DEDECKER INSTALLATIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEDECKER INSTALLATIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.164.234

Publication

26/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 19.02.2014 14045-0242-016
16/10/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

V I I I II I IIII Ilf ~I If II hl

Ondernemingsnr : 0870.164.234 Benaming

(voluit) : DEDECKER INSTALLATIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote leperbaan 33A, 8940 WERVIK

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jan VANDENWEGHE te Zonnebeke op 20 september 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten eenparig onder meer de volgende besluiten; genomen heeft:

1) Wijziging van het boekjaar, zodat het boekjaar voortaan zal aanvangen op één juli van elk jaar om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

2) Beslissing dat het huidige boekjaar, dat is begonnen op één oktober tweeduizend en elf, zal eindigen op dertig juni tweeduizend dertien.

3) Wijziging van de datum van de jaarvergadering van de eerste zaterdag van de maand maart om veertien, uur naar de tweede zaterdag van de maand december om veertien uur.

4) Beslissing dat de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden de tweede zaterdag van de, maand december tweeduizend dertien om veertien uur.

5) Ontslag van de Heer Luc Dedecker, wonende te 8980 Zonnebeke (Beselare), Hoenstraat 9, als statutair zaakvoerder van de vennootschap en algehele ontlasting voor zijn mandaat uitgeoefend tot op 30 juni 2012.

6) Beslissing dat indien een aandeel toebehoort aan blote eigenaar en vruchtgebruikers, alle rechten, inbegrepen het stemrecht, worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s) (Aanvulling van artikel 11 van de statuten).

7) Beslissing tot wijziging van artikel 14 ingevolge het ontslag van de statutair zaakvoerder.

8) Beslissing tot wijziging van de besluitvorming (Toevoeging van een nieuw artikel 14Bis. Besluitvorming).

9) Beslissing tot de aanpassing van de bevoegdheid van de zaakvoerders (VVijziging van artikel 15 van de statuten).

10) Aanpassing van de artikelen 11, 14, 15, 19 en 30, en creatie van een nieuw artikel 14bls van de statuten ingevolge de hiervoor genomen besluiten, waarvan de tekst van deze artikelen werd vastgelegd als volgt: "ARTIKEL 11. ONVERDEELBAARHEID DER AANDELEN.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

Behoort een aandeel onverdeeld aan meerdere personen toe, dan wordt de uitoefening van de eraan; verbonden rechten geschorst totdat zij één van hen of een derde schriftelijk aangewezen hebben om deze' rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen, het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

ARTIKEL 14. BENOEMING EN ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Zij worden door de statuten of door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur,

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de = vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon; aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of' werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor: rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwcordiger niet ontslaan zonder tegelijk een, opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beeindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en-voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL 14BIS, BESLUITVORMING.

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen, en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene ; vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL 15, BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder ' handelt zoals een raadsvergadering.

Bij staking van stemmen is de stem van de statutaire zaakvoerder doorslaggevend.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 19, JAARVERGADERING.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden de tweede zaterdag van de maand december om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s), en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissarissen, het verlenen van kwijting overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

ARTIKEL 30. BOEKJAAR  JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op.

' Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van

België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen, Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang

de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld in het Wetboek van Vennootschappen."

Voor ontledend uittreksel,

NOTARIS J. VANDENWEGHg

Besten. jrylgttaat, 9

8980 ZONNEBER{B

Tegelijk hiermee neergelegd: expedite van de akte en de gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2012
ÿþ Mod Word 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NVl~lllhl~~ltll~l

" iaisaeei*

Vo beho

aan

Belg Staat

tl

Ondernemingsnr ; 0870.164234

Benaming

(voluit) : Dedecker Installaties

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote leperbaan 33 A, 8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2012 heeft unaniem beslist volgende zaakvoerder met ingang vanaf heden te ontslaan als zaakvoerder:

- De heer Dedecker Luc, wonende te 8980 Zonnebeke, Hoenstraat 9

De kwijting ove zijn mandaat zal verleend worden op de eerst volgende jaarvergadering

In zijn vervanging wordt voorzien door de benoeming als zaakvoerder met ingang vanaf heden:

- De heer Dedecker Lieven, wonende te 8940 Wervik, Grote leperbaan 33 A

Dedecker Lieven

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luk B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Perse(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 20.04.2012 12091-0202-017
10/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 07.03.2011 11053-0003-016
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 12.03.2010 10066-0188-016
13/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 09.03.2009 09070-0369-016
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 03.03.2008 08064-0194-016
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 03.03.2007, NGL 08.03.2007 07070-0703-013
13/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 04.03.2006, NGL 07.03.2006 06066-0284-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 10.12.2016, NGL 30.01.2017 17031-0313-017

Coordonnées
DEDECKER INSTALLATIES

Adresse
GROTE IEPERBAAN 33A 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande