DEFOUR BART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEFOUR BART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.479.581

Publication

09/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303919*

Neergelegd

05-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536479581

Benaming (voluit): DEFOUR BART

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 Izegem, Azalealaan 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op vijf juli tweeduizend dertien dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichter: De heer DEFOUR Bart Maximiliaan, geboren te Izegem op 24 maart 1970, echtgenoot van mevrouw DEMEYERE Veerle Lia Sylvie, wonende te 8870 Izegem, Azalealaan 3.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  DEFOUR BART .

De vennootschap heeft als uithangbord  B-Art Publiciteit & Euroshirt en  Defour Bart Chauffage & Sanitair . Zetel: Azalealaan 3 te 8870 Izegem.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in binnen- als in buitenland:

- alle aannemingen van loodgieterswerk: de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van loodgieterswerk en sanitaire apparaten, van gasleidingen en gasaansluitingen, van waterleidingen, van stroomverdeelbuisleidingen, van brandblusinstallaties en dergelijke sprinklerinstallaties, van beregeningsinstallaties van grasvelden; de reiniging en ontstopping van afvoerbuizen in gebouwen.

- alle aannemingen van installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie: de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van verwarmingssystemen op elektriciteit, gas of stookolie, met inbegrip van de installatie van leidingen, van verwarmingsketels, van apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor ventilatie, koeling en klimaatregeling, van koeltorens, van niet-elektrische zonnecollectoren.

- alle aannemingen van plaatsen van vloer- en wandtegels: het plaatsen en aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gebouwen steen, het aanbrengen van vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo, marmer, graniet of lei; de installatie van keramische kachels.

- de installatie en montage van al dan niet verplaatsbare tussenwanden in hout of gyproc, van isolatiematerialen, de bekleding van wanden en plafonds in hout of kunststof.

- alle aannemingen van schilderwerken van metalen constructies, het schilderen van civieltechnische werken.

- alle aannemingen van chapewerken.

- alle aannemingen voor het monteren van niet-zelf vervaardigde metalen constructiewerken.

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, reclamebureau, het ontwerpen van publicitaire artikelen, het uitvoeren van publiciteitsschilderwerken, het ontwerpen van textielpatronen, kleding, schoeisel, sieraden, meubelen, binnenhuis-decoratie, modeartikelen en overige consumentenartikelen, het ontwerpen van showrooms en activiteiten van decorateur-etalagisten.

- de vervaardiging van carrosserieën, aanhangwagens, caravans en opleggers.

- het beheer, het aankopen, verkopen, ruilen, uitbaten, huren of verhuren van alle eigen bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, alle gebouwen oprichten, afbreken, heropbouwen en veranderen; het productief maken of de valorisatie van eigen onroerende of roerende goederen en rechten, het vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst ervan zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken; de coördinatie van bouwwerkzaamheden.

- de uitbating van drankslijterijen, ontspanningsgelegenheden, eetgelegenheden en feestzalen, maar dan ook van om het even welke aard, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Het hiervoor vermelde is enkel opsommend en niet beperkend.

- het verschaffen van dranken en wasproducten door middel van automaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de behandeling (ophalen, wassen, thuisbezorgen, enzovoort) op niet-industriële schaal van wasgoed en reiniging van kledij ten behoeve van particulieren en bedrijven; diensten die door wasserettes en automatische wassalons verleend worden.

- de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, onderhoud en herstelling van alle soorten stoffen, kleding, witgoed, lingerie, leder- en textielwaren, schoeisel, kousen, hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu s, fantasiejuwelen, reisartikelen, mercerie en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen, en dit zowel voor dames, heren, kinderen als baby s.

- de vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: twintigduizend euro (20.000 EUR), volledig volgestort in geld.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij BNP Paribas Fortis.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Statutair opvolger: Ingeval van overlijden, onbekwaamverklaring of ontslag van de hierna benoemde zaakvoerder zal deze van rechtswege opgevolgd worden door mevrouw DEMEYERE Veerle Lia Sylvie, wonende te 8870 Izegem, Azalealaan 3.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichter verklaart in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die sinds 1 april 2013 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap

Luik B - Vervolg

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder: De heer DEFOUR Bart, voornoemd, is benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor

onbepaalde duur.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. vijf juli tweeduizend dertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0541-012

Coordonnées
DEFOUR BART

Adresse
AZALEALAAN 3 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande