DEDINE HARMONIE, AFGEKORT : DEDINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEDINE HARMONIE, AFGEKORT : DEDINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.694.419

Publication

16/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14304536*

Neergelegd

14-05-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0552694419

Benaming (voluit): L'AniMyny's

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Kreeftenstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim Taelman, geassocieerd notaris te Deerlijk op 9 mei 2014, dan een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter werd opgericht door: De heer MYNY Jeffrey Wilfried, geboren te Roeselare op 3 maart 1993, wonende te 8820 Torhout, Kreeftenstraat 13.

onder de naam  L AniMyny s , met zetel te 8820 Torhout (Wijnendale), Kreeftenstraat 13, waarvan het geplaatst kapitaal vijfduizend euro (¬ 5.000,00) bedraagt en verdeeld is in vijftig (50) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De comparant verklaart en erkent dat het kapitaal volledig en onvoorwaardelijk is geplaatst. De aandelen zijn ingeschreven als volgt :

Het kapitaal wordt volledig door de comparant in geld onderschreven. De heer Jeffrey Myny, voornoemd, schrijft bijgevolg in op de vijftig (50) aandelen, hetzij voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00), die hij volledig volstort in speciën.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel 1 : Naam - Rechtsvorm

De naam van de vennootschap luidt  L AniMyny s .

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, afgekort  S-BVBA .

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8820 Torhout (Wijnendale), Kreeftenstraat 13. Op dezelfde wijze kunnen in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels worden gevestigd, alsmede kantoren en bijkantoren worden opgericht.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten.

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel in spelkaarten en elektronische spelen, op welke wijze zij ook zijn opgebouwd of te gebruiken zijn ;

- de aanmaak en onderhoud van websites ; aan  en verkoop van telefonie en communicatie systemen ; het opzetten van e-commerce en/of web shops in het algemeen, op welke wijze deze commercialisatie ook tot stand wordt gebracht ;

- Het opzetten van winkelketen(s), merchandising allerhande, franchising en/of soortgelijke systemen.

- Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van alle mogelijke voertuigen en materieel.

- Verkopen langs internet of eender welk ander distributiekanaal, welke dit ook moge zijn.

- Alle onderhoudswerken, zowel groot als klein onderhoud, die met voorgaande activiteiten zouden kunnen te maken hebben, en wat zij ook mogen behelzen.

- De productie in hard- en software, in machines en materieel, in computersystemen, onderdelen, elektronische onderdelen, halffabricaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zowel de groot- als de kleinhandel ervan.

Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening, of als onderaannemer, of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd. Tussenpersoon in de handel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het organiseren van beurzen, seminaries, colloquia, in verband met materies die gelinkt zijn aan vermelde activiteiten. Het geven van lessen en advies in het algemeen.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteit attesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfduizend euro (¬ 5.000,00)

Het is verdeeld in vijftig (50) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15 : Benoeming - Ontslag

Zolang de vennootschap het statuut van  starter heeft, wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Van zodra de vennootschap een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is geworden, kan zij worden bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot zaakvoerder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn.

Artikel 18 : Intern bestuur

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 19 : Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Artikel 22 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand december om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 23 : Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting

De oproepingen worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Artikel 24 : Vertegenwoordiging van de vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Van zodra de vennootschap een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is geworden, kunnen rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

Artikel 26 : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan de in pand gegeven aandelen wordt uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

Artikel 29 : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt het met het bestuur van de vennootschap belaste orgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake.

In voorkomend geval overhandigt het bestuur, tenminste één maand voor de gewone algemene vergadering, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die het in de wet bedoelde verslag moeten opstellen.

Artikel 30 : Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap het statuut van  starter heeft, houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van ten minste een vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen, enerzijds, achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ .18.550,00) en, anderzijds, vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Van zodra de vennootschap een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is geworden, wordt jaarlijks van de nettowinst ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes, wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Artikel 31 : Vereniging van alle aandelen - Verlies van het statuut van starter

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen of het verlies van het statuut van  starter heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet ontbonden wordt, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer de vennootschap haar statuut van  starter verliest, is zij verplicht haar geplaatst kapitaal te brengen op minimaal achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en haar statuten te wijzigen. Bovendien geldt op dat ogenblik de minimale wettelijke volstortingsplicht en dient het geplaatst kapitaal te worden volstort ten bedrage van minimaal

- zesduizend tweehonderd euro (¬ .6.200,00);

- twaalfduizend vierhonderd euro (¬ .12.400,00) bij vereniging van alle aandelen in één hand. Artikel 32 : Ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

SLOT- EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting heeft de oprichter volgende besluiten genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 30 juni 2015.

2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 2015.

3. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Luik B - Vervolg

De oprichter beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op één en benoemt tot zaakvoerders: de heer MYNY Jeffrey, wonende te 8820 Torhout, Kreeftenstraat 13, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

De zaakvoerder kan alleen optredend de vennootschap vertegenwoordigen in handelingen en in rechte.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd.

4. Niet benoeming commissaris

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er niet toe

verplicht is.

5. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 15 april 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

6. Volmacht formaliteiten

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Eggermont Boekhouding Fiscaliteit, met zetel te 8520 Kuurne, Pieter Vinckestraat 89, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de KBO, ondernemingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verzekeren.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/08/2014
ÿþModWoxl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-1111agen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

NLI:.-_-nüLLEGD

Griffie Rechtba,0 Koophandel

29 JUL 2014

Gerrf9 .-;iffitOostendé" -

Dc

Hill

Hi IiIl II UI Hit II 1 I 11H 1lI

*14151188*

Ondernemingsnr: 0552.694.419

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : SBVBA

Zetel : Kreeftenstraat 13 - 8820 TORHOUT (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG- BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op 13 juni 2014.

Verslag van de algemene vergadering van de SBVBA L'AniMyny's, KBO BE0552 694 410 gehouden op 13

juni 2014 te 18.00 uur ter maatschappelijke zetel.

Zijn aanwezig:

Jeffrey Myny, wonende te 8820 Torhout, Kreeftenstraat 13, en houder van 50 aandelen.

Totaal vertegenwoordigde aandelen: 50 stuks

De vergadering wordt te 18.00 uur geopend door Jeffrey Myny voornoemd. Hij fungeert tevens als secretaris en stemopnemer.

De lijst van aanwezige vennoten wordt genoteerd. De voorzitter deelt mede dat alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn, dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn, en geeft melding van de agenda van de vergadering, te weten:

-ontslag en benoeming van zaakvoerder

De vennoten, allen aanwezig, stemmen met deze agenda in, en niemand maakt bezwaar tegen het eventuele gebrek aan formele bijeenroeping. De voorzitter verklaart dal iedere vennoot rechtsgeldig werd uitgenodigd, en dat iedere vennoot stemt voor de aandelen die hij in bezit heeft. De voorzitter stelt vast dat de vergadering regelmatig is samengesteld, dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn, en dat de vergadering geldig kan beslissen over de punten op de agenda vermeld.

Bij afzonderlijke stemming en met unanimiteit van stemmen besluit de algemene vergadering:

..Jeffrey Myny als niet-statutair zaakvoerder eervol te ontslaan. Het eervol ontslag gaat in op 31 mei 2014

-In zijn vervanging wordt voorzien door benoeming als zaakvoerder Mevrouw Els Noppe, wonende te 8820 Torhout, Kreeftenstraat 13, NN 710102 096 81. Haar mandaat gaat in op 31/05/2014.

Voorzover als nodig, geeft de algemene vergadering hier al ontlasting aan de gewezen zaakvoerder Jeffrey Myny,

De vergadering besluit met eenparigheid van de stemmen dat het mandaat van Els Noppe onbezoldigd Is en dat zij geen enkel voordeel, welke ook, uit de SBVBA zal genieten.

Gezien de afhandeling van de dagorde wordt devergadering besloten om 18.30uur., Na voorlezing van deze notulen worden ze ondertekend door de leden van het bureau, en door de vennoten die erom verzoeken.

Els Noppe Jeffrey Myny

zaakvoerder vanaf 31/05/2014 enige vennoot

zaakvoerder van 9 mei 2014 tot 31 mei 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/04/2015
ÿþmod i i.i

.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 4 APR 2015

Griffie

nt Afdeling Oost

De griffier__



01





Ondememingsnr : 0552.694.419 Benaming (voluit) : L'AniMyny's

(verkort) :

Rechtsvorm : S-BVBA

Zetel : Kreeftenstraat 13 8820 Torhout

Onderwerp akte :NAAMSWIJZIGING  ZETELVERPLAATSING  VASTSTELLING ONTSLAG NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER VASTSTELLING BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER - BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - DOELSWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 27 maart 2015, neergelegd vôt r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten

" van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter "L'AniMvnv's", onder meer

volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.. Naamswijziging

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen naar "Dedine Harmonie", in

' het kort "Dedine".

De eerste zin van artikel 1 van de statuten wordt als volgt aangepast:

'De naam van de vennootschap luidt "Dedine Harmonie", in het kort "Dedine':"

TWEEDE BESLUIT - Zetelverplaatsing

De vergadering besluit vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 8500

Kortrijk, Brugsesteenweg 243 bus 8.

De eerste zin van artikel 2 van de statuten wordt als volgt aangepast:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Brugsesteenweg 243 bus 8."

DERDE BESLUIT  Vaststelling ontslag niet-statutaire zaakvoerder De vergadering stelt

het schriftelijk ontslag vast van de niet-statutaire zaakvoerder, mevrouw NOPPE Els, wonende te

8820 Torhout, Kreeftenstraat 13, en dit met ingang vanaf 12 maart 2015. Op de eerstvolgende.

vergadering wordt haar kwijting verleend voor het uitgeoefend mandaat.

VIERDE BESLUIT  Vaststelling benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering bekrachtigt de benoeming van mevrouw LANNOO Melisse, wonende te

8530 Harelbeke, Overleiestraat 27, als niet-statutaire zaakvoerder en dit met ingang vanaf 12 maart

2015.

VIJFDE BESLUIT  Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang vanaf 1 april

2015.

- Mevrouw LUSHOMBO Rumana, voornoemd, wonende te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 174 bus 3.

die aanvaardt, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De vergadering besluit dat het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

rrsad 11.1

natuurlijke persoon, die betast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening

van de vennootschap,

ZESDE BESLUIT  Wijziging doel

VERSLAG

De vennoot en de zaaivoerder verklaren een afschuift te hebben ontvangen van tiet verslag van

de zaakvoerder, dat een verantwoording van de voorgestelde doelwijziging inhoudt, met daarbij

gevoegd een staat waarop het actief en passief van de vennootschap zijn samengevat afgesloten per

12 maart 2015.

DOELWIJZIGING

Daarop besluit de vergadering het doet van de vennootschap te wijzigen en de thans in de

statuten opgenomen bepaling te schrappen, te herformuleren en te vervangen als vermeld onder het

zesde agendapunt.

Daarop besluit de vergadering artikel 3 van de statuten te vervangen als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

!.

Specifieke activiteiten.

- het schrijver van artikels, essays, kortverhalen, boeken welk genre van publicaties dit ook

moge zijn.

- tekstschrijver, componist, schrijver van arrangementen,

- zanger, muzikale uitvoerder op welke manier, welk genre, en met welke middelen dit ook ' moge zijn, hetzij solo, hetzij met of zonder - of alleen door of met koor, begeleider door muzikale en vocale artiesten.

- het organiseren van trials en screening van artiesten, het opzetten van fundraising in welke vorm dit ook zou kunnen zijn.

- zelf inrichten van alle soorten shows en evenementen waar ook ter wereld, groot of klein, en met welke middelen zij ook tot stand zijn gebracht.

- de organisatie en uitvoering in haar totaliteit, in het belang van de algemene werking van en voor artiesten, de managing van : reizen -- vervoer en verplaatsingen  studio  clips - trials  opleidingen  fitness en sport arrangementen  styling en kledij van de artiest - make-up  tekst en song writing  alle mogelijke arrangementen in verband met begeleidend orkest of artiesten  alle contracten en arrangementen in verband met optredens welke deze ook mogen zijn -- van alle optredens, concerten, in welke grote dit ook moge zijn, en waar zij ter wereld ook zouden kunnen plaatsvinden, die is met alle mogelijke organisatorische en materiele noodwendigheden, en met alle mogelijke arrangementen die daaraan zouden kunnen zijn verbonden,

Dit is met al of niet aanwezigheid b1 alle optredens.

- fotografie in het algemeen.

- maken van films en reportages, documentaires, en alles wat ermee zou kunnen te maken hebben. De montage, de productie, en de distributie ervan. Dit is zowel long play als kortfilms

-Het beheer en/of de uitbating van een drankgelegenheid, verbruik salon, bar, taverne, herberg, tearoom, cafetaria, bierhuis, brasserie, met of zonder kleine snacks.

- Het inrichten, beheren en uitbaten van één of meerdere horecazaken, waaronder café, restaurant, pizzeria, spijshuis, snackbar, milkbar, bodega, bistro, "guest- house" hotel en verhuur van kamers, motel, logement huis, drankgelegenheden allerhande met al dan niet alcoholhoudende dranken, alsook wijnbar, dancing en discotheek, night club, feestzaal, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, bereide of belegde broodjes en gerechten, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen, evenals luxeartikelen en maroquinerie.

- De verhuring van kamers, feestzalen en tenten, het ter beschikking stellen van allerhande ruimtes.

- De bereiding, de handel en in- en uitvoer van al dan niet bereide, gebak, confiserie, vis -en vleeswaren, koude en warme voedingswaren en dranken, afgeleide producten van vleeswaren, dranken, wijnen, groenten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen.

-Het beheer en/of de uitbating van amusementsspelen, automatische ontspanning - en amusementstoestellen, een biljart  en/of snookerzaal, de toestellen en bijbehoren van dit alles.

- De handel, in- en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud van alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector.

- Het verzorgen van catering en uitzendkoks, traifeurdiensten. Frituur en aanverwante. Alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van warme en/of koude maaltijden en bereide schotels. Alle aanverwante activiteiten.

- Het inrichten van schouwspelen en culturele evenementen van om het even welk aard, zoals ballet , dans -, en toneelvoorstellingen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Vdbr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

- Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks zouden kunnen verband houden.

- Advies en begeleiding van derden in het algemeen voor het uitvoeren van vernoemde activiteiten, uitzendbureau, escorte, gezelschap heer of dame, contactbemiddelingsbureau.

- Schoonheidssalon, massagesalon, manicure en pedicure, diensten verleend in verband met het lichamelijk welzijn, thalassotherapie, kuuroord, Turks bad, sauna, stoombad, solarium, aanbrengen van make-up en gezichtsverzorging. Het verlenen van dito advies.

- Groot  en kleinhandel in kleding, uit welke materialen zij ook zijn vervaardigd, en voor welk doel zij ook worden gebruikt.

- De aan -- en verkoop van computermaterieel met inbegrip van alle toebehoren en periferie, wat dit alles ook mogelijk zijn, en de reparatie ervan.

- Hosting. Het opzetten van reclame en publiciteitscampagnes voor eigen rekening of van derden, met welke middelen dit ook mogen tot stand warden gebracht.

-Personen- en goederenvervoer, taxi. Koerier en pakjesdienst.

- De aankoop en verkoop van voertuigen en dito onderdelen, welke deze ook mogen zijn, zowel nieuw als tweedehands ; aankoop- en verkoop van petroleumproducten, en aanverwante producten, welke deze ook mogen zijn ; Onderhoud van alle voertuigen, welke deze ook moge zijn ;

- Veiligheidscoördinatie, energiedeskundige ;- De aanleg van tuinen, zwembaden, sauna's, jacuzzi's, en alles wat erbij zou kunnen horen, of er deel van zou kunnen uitmaken, Het onderhoud van -deze installaties en het leveren van toebehoor Tuinbouwtechnieken, tuinarchitectuur.

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel in spelkaarten en elektronische spelen, op welke wijze zij ook zijn opgebouwd of te gebruiken zijn ;

- de aanmaak en onderhoud van websites ; aan  en verkoop van telefonie en communicatie systemen ; het opzetten van e-commerce en/of web shops in het algemeen, op welke wijze deze commercialisatie ook tot stand wordt gebracht;

- Het opzetten van winkelketen(s), merchandising allerhande, franchising en/of soortgelijke systemen.

- Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van alle mogelijke voertuigen en materieel.

- Verkopen van goederen en diensten langs internat of eender welk ander distributiekanaal, welke dit ook moge zijn.

- Alle onderhoudswerken, zowel groot als klein onderhoud, die met voorgaande activiteiten zouden kunnen te maken hebben, en wat zij ook mogen behelzen.

- De productie in hard- en software, in machines en materieel, in computersystemen, onderdelen, elektronische onderdelen, halffabricaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zowel de groot- als de kleinhandel ervan.

Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening, of als onderaannemer, of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd. Tussenpersoon in de bande!

- Het organiseren van beurzen, seminaries, colloquia, in verband met materies die getinkt zijn aan vermelde activiteiten. Het geven van lessen en advies in het algemeen.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteit attesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen.

A. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, hef stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

HL Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

1V. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle ween en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zaf zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan elke zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Eggermont Boekhouding Fiscaliteit, met zetel te 8500 Kortrijk, Brugsesteenweg 243, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Wim Taelman

Hiermee tegelijk neergelegd, vôôr registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg. :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 W. Venn.

Gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Veor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

a

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DEDINE HARMONIE, AFGEKORT : DEDINE

Adresse
BRUGSESTEENWEG 243, BUS 8 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande