DEGRAVE-VALCKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEGRAVE-VALCKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.116.559

Publication

16/10/2012
ÿþ1

IA 1111 IIII N EI IIIIA

" iai~oe9s"

iu

mwod wond 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR 8Cl PP

NEEBGEL.E.

VI 09r 2G12

RECHTB KC~; ~=PHANDEL

BEL

09 -iQ- CSSCH STA

*m!ry

" tv LZ,,ÿ

áT SELAG

Ondernemingsnr : 0446.116.559

Benaming

(voluit) : DEGRAVE-VALCKE

(verkort) :

Rechtsvorrn : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Olmenlaan 64, 8560 Moorsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : IN VEREFFENING STELLING EN SLUITING VEREFFENING VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid DEGRAVEVALCKE gehouden op 8 september 2012 op de: maatschappelijke zetel te Moorsele, Olmenlaan 64

Volgende beslissingen werden genomen:

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag van de zaakvoerder voor te lezen waarin het voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht en waarbij een staat van: , activa en passiva van de vennootschap werd gevoegd die werd vastgesteld op 31 augustus 2012. Het verslag: ' blijft aangehecht aan onderhavig proces verbaal.

Er wordt tevens opgemerkt dat er geen verslag van een erkend accountant of revisor nodig is overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle wettelijke verplichtingen hieromtrent worden vervuld.

De vergadering keurt de staat van activa en passiva vastgesteld op 31 augustus 2012 goed en beslist dat de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt ontbonden en in vereffening gesteld.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen en verklaart dat de voorwaarden die daartoe door de omzendbrief nummer 7/CH/3100/A/004 van 14 november 2006 van de Minister van Justitie opgelegd worden, vervuld zijn.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen: van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van' enig vereffenaar, de zaakvoerder ten overstaan van derden zal worden beschouwd ais vereffenaar en dat zij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheid zullen dragen.

Ter herinnering, de huidige zaakvoerder is mevr. Gerarda Valcke, wonende te Moorsele, Olmenlaan 64. Haar ontslag ais zaakvoerder wordt aanvaard met onmiddellijke ingang.

De vergadering verklaart dat alle schulden van de vennootschap, voor zover de staat van activa en passiva vastgesteld per 31 augustus 2012 enige door de vennootschap te dragen schulden vermeld, volledig betaald zijn of dat deze geprovisioneerd werden tegenover de zaakvoerder.

De vergadering stelt vast dat er op het passief geen enkele schuld meer is vermeld. Het hele vermogen van de vennootschap wordt toegekend aan de vennoten, in onderling akkoord.

De zaakvoerder . vennoten verklaren dat voor zover de vennootschap heden nog onbekende schulden zou hebben, hij ongeacht hun bedrag, zal instaan voor de betaling ervan.

Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

Na grondig onderzoek van de voormelde verslagen en hun bijlagen, bevestigd de vergadering nogmaals dat alle voorwaarden die door voormelde omzendbrief opgelegd zijn om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de vennootschap 'DEGRAVE-VALCKE' definitief heeft opgehouden te bestaan.

Op de laatste btz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedaniahecd van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)ntern

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap, gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijf jaar zullen worden bewaard te Moorsele, Olmenlaan 64.

De beslissingen die voorafgaan werden achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen. Vervolgens wordt de vergadering opgeheven.

Gerarda Valcke

Zaakvoerder

. r ,û''".

'''Voorbehouden

11 aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEGRAVE-VALCKE

Adresse
OIMENLAAN 64 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande