DEHAENE - DELZEYNE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEHAENE - DELZEYNE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 547.687.833

Publication

26/06/2014
ÿþ Mod Wond 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Ondernemingsnr: 0547.687.833

Benaming

(voluit) : Dehaene - Delzeyne

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Overleiestraat I - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerders d.d. 1 mei 2014 blijkt de beslissing om de maatschappelijke zetel van, de vennootschap vanaf 1 mei 2014 te verplaatsen van 8500 Kortrijk, Overleiestraat 105 naar 8500 Kortrijk,: Minister Tacklaan 105



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel,

Luc Dehaene Zaakvoerder



Kaat Delzeyne Zaakvoerder

















UI1kI1I11111kLt1111L11IUt11UI1kUIt(1I

"141241 9

TEUR BELG

-06- 2014

P STAATSE.

NEERGELEGD

2 8 MEI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK Griffie

MON!

19

BELGISC

17/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

-5. 03, 2014

FECL+~I~IANdEL

VC behc aar Bel! 5taa

Ondernemingsnr : 549, 9, X89 g33

Benaming

(voluit) : Dehaene - Delzeyne

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Overleiestraat 71 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden :

1. de Heer Luc DEHAENE, geboren te leper op 19 augustus 1963, wonende te 8500 Kortrijk, Overleiestraat

71,

2. Mevrouw Kaat DELZEYNE, geboren te Roeselare op 27 juli 1990, wonende te 8500 Kortrijk, Overleiestraat 71,

hierna genoemd elk afzonderlijk als "vennoot" en gezamenlijk als "de vennoten"

verklaren op 7 februari 2014 een vennootschap onder firma op te richten onder de naam "Dehaene -; Delzeyne"

VERMOGEN - INBRENG - EIGEN AANDELEN

De Heer Luc Dehaene, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van ¬ 500,00 in ; in gemeen; overleg worden hem hiervoor 50 aandelen toegekend.

Mevrouw Kaal Delzeyne, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van ¬ 500,00 in ; in gemeen. overleg worden haar hiervoor 50 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op ¬ 1.000,00 vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde en volledig volstort.

STATUTEN

De vennoten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 - Naam

De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma onder de naam "Dehaene - Delzeyne".

Artikel 2 - Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur,

Iedere van de vennoten heeft het recht de overeenkomst door opzegging te beëindigen. Deze opzeg dient te gebeuren bij aangetekende brief aan de andere vennoot, met inachtneming van een opzegtermijn van 6 maanden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening van de vennootschap te zijn aangegaan.

Artikel 3 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, Overleiestraat 71,

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- het verstrekken van warme of koude maaltijden, zowel in buffetvorm, als met bediening of afhaal ;

- het verstrekken van traiteurdiensten en het verzorgen van spijzen en dranken ter plaatse ;

- de exploitatie van restaurants, feestzalen en verbruikszalen ;

- het verzorgen van feesten, galadiners, walking diners, barbecues en andere horecadiensten ;

- het verzorgen van kookdemonstraties, degustatieorganisaties en culinaire bijscholing ;

- het handelen in etenswaren en dranken ;

- het uitbaten van een drankslijterij en tearoom.

Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat; de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen ín onroerende goederen, evenals alle welk danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen. Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken, inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerder(s) en/of werknemers als manier om hen te vertonen.

Artikel 5 - Inbreng

De Heer Luc Dehaene, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van ¬ 500,00 in ; in gemeen overleg worden hem hiervoor 50 aandelen toegekend.

Mevrouw Kaat Delzeyne, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van ¬ 500,00 in ; in gemeen overleg worden haar hiervoor 50 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op ¬ 1.000,00 vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde en volledig volstort.

Artikel 6 - Rekening-courant

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, jaarlijks betaalbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot worden gedaan in verhouding tot het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt, De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7 - Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap mag, op straffe van nietigheid, niet aan derden worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden, dan met eenparig goedvinden van aile vennoten. De andere vennoten hebben steeds een voorkeurrecht.

Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen De overdracht of overgang geschied bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek,

De afkoopprijs is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen houden rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvlpeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen wordt beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, wordt aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen deze beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Artikel 8 - Beheer - benoeming - ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de vennootschap. Tot zaakvoerder(s) wordt(en) voor onbepaalde duur benoemd :

- de Heer Luc Dehaene, voornoemd

- Mevrouw Kaat Deizeyne, voornoemd.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

De zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vennoten in meerderheid.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekend gemaakt worden de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 9 - Bestuur en vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van vennoten bevoegd is,

Volgende verbintenissen mogen enkel worden aangegaan mits de handtekening van ten minste twee zaakvoerders

- het verkrijgen en vervreemden, het verhuren en huren en de huur opzeggen van onroerende goederen ;

- het verlenen van zakelijke rechten en het overdragen tot zekerheid van roerende zaken ;

- het in dienst nemen en ontslaan van personeel, anders dan wegens een dringende reden in de zin van de

wet, alsmede het verlenen en intrekken van procuratie ;

- het aangaan van geldleningen ten laste van de vennootschap ;

- het uitlenen van gelden van de vennootschap of het verstrekken van kredieten ;

- het aangaan van borgtochten ten laste van de vennootschap, het op één of andere manier verbinden van

de vennootschap voor de schulden van een derde of zich jegens derden garant stellen

- het aangaan van rechtshandelingen anders dan hierboven vernoemd, waarvan het belang of de waarde

een bedrag van ¬ 5.000 te boven gaat, waaronder niet inbegrepen het opnemen van beschikbare gelden bij de

bank van de vennootschap.

Artikel 10 - Volmacht

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 11 - Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 12 - Toezicht

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van alle boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 13 - Vergadering van de vennoten

Een vergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om 20 uur.

Tevens kan te allen tijde een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vergadering van de vennoten worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief of e-mail, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake van

- vaststelling van de jaarrekening ;

- de bestemming van het resultaat;

- de wijziging van de statuten

- benoeming of ontslag van zaakvoerders, vaststelling van diens bezoldiging, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem of het verstrekken van kwijting.

Elke vennoot heeft het recht op één stem per aandeel dat hij bezit.

In de vergadering van de vennoten worden de besluiten genomen bijgewone meerderheid van stemmen. Evenwel bij wijziging van de statuten is eenparig besluit van de vennoten vereist.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 14 - Verdeling van het resultaat - regeling van vergoedingen

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint op 7 februari 2014 en eindigt cp 31 december 2014.

De vennoten delen in de winsten, respectievelijk de verliezen à ratio van hun inbreng in het maatschappelijk kapitaal.

De vennoten zullen van jaar tot jaar bepalen of zij de jaarlijkse winst (voor zover deze niet als voorschot is opgenomen) al dan niet opnemen. Tevens hebben de vennoten de mogelijkheid om jaarlijks, in onderling overleg, af te wijken van de resultaatverdeling zoals hierboven vermeld en een andere regeling overeen te komen.

Aan de zaakvoerders en aan de eventuele andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de aan en voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 15 - Ontbinding  vereffening  overlijden vennoot

in geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening worden toevertrouwd aan de vennoten, als vereffenaars aangesteld overeenkomstig artikel 181 e.v. van het Wetboek van vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door de voornoemde wetsbepalingen geregeld.

De vennootschap eindigt :

a. indien de vennoten daartoe in onderling overleg besluiten en wel op het door hen bij dat besluit te bepalen tijdstip. Dit besluit moet schriftelijk worden vastgelegd en ondertekend

b. door opzegging van één van de vennoten, overeenkomstig hetgeen bepaald is in artikel 2 ;

c. door overlijden van beide vennoten, onder curatele stelling of het verlies van het vrij beheer over zijn goederen om welke reden dan ook van één van de vennoten ;

d, indien één van de vennoten zijn recht op onmiddellijke ontbinding van de vennootschap inroept vanwege het feit dat de andere venno(o)t(en) één of meer van de bepalingen van deze overeenkomst overtreedt, niet nakomt of niet behoorlijk nakomt.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot vóór de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 15.

De erfgenaam van de overledene neemt als vennoot gezamenlijk de plaats in van zijn rechtsvoorganger. Hij moet zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe/weduwnaar of erfgenaam van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 16 - Voorkeurrecht - waardebepaling

In geval van ontbinding van de vennootschap zal iedere vennoot een voorkeurrecht hebben tot overname van de zaak.

De waarde van deze overname is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen houden rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen wordt beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, wordt aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen deze beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

In geval de zaak, na ontbinding, zou warden overgedragen aan een derde geldt deze bepaling niet. Artikel 17 - Keuze van woonplaats

Alle vennoten en zaakvoerders van wie de woonplaats onbekend is, worden geacht een woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 18 - Slotbepalingen

Eventuele kosten gedragen door de vennoten met betrekking tot de oprichting van de vennootschap in de maanden voorafgaand aan de oprichting zullen worden terugbetaald door de vennootschap.

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verbanck, Plas & Partners, met zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg,1066, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Leo Plas, zaakvoerder, individueel bevoegd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister, met inbegrip van de toekomstige publicaties in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en, desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.

Luc Dehaene

Zaakvoerder

Kaat IJelzeyne

Zaakvoerder

Voor-nehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LunK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEHAENE - DELZEYNE

Adresse
OVERLEIESTRAAT 71 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande