DEFION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEFION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.898.756

Publication

30/06/2014
ÿþ Mod War 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

totIR111111

Onclernemingsnr : 0461.898.756

Renaming

(voluit) : DEFION

(verkort) :

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

19 JUNI 2014

AfdelinFIORNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8680 Koekelare, Moerestraat 72

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 16 juni 2014, ter registratie op het eerste registratiekantoor te Oostende aangeboden:

dat het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met een bedrag van zevenhonderd twintigduizend euro (720.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (18.592,01 EUR) op zevenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (738.592,01 EUR), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van ieder bestaand aandeel.

Deze kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 VVIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledige verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537 VVIB92.

De heer MOEYAERT Alexander Prosper Simon, huisarts, geboren te Roeselare op 25 april 1969, nationaal. nummer 69.04.25 355-81, wonende te 8680 Koekelare, Moerestraat 72, schrijft in op deze kapitaalverhoging voor een bedrag van zevenhonderd twintigduizend euro (720.000,00 EUR) door storting in geld,

 dat het artikel van de statuten van de statuten dat betrekking heeft op het maatschappelijk kapitaal wordt vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (738.592,01 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

 dat de heer DEMOEN Rik Maurice Gerard, geboren te Diksmuide op 19 april 1954, rijksregistemummer. 54.04,19 257-44, wonende te 8680 Koekelare, Oostmeetstraat 107, ontslag neemt ais zaakvoerder van de' vennootschap met ingang van 1 mei 2014, en dat er aan hem kwijting en décharge wordt verleend voor het door hem gevoerde beleid.

-- dat er machtiging wordt verleend aan aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan de notaris om de statuten te coördineren.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering en de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van 1.uik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 31.01.2014, NGL 28.02.2014 14055-0380-010
27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 31.01.2013, NGL 20.02.2013 13044-0325-012
30/07/2012
ÿþ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Inemegull

1 C lU" f 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.898.756

Benaming

(voluit) : MEDICENTRUM ZUID

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8680 Koekelare, Zuidstraat 18A/Bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 17 juli 2012, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden

-- dat de vennootschap wordt omgevormd van een Burgerlijke Vennootschap in een Handelsvennootschap en dat de naam van de vennootschap wordt gewijzigd in « DEFION ».

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 1 van de statuten gewijzigd zodat dit voortaan zal luiden als volgt Artikel 1. Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DEFION".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd."

 dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verrplaatst naar volgend adres : « Moerestraat 72,

8680 Koekelare ».

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 2 van de statuten gewijzigd zodat dit voortaan zal luiden als volgt

Artikel 2. Zetel

"De zetel is gevestigd te 8680 Koekelare, Moerestraat 72.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor

zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke

taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het

bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking

in de bijlage van het Belgisch Staatsblad. -

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten,"

-- dat het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt gewijzigd door volledige schrapping van artikel 3 van de statuten en die te vervangen door de volgende tekst :

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft als doel

1, Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen; alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

2. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel de handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

3. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle ander topfuncties die door de vennootschap op grand van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen ' worden uitbesteed.

4. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen en installaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd, en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht ressorteert van de commissie voor Bank- en financiewezen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken."

De bijzondere verslagen van de zaakvoerder met betrekking op de doelswijziging werden opgemaakt de dato 1 oktober 2011 en 30 juni 2012, aan deze verslagen werd een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten op 31 mei 2012,

dat het maatschappelijk kapitaal voortaan wordt uitgedrukt in euro en dat de nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft.

Ingevolge de genomen beslissingen wordt artikel 5 van de statuten gewijzigd zodat dit voortaan zal luiden als volgt :

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste (117508) van het kapitaal vertegenwoordigen.

 dat de statuten van de vennootschap worden aangepast aan het Wetboek van vennootschappen en aan de Corporate Govemance Wet en dat deze volledig worden herschreven, zodat de tekst van de statuten zal luiden als volgt

* Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DEFION".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

*Zetel

De zetel is gevestigd te 8680 Koekelare, Moerestraat 72.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

*Doel

De vennootschap heeft als doel :

1. Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen; alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals -- ten exemplatieve titel -- het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

2. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel de handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

3. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle ander topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

4. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen en installaties.

Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd, en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht ressorteert van de commissie voor Bank- en financiewezen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland,

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in

haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband

staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

* Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur,

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts

door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen

volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is

gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het

voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

* Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent

(18.592,01 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder één/zevenhonderd vijftigste ome t) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden warden op de tweede zaterdag van de maand januari om veertien uur

(14h).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels,

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien hun de functie van commissaris uitoefent, wordt hij voor deze functie niet vergoed,

Reis- en andere kosten dcor een zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. De kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten,

Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Boeklaar - jaarrekening - iaarverslaq

Het boekjaar begint op één augustus van ieder jaar en eindigt op éénendertig juli van het daaropvolgende

jaar.

-- dat de heer Rik DEMOEN,geboren te Diksmuide op 19 april 1954, nationaal nummer 54.04.9 257-44, wonende te 8680 Koekelare, Oostmeetstraat 107, wordt ontslagen als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. er wordt aan hem kwijting en décharge verleend voor het door hem gevoerde beleid.

De heer Rik DEMOEN, voornoemd, wordt benoemd als gewone niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met mandaat van onbepaalde duur, Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat er geen maatregelen bestaan die zich hiertegen verzetten.

Het mandaat ais gewone niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap met mandaat van onbepaalde duur, van de Heer Alexander MOEYAERT geboren te Roeselare op 25 april 1969, nationaal nummer 69.04.25 35581, wonende te 8680 Koekelare, Moerestraat 72, wordt voor zover als nodig bevestigd. Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat er geen maatregelen bestaan die zich hiertegen verzetten. Wordt tevens benoemd als opvolgend niet-statutair zaakvoerder, Mevrouw DEGRYSE Isabelle Germaine Lucie ne wonende te 8680 Koekelare, Moerestraat 72, met dien verstande dat haar mandaat slechts een aanvang neemt ingeval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de heer Alexander MOEYAERT, voornoemde huidige zaakvoerder.

-- dat er machtiging wordt gegeven aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, en de verslagen van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 18.02.2012, NGL 28.02.2012 12051-0046-013
08/04/2011 : VET000240
05/03/2010 : VET000240
05/03/2009 : VET000240
04/03/2008 : VET000240
02/03/2007 : VET000240
03/03/2006 : VET000240
28/02/2005 : OOT000240
03/03/2004 : OOT000240
17/04/2003 : OOT000240
22/04/2002 : OOT000240
21/03/2000 : OOT000240
27/02/1999 : OOT000240
27/11/1997 : OOA6272
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 31.07.2016, GGK 14.01.2017, NGL 28.02.2017 17056-0079-012

Coordonnées
DEFION

Adresse
MOERESTRAAT 72 8680 BOVEKERKE

Code postal : 8680
Localité : Bovekerke
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande