DEFRAMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEFRAMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.975.412

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.07.2014, NGL 25.07.2014 14340-0094-010
15/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

0 $ -01" 2014 3 J. 12r 2013 LGISCH S7`vTe,n 1 , r

RECHTBANK GiKffrèTRLiK

Ondernemingsnr ; 0898.975.412

Benaming (voluit) : DEFRAMA

nnexes du Moniteur belge

Bijlagen bij he(Belgisc

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 8

8790 Waregem

Onderwerp akte :PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk op 19, december 2013, neergelegd vóár registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEFRAMA", in kader van de partiële splitsing door oprichting van de BVBA DEFRAMA PLUS, volgende besluiten heeft genomen :

1.1. kennisneming en bespreking van het voorstel van partiële splitsing opgesteld door de zaakvoerder op 2 oktober 2013; Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk neergelegd op 16 oktober 2013, en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 oktober 2013, onder nummer 2013-10-25/0162860, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering (artikel 743 al. 3 W.Venn.).

1.2. kennisneming en bespreking van het verslag van de revisor overeenkomstig 746 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEFRAMA PLUS" ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap;

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid POUSEELE B. & C°, BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Clintonpark, Ter Reigerie 7 bus 3, vertegenwoordigd door de heer POUSEELE Bruno, bedrijfsrevisor, heeft daarenboven op , datum van 17 oktober 2013 een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 746 W. Venn. met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Inzake de partiële splitsing van de BVBA DEFRAMA door oprichting door de BVBA DEFRAMA PLUS, zijn wij bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, onder voorbehoud van de regularisatie van de mondelinge afstand van het recht van natrekking, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake fusie- en splitsingsverrichtingen,

b) dat de weerhouden waarderingsmethoden volgens dewelke de ruilverhouding werd vastgesteld, in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding tot hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting;

c) dat de ruilverhouding die hieruit ontstaat, zijnde I aandeel van de BVBA DEFRAMA PLUS voor I aandeel

van BVBA DEFRAMA, op redelijke wijze is vastgesteld, gelet op de voorwaarden van de verrichting en in het

bijzonder het feit dat elke houder van één aandeel in de af te splitsen vennootschap, één aandeel van de op te

richten vennootschap zal ontvangen.

Bij de uitvoeting van onze confrole hebben wij geen bijzondere problemen vastgesteld bij de waardering.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 17 oktober 2013

800 Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE (getekend)"

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso, : Naam en handtekening

mod 11.1

Een exemplaar van het verslag met betrekking tot de inbreng in natura in de op te richten vennootschap zal neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLUIT

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punt 1.1. en 1.2. op de agenda,

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten. De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel en het verslag van de revisor toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Daarop stelt de voorzitter voor dat toepassing zou gemaakt worden van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de vergadering af te zien van het opmaken, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen, van een verslag door de zaakvoerder houdende toelichting van de voorgestelde splitsing en door de deskundige houdende verslag over het splitsingsvoorstel, en van de hiermee gepaard gaande informatie aan de vennoten.

DERDE BESLUIT

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van haar bedrijfstak beheer van onroerend goed in een nieuw op te richten vennootschap, waarbij de te splitsen vennootschap niet ophoudt te bestaan.

De activa- en passivabestanddelen, voor een nettowaarde volgens de toestand per 31 augustus 2013, een miljoen achtduizend driehonderdvierenzestig euro zevenendertig cent (¬ 1.008.364,37), zullen overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het goedgekeurd splitsingsvoorstel van de zaakvoerder.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen warden bepaald als volgt,

Aan de vennoot van de te splitsen vennootschap zal in vergoeding voor de overgang van het vermogen vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de nieuw op te riohten vennootschap worden toegekend.

De vennoot van de gesplitste vennootschap DEFRAMA zal derhalve aandelen van de nieuw op te richten vennootschap DEFRAMA PLUS toebedeeld krijgen, zoals hierna vermeld.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

Het bestuursorgaan van de nieuw op te richten vennootschap zal de toekenning van de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap aan de vennoot van de gesplitste vennootschap in het register van de nieuw op te richten vennootschap inschrijven.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 september 2013 voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 september 2013 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

D. Vaststelling van de boekhoudkundige affectatie van de partiële splitsing - Vaststelling vermindering van het kapitaal van de vennootschap

De algemene vergadering stelt vast dat, ingevolge de overdracht het kapitaal van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEFRAMA" verminderd is met vierhonderdzesentwintigduizend zeshonderdachtenzeventig euro vierentwintig cent (¬ 426.678,24) en dat het thans drieënzeventigduizend driehonderdeenentwintig euro zesenzeventig cent (¬ 73.321,76) bedraagt.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEFRAMA PLUS", met maatschappelijk zetel te 8790 Waregem, Markt 8, op te richten, voor de welke een aparte publicatie is neergelegd.

ZEVENDE BESLUIT

VASTSTELLING KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

7.1. De algemene vergadering van de gesplitste vennootschap BVBA DEFRAMA stelt vast dat ingevolge de , gestemde partiële splitsing door overdracht het kapitaal van de vennootschap verminderd is met vierhonderdzesentwintigduizend zeshonderdachtenzeventig euro vierentwintig cent (¬ 426.678,24) om het te breng en van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) op drieënzeventigduizend driehonderdeenentwintig euro zesenzeventig cent (¬ 73.321,76).

7.2. De algemene vergadering van de gesplitste vennootschap BVBA DEFRAMA besluit het kapitaal te verhogen door incorporatie van reeds belaste reserves met duizend zeshonderdachtenzeventig euro vierentwintig cent (¬ 1.678,24) om het te brengen van drieënzeventigduizend driehonderdeenentwintig euro zesenzeventig cent (¬ 73.321,76) op vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voar-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

SiaatsbTád - i5l01i2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij ]iëtBéTgisch

mod 11.1

7.3. De vergadering besluit artikel 5 van de statuten bijgevolg te behouden als volgt "Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van éénvijfhonderdste deel van het kapitaal."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

BENOEMING GEMACHTIGDEN  VOLMACHTEN

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigde, de burgerlijke vennootschap onder de BVBA FACC, kantoor houdende te Poelstraat 19, 8792 DESSELGEM BTW BE 0441.414.633, vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid van in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en te dien einde ook aile hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, De lastgevers verklaren bovendien dat zij voldoende werden ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van de voorgaande volmacht.

SLOT -BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de vergadering stelt vast dat aile punten van de agenda van beide algemene vergaderingen afgehandeld werden.

2. De voorzitter stelt bijgevolg vast dat de partiële splitsing van de BVBA DEFRAMA door overneming van activa- en passivabestanddelen door de BVBA DEFRAMA PLUS, verwezenlijkt is.

3, De Notaris stelt vast dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve overeenkomstig artikel 752, derde alinea, W.Venn het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op een partiële splitsing.

VERKLARING PRO FISCO

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117, § 1 (de verrichting dient te worden te aangezien ais een splitsing) en/of § 2 (het afgesplitste deel van de vennootschap moet worden aangezien als een bedrijfstak) en 120, van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en 183bis en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

Voor wat de incorporatie betreft van beschikbare reserves in de uit de partiële splitsing ontstane Vennootschap, wordt de vrijstelling op grand van artikel 116, 3° lid van het Wetboek van Registratierechten ingeroepen.

Voor ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Wim TAELMAN

Tegelijk hiermee neergelegd vóór registratie: - expeditie akte;

- coördinatie van de statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2013
ÿþ Mod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0898 975 412

Benaming

(voluit) ; DEFRAMA

(verkort) :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*1316286 E11" iuu

R

N

NEERGELEGD

1 6, 10. 2013

REC,T~ANK KOOPHANDEL 1 rrgORTRI,!k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Markt 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 743

van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door oprichting (partiële splitsing), waarbij de Bvba Deframa een deel van haar vermogen afsplitst naar een nieuw: op te richten vennootschap, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 674` W. Venn.),

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorgaan van de Bvba Deframa op 02/10/2013 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE

SPLITSING DEELNEMEN

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: DEFRAMA

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8790 Waregem, Markt 8

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0898.975.412, rechtbank Kortrijk.

De vennootschap heeft als doel:

L Algemene activiteiten,

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen. en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in. rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest' ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan. kredietinstellingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D, Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IL Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen-met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende zakelijke rechten aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t/~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekKing tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtsreeks of onrechtstreek met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DE VERKRIJGENDE NIEUW OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP

Naam : DEFRAMA PLUS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8790 Waregem, Markt 8

De vennootschap zal worden opgericht naar aanleiding van de partiële splitsing van de BVBA DEFRAMA. De vennootschap zal tot doel hebben:

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

4. het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke, Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren;

2. het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enig andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken ;

3. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit de schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom ; het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder Kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen)

en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen;

4. het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of

nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons enz., en het beheer van deze roerende waarden ;

5. het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties

waarborgverstrekkingen, verlenen van managementsadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelf zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

8. het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan ;

7, het optreden als tussenpersoon bij de aan- en verkoop van onroerende goederen, gelegen zowel in België als in het buitenland, en het uitoefenen van alle verrichtingen met betrekking tot de onroerend goed sector, zoals: aan- en verkoop, huur- en verhuur, verpachting, in leasing geven of nemen, in erfpacht of opstal geven en nemen, uitbaten

en beheren, verkavelen, bouwen, verbouwen, afbreken, coördinatie, ontwikkeling en promotie van vastgoedprojecten enz. ;

8. het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten ;

0. de aan- en verkoop, import en export van alle mogelijke goederen, alle mogelijke grondstoffen en alle mogelijke haiffabricaten voor de industrie en de handel ;

10. de aan- en verkoop, huur en verhuur van alle mogelijke roerende goederen, o.a. alle mogelijke machines en alle mogelijk materieel bestemd voor de industrie en de handel ;

11. het organiseren en inrichten van alle soorten events, incentives, allerhande bijeenkomsten, vergaderingen e.d., het aantrekken van sponsoringgelden, het maken van publiciteit, en dit zowel in België als daarbuiten ;

12. groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en het klein, de in- en uitvoer, het vervoer en de bedeling van alle producten van de visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt, voedingsbedrijven, mijnen, graverijen, steengroeven, tabaksnijverheid, scheikundige nijverheid, textielnijverheid, kledingsnijverheid, garagenijverheid, kunst- en precisienijverheid, recyclingnijverheid.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar dcel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

Gezien op het ogenblik van de afsplitsing de aandelen van de af te splitsen vennootschap rechtstreeks in handen zijn van één vennoot en de naar aanleiding van de afsplitsing nieuw opgerichte vennootschap haar aandelen eveneens zullen worden toegekend aan diezelfde vennoot, heeft de waardering van de betrokken vennootschappen, die aan de basis van de ruilverhouding ligt, enkel belang voor het vaststellen van het aantal nieuw uit geven aandelen naar aanleiding van de afsplitsing naar de overnemende nieuw op te richten vennootschap.

De ruilverhouding heeft verder evenmin gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak. Tevens wordt nog vermeld dat gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding is, maar enkel een toekenning aan de vennoten van de BVBA DEFRAMA van één aandeel in de BVBA DEFRAMA PLUS voor één aandeel in de BVBA DEFRAMA,

De elementen zoals vereist in het artikel 746 W.Venn, waarin het gebruik van verschillende evaluatiemethoden wordt aangehaald zijn bij de concrete uitwerking van de partiële splitsing zonder voorwerp.

De uit de partiële splitsing ontstane nieuwe vennootschap zal dan ook 500 aandelen uitreiken naar aanleiding van de partiële splitsing aan de bestaande vennoten van de BVBA DEFRAMA in verhouding tot hun aandelenbezit.

Het kapitaal van de BVBA DEFRAMA PLUS na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door 500 aandelen.

OPLEG IN GELD

gr wordt geen opleg in geld voorzien,

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de nieuw op te richten vennootschap die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de BVBA DEFRAMA, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de BVBA DEFRAMA PLUS.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de BVBA DEFRAMA PLUS Is vastgesteld op de datum van oprichting van deze vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN EEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De datum vanaf welke de handelingen van de BVBA DEFRAMA met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA DEFRAMA PLUS is vastgesteld op 1 september 2013.

D~ RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de BVBA DEFRAMA zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van ' andere effecten dan aandelen. Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 746 BEDOELDE VERSLAG

Aan de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, wordt de opdracht gegeven om het verslag voorgeschreven door artikel 746 W. Venn. op te maken. De bijzondere bezoldiging zal worden toegekend aan de gebruikelijke ; tarieven van de bedrijfsrevisor voor dergelijke opdracht.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN Het naar de verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

ACTIVA - TERREINEN EN GEBOUWEN

Dit betreffen het opstalrecht en de opstallen gelegen op twee percelen grond in de Zamanstraat 72, 9160 Lokeren gekend ten kadaster 46383 Lokeren, 3e afdeling, Sectie D, perceelnummers 1544B en 1544C. De ' BVBA DEFRAMA is op eigen kosten overgegaan tot het oprichten van gebouwen, werken en beplantingen op ; het voormelde onroerend goed en dit op basis van een mondelinge afstand van het recht van natrekking. De rechtspraak (Gent, 27 september 1988; Antwerpen, 28 november 1994; Gent, 18 maart 1999) neemt aan dat de grondeigenaar het recht heeft om aan te tonen dat de afstand van het recht van natrekking in feite bestond op het ogenblik van de aanvang van de bouwwerken, zelfs wanneer deze afstand slechts enkele jaren na de oprichting van de gebouwen in een akte werd vastgelegd. Gezien het sinds het cassatiearrest van 19 mei 1988 vaststaat dat elke afstand van het recht van natrekking de vestiging van een recht van opstal impliceert en de titel van aankomst van het recht van opstal volgens artikel 3 van de Wet van 10 januari 1824 over het recht van opstal in de daartoe bestemde openbare registers moet worden overgeschreven, zal deze toestand worden geregulariseerd door de voormelde afstand van het recht van natrekking in een notariële akte neer te leggen, zodat deze kan worden overgeschreven in de voormelde registers. Deze akte zal eveneens tot doel hebben de op het ogenblik van de mondelinge afstand van het recht van natrekking overeengekomen modaliteiten van het recht van opstal, dat voortvloeit uit de afstand van natrekking, te preciseren.

PASSIEF

Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, uitgiftepremie, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves, overgedragen resultaat per 31/08/2013 worden, conform artikel 213 W.1.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vôôr de verrichting, De nodige uitgiftepremie en of reserves zullen, indien nodig, worden geincorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van deze verkrijgende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe op te richten vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de nieuwe op te richten vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste activa.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE' AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 500 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap BVBA DEFRAMA PLUS worden toegekend aan de vennoten van de BVBA DEFRAMA.

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

De heer Francis De Meester

Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

?elgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 22.07.2013 13325-0247-010
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 25.07.2012 12331-0022-010
19/04/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-7. 04. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL eaffifieRIJK

á.h'~" ~ i_ `ï'.~n}~a " ~ ~~.

Hhll oiiiimiu~mioiii

*1105966]*

Ondernemingsnr : 0898.975.412

" Benaming

(voluit) : "DEFRAMA"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zeetel : ; Markt 8, 8790 Waregem

Onderwerp akte : VASTSTELLING ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING BOEKJAAR EN

DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit de akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, Geassocieerd Notaris te Deerlijk op 28 maart:

ru 2011 dragende volgende vermelding: "le kantoor der registratie te Kortrijk. Geregistreerd op 1 april 2011, twee;

41 bladen geen renvooien Boek 5-948 Blad 57 Vak 2, Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR).(getekend) L. Vanheuverzwijn."dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap'. met beperkte aansprakelijkheid DEFRAMA, onder meer volgende beslissingen heeft genomen :

" . EERSTE BESLUIT "

,~g, De vergadering stelt vast dat de zetel verplaatst werd van Lokeren naar huidig adres ingevolge beslissing.

" van de bijzondere algemene vergadering van 2 november 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch: eStaatsblad van 5 januari 2011 onder nummer 20110105-0001898. De vergadering bekrachtigt de beslissing en

b besluit tot wijziging van artikel 2, eerste alinea als volgt : "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790: Waregem, Markt 8."

TWEEDE BESLUIT "

eDe vergadering besluit de looptijd van het boekjaar te wijzigen. Het boekjaar zal voortaan ieder jaar;

aanvangen op 1 januari om te eindigen op 31 december van het jaar daarop.

De vergadering besluit het lopende boekjaar dat aanving op 1 april 2010 te verlengen tot 31 december;

r-+ 2011.

NArtikel 16 wordt door volgende tekst vervangen:

ó "Het boekjaar van de vennootschap vangt ieder jaar aan op 1 januari om te eindigen op 31 december van;

c het jaar daarop"

^' DERDE BESLUIT

TS De vergadering besluit de datum van de gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, te

et wijzigen ingevolge de verandering van de looptijd van het boekjaar, hiervoor beslist.

De gewone algemene vergadering zal voortaan gehouden worden op de voorlaatste zaterdag van juni om

0 16 uur en indien deze datum een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

et

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal, in uitvoering van dit besluit, bijeenkomen in 2012.

In artikel 14, eerste zin, wordt "vrijdag" vervangen door "zaterdag" en wordt "september" vervangen door',

"juni".

VIERDE BESLUIT

De vergadering kent aan de zaakvoerder alle machten toe om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen,; eel

" en ondermeer het nodige te doen met betrekking tot de coördinatie van de statuten. "

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FACC', vertegenwoordigd door de heer Jean-Paul!

"

Noreillie, te 8792 Waregem (Desselgem), Poelstraat 19, evenals zijn medewerkers, aangestelden en

lasthebbers, om in zijn naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband met de Belasting; over de Toegevoegde Waarde, het uniek ondememingsnummer en de Kruispuntpank van Ondernemingen en

et het verrichten van andere formaliteiten.

eel Volmacht wordt eveneens verleend aan de BVBA LUMINAD met kantoor te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg:

14, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Holvoet Sabine, evenals aan haar bedienden,:

aangestelden en lasthebbers met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten; "

bij de KBO, ondememingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te

verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Wim TAELMAN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

:expeditie akte. engecoordineerde_statuten__.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2011
ÿþMoA 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'11001898+

GR r-Fit ECH i bAld'n

VAN KOOPHANDEL

2 7. 12. 2010

DENDFRiVlOnlDE

Grlfflé

Ondernemingsnr : 0898975412

Benaming

(voluit) : DEFRAMA

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZAMANSTRAAT 72 - 9160 LOKEREN

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 2 november 2010, gehouden ten maatschappelijke zetel van de vennootschap, werd met éénparigheid van stemmen beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Markt 8 te 8790 Waregem.

DE MEESTER Francis

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 05.10.2010 10568-0050-009
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 28.07.2016 16355-0263-010

Coordonnées
DEFRAMA

Adresse
MARKT 8 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande