DECROCK-GRANEN BONDUELLE

Divers


Dénomination : DECROCK-GRANEN BONDUELLE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 458.823.559

Publication

01/04/2014 : IE036883
02/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0.458.823.559

Benaming

(voluit) : DECROCK-GRANEN BONDUELLE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ouderdomseweg 22, 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Nicolas Raemdonck, met standplaats te Lo-Reninge (Reninge), vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DONCK & RAEMDONCK", op 8 september 2014, neergelegd ter registratie,

dat de buitengewone algemene vergadering onder meer volgende besluiten heeft genomen:

"DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING

Verslag bedrijfsrevisor

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor BDO BEDRIJFSREVISOREN Burg. Ven. CVBA, kantoorhoudende te Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DECROCK - GRANEN BONDUELLE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA DECROCK - GRANEN BONDUELLE zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 490.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 490.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng

uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 746 aandelen van de BVBA DECROCK - GRANEN

BONDUELLE, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DECROCK - GRANEN

BONDUELLE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 12 augustus 2014

(Getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

De enige vennoot stelt vast dat, gelet op voormelde beslissing van uitkering van een tussentijds dividend en

van de opneming van het nettobedrag in het credit van de schuldrekening op zijn naam, de opschortende

voorwaarde waarvan sprake in het besluit van de revisor vervuld is,

Verslag zaakvoerder

ij ~ le( ~~~

_ V ,

1.yillill

*14179607*

a

beh aa Be Staz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder. Neerlegging verslagen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De enige vennoot beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderdzesentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 186.500,00), te verhogen met een uitgiftepremie voor een totaal bedrag van driehonderdendrieduizend vijfhonderd euro (¬ 303.500,00), om het kapitaal te brengen van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) op tweehonderdzesendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 236.500,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant) ten belope van het overeenkomstige bedrag van vierhonderdnegentigduizend euro (¬ 490.000,00), door creatie en uitgifte van zevenhonderdzesenveertig (746) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Deze nieuwe kapitaalaandelen zijn uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zeshonderdzesenvijftig euro vierentachtig cent (¬ 656,84) per kapitaalaandeel.

De uitgiftepremie van driehonderdendrieduizend vijfhonderd euro (¬ 303.500,00) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

Inbreng

De heer Philippe DECROCK, enige vennoot, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het creditsaldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ingevolge voormelde beslissing tot dividenduitkering op heden, en die blijkens het verslag van de bedrijfsrevisor op vierhonderdnegentigduizend euro (¬ 490.000,00) beloopt en op heden voor hetzelfde bedrag open staat,

Op deze rekening-courant wordt een bedrag van honderdzesentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 186.500,00) aangerekend voor de kapitaalverhoging en een bedrag van driehonderdendrieduizend vijfhonderd euro (¬ 303.500,00) voor de uitgiftepremie.

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemd ingebracht creditsaldo van de door hem aangehouden rekening-courant effectief tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend op heden toegekend. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de enige vennoot en wordt geschat op vierhonderdnegentigduizend euro (¬ 490.000,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng, uitgesplitst in honderdzesentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 186.500,00) voor de kapitaalverhoging en driehonderdendrieduizend vijfhonderd euro (¬ 303.500,00) voor de uitgiftepremie.

Vergoeding

De enige vennoot beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van zevenhonderdzesenveertig (746) nieuwe kapitaalsaandeten op naam, die volledig aan hem worden toegekend.

Deze zevenhonderdzesenveertig (746) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

Boeking uitgiftepremie op bijzondere rekening

De enige vennoot besluit het totale bedrag van de uitgiftepremie, hetzij driehonderdendrieduizend vijfhonderd euro (¬ 303.500,00), te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", welke rekening, net als het kapitaal, een waarborg zal uitmaken ten aanzien van derden,

VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans een bedrag van tweehonderdzesendertigduizend vijfhonderd (¬ 236.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door negenhonderdzesenveertig (946) aandelen.

VIJFDE BESLUIT: INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE

De enige vennoot besluit voormeld bedrag van de uitgiftepremies van driehonderdendrieduizend vijfhonderd euro (¬ 303.500,00), geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", onmiddellijk te incorporeren in het kapitaal, waardoor het kapitaal van de vennootschap verhoogd wordt met zelfde bedrag en aldus gebracht wordt op vijfhonderdveertigduizend euro (¬ 540.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZESDE BESLUIT : AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal,

Bijgevolg luidt artikel vijf van de statuten thans letterlijk als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdveertigduizend euro (¬ 540.000,00) en wordt vertegenwoordigd door negenhonderdzesenveertig (946) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen."

p Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



(" )

ZEVENDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De enige vennoot beslist de statuten aan te passen aan een recente wijziging van het wetboek van

vennootschappen door toevoeging van een derde lid aan artikel 30 van de statuten, dat letterlijk luidt als volgt: "De vereffenaars treden pas in functie nadat hun benoeming bevestigd of gehomologeerd werd door de

bevoegde rechtbank van koophandel."





VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder, gecoördineerde statuten

N.RAEMDONCK Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2013 : IE036883
04/04/2012 : IE036883
17/03/2011 : IE036883
09/04/2010 : IE036883
06/04/2009 : IE036883
26/03/2008 : IE036883
06/04/2007 : IE036883
14/04/2006 : IE036883
28/10/2005 : IE036883
31/03/2005 : IE036883
17/03/2004 : IE036883
27/05/2003 : IE036883
08/05/2002 : IE036883
20/05/2000 : IE036883
02/04/1999 : IE036883
26/01/1999 : IE036883
23/04/1997 : IE36883
09/10/1996 : IEA3989

Coordonnées
DECROCK-GRANEN BONDUELLE

Adresse
Zetel : Ouderdomseweg 22, 8970 Poperinge

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande