DECOVEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECOVEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.809.527

Publication

05/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

- " -_t-r---

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD



ONdTEUR EELGE Griffie Rechtbank Koophandel 18 DEC 2014

2 4 -12- 2014 ISCH STAAT,f3LAf



Gent Aigne Brugge ne griffier









Rechtsvorm ; GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Leopold 11-laan 41b

8000 Brugge

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMVORMING IN BVBA

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart CLUYSE, notaris te' Pittem, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd `Notaris Bart Cluyse, met zetel te Pittem, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) met ondernemingsnummer 0502.854.532 op 1 december 2014, geregistreerd te Oostende-AA, eenendertig bladen, geen verwijzingen, op elf december tweeduizend veertien. Reg.: 5, boek: 776, blad: 2, vak: 6. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De ontvanger, dat door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap DECOVEN, met zetel te 8000 Brugge, Leopold II-laan 41 b, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, (afdeling Brugge) met ondernemingsnummer 0822.809.527 en BTW-nummer BE-822.809.527, met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering bevestigt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap en dit met ingang van 2 januari 2013 verplaatst is van 8480 Ichtegem, Engelstraat 60 naar 8000 Brugge, Leopold II laan 41b en dit blijkens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder de dato 2 januari 2013, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2013 onder nummer 13012306.

Dienovereenkomstig zullen de statuten van de vennootschap worden aangepast. TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met vijfhonderd euro (500,00 EUR) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd euro (500,00 EUR) op nul euro (0,00 EUR) en dit door terugbetaling van een bedrag van vijf euro (5,00 EUR) voor elk van de honderd (100,00) aandelen en dit zonder vernietiging van deze aandelen.

De kapitaalvermindering zal bijgevolg plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met een evenredige vermindering van de fractiewaarde van elk van de bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op',, het werkelijk volstort kapitaal en gebeurt met het oog op de hierna voorgestelde' kapitaalverhoging zodat het kapitaal van de vennootschap dan in overeenstemming zal: kunnen gebracht worden met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden; door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de: kapitaalvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vervolgens vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalvermindering van vijfhonderd euro (500,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht

werd op NUL _EURO _(0,00 EUR. -

M

beh

aE

Be

Ste *15001662* L

Ondernemingsnr : 0822.809.527

Benaming (voluit) : DECOVEN

(verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mati 11.1

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren en inzonderheid om voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen en om de uitbetaling te doen, zodra dit door de wet toegelaten is.

DERDE BESLUIT - KAPITAALSVERHOGING

De vergadering besluit vervolgens het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met twintigduizend euro (20.000,00 EUR) mits uitgifte van vierduizend (4.000) nieuwe aandelen zodat het kapitaal verhoogd zal worden van nul euro (0,00 EUR) tot TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR).

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen tegen de prijs van vijf euro (5,00 EUR) per kapitaalaandeel onmiddellijk volgestort tot beloop van honderd procent (100%) en welke aandelen in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving en welke verder dezelfde rechten en voordelen zullen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen.

VIERDE BESLUIT -, INDIVIDUELE AFSTAND VOORKEURRECHT

Na ingelicht te zijn omtrent het voorkeurecht toekomend aan de vennoten om in te schrijven op de voorgestelde kapitaalverhoging hebben aile vennoten onmiddellijk verklaard, elk individueel te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT  INSCHRIJVING OP DE KAPITAALSVERHOGING EN VOLSTORTING VAN DE NIEUWE KAPITAALAANDELEN

Mevrouw KERKHOVE Linda, voornoemd, verklaarde daarop niet te zullen inschrijven op de kapitaalverhoging.

De heer DECORTE Steven, voornoemd, verklaarde na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledig op de hoogte te zijn van statuten en de financiële toestand van de vennootschap DECOVEN en in te schrijven op de voorgenomen kapitaalverhoging en op de vierduizend (4.000) nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap tegen de prijs van vijf euro (5,00 EUR) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100,00%). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Voormelde inbreng in geld door de heer Steven DECORTE werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE24 0017 4307 4438 , op naam van de vennootschap DECOVEN bij de bank BNP PARIBAS FORTIS, naamloze vennootschap, met zetel 1000 Brussel, Warandeberg 3, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 25 november 2014 welk attest mij, Notaris, is overhandigd, om in mijn dossier te bewaren.

ZESDE BESLUIT -- VASTSTELLING VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris, akte te nemen van het feit dat de voorgaande kapitaalverhoging van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans twintigduizend euro (20.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door vierduizend honderd (4.100) aandelen op naam zonder aanduiding van de nominale waarde die ieder één/vierduizend honderdste (1/4.100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT -TOELICHTING VERSLAGGEVING

a) Een bijzonder verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2014 en opgemaakt op 24 november 2014 houdende het voorstel en toelichting betreffende de omvorming van de vennootschap en wijziging van het doel werd door de zaakvoerder ten behoeve van de vergadering nogmaals toegelicht.

b) De vergadering verkreeg tevens toelichting omtrent het hierna vermelde verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt de dato 26 november 2016.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder de dato 24 november 2014, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap en doelwijziging toelicht, en van het verslag van bedrijfsrevisor, zijnde van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisoren-kantoor DUJARDIN",

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11J

met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, BTW BE 0446.426.860, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2014.

De vennoten erkennen beide kennis te hebben genomen van deze beide verslagen. Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa afgesloten per 30 september 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor, worden aan ondergetekende notaris overgemaakt, die het in zijn dossier zal bewaren en samen met een afschrift van deze akte zal neerleggen op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Piet DUJARDIN, luiden als volgt:

"7. BESLUIT

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld met een balanstotaal van 73.059,74 EUR en een netto-actief ten belope van 21.069,49 EUR heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Ik dien evenwel een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de opgenomen percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Vóór de omzetting zal het maatschappelijk kapitaal verminderd worden met 500,00 EUR middels uitbetaling in speciën om vervolgens te worden verhoogd met 20.000,00 EUR door inbreng in speciën, onderschreven door de heer Steven Decorte. Het maatschappelijk kapitaal zal bijgevolg verhoogd worden naar 20.000,00 EUR.

Het netto-actief (ad. 21.069,49 EUR) van de Gewone Comm.V. DECOVEN per 30 september 2014 is groter dan het maatschappelijk kapitaal, né kapitaalvermindering en -verhoging, ten belope van 20.000,00 EUR.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 20.000,00 EUR, né het doorvoeren van de kapitaalvermindering en -verhoging, i5 voldoende als minimumkapitaal voor een BVBA zoals werd vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van omzetting van de Gewone Comm. V. DECOVEN naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 26 november 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

ACHTSTE BESLUIT  OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) zal vertegenwoordigd zijn door vierduizend honderd (4.100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vierduizend honderdste (1/4.100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de vierduizend honderd (4.100) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

- aan de heer DECORTE Steven, voornoemd, die aanvaardt vierduizend negenennegentig (4.099) aandelen;

- aan mevrouw KERKHOVE Linda, voornoemd, die aanvaardt één (1) aandeel;

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen- en vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0822.809.527 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

NEGENDE BESLUIT - DOELWIJZIGING

De vergadering ontslaat de voorzitter en de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgesteld in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde doelwijziging wordt gegeven en dienaangaande wordt verwezen naar voormelde verslaggeving houdende de omvorming van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige tekst van de statuten met betrekking tot het doel volledig te schrappen en het te vervangen door volgende volledig nieuwe tekst, waaruit het nieuwe doel van de vennootschap zal opgenomen zijn:

" De vennootschap heeft tot doel de activiteiten uit te oefenen zoals omschreven in artikel 38 en artikel 49 van het de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle daarmee deontologische verenigbare werkzaamheden.

De vennootschap heeft ondermeer tot doel:

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden.

- studie- organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichtingen en vereffening van vennootschappen.

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen In of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen

- de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder-fiscalist.

- Het uitsluitend voor eigen rekening beheren, verhuren, aankopen en verkopen van onroerende goederen en dit met respect voor het burgerlijk karakter van de vennootschap.

- De vennootschap mag optreden als syndicus van gebouwen.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag zich borg stellen of persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke, al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon.

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m'A 11.1

s

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles in de meest ruime zin van het woord zonder dat deze opsomming beperkend is, doch steeds in overeenstemming met de deontologie opgelegd door het B.~.B.F "

Dienovereenkomstig zullen de statuten van de vennootschap aangepast warden. TIENDE BESLUIT - ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de heer DECORTE Steven als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap.

De vergadering beslist dat de decharge die zal worden gegeven aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, betreffende het maatschappelijk boekjaar afgesloten op 31 december 2014, ook zal gelden voor het tot op heden gevoerde beleid van de heer DECORTE Steven voornoemd.

ELFDE BESLUIT - BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder in de besloten vennootschap DECOVEN met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde tijd: de heer DECORTE Steven, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien het mandaat bezoldigd is, kan dit zowel in speciën als in voordelen alle aard gebeuren.

De heer DECORTE Steven, voornoemd, verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. TWAALFDE BESLUIT

AANNEMING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist de een volledige nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt (bij wijze van uittreksel)

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming `DECOVEN'.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Leopold II laan-41 b.

De zetel mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel de activiteiten uit te oefenen zoals omschreven in artikel 38 en artikel 49 van het de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile daarmee deontologische verenigbare werkzaamheden.

De vennootschap heeft ondermeer tot doel:

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden.

- studie- organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichtingen en vereffening van vennootschappen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mad 11.1

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen

- de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder-fiscalist.

- Het uitsluitend voor eigen rekening beheren, verhuren, aankopen en verkopen van onroerende goederen en dit met respect voor het burgerlijk karakter van de vennootschap.

- De vennootschap mag optreden als syndicus van gebouwen.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag zich borg stellen of persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke, al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord zonder dat deze opsomming beperkend is, doch steeds in overeenstemming met de deontologie opgelegd door het B.I.B.F.

DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPTTAAI.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend honderd (4.100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vierduizend honderdste (1/4.100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING:

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels. BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Indien er minstens drie zaakvoerder worden aangesteld , moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van erkend boekhouder en lid zijn van het B.I.B.F.

Indien vennootschappen tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van erkend boekhouder en boekhouder-fiscalist.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee (2) leden bestaat, moet één (1) lid benoemd worden onder de leden van het B.I.B.F. en mag het tweede lid benoemd worden onder de personen die in België wettelijk gerechtigd zijn de aan de boekhouder of boekhouder-fiscalist voorbehouden werkzaamheden uit te oefenen, zoals bedoeld in artikel 48 van de wet of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Het lid van het B.I.B.F. moet steeds over een doorslaggevende stem beschikken bij beschikkingen van het bestuursorgaan.

Qp de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

M1 mod 11,i



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap, zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Ingeval van eenhoofdigheid: Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

De iaarvergaderinq zal gehouden worden de laatste woensdag van de maand juni van elk jaar om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen warden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 15 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden vijftien dagen vóár de vergadering, opgeroepen. Deze oproepingen geschieden door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 15 van deze statuten, dan zal (zullen) de zaakvoerder(s), samen met zijn (hun) rondschrijven waarvan sprake in artikel 15 van deze statuten, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties, alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De meerderheid van de stemrechten zullen steeds in het bezit moeten zijn van de leden van het BIFB, dit alles overeenkomstig de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon, gewijzigd bij Koninklijk besluit van 30 september 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU- NOTULEN

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen warden in een speciaal register bijgehouden.

ANTWOORDPLICHT ZAAKVOERDERS / COMMISSARISSEN

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

BERAADSLAGING - AANWEZIGHEIDSQUORUM

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met éénparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

MEERDERHEID

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Ingeval van eenhoofdigheid: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig

december van elk jaar. "

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor' behouden aan ha Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die ------ igens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

ONTBINDING

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de " algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de éénhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle , aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald Is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering : bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

EBelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

DERTIENDE BESLUIT  MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

VEERTIENDE BESLUIT - VOLMACHT

Notaris Bart Ciuyse wordt hierbij gemachtigd en gelast over te gaan tot

neerlegging van de gecoördineerde statuten.

Voor ontledend uittreksel

Bart Cluyse, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte statutenwijziging

Kopie van de gecoördineerde statuten

Verslag van de zaakvoerder

Verslag van de bedrijfsrevisor

Staat van actief en passief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2013
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2avgiettainc, 1111111mEwn

Iveclergetegd ter gri`fte van ale rechtbank van koophandel

Brugge .- . e ~ " ~ " ~ ~ tfilng;E><

0 8 JAN. 2013

Griffie

p. grrfrnu,

"

Ondernemingsar : 0822.809.527

Benaming

(voluit) DECOVEN

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : ENGELSTRAAT 60 - 8480 ICHTEGEM

Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL

Resume van het verslag van de zaakvoerder dd. 0210112013:

Met unanimiteit wordt beslist om vanaf 02/01/2013 de zetel te verplaatsen naar Leopold II laan 41b - 8000

' erugge

Getekend,

Decorte Steven

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 28.08.2015 15501-0285-016

Coordonnées
DECOVEN

Adresse
LEOPOLD II LAAN 41B 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande