DEGRIMO I

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEGRIMO I
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.582.136

Publication

14/05/2014
ÿþMd VVord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111e),M1#11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

ON1TEUR BELGE

23. 04. 2[114

06 -05- 2011

BELGISCH STAAT

BANK KOOPHANDEL eutt-

KOR1'8L "

InGriffio -

Ondernemingsnr : 0427.582.136

Benaming

(voluit) : DEGRIMO

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel RENNEVOORSTRAAT 1  8880 LEDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL

Splitsingsvoorstel in toepassing van de artikelen 677 en 743 van het wetboek van vennootschapen met afsplitsing naar nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Degrimo

I. INLEIDING

De raad van bestuur van DEGRIMO NV heeft op 21 maart 2014 het besluit genomen om het volgende splitsingsvoorstel voor te leggen aan haar algemene vergadering van aandeelhouders, in overeenstemming met de artikelen 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, teneinde liet besluit tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting van DEGRIMO NV goed te keuren.

2. OMSCHRIJVING VAN DE SPLITSING

De raad van bestuur van voornoemde vennootschap heeft het initiatief genomen om een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn. (hierna "partiële splitsing" genaamd) tot stand te brengen, waarbij een deel van het vermogen van NV DEGRIMO op een nieuw op te richten vennootschap zal overgaan. Ten gevolge van deze partiële splitsing zullen de aandeelhouders van NV DEGRIMO aandelen verwerven in de nieuw op te richten vennootschap.

De aandeelhouders van DEGRIMO NV zijn op heden de heer Frans Degroote ( 50%) en mevrouw Liliane Mestdagh ( 50%).

Voor boekhoudkundige en belastingdoeleinden zal de partiële splitsing in werking treden vanaf 01/01/2014.

De voormelde raad van bestuur verbindt er zich toe om alles te doen wat in haar macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de partiële splitsing. Hierna zet zij het fusievoorstel uiteen dat ter goedkeuring aan de algemene vergadering van aandeelhouders zal worden voorgelegd.

De verrichting is mutatis mutandis onderworpen aan de bepalingen van boek XI, titel II, hoofdstuk 3, afdeling II W. Venn.

3. MOTIVERING VAN DE FUSIE

DEGRIMO NV is een veebedrijf met verschillende akker- en weilanden, woningen en stallingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vanuit economisch standpunt

De partiële splitsing wordt doorgevoerd om de continuïteit van de onderneming te verzekeren, dit zal blijken uit volgende bespreking.

Deze partiële splitsing werd reeds voorgesteld bij de overname-overeenkomst van de aandelen van de vennootschap Frans Degroote BVBA tussen de heer Frans Degroote en mevrouw Liliane Mestdagh en de heer Robrecht Degroote. De heer Robrecht Degroote wil zekerheid hebben m.b.t. de continuïteit van de vennootschap Frans Degroote BVBA. De onroerende goederen (noodzakelijk ter uitoefening van zijn beroepsactiviteit) zijn eigendom van de vennootschap DEGRIMO NV en worden verhuurd aan de vennootschap Frans Degroote BVBA. Door middel van een partiële splitsing van DEGRIMO NV zouden deze onroerende goederen eigendom blijven van DEGRIMO NV, waar de heer Robrecht Degroote op termijn hoofdaandeelhouder zou worden. Dit biedt de heer Robrecht Degroote voldoende zekerheid en zal de familiale regeling bevorderen en bijgevolg de continuïteit van de vennootschap.

Daarnaast heeft de vennootschap DEGRIMO NV een openstaande schuld aan KBC Bank NV, op verzoek van de bank dient zij deze schuld af te lossen. Momenteel is zij niet in staat deze schuld af te lossen. In het kader van de aflossing van de openstaande schuld zal de vennootschap Frans Degroote BVBA een nieuw krediet aangaan om zo haar bestaande schuld aan DEGRIMO NV terug te betalen. Op haar beurt kan de vennootschap DEGRIMO NV de terugbetaling aanwenden voor de aflossing van de schuld aan KBC Bank NV.

Met het oog op de partiële splitsing zal de resterende schuld van de vennootschap Degroote BVBA op DEGRIMO NV niet worden afgesptitst in de nieuwe vennootschap.

In het licht van de financiering door Frans Degroote BVBA vraagt deze waarborg op onroerende goederen. Hier zouden de onroerende goederen die eigendom blijven van DEGRIMO NV aangewend worden.

Hieruit blijkt terug het belang van de partiële splitsing en de continuïteit van de vennootschap DEGRIMO NV.

Vanuit juridisch standpunt

De aandeelhouders van DEGRIMO NV, Degroote Frans en Mestdagh Liliane, beslissen de naamloze vennootschap DEGRIMO te splitsen in twee patrimoniumvennootschappen ten einde bovenstaande te presteren en de gelijkheid tussen beide kinderen op termijn te bewaren en de huidige aanhoudende onenigheden te stoppen. Twee patrimoniumvennootschappen: de bestaande patrimoniumvennootschap DEGRIMO NV met op termijn ais hoofdaandeelhouder de heer Robrecht Degroote en een nieuw op te richten patrimoniumvennootschap DEGRIMO II BVBA met op termijn als hoofdaandeelhouder Virgini Degroote.

4. MODALITEITEN VAN DE PARTIELE SPLITSING

4.1.Identiteit van de te splitsen vennootschap (art. 743, lid 2, 10 W. Venn.)

4.1.1.NV DEGRIMO (partieel te splitsen vennootschap)

De NV DEGRIMO, is een Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 8880 Rollegem - Kapelle, Rennevoortstraat 1, met ondernemingsnummer 0427.582.136 (RPR Kortrijk).

DEGRIMO NV werd opgericht bij akte verleden voor notaris Sonck Henri te Hannut op 5 juli 1985, zoals gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 25 juli 1985, onder het nummer850725-75.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 14 juni 2005 voor notaris Destrooper Sabine te Ledegem, zoals gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad 1 juli 2005 onder het nummer 05094099.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zoals bepaald in artikel 3 van haar statuten wordt hierna letterlijk weergegeven:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te

verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-De onderneming van industriële runderen  en varkensteelt, met inbegrip van het fokken van runderen;

-De groothandel in dieren met uitzondering van pluimvee;

-De onderneming voor het slachten, het bewerken en verwerken en het versnijden van vlees; de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van zowel levende als geslachte dieren;

-Het vervoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van zowel levende als geslachte dieren;

-Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering en het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop van aandelen, obligatie, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening afin deelneming met derden;

-Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin;

-Het uitbaten van winkels en handelsruimten;

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; -Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobankenhouders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondermingen;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

-Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan persoonlijk of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden."

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.063.463 EUR, vertegenwoordigd door 21.768 aandelen gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

4.1.2.0e nieuw op te richten vennootschap

De nieuw op te richten vennootschap DEGRIMO II wordt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 8800 Rollegem  Kapeite, Rerinevoortstraat 1.

De vennootschap zal het volgende maatschappelijk doel hebben:

"De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te

verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-De onderneming van industriële runderen  en varkensteelt, met inbegrip van het fokken van

runderen;

-De groothandel in dieren met uitzondering van pluimvee;

-De onderneming voor het slachten, het bewerken en verwerken en het versnijden van vlees; de

aan- en verkoop, de in- en uitvoer van zowel levende als geslachte dieren;

-Het vervoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van zowel levende als

geslachte dieren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering en het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop van aandelen, obligatie, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden;

-Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; -Het uitbaten van winkels en handelsruimten;

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; -Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobankenhouders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondermingen;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

-Aile verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan persoonlijk of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden."

4.1.3.De bestaande vennootschap NV DEGRIMO na de partiële splitsing

De NV DEGRIMO haar doel blijft behouden, doch zal ook worden omgevormd naar een BVBA.

4.2.Ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (art. 743, lid 2, 2° W. Venn.)

Aan de aandeelhouders van NV DEGRIMO worden in vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van NV DEGRIMO op de nieuw op te richten vennootschap BVBA DEGRIMO II, de aandelen uitgereikt, uitgegeven door de nieuw op te richten vennootschap BVBA DEGRIMO II.

Het maatschappelijk kapitaal van NV DEGRIMO bedraagt v66r de partiële splitsing 1.063.463 EURO, vertegenwoordigd door 21.768 aandelen, die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Aan de aandeelhouders van NV DEGRIMO wordt per aandeel NV DEGRIMO 1 aandeel in de nieuw op te richten vennootschap BVBA DEGRIMO II uitgereikt. Het totale aantal aandelen in de nieuw op te richten vennootschap BVBA DEGRIMO II dat zal worden uitgereikt zal dus 21.768 bedragen.

4.3.Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt (art. 743, lid 2, 3° W. Venn.)

De houders van aandelen NV DEGRIMO zullen naar aanleiding van de partiële splitsing automatisch aandelen in de nieuw op te richten vennootschap BVBA DEGRIMO II op naam ontvangen, in overeenstemming met de voorvermelde ruilverhouding.

Ten laatste op de eerste bankwerkdag na de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders die de partiële splitsing zal goedkeuren, zullen de zaakvoerders van de nieuw op te richten vennootschap BVBA DEGRIMO II de aandelenregisters van deze vennootschap en daarin de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aan hun uitgereikte aandelen inschrijven, bij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorlegging van het aandelenregister van de vennootschap NV DEGRIMO. Daarbij zal worden uitgegaan van het aandeelhouderschap van NV DEGRIMO zoals het uit het aandelenbezit van die vennootschap zal blijken op datum van de partiële splitsing.

4.4.Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (Art. 743, lid 2, 4° W. Ven.)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat van de nieuw op te richten vennootschap DEGRIMO II BVBA en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum waarop de partiële splitsing boekhoudkundig in voege treedt ingevolge punt 4.5 hieronder.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende dit recht.

4.5.Datum vanaf dewelke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen (Art. 743, lid 2, 5° W. Venn.)

De activiteiten van NV DEGRIMO m.b.t. het over te dragen deel van haar vermogen, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap DEGRIMO II BVBA vanaf 01/01/2014.

4.6.De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (Art. 743, lid 2, 6° W. Venn.)

Geen van de aandeelhouders van DEGRIMO NV heeft bijzondere rechten. DEGRIMO NV heeft geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

4.7.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of externe accountants voor het opstellen van het in artikel 746 bedoelde verslag (Art. 743, lid 2, 7° W. Venn.)

Gezien elle aandeelhouders akkoord gaan met voorgestelde verrichting, is er geen verslag van de revisor vereist specifiek in het kader van de partiële splitsing (art. 746, lid 6 W. Venn).

De voorgenomen partiële splitsing gaat echter gepaard met de oprichting van een nieuwe vennootschap waarbij bepaalde activa en passiva worden ingebracht. Deze inbreng in natura vereist wel een verslag van de revisor.

4.8.Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen (Art. 743, lid 2, 8° W. Venn.)

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing betrokken zijn.

4.9.Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de delen van de activa en passiva van het vermogen die zullen overgaan op de verkrijgende vennootschap (Art. 743, lid 2, 9° W. Venn.)

4.9.1.Nieuw op te richten vennootschap DEGRIMO II BVBA

De delen van de activa en passiva van het vermogen van NV DEGRIMO die zullen overgaan op de nieuw op te richten vennootschap DEGRIMO II BVBA ingevolge de partiële splitsing van NV DEGRIMO zijn alle activa en passiva die verband houden met de onroerende goederen die overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap DEGRIMO II BVBA. Daarnaast wordt de rekening courant Degroote Virgini volledig overgedragen en de rekening courant Dhr. 8k Mevr. Degroote deels overgedragen aan de nieuwe op te richten vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het betreft volgende activa en passiva:

NV DEGRIMO NV DEGRIMO DEGRIMO II

(oud) (nieuw) BVBA

(afgesplitst)

ACTIEF

Immateriële vaste activa 0 0 0

Materiële vaste activa* 2.515.171,20 1.130.612,55 1.332.131,15

Financiële vaste activa 0 0 0

Voorraad 0 0

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar 1.423.286,85 1.452.001,75 607,61

Liquide middelen 4.755,98 537,73 0

Overlopende rekeningen 9.622,78 8.919,93 0





Totaal actief 3.952.836,81 2.592.071,96 1.332.738,76



PASSIEF NV DEGRIMO NV DEGRIMO DEGRIMO II

(oud) (nieuw) BVBA

(afgesplitst)

Eigen vermogen

- Geplaatst kapitaal 1.063.463,22 621.817,35 441.867,42

- Wettelijke reserves 106.346,32 100.640,19 44.186,74 ,

- Onbeschikbare 0 0 0

reserves

- Belastingvrije reserves 56.830,50 28.934,85 20.561,29

- Beschikbare reserves 16.287,74 9.523,60 6.767,53

- Overgedragen winst 56.362,12 45.030,31 31.998,83

._





Schulden

- Uitgestelde belasting 36.957,38 21.280.05 10.941,35

- Schulden + ljaar 44.240,32 15.045,90 0

- Schulden - ljaar 2.568.222,00 1.780.610,02 776.415,60



Overlopende rekeningen 4.127,21 7.921,62 0





Totaal passief 3.952.836,81 2.592.071,96 1.332.738,76



* De materiele vaste activa die overgaan op de vennootschap Degrimo II BVBA zijn:

" De gronden en hofplaats gelegen te Ledegem / Roeselare met kadastrale nummers 267C, 264A269-263-312-313D.

" De gronden gelegen te Rollegem Kapelle met als kadastrale nummers en 658e-657N2-65752-ex657T2-ex657B2 en de helft van de gronden gelegen te Rollegem Kapelle met als kadastrale nummers 650-655-652B3-ex657B-ex657T2.

" De gronden gelegen te Hooglede (Gits) met kadastrale nummers 1V-105C-106C, 250-245-246,

" De gronden gelegen te Langemark-Poelkapelle met kadastrale nummers 313V-317H, 302H  322B, 196A-206B-193A-321F.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De hierboven vermelde elementen in de tabel worden ingebracht in de nieuw op te richten vennootschap BVBA DEGRIMO II (verkrijgende vennootschap) per datum van de splitsingsakte.

4.9.2.NV DEGRIMO

Aile activa en passiva die in het huidige voorstel niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan de nieuw op te richten vennootschap DEGRIMO Il BVBA blijven behouden in NV DEGRIMO. Ook zullen aile aansprakelijkheden van NV DEGRIMO voor de periode tot en met 31/12/2013, blijven bestaan in laatstgenoemde partieel te splitsen vennootschap na de partiële splitsing.

4.10.De verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen in de verkrijgende vennootschappen alsmede het criterium waarop de verdeling is gebaseerd (Art. 743, lid 2, 100 W. Venn.)

Alle aandelen van de nieuw op te richten vennootschap DEGRIMO II BVBA die zullen worden uitgegeven ter gelegenheid van de overgang van activa en passiva ten gevolge van de partiële splitsing van DEGRIMO NV, zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van DEGRIMO NV.

De toekenning van aandelen van de nieuw op te richten vennootschap DEGRIMO II BVBA aan de aandeelhouders van DEGRIMO NV is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van DEGRIMO NV voordat de partiële splitsing wordt doorgevoerd. Elke aandeelhouder van DEGRIMO NV zal een aantal aandelen in de nieuw op te richten vennootschap DEGRIMO II BVBA krijgen, die een zelfde percentage vertegenwoordigen in het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap DEGRIMO II BVBA ais in DEGRIMO NV.

s. WDZIGING AAN DE STATUTEN VAN DEGRIMO NV

Ingevolge de kapitaalsvermindering en omvorming tot een BVBA zullen de statuten van DEGRIMO NV worden aangepast.

6. SLOTBEPALINGEN

6.1 Pro fisco

De verrichting word fiscaal neutraal gerealiseerd in overeenstemming met artikel 211 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratierechten en de artikelen 11 en 18§3 van het BTW-Wetboek.

6.2 Goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders

Dit voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van DEGRIMO NV, ten vroegste zes weken na de publicatie van dit fusievoorstel in het Belgisch Staatsblad.

6.3 Ter beschikking stelling van stukken overeenkomstig artikel 748 §2 W. Venn.

Iedere aandeelhouder van DEGRIMO NV zal overeenkomstig art. 748 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, uiterlijk één maand vácír de datum van de algemene vergadering van aandeelhouders van DEGRIMO NV die over het fusievoorstel moet besluiten, kennis kunnen nemen op de zetel van de vennootschappen van volgende stukken:

i.het splitsingsvoorstel;

2.1n voorkomend geval de in de artikelen 745 en 746 bedoelde verslagen;

3.de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken is, in casu DEGRIMO NV;

4.de verslagen van de bestuurders, van de leden van de directieraad, van de leden van de raad van toezicht of van de zaakvoerders en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren;

5.in voorkomend geval, indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten : tussentijdse cijfers

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid zijn opgesteld.

De stukken hierboven vermeld onder 2. en 5. zullen in casu niet ter beschikking moeten worden gesteld overeenkomstig artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen aangezien in casu de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap (DEGRIMO NV) evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap (art. 748 §2 laatste lid Wetboek van Vennootschappen).

Overeenkomstig artikel 749 Wetboek van Vennootschappen wordt er op gewezen dat de hierboven stukken niet ter beschikking moeten worden gesteld overeenkomstig artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen, indien alle aandeelhouders daarvan expliciet hebben afgezien in de algemene vergadering. In dat geval wordt de afstand van dat recht vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de atgemene vergadering die over de deetneming aan de splitsing moet besluiten. Dit zal voorgesteld worden in de agenda van de algemene vergadering.

a. Kosten

De totale kost van de voorgenomen operatie zal ten leste worden genomen van de bestaande vennootschap NV DEGRIMO.

b. De Algemene Veroaderina

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig voorstel door de Algemene Vergadering van de Aandeelhouders van NV DEGRIMO is 5 mei 2014, of de datum van enige andere Algemene Vergadering van Aandeelhouders met dezelfde agenda.

c. Neeriemino

De bestuurders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vomi van een CVBA Bofidi Gent, met zetel te  9051, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om elle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds, een Sociaal Secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Opgemaakt te Kortrijk op 21 maart 2014 in 3 exemplaren.

De Raad van Bestuur van NV DEGRIMO verklaart drie exemplaren te ondertekenen door of namens de Raad van Bestuur van NV DEGRIMO, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en de twee anderen om te worden bewaard op de zetel van respectievelijk de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd d.d. splitsingsvoorstel d.d. 21/03/2014.

De heer Frans Degroote

Gedelegeerd bestuurder

28/08/2014 : KO137835
18/09/2013 : KO137835
30/08/2012 : KO137835
10/02/2015 : KO137835
02/09/2011 : KO137835
07/09/2009 : KO137835
28/08/2008 : KO137835
24/08/2007 : KO137835
08/07/2005 : KO137835
01/07/2005 : KO137835
15/07/2004 : KO137835
02/07/2003 : KO137835
25/09/2002 : KO137835
20/09/2001 : KO137835
03/10/2000 : KO137835
18/12/1996 : KO137835
06/02/1996 : KO137835
01/01/1992 : DI33370
01/01/1992 : DI33370
17/10/1985 : DI33370
25/07/1985 : DI33370
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 26.08.2016 16519-0558-014

Coordonnées
DEGRIMO I

Adresse
STAMPKOTSTRAAT 39 8800 OEKENE

Code postal : 8800
Localité : Oekene
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande