DEFRUYT EN DALLE, AFGEKORT : GARAGE D & D

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEFRUYT EN DALLE, AFGEKORT : GARAGE D & D
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.685.331

Publication

19/02/2014
ÿþmod 1 i.1

(= i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~º% 'EERGELEGD [ER GRIFFIEVAN DE

V~ beha

aai Bel Staa

I Il II I *1P0961

1111 II

MONITEUR

1 2 -02 LGISCH STA

BELGF ~~CTB

áRGG>< APDÉLtKO ~~~GG ) DELTE

014~p, 3 0 e" néLgriffier.

Griffie

Ondememingsnr : 0453.685.331

Benaming (voluit) : DEFRUYT EN DALLE

(verkort) : GARAGE D & D

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

él

Zetel : Beverhoutsveldstraat 43

8730 Beernem (Oedelern)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - aanneming nieuwe statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge; (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van; Damme  Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries); op eenendertig december tweeduizend dertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd; voor Registratie, dertien bladen geen verzendingen op 6 januari 2014, boek 281 blad 9 vak 17, ontvangen 50,00 C, de adviseur-ontvanger a.i. (getekend) B. Billiau, blijkt dat er een: buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met! beperkte aansprakelijkheid « DEFRUYT EN DALLE » in het kort "Garage D & D" te 8730 Beernem: (Oedelern), Beverhoutsveldstraat 43, waarbij volgende beslissingen werden genomen met .1 eenparigheid van stemmen :

11. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het; 1; bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en; de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van! de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie: ;1 verstrekte vergoeding.

: De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te, hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusi'.s van de bedri"fsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de; rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Figurad; Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenwegl 1126, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderen , bedrijfsrevisor, de dato 301 december 2013, luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

i' De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering; ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEFRUYT EN DALLE, met maatschappelijke; zetel te l3everhoutsveldstraat 43, 8730 Beernem en met ondernemingsnummer BE 0453.685.331: -- RPR Brugge.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

o;l de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij DEFRUYT EN DALLE BVBAi middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten; bedrage van 300.000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing of netto; 270.000,00 EUR, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

o`; de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de !1 vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter; vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-bi;houden aan het Belgisch Staatsblad o

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van' nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 270.000,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is; Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 270,000,00 EUR in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 5.514 nieuwe aandelen van DEFRUYT EN DALLE BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, met een uitgifteprijs van 48,96 EUR per aandeel. De kapitaalverhoging zal als volgt verlopen:

Het verschil tussen de uitgifteprijs van 48,96 EUR per aandeel en de fractiewaarde van 25,00 EUR per aandeel of een globale uitgiftepremie van 132.150,00 EUR zal in een eerste fase worden geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 137.850,00 EUR (5.514 nieuwe aandelen * 25,00 EUR fractiewaarde), om het te brengen van 25.000,00 EUR naar 162.850,00 EUR.

Onmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd warden van 162.850,00 EUR tot 295.000,00 EUR.

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

2.757 nieuwe aandelen aan de heer Luc DEFRurr;

2.757 nieuwe aandelen aan de heer BART DALLE.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 270.000,00 EUR, om het te brengen van 25.000,00 EUR naar 295.000,00 EUR.

Volledigheidshalve vermelden we dat indien na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, het kapitaal slechts zal worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten die wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 30 december 2013.

FIGUAAD BEDRITFSREVISOREN BVBA

vertegenwoordigd door

ANN VAN VLAENDEREN

Vennoot"

Neerleaoinq

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

2. De vergadering bevestigt dat bij bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013 besloten werd tot toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten, voornoemd, voor een totaal bruto bedrag van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00) en dit door onttrekking aan de belaste reserves. Dit dividend werd betaalbaar gesteld op 18 december 2013, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen door boeking op rekening-courant van de vennoten voor een bedrag van in totaal tweehonderd zeventig duizend euro (C 270.000,00). Dit alles kadert in de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting."

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met tweehonderd zeventig duizend euro (C 270.000,00), meer specifiek een eerste kapitaalverhoging ten belope van honderd zevenendertig duizend achthonderd vijftig euro (C 137.850,00) om het kapitaal te brengen van vijfentwintig duizend euro (C 25.000,00) naar honderd tweeënzestig duizend achthonderd vijftig euro (C 162.850,00), met creatie van vijfduizendvijfhonderd veertien (5.514) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op tweehonderd zeventig duizend euro (C 270.000,00), waarvan honderd zevenendertig duizend achthonderd vijftig euro (C 137.850,00) als onmiddellijke kapitaalstorting en honderd tweeëndertig duizend honderd vijftig euro (C 132.150,00) als uitgiftepremie.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I',

3

mad 11.1

Voor-behoucten aan het Belgisch Staatsblad

(90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

3. Zijn vervolgens tussengekomen, de beide vennoten, met name de heer DEFRUYT Luc Leon, geboren te Beernem op 7 maart 1957, wonende te 8730 Beernem, Beverhoutsveldstraat 41, en de heer DALLE Bart Jozef Ghislain, geboren te Brugge (Sint-Kruis) op 20 april 1962wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Weidestraat 57, vertegenwoordigd door de heer De Clercq Ward te 8820 Torhout, Zandbergstraat 16, bij volmacht dd 30 december 2013, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor. Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van op tweehonderd zeventig duizend euro (¬ 270.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort,

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, vijfduizendvijfhonderd veertien (5.514) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de heer DEFRUYT Luc, voornoemd: tweeduizend zevenhonderd zevenenvijftig (2.757) aandelen;

- aan de heer DALLE Bart, voornoemd: tweeduizend zevenhonderd zevenenvijftig (2.757) aandelen.

De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije boekjaren.

De inbrengers verklaren dat de vordering in rekening-courant ingebracht wordt aan nominale waarde.

4. De vergadering besloot het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij honderd tweeëndertig duizend honderd vijftig euro (C 132.150,00), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

5. De vergadering besloot het kapitaal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie om het kapitaal te brengen van honderd tweeënzestig duizend achthonderd vijftig euro (C 162.850,00) naar tweehonderd vijfennegentig duizend euro (C 295.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

6. De vergadering stelde vast en verzocht mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, en dat het kapitaal werd verhoogd tot tweehonderd vijfennegentig duizend euro (C 295.000,00), verdeeld over zesduizend vijfhonderd veertien (6314) aandelen, zonder nominale waarde.

7. De vergadering besloot tot wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging, zoals weergegeven in de nieuwe versie van de statuten hierna.

8. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Defruyt en Dalle", in het kort "Garage D & D".

2. De zetel is gevestigd te 8730 Beernem, Beverhoutsveldstraat 43.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDVIJFENNEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 295.000,00) .

Het wordt vertegenwoordigd door ZESDUIZEND VIJFHONDERDENVEERTIEN (6.514) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zesduizend vijfhonderdveertienste (1/6.514ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de

dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van

het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van

koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de

artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

béhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten' die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer Luc Defruyt en de heer Bart Dalle werden aangesteld als statutaire zaakvoerders van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerders is onbeperkt, en hun afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden, ontslag op hun verzoek, of afzetting van één van of beide voornoemde zaakvoerders, zal van elk respectievelijk hun echtgenote van rechtswege in hun plaats treden zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder,

moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is

de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

mod 11.1

Voor-bèhoutien

aan het

Belgisch Staatsblad

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en' verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap zal tot doel hebben, zowel in België als in het buitenland:

De aan- en verkoop van nieuwe wagens, tweedehandswagens en motorvoertuigen, alsmede herstellingen en alles wat in verband staat met het autobedrijf, zoals carrosserie en andere. De aan- en verkoop en onderhoud van grasmaaiers en tuinmateriaal.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in art. 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in art 25 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

9. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADFIBO", met maatschappelijke zetel te 8310 Assebroek, Meulestee 1, ondernemingsnummer 0432.756.689, RPR Brugge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 18.12.2013

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Verslag bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

T~

Op de laatste bb. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoddien

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/07/2012 : BG081193
13/07/2011 : BG081193
06/07/2010 : BG081193
09/07/2009 : BG081193
01/08/2008 : BG081193
06/08/2007 : BG081193
28/07/2006 : BG081193
02/08/2005 : BG081193
29/07/2004 : BG081193
11/08/2003 : BG081193
15/01/2003 : BG081193
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15559-0037-009
22/08/2002 : BG081193
23/08/2001 : BG081193
21/07/2000 : BG081193

Coordonnées
DEFRUYT EN DALLE, AFGEKORT : GARAGE D & D

Adresse
BEVERHOUTSVELDSTRAAT 43 8730 OEDELEM

Code postal : 8730
Localité : Oedelem
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande