DEGROOTE RECA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEGROOTE RECA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.321.065

Publication

29/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

25-09-2014

Griffie

*14308614*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563321065

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DEGROOTE RECA

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Hille-Noord 1 8750 Wingene

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 25 september 2014, neergelegd voor registratie, inhoudende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VENNOTEN

1. De heer DEGROOTE, Paul Johan, geboren te Zwevezele op 8 september 1965, echtgenoot van mevrouw DUPON Heidi, hierna genoemd, wonende te 8750 Wingene, Wingenesteenweg 12;

2. Mevrouw DUPON, Heidi Agnes, geboren te Torhout op 20 oktober 1968, echtgenote van de heer DEGROOTE Paul, voornoemd, wonende te 8750 Wingene, Wingenesteenweg 12.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  DEGROOTE RECA .

ZETEL

8750 Wingene (Zwevezele), Hille-Noord 1

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, slaapgelegenheden, bed- and breakfast, take-away, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak, confiserie, vlees- en viswaren, ijs en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

2. De verkoop van voedingswaren, dranken (inclusief wijnen), zuivel, dit alles zowel via doorverkoop of zelf geproduceerd of zelf bereid, typische en/of ambachtelijke producten; de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, bereiding, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken met inbegrip van het verzorgen van catering voor groepen, bedrijven, scholen, of verzorgingstehuizen, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voeding verband houden.

3. De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie als bijvoorbeeld het inrichten van culinaire manifestaties, theater, optredens, poppenkast, discobar, concerten, karaoké en allerlei klank-, geluid-, en lichtspelen, alsmede de verhuur van alle materialen, tentoonstellingsruimte en/of zalen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

4. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

5. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

6. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

7. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

8. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II. VOOR EIGEN REKENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door VIJFHONDERD (500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig volstort door inbreng in geld.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer DEGROOTE Paul, wonende te 8750 Wingene, Wingenesteenweg 12 en mevrouw DUPON Heidi, wonende te 8750 Wingene, Wingenesteenweg 12, beiden voornoemd, worden elk aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van elke zaakvoerder is onbeperkt, en zijn of haar afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder rechtsgeldig vertegenwoordigd door één statutair zaakvoerder alleen optredend of door twee zaakvoerders gezamenlijk.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om negen uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toebehoort aan twee onderscheiden personen, worden de rechten verbonden aan dit aandeel  behoudens andersluidende overeenkomst tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker - als volgt verdeeld tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker:

Het voorkeurrecht bedoeld in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen, die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Het recht de uitsluiting te vorderen bij toepassing van artikel 334 tot 339 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar.

Het stemrecht op de gewone algemene vergadering, bedoeld in artikel 282 tot 285 van het Wetboek van vennootschappen evenals op de bijzondere algemene vergadering, komt toe aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar heeft evenwel het recht de algemene vergadering bij te wonen en heeft louter een adviserende stem.

De andere rechten verbonden aan de aandelen (met inbegrip van het stemrecht op de in artikel 286 en 287 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde buitengewone algemene vergadering), komen eveneens toe aan de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval deze rechten zullen zijn geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of gerechtelijke uitspraak. Voormeld verzet zal evenwel enkel rechtsgeldig kunnen worden gedaan wanneer het desbetreffende recht tot gevolg kan hebben dat de substantie van de aandelen erdoor wordt aangetast. De blote eigenaar heeft steeds het recht de algemene vergadering bij te wonen. Behoudens andersluidend akkoord of gerechtelijke uitspraak zal hij louter een adviserende stem hebben.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

BEPALINGEN IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Cnockaert & Salens te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de loop van 2016, overeenkomstig de statuten. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 juni 2016.

BENOEMINGEN

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer DEWANDELAERE, Sander Robert Gilbert, geboren te Torhout op 28 mei 1990, wonende te 8020 Oostkamp, Hazelbeekstraat 17/A000.

VERGADERING VAN DE ZAAKVOERDERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alhier zijn vervolgens onmiddellijk bijeenkomen de zaakvoerders van de vennootschap, zijnde de heer DEGROOTE Paul, mevrouw DUPON Heidi en de heer DEWANDELAERE Sander, allen voornoemd, die verzaken aan eender welke oproepingsformaliteit met betrekking tot deze bijeenkomst. De zaakvoerders beslissen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, volmacht te geven aan de heer DEWANDELAERE Sander, voornoemd, om alleen op te treden in naam en voor rekening van de vennootschap voor het stellen van de volgende rechtshandelingen:

1' In ontvangstname en formaliteiten

De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken in dit verband te ondertekenen.

2' Algemeen beheer van het restaurant

De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren, volgens

de verkoopvoorwaarden en tarieven bepaald door het bestuursorgaan.

Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die

betrekking hebben op de dagelijkse activiteiten van de vennootschap aankopen tot maximum ¬

5.000,00 per aankoop of met uitsluiting van investeringen voor meer dan ¬ 5.000,00 (hier inbegrepen

de ondertekening van bestellingsdocumenten).

Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

3' Financiële verrichtingen voor de uitbating van het restaurant

Alle bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door alle overheden,

ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd en door het bestuursorgaan niet zijn betwist,

betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren tot maximum ¬ 5.000,00 per betaling.

4' En in het algemeen

Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de uitbating van het restaurant van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteit van de uitbating van een restaurant van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, voor zover niet strijdig met de algemene beleidslijnen vastgesteld door het bestuursorgaan.

Alle voormelde verrichtingen kunnen slechts geldig gesteld worden door de gevolmachtigde namens de vennootschap indien zij het kader van het normaal dagelijks beheer niet overschrijden.

Alle uitzonderlijke daden en verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van het bestuursorgaan, in toepassing van de wet en van de statuten, ofwel de handtekening van de statutair zaakvoerder alleen ofwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders steeds vereist zijnde. Het betreft onder meer alle daden van verwerving, cessie, wijziging met betrekking tot de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

29/07/2015
ÿþ Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie y te

MONI EU

21 -0

BELGISCH

-bïgt!me°htbank Koophandel

- 2015 1 3 JUL 2015

TAATUitàedelieiSictigge DR

Ondernemingsnr : 0563.321.065

Benaming

(voluit) : DEGROOTE RECA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Hille-Noord 1

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de algemene vergadering van de vennoten de dato 29 mei 2015 werd met eenparigheid van de stemmen ontslag verleend aan de niet-statutaire zaakvoerder, te weten de heer DEWANDELAERE Sander, wonende te 8020 Oostkamp, Hazelbeekstraat 17/A000, en werd een andere niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, met ingang sinds 15 januari 2015, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SDW-INVEST", gevestigd te 8210 Zedelgem, Schatting 46, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0568.763.260, vast vertegenwoordigd door de heer DEWANDELAERE Sander, wonende te 8020 Oostkamp, Hazelbeekstraat 17/A000.

Bij beslissing van de zaakvoerders de dato 29 mei 2015 werd daarnaast met eenparigheid van de stemmen het volgende beslist;

De zaakvoerders hebben beslist de volmachtregeling zoals opgenomen in de oprichtingsakte verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 25 september 2014 ten voordele van de ontslagen niet-statutaire zaakvoerder, te weten de heer DEWANDELAERE Sander, wonende te 8020 Oostkamp, Hazelbeekstraat 17/A000, te herroepen met ingang sinds 15 januari 2015.

De zaakvoerders hebben beslist volmacht te geven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SDW-INVEST', gevestigd te 8210 Zedelgem, Schatting 46, ingeschreven in het. rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0568.763.260, vast vertegenwoordigd door de heer DEWANDELAERE Sander, wonende te 8020 Oostkamp, Hazelbeekstraat 17/A000, met ingang sinds 15 januari 2015, om alleen op te treden in naam en voor rekening van de vennootschap voor het stellen van de volgende rechtshandelingen:

1° In ontvangstname en formaliteiten

De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als aile waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij aile ondernemingen of personen; aile klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken in dit verband te ondertekenen.

2° Algemeen beheer van het restaurant

De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren, volgens de verkoopvoorwaarden en tarieven bepaald door het bestuursorgaan.

Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben op de dagelijkse activiteiten van de vennootschap aankopen tot maximum ¬ 5.000,00 per aankoop of met uitsluiting van investeringen voor meer dan ¬ 5.000,00 (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingsdocumenten).

Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

3° Financiële verrichtingen voor de uitbating van het restaurant

Alle bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door alle overheden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd en door het bestuursorgaan niet zijn betwist, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren tot maximum ¬ 5.000,00 per betaling.

4° En in het algemeen

Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de uitbating van het restaurant van de vennootschap, door het vervullen van aile andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteit van de uitbating van een restaurant van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel, voor zover niet strijdig met de algemene beleidslijnen vastgesteld door het bestuursorgaan.

Alle voormelde verrichtingen kunnen slechts geldig gesteld worden door de gevolmachtigde namens de vennootschap indien zij het kader van het normaal dagelijks beheer niet overschrijden.

Alle uitzonderlijke daden en verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van het bestuursorgaan, in toepassing van de wet en van de statuten, ofwel de handtekening van de statutair zaakvoerder alleen ofwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders steeds vereist zijnde. Het betreft onder meer aile daden van verwerving, cessie, wijziging met betrekking tot de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap.

Paul Degroote

statutaire zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vóir-

behouden een het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEGROOTE RECA

Adresse
HILLE-NOORD 1 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande