om kosteloos het fusievoorstel en de verslagen te verkrijgen, zoals bedoeld in de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

- aan alle houders van aandelen op naam wordt uiterlijk 1 maand vó6r de algemene vergadering een afschrift ervan toegezonden.

- er wordt onverwijld een afschrift gezonden aan diegenen die de formaliteiten hebben vervuld, door de statuten voorgeschreven om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

- iedere aandeelhouder heeft het recht uiterlijk 1 maand váór de datum van de algemene vergadering die over het fusievoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken:

° het fusievoorstel.

° de in de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen, tenzij alle aandeelhouders hebben ingestemd dat deze niet vereist zijn.

° de jaarrekeningen over de laatste 3 boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is.

° de verslagen van het bestuursorgaan over de laatste 3 boekjaren.

° indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden vôór de datum van het fusievoorstel is afgesloten: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden vóór de datum van dat voorstel zijn vastgesteld, tenzij alle aandeelhouders hebben ingestemd dat de tussentijdse cijfers niet vereist zijn.

De algemene vergaderingen, en, voor zoveel nuttig als nuttig, iedere aandeelhouder individueel, besluiten dat zij voldoende ingelicht zijn, en voor zover de vermelde formaliteiten niet volledig zijn nageleefd verzaakt elke algemene vergadering en, voor zoveel nuttig ais nuttig, iedere aandeelhouder individueel, aan de eventuele nietigheid die er gevorderd kan worden wegens het niet naleven van de voorafgaande informatieformaliteiten.

VIJFDE BESLUIT  FUSIE

De algemene vergaderingen besluiten tot de fusie van de over te nemen vennootschap "Par-Ky" door

middel van de overdracht van haar volledig vermogen, rechten en verplichtingen aan de ovememende

vennootschap "Decospan", en dit overeenkomstig de voorwaarden die opgenomen zijn in het fusievoorstel.

Het volgende wordt gepreciseerd:

- de overdracht gebeurt op basis van een boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap "Par-Ky" die werd afgesloten op 31 december 2012; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap "Decospan", tegen de waarde die blijkt uit de vermelde staat.

- boekhoudkundig gezien worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap "Par-Ky" vanaf 1 januari 2013 beschouwd ais zijnde gebeurd voor rekening van de overnemende vennootschap "Decospan", zodat elle verrichtingen na deze datum in het voordeel en op risico zullen zijn gebeurd van de overnemende vennootschap "Decospan".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de overdracht gebeurt door middel van de toekenning van 28.000 volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap "Decospan", en dit zonder opleg.

De nieuwe uitgegeven aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de ovememende vennootschap "Decospan" vanaf 1 januari 2013.

De algemene vergaderingen stellen vast overeenkomstig artikel 693, 8°, van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van het bestuursorgaan van elke vennootschap die betrokken is hij de fusie.

De algemene vergaderingen zijn op de hoogte van artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen dat onder meer het volgende bepaalt:

- uiterlijk binnen 2 maanden na de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de splitsingsakte

- kunnen de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan splitsing

- met een vordering die ontstaan is vôôr die bekendmaking en nog niet is vervallen,

- zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdig beding.

ZESDE BESLUIT- OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN, MET BOEKHOUDKUNDIGE TOEWIJZING EN VASTLEGGEN VAN DE OVERDRACHTSVOORWAARDEN.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "Decospan" neemt kennis van de afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap "Par-K?, afgesloten op 31 mei 2013, met beschrijving van het vermogen van de overgenomen vennootschap "Par-Ky". De boekhoudkundige toewijzing van de vermogensbestanddelen gebeurt zoals vermeld in deze boekhoudkundige staat.

De algemene vergaderingen leggen de volgende voorwaarden vast betreffende het vermogen dat wordt overgedragen:

1, De overdracht bevat alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen van het vermogen, zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële relaties, lopende contracten en transacties, technische, commerciële, administratieve organisatie en knowhow die betrekking hebben op het overgedragen vermogen.

2. De ovememende vennootschap "Decospan" zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

De overnemende vennootschap "Decospan" zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum,

De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap "Par-Ky" verklaart dat het handelsfonds van de overgenomen vennootschap "Par-Ky", vrij en onbelast is van alle in het algemeen bevoorrechte schulden en lasten en niet belast is met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds bezwaard is met pand en dat de vennootschap geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot gezegd overgedragen handelsfonds verleend heeft.

2. De ovememende vennootschap "Decospan" zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen,

3. De overnemende vennootschap "Decospan" zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap "Par-Ky" voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4, De schulden van de overgenomen vennootschap "Par Ky" zullen van rechtswege overgaan op de ovememende vennootschap "Decospan", die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap "Par Ky".

Bijgevolg zal de ovememende vennootschap "Decospan" in de plaats van de overgenomen vennootschap "Par-Ky" voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap "Par-Ky" ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zijn niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De overnemende vennootschap "Decospan" zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap "Par-Ky" werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de overnemende vennootschap "Decospan" worden vervolgd, die hieruit voordeel zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap "Par-Ky" zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan welke reden dan ook de overgenomen vennootschap "Par-Ky" tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap "Par Ky" tegenover derden, hierin begrepen passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van aile verplichtingen van de overgenomen vennootschap "Par-Ky" tegenover elke derde, om welke reden dan ook.

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor

de ovememende vennootschap "Decospan" om ze te bewaren

8. In het bijzonder brengt de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap "Par-Ky" de notaris

op de hoogte van het volgende:

de overgenomen vennootschap "Par-Ky" bezit geen onroerende goederen en is geen houder van zakelijke

rechten.

ZEVENDE BESLUIT - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De algemene vergaderingen stellen vast dat overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van

Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

- de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap "Par-Ky", die ophoudt te bestaan.

- de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "Par-Ky" worden aandeelhouders van de ovememende vennootschap "Decospan".

- de overdracht van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap "Par-Ky" aan de ovememende vennootschap "Decospan".

ACHTSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING BIJ DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "DECOSPAN".

Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen,. het vermelde fusievoorstel en ten gevolge van de vermelde overdracht era boekhoudkundige toewijzing, besluit de algemene vergadering van de overnemende vennootschap "Decospan" om het bestaande maatschappelijk kapitaal ad 15.332.237,54 ¬ , vertegenwoordigd door 199.316 aandelen, te verhogen met 62.000,00 ¬ , om het te brengen tot 15.394.237,54 ¬ , met creatie en uitgifte van 28.000 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf 1 januari 2013.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt bijgevolg 15.394.237,54 ¬ , vertegenwoordigd door 227.316 aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, die elk een gelijk deel vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "Decospan" besluit om de bestaande statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

NEGENDE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING BIJ DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "DECOSPAN".

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "Decospan" beslist tot een vermindering van het kapitaal met een bedrag van 15.094.237,54 ¬ , om het te brengen van 15.394.237,54 ¬ naar 300.000,00 E. De kapitaalvermindering

- wordt volledig aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal,

- vindt plaats zonder vernietiging van aandelen maar met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

- gebeurt door terugbetaling aan ieder aandeel van een afgerond bedrag in geld van 66,40 E.

Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen voorlopig geen rechtstreekse of onrechtstreekse betaling gedaan worden aan één of meerdere aandeelhouders ! vennoten. Het bedrag van de betaling zal gedurende een periode van minstens 2 maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Na het verstrijken van gemelde termijn, zal het bestuursorgaan overgaan tot betaling, in zover de schuldeisers hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend.

De terugbetaling zal gebeuren op de plaats en op het tijdstip door het bestuursorgaan te bepalen.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "Decospan" besluit om de bestaande statuten aan te passen aan de genomen beslissing, en dit als volgt:

"Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op 300.000,00 ¬ vertegenwoordigd door 227.316 aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijk deel van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen?

TIENDE BESLUIT HERFORMULERING VAN DE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID BIJ OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "DECOSPAN".

De algemene vergadering van de ovememende vennootschap "Decospan" beslist om de vertegenwoordigingsbevoegdheid te herformuleren als volgt:

"Artikel 16 : Vertegenwoordiging

Behoudens wanneer machten worden gedelegeerd, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder of door drie bestuurders samenhandelend.

Wanneer de raad van bestuur zijn bevoegdheden heeft overgedragen aan een directiecomité, wordt de vennootschap eveneens in en buiten rechte met betrekking tot deze bevoegdheden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

ELFDE BESLUIT HERBENOEMING BESTUURSORGAAN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "DECOSPAN".

De algemene vergadering van de ovememende vennootschap "Decospan" beslist om de volgende personen te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van 6 jaar vanaf heden:

- de NV "DECOSPAN HOLDING", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen, Lageweg 33, houder van het ondememingsnummer en BTW-nummer BE 0418.850.156. Voor deze bestuursfunctie wordt de vennootschap "Decospan Holding" vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger: de heer Jan Desmet, wonende te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56.

- de BVBA "JALINVEST', met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56, houder van het ondememingsnummer en BTW-nummer BE 0437.850.179, Voor deze bestuursfunctie wordt de vennootschap "Jalinvest" vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger: de heer Jan Desmet, wonende te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56.

- de BVBA "LENTEBOM", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen, leperstraat 440, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0449.949.841, Voor deze bestuursfunctie wordt de vennootschap "Lenterom" vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger: de heer Marc Desmet, wonende te 8930 Menen, leperstraat 440.

- de BVBA "MAPIDE", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen, Kortrijkstraat 136, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0824.116.552, Voor deze bestuursfunctie wordt de vennootschap "Mapide" vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger: de heer Pieterjan Desmet, wonende te 8930 Menen, Kortrijkstraat 136 bus 201. De vennootschap "Mapide" is alhier vertegenwoordigd door de heer Jan Desmet, wonende te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56, en dit op basis van een onderhandse valmacht de dato 27 juni 2013 hem gegeven door de vennootschap "Mapide",

- de heer Pieter Walter Urbain DESMET, wonende te 8980 Zonnebeke, Oude Komenstraat 24, aangesteld als bestuurder door de bijzondere algemene vergadering de dato 4 januari 2012, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2012, onder nummer 12048685.

Iedere herbenoemde bestuurder is alhier aanwezig of vertegenwoordigd, en aanvaardt de benoeming, en verklaart tevens dat geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

TWAALFDE BESLUIT  KWIJTING BESTUURSORGAAN OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP "PAR-KY"

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap "Decospan" van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting aan het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap "Par-Ky",

DERTIENDE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Vandelanotte Accountancy" te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, met recht van indeplaatsstelling, om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de notaris-minuuthouder om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

e o

Na de algemene vergadering van de vennootschap "Decospan" komt de raad van bestuur van de vennootschap "Decospan" bijeen. De raad van bestuur beslist unaniem om de volgende persoon aan te stellen tot gedelegeerd bestuurders:

- de BVBA "JALINVEST", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0437.850.179. Voor deze bestuursfunctie wordt de vennootschap "Jalinvest" vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger: de heer Jan Desmet, wonende te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56.

- de BVBA "LENTEROM", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen, leperstraat 440, houder van het ondememingsnummer en BTW-nummer BE 0449.949.841. Voor deze bestuursfunctie wordt de vennootschap "Lenterom" vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger: de heer Marc Desmet, wonende te 8930 Menen, leperstraat 440,

ledere aangestelde gedelegeerd bestuurder is alhier aanwezig of vertegenwoordigd, en aanvaardt de aanstelling, en verklaart tevens dat geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

f

-.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Opgemaakt te Menen op 27 juni 2013.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd;

- historiek en coördinatie van de statuten.

- afschrift van de akte.

- fusievoorstel opgesteld door het bestuursorgaan.

- omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan.

- schriftelijk verslag over het fusievoorstel door de commissaris,

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2014
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0889.710.328

Benaming

(voluit) : DECOSPAN

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lageweg 33, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp ana : Benoeming bestuurder.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, d.d. 24/09/2014, blijkt dat de vergadering heeft beslist om de heer Tom Desmet, wonende te 9000 Gent, Karel Vanhulthemstraat 112, te benoemen als nieuwe bestuurder, met ingang vanaf 01/1012014 en dit voor een hernieuwbare termijn eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018,

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 16)

Behoudens wanneer machten worden gedelegeerd, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders samenhandelend. Wanneer de raad van bestuur zijn bevoegdheid heeft overgedragen aan een directiecomité, wordt de vennootschap eveneens in en buiten rechte met betrekking tot deze bevoegdheden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité.

Gedaan te Menen, op 24(09(2014.

Getekend:

De BVBA JALINVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Desmet. Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

leik113. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BELGE

16 -12- 2014 SCH S TAATS3LA.

NEERGELEGD

1 3 QKT, 1014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRISK

BELG

I~~1~9225~~1`WIN^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013
ÿþOndernemingsnr : 0889.710.328

Benaming

(voluit) : DECOSPAN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lageweg 33, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurders

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 03/07/2013 blijkt dat de volgende (rechts)personen herbenoemd werden tot bestuurder voor een hemieuwbare periode tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018:

- De BVBA JALINVEST, met zetel te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0437.850.179, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Desmet;

- De NV DECOSPAN HOLDING, met zetel te 8930 Menen, Lageweg 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 04118.850.156, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Desmet;

- De BVBA LENTEROM, met zetel te 8930 Menen, leperstraat 440, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0449.949.841, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Desmet;

- De BVBA MAPIDE, met zetel te 8930 Menen, Kortrijkstraat 440, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0824.116.552, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Pieterjan Desmet;

- De heer Pieter Desmet, wonende te 8930 Menen, leperstraat 440.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur gehouden op 03/07/2013 blijkt dat de BVBA JALINVEST en de BVBA LENTEROM, beiden voornoemd, herbenoemd werden tot gedelegeerd bestuurder.

Beide gedelegeerd bestuurders zullen in het kader van dagelijks bestuur de vennootschap afzonderlijk kunnen vertegenwoordigen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 16)

Behoudens wanneer machten worden gedelegeerd, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders samenhandelend.

Wanneer de raad van bestuur zijn bevoegdheden heeft overgedragen aan een directiecomité, wordt de vennootschap eveneens in en buiten rechte met betrekking tot deze bevoegdheden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité.

Gedaan te Menen, op 03/07/2013.

Getekend:

De BVBA JALINVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Desmet Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

i

D

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bNITEUR BELGE

NEHCàLLkCáU

013

~-rSBLAo

1

01 -08-BELGISCH STA

18. 07. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

l iffeK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.07.2013, NGL 05.07.2013 13265-0014-044
26/04/2013
ÿþT

Mod Word 7i.7

c i. j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

1111111iAinii ItIIII'1i111111i

Ondernemingsnr : 0889710328 Benaming

(voluit) : DECOSPAN

(verkort) :

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

16, 04. 2013

RECHTBANKKOTeR~ieHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm i naamloze vennootschap

Zetel : Lageweg 33, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Er blijkt uit een fusievoorstel, opgemaakt op datum van 4 april 2013 overeenkomstig artikel 693 van het

Wetboek van vennootschappen, onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1. De NV DECOSPAN, met zetel te Lageweg 33, in 8930 Menen, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer 0889.710.328 (ovememende vennootschap),

2. De NV PAR-KY, met zetel te Lageweg 33, in 8930 Menen, ingeschreven in het rechtspersonenregister

onder het nummer 0447.074.285 (over te nemen vennootschap),

- Ruilverhouding:

Het kapitaal van NV PARKY is verdeeld in 2.000 aandelen.

Het kapitaal van de NV DECOSPAN is verdeeld in 15.332 aandelen,

Voorafgaand aan de fusie zal elk aandeel van NV PAR-KY worden opgesplitst in 73 aandelen, waardoor er

in totaal 146.000 aandelen van de NV PAR-KY zullen bestaan en zal elk aandeel van DECOSPAN worden

opgesplitst in 95 aandelen, waardoor er 146.000 aandelen van de NV DECOSPAN.

Door deze opsplitsing zal naar aanleiding van de fusie voor elk aandeel PAR-KY 1 nieuw aandeel

DECOSPAN worden gecreëerd.

Aan de aandeelhouders van de NV PAR-KY worden, in vergoeding voor de overneming van het vermogen

van deze vennootschap door de NV DECOSPAN, 146.000 aandelen van de NV DECOSPAN uitgereikt.

Na de fusie za! het kapitaal van de NV DECOSPAN verdeeld zijn in 1.602.540 aandelen hetzij: de

bestaande 1.456.540 aandelen + 146.000 nieuwe aandelen.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

- De wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap zullen worden uitgereikt:

De aandelen in de ovememende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe

aandelen in het register van aandelen van de ovememende vennootschap. Het bestuursorgaan van de

overnemende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de vier weken na de publicatie van het

fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

- De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van

het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag: de aangestelde bedrijfsrevlsor heeft een raming gemaakt

van zijn bezoldiging.

- Datum vanaf welke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling

betreffende dit recht:

De nieuw uitgegeven aandelen van de NV DECOSPAN zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1

januari 2013. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen, verricht door de overgenomen vennootschap, op

boekhoudkundig vlak beschouwd als handelingen verricht door de ovememende vennootschap.

- De rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen

vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen:

In de over te nemen vennootschappen zijn er geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten

hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschapppen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren' vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Opgesteld te Menen, op 4 april 2013.

Getekend: de BVBA Jalinvest, gedelegeerd bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Desmet

Tegelijk hiermee neergelegd ; voorstel tot fusie door overneming







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUJ BELGE



Luik B



u

111

IUII*zIzosIaIs *

I -12- 2012

BE LGiSCH STMTSBLAC'

NEERGELEGD

2 3. 11. 2012

RECHTBA`l ÎOPHANDE(,

...

Ondernemingsnr : 0889.710.328

Benaming

(voluit) : DECOSPAN

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lageweg 33, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 04/07/2012 blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0433.608.707, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, herbenoemd werd tot commissaris voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar.

Hear mandaat zal bijgevolg een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015.

Gedaan te Menen, op 04/07/2012. Getekend:

De BVBA JALINVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Desmet Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ir

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.07.2012, NGL 19.07.2012 12308-0528-042
01/03/2012
ÿþMod Word 11.1

imÎkj8 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





-EUR BELGE NEERGELEGD

-02" 2012 14, OZ. 2012

1 STAATS3LA; ,

G.wifipA~~ti< KOOpi-lAriDEL KOBTRIJY

UIIIUI1 I A I1II~IV~II

~iaoaasas*

MONI 2r

BFLGlSC,

Ondernemingsnr : 0889.710.328

Benaming

(voluit) : DECOSPAN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lageweg 33, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 04/01/2012 blijkt dat de vergadering beslist heeft om de volgende (rechts)personen te benoemen tot bijkomende bestuurders, met ingang van 0410//2012 en dit voor een hemieuwbare termijn, verstrijkend op de jaarvergadering van 2013:

- de heer Pieter Desmet, wonende te 8930 Menen, leperstraat 440;

- de BVBA MAPIDE, met zetel te 8930 Menen, Kortrijkstraat 136, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0824,116.552.

Uit de verklaring van de zaakvoerder van de BVBA MAPIDE d.d. 04/01/2012 blijkt dat de heer Pieterjan Desmet, wonende te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56, aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger van de BVBA MAPIDE voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder van de BVBA MAPIDE in de NV DECOSPAN.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 16)

Behoudens wanneer machten worden gedelegeerd, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders samenhandelend.

Wanneer de raad van bestuur zijn bevoegdheden heeft overgedragen aan een directiecomité, wordt de vennootschap eveneens in en buiten rechte met betrekking tot deze bevoegdheden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité.

Getekend:

De BVBA JALINVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Desmet Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op do laatste blz. van Lulk B vermelden : Recti? Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: iletzil van de persoi,o)n(en bevoiegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Ondernemincenr :0889710326 Benaming

DECOSPAN

F{E,chtsvorrn : Naamloze vennootschap

Zetei : Lageweg 33 8930 Menen

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD-BESTUURDERS

Uit de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur, gehouden op 5 juli 2011, blijkt dat de volgende. rechtspersonen werden benoemd tot gedelegeerd-bestuurder, naast de NV Decospan Holding:

- de BVBA Jalinvest, met zetel te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56, vertegenwoordigd door de heer Jan" Desmet, wonende te 8560 Wevelgem, Kozakstraat 56

- de BVBA Lenterom, met zetel te 8930 Menen, leperstraat 440, vertegenwoordigd door de heer Marc Desmet, wonende te 8930 Menen, leperstraat 440

Alle gedelegeerd-bestuurders zullen in het kader van dagelijks bestuur de vennootschap afzonderlijk kunnen' vertegenwoordigen.

Opgesteld te Menen, op 5 juli 2011.

Getekend: Jan Desmet, handelende als vaste vertegenwoordiger van de BVBA Jalinvest, gedelegeerd-j bestuurder van de NV Decospan

EELGJ

4 "1 i; ,. " -" ':

,..

BELGISC

B

STAATSB.

STUUR " -"

A_D EC.Gr.

MOM E-17Fi ." D REcTi1/4. " " "

-08- 2011

IIIJ1111111.1,11M111!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 05.07.2011 11250-0040-040
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 21.06.2010 10211-0568-041
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 23.06.2009 09262-0151-041
20/04/2015
ÿþ Maf Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 8 APR, 2015

Rechtbank vanGlGifFj lANDEL

raar nfri KnPrP! IK

IIhui098+uuu

15 5

u

Ondernemingsnr : 0889.710.328

Benaming

(voluit) : DECOSPAN

Rechtsvorm : NV

Zetel : 8930 Menen, Lageweg 33

Onderwerp akte DOELSWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 30 maart 2015

(neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van

- het vereiste verslag van het bestuursorgaan met een omstandige verantwoording van de geplande

wijziging van het maatschappelijk doel. Bij het verslag is een samenvattende staat gevoegd van activa en;

passiva die niet meer dan 3 maanden voordien werd vastgesteld, namelijk op 31 december 2014.

- hét afzonderlijk verslag van de commissaris.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de verslagen die in de agenda werden

aangekondigd, alsook van de samenvattende staat van activa en passiva die niet meer dan 3 maanden:

voordien werd vastgesteld. Elke aandeelhouder erkent een kopie van deze documenten ontvangen te hebben,=

ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Een exemplaar van de verslagen wordt door de notaris-minuuthouder neergelegd op de rechtbank van

koophandel.

TWEEDE BESLUIT -- WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

De algemene vergadering beslist om het bestaande maatschappelijk doel uit artikel 3 van de bestaande

statuten volledig te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 3 ; Doel.

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- De bewerking en verwerking van hout en afgeleide producten en vervangingsproducten en meer in het

bijzonder de schrijnwerkerij, de fabricatie van elementen hoofdzakelijk uit hout of dergelijke producten

samengesteld en bestemd voor de bouw en de meubelmakerij.

- De terugwinning en veredeling van afvalproductie.

- Het tewerkstellen en het begeleiden van werkzoekenden uit kansengroepen die problemen hebben bij het,

inschakelen in het arbeidscircuit.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en

uitbreiding van een onroerend patrimonium, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in;

verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

- Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Het besturen; begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen.

- Het beleggen, beheren en uitbaten van onroerende goederen en van eigen roerende waarden en:

bezittingen.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen ten voordele van derden.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

bij alle commerciële activiteiten.

Het uitoefenen van de functies van manager, bestuurder, directeur, zaakvoerder of vereffenaar van andere;

vennootschappen.

De vennootschap mag deze verrichtingen verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden,

op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het meest geschikt lijken.

Zijn mag in algemene regel alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen diep

verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, zij mag belangen nemen bij;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

wijze van financiële tussenkomst of anderszins in bestaande en op te richten vennootschappen of ondernemingen."

DERDE BESLUIT  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan, met recht om afzonderlijk te handelen, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de notaris-minuuthouder om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Opgemaakt te Menen op 30 maart 2015.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten.

afschrift van de akte.

- het vereiste verslag van het bestuursorgaan.

het afzonderlijk verslag van de commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.07.2008, NGL 22.07.2008 08429-0372-039
31/07/2015
ÿþe Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0889.710.328

Benaming

(voluit) : DECOSPAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lageweg 33, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering, gehouden op 17/0612015, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 kortrijk, President Kennedypark 1 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0433.608.707, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, herbenoemd werd tot commissaris voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar. Het controlemandaat zal zich uitstrekken over de boekjaren eindigend per 3111212015, 31)12)2016 en 31/1212017, Haar mandaat eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018,





Gedaan te Menen, op 17/06/2015.

Getekend:

De BVBA JALINVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Desmet Gedelegeerd bestuurder





MON ITE JR BELGE: - NEERGELEGD

2 Li -C7- 2O0

D J. 07. 2015

BELGISCH

STAAT'w'T [

A-ECHTBANK Kt7OPHAPJDEi.

KQí~ïffiëC

" " " " " " 11

b

s

*15110645*

Coordonnées
DECOSPAN

Adresse
LAGEWEG 33 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande