DEFEVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEFEVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.328.257

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 30.06.2014 14269-0101-013
02/01/2014
ÿþ mod 11.1

11111,a ! In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0405.328.257

Benaming (voluit) : DEFEVER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deerlijksestraat 14

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging door inbreng in natura (artikel 537 WIB) -wijziging statuten

;'[Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Patrick :TORRELLE te Harelbeke op 16 december 2013, inhoudende de buitengewone ,!algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

';Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT

a) De vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap uit te drukken in euro, zodat het kapitaal achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (e 18.592,01) bedraagt in plaats van zevenhonderdvijftigduizend frank (750.000 BEF).

b) De vergadering besluit om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

c) De vergadering besluit om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de thans vingerende wetgeving.

d) De vergadering heeft hierop vastgesteld en ons notaris verzocht akte ervan te nemen dat de omzetting van het kapitaal in euro en de afschaffing van de nominale waarde van de aandelen verwezenlijkt is.

e) Teneinde de statuten aan te passen aan de uitdrukking van het kapitaal in Euro, de afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en de aanpassing van het artikel aan de thans vingerende wetgeving, besluit de vergadering om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het volledig geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) en is vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volstort zoals blijkt uit het hiernavolgend artikel 6.

Inzake voorkeurrecht bij inschrijving op een kapitaalverhoging door geldelijke inbreng zullen de vennoten zich schikken naar de desbetreffende wettelijke bepalingen die ter zake in voege zullen zijn bij de kapitaalverhoging.

Deze materie is thans geregeld door artikel 302 en volgende van het Wetboek van vennootschappen."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit om aan de aandeelhouders een tussentijds

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i







NEERC3ELECID

1 9. 12. 2013

I:íECHiBBMRUP}iANDEL

_ KORTRWx

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

bruto-dividend toe te kennen ten belope van

tweehonderdvijfendertigduizend euro (£ 235.000,00), hetzij een brutobedrag per aandeel van driehonderdeenennegentig euro zevenenzestig cent (£ 391,67), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de dividenden worden toegekend als volgt:

-- aan de heer DEFEVER Christoph Jean Cyrille, geboren te Kortrijk, op 30 mei 1967, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Rodenburgstraat 67 een bruto-bedrag ten belope van honderdzeventienduizend vijfhonderd euro (£ 117.500,00);

- aan mevrouw DEFEVER Marleen Léonia Alida, geboren te Kortrijk, op 26 augustus 1956, wonende te 8530 Harelbeke, Harlemboislaan 4, een bruto-bedrag ten belope van honderdzeventienduizend vijfhonderd euro (e 117.500,00).

DERDE BESLUIT

De vergadering machtigt de zaakvoerder tot inhouding en betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het

voormeld tussentijds bruto-dividend, hetzij drieëntwintigduizend

vijfhonderd euro (£ 23.500,00), in toepassing van artikel 537 WIB, en dit binnen de vijftien dagen na 16 december 2013.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vervolgens vast dat het dividend op heden betaalbaar is en dat - na inhouding door de zaakvoerder van de voormelde roerende voorheffing - de aandeelhouders door de voorgaande beslissing een schuldvordering op de vennootschap hebben ten belope van hun overeenkomstig deel in dit tussentijds dividend, welke wordt geboekt op de rekening-courant van de aandeelhouder.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder op 15 december 2013, en door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE BIE & C°", met zetel te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61D, hier vertegenwoordigd door de heer Michel DE BIE, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 8 december 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, aangezien iedere aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap "DE BIE & C°" - bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, met zetel van de vennootschap gevestigd te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61 D, met als mandaatdrager Michel DE BIE, bedrijfsrevisor, verklaart, overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, dat:

1.de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de BVBA DEFEVER werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura, zijnde de inbreng van een netto-dividend ten bedrage van 211.500,00 EUR afkomstig van de voorgenomen tussentijdse dividenduitkering van 235.000,00 EUR bruto,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

onder de voorwaarde dat alle vennoten de intentie hebben geuit om met negentig procent van de uitgekeerde middelen, hetzij een bedrag van 235.000,00 x 90% = 211.500, 00 EUR onmiddellijk in te tekenen op de voorgenomen kapitaalverhoging, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.de voor de inbreng in natura door de zaakvoerder weerhouden methode van waardering aan nominale waarde voor een totaal bedrag, van 211.500,00 EUR in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

4. als tegenprestatie voor de inbreng in natura ten bedrage van 211.500,00 EUR het maatschappelijk kapitaal zal verhoogd worden met een bedrag van 211.500,00 EUR zonder de uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen 'fairness-opinie' omvat. Terzake merkt ondergetekende op dat bovenvermeld oordeel enkel van toepassing is onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de buitengewone algemene voorafgaand aan de voorgenomen kapitaalverhoging.

Ùit het huidige controleverslag blijkt dat het vermogensbestanddeel, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kan worden gewaardeerd.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura van netto-dividenden bij "DEFEVER" BVBA overeenkomstig de bepalingen van het artikel 537 van de Wetboek van de inkomstenbelastingen en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

* * *

Aldus opgesteld te Kortrijk op 8 december 2023 door de burgerlijke

vennootschap "DE BIE & C°" -- bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm

van een BVBA heeft aangenomen -- met als mandaatdrager

Michel De Bie

Bedrijfsrevisor

(get.)"

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Kortrijk, samen met de expeditie van onderhavig

proces-verbaal.

ZESDE BESLUIT

I. Beslissing:

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen

met een bedrag van tweehonderdenelfduizend vijfhonderd euro (E

21].500,00) om het tebrengen van achttienduizend

vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) op een bedrag van tweehonderddertigduizend tweeënnegentig euro één cent (e 230.092,01), door inbreng in natura van één of meerdere rekeningcouranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds brutodividend ten bedrage van tweehonderdvijfendertigduizend euro (E 235.000,00), onder aftrek van tien procent (10 %) roerende voorheffing ten bedrage van drieëntwintigduizend vijfhonderd euro (E 23.500,00).

II. Inbreng:

zijn alhier tussengekomen:

1. De heer DEFEVER Christoph die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

mod 17.1

Voor-

behouden aan het EBelgisch

Staatsblad

statuten van de vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderdenvijfduizend zevenhonderdvijftig euro (£ 105.750,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

2. Mevrouw DEFEVER Marleen, vertegenwoordigd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderdenvijfduizend zevenhonderdvijftig euro (£ 105.750,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem/haar aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend zoals vermeld in het eerste besluit.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

III. Vaststelling kapitaalverhoging:

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tweehonderddertigduizend tweeënnegentig euro één cent (£ 230.092,01). ZEVENDE BESLUIT

I. Beslissing:

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van zeven euro negenennegentig cent (£ 7,99) om het te brengen van tweehonderddertigduizend tweeënnegentig euro één cent (E 230.092,01) op tweehonderddertigduizend honderd euro (£ 230.100,00), door incorporatie bij het kapitaal van de reserves.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie van nieuwe aandelen.

II. Vaststelling kapitaalverhoging:

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tweehonderddertigduizend honderd euro (£ 230.100,00).

ACHTSTE BESLUIT

Teneinde de statuten aan te passen aan de voornoemde kapitaalverhogingen (besluit 5 en besluit 7), besluit de vergadering het artikel artikel 5 van de statuten nogmaals te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst:

"Het volledig geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderddertigduizend honderd euro {£ 230.100,00)) en is vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder nominale waarde.

Net kapitaal is volstort zoals blijkt uit het hiernavolgend artikel 6.

Inzake voorkeurrecht bij inschrijving op een kapitaalverhoging door geldelijke inbreng zullen de vennoten zich schikken naar de desbetreffende wettelijke bepalingen die ter zake in voege zullen zijn bij de kapitaalverhoging.

Deze materie is thans geregeld door artikel 302 en volgende van het Wetboek van vennootschappen."

NEGENDE BESLUIT





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

a) De vergadering besluit om de jaarvergadering te laten, plaatsvinden op de eerste zaterdag van de maand juni, conform artikel 92 Wetboek van vennootschappen.

b) Teneinde de statuten aan te passen aan de wijziging van de datum van de jaarvergadering, besluit de vergadering om artikel 17 van de statuten aan te passen als volgt:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni (ingeval deze dag een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende zaterdag), ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats door de oproepingen aan te duiden om tien uur in de voormiddag."

TIENDE BESLUIT: Volmacht coördinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

ELFDE BESLUIT: Machten aan de zaakvoerder

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte dd. 16/12/2013;

- Gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van de zaakvoerder.









Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.07.2013, NGL 19.08.2013 13438-0077-014
16/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Bel

5ta~

B

Ondernemingsnr : 0405.328.257

Benaming

(voluit) : Defever

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Deerlijksestraat 14, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming 1 ontslag zaakvoerder

De algemene vergadering dd. 17/07/2013 heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen: genomen:

- Het ontslag van Dhr. Cottenier Marc, wonende in de Oudenaardsesteenweg 1 te 8500 Kortrijk (N.N.42.11.25-159-50), als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 01/09/2013. Er wordt: hem kwijting verleend.

- De benoeming van Dhr. Dedecker Wim, wonende in de Bassevillestraat 181 te 8434 Middelkerker (N.N. 79.07.16-149-12), tot enige zaakvoerder en dit met ingang vanaf 01/09/2013,

Cottenier Marc,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELG

08 -08- 2013 ELGISCH STAATSBL

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/02/2013
ÿþaf

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

Isiplwels

Vc behc

aan

Belç Staal

1 9 -02- 2013 3ELGISCH STAATSW '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0405.328.257

Benaming

(voluit) : Defever

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Deerlijksestraat 14, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Ondervoer . akte : Benoeming zaakvoerder

De Bijzondere Algemene Vergadering dd. 12/11/2012 heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissing genomen:

- De benoeming van Dhr, Cottenier Marc, wonende in de Oudenaardsesteenweg 12 te 8500 Kortrijk (N.N. 42.11.25-159-50), tot zaakvoerder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang.

Dedecker Luc,

Voorlopig bewindvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.09.2012, NGL 13.09.2012 12564-0032-014
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.03.2011, NGL 14.07.2011 11297-0376-014
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.08.2010, NGL 27.08.2010 10475-0375-012
24/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.02.2010, NGL 18.02.2010 10048-0567-013
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.07.2008, NGL 19.12.2008 08865-0199-012
28/11/2008 : KO072019
23/01/2008 : KO072019
07/09/2006 : KO072019
07/12/2005 : KO072019
10/05/2005 : KO072019
20/10/2003 : KO072019
14/10/2002 : KO072019
24/10/2001 : KO072019
07/11/1990 : KO72019

Coordonnées
DEFEVER

Adresse
DEERLIJKSESTRAAT 14 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande