DECUPERE & NEUDT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECUPERE & NEUDT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.234.948

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.03.2014, NGL 22.04.2014 14095-0191-016
30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 22.07.2013 13348-0204-016
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.08.2012, NGL 27.08.2012 12470-0396-015
21/03/2012
ÿþ Mod IMald 11.1

àe~f~'( sa ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIRIN)111111111111

V beh

aa

Bel Stat

Ondernemingsnr : 0833.234.948

Benaming

(voluit) : Decupere & Neudt

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jozef Cardijnlaan 38 te 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 13 januari 2012, blijkt dat werd beslist met algemeenheid van stemmen om te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang van heden en voor onbepaalde duur:

CE CONSULT BV ovv BVBA, met zetel te 8920 Langemark-Poelkapelle, Lange Molenstraat 11 met BTW-BE-0842.712.937, RPR leper.

Er wordt kennis genomen van de aanstelling van mevrouw Eveline Cardoen als vaste vertegenwoordiger voor CE CONSULT BV ovv BVBA.

Aldus opgesteld te Nieuwpoort op 1310112012.

Neudt Gudrun,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/02/2011
ÿþmod 2.1

fl dhZ eiIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

INÇ EWOMEN TER GRIFFIF3 I

1

Voor- " iioai~a3

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VAN KüOPIïANDEL

2 T JAN. 2011

VEURNE

Griffie

Ondernemingsnr : 0 8 3 3 09 3 LI e(4 p

Benaming : Decupere & Neudt

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jozef Cardijnlaan 38

8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te!° ;Diksmuide, op 25 januari 2011, dat:

1° Door:

4i 1) De heer DECUPERE Hendrik Joseph Cornelius, accountant-belastingconsulent, geboren te Ieper op 23 september 1963, wonende te 8902 Ieper, Schachteweidestraat 45, echtgenoot van mevrouw MEIRE Kathleen Delphina Ida, geboren te Ieper op 3 oktober 1962, met wie hij verklaart gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel met bedongen afwijkingen bij huwelijkscontract verleden voor notaris Werner Coudyzer te Langemark op vijftien april negentienhonderd vijfentachtig. Hij verklaart dit stelsel tot op heden niet te hebben gewijzigd.

2) Mevrouw NEUDT Gudrun Mieke Ivonne, accountant-belastingconsulente, geboren te Poperinge op 26 april 1971, wonende te 8647 Pollinkhove (Lo-Reninge), Burgweg 40, echtgenote van de heer ROUSSEEUW Peter Michel Cornelius, geboren te Veurne op 7 februari 1971, met wie zij verklaart gehuwd te zijn te Poperinge op 13 april 1994 onder de bepalingen van het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract. Zij verklaart dit stelsel tot op heden niet te hebben gewijzigd. Zij verklaart dit stelsel tot op heden niet te hebben gewijzigd.

:een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: DECUPERE & NEUDT.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Jozef Cardijnlaan 38.

4° De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de; artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende dei boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten dezer activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22j'

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale

verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of' het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het, Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel' te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 2.1



Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Alvorens voormeld doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheden van het Instituut hebben verkregen.

5° Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op twintigduizend (20.000) euro en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één /tweehonderdste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

1.- De heer Hendrik DECUPERE, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van tien duizend (10.000) euro, waarvoor hem honderd (100) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één. /tweehonderdste van het kapitaal van de vennootschap, volledig volgestort;

2.- Mevrouw Gudrun NEVD'r, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van tien duizend (10.000) euro, waarvoor haar: honderd (100) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /tweehonderdste van het kapitaal van de vennootschap, volledig volgestort.

bewijs van voistortinq

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal twintigduizend (20.000) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer 001-6327916-03, bij de BNP Paribas Fortis, te Diksmuide geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 12 januari 2011.

6° De duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van

de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de samenstelling van het bestuursorgaan van huidige vennootschap, binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad















Bijlagen bij het -Belgisch-Staatsblad 09/021-2011-- Annexes- du











mod 2.1



Indien er minstens drie zaakvoerders worden benoemd, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet . ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer er slechts twee zaakvoerders worden benoemd, heeft minstens één vari hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één zaakvoerder de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

- Extern en intern bestuur /beperkingen

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 13, 7a" alinea van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgiseh Staatsblad 09/02/2011 -.Annexes du Moniteur belge-

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

eigen naam uit te oefenen.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd, dit alles en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant of met het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

éénendertig december.

9° Verdeling van de winst - aanleggen van reserves - verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt minstens vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

10° De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni van elk jaar om negen uur.

` Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals 'uiteengezet in artikel 19 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de !statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "Decupere. 86: Neudt", verklaren dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bi}het-BelgischStaatsblad --09/0212011 Annexes du_ Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

algemene vergadering, om over te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend

en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni tweeduizend en twaalf.

zaakvoerders: benoeming - aantal

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het

ontstaan van deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van

de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

- het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

- te benoemen tot zaakvoerders : 1) de heer DECUPERE Hendrik Joseph Cornelius, wonende te 8902 Ieper, Schachteweidestraat 45, en 2) Mevrouw NEUDT Gudrun Mieke Ivonne, wonende te 8647 Pollinkhove (Lo-Reninge), Burgweg 40, beiden voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de Artikel 15 en volgende van de statuten.

benoeming vaste vertegenwoordiger voor huidige vennootschap

Voornoemde zaakvoerders, duiden aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen: de heer DECUPERE Hendrik Joseph Cornelius, wonende te 8902 Ieper, Schachteweidestraat 45, die hier aanwezig is en verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd vóôr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

- bankattest.

09/02/2.011

Bijlagen bij het _Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.02.2016, NGL 29.02.2016 16055-0038-017

Coordonnées
DECUPERE & NEUDT

Adresse
JOZEF CARDIJNLAAN 38 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande