DEJAEGER MEUBELATELIER

NV


Dénomination : DEJAEGER MEUBELATELIER
Forme juridique : NV
N° entreprise : 460.490.672

Publication

30/06/2014
ÿþmod 11.1

....... -------

Ondernemingsnr : 0460.490.672

Benaming (voluit) : DEJAEGER MEUBELATELIER

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 8540 Deerlijk, Nijverheidslaan 3 bus A

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING  OMZETTING NV NAAR BVBA STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 31 ; maart 2014, Geregistreerd op het 1° registratiekantoor Kortrijk 2 op 8 april 2014, boek 109, blad 31, vak 11 Bladen 6 Verzendingen 0 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) B. ; VAN THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ''DEJAEGER MEUBELATELIER", waarvan de zetel gevestigd is te 8540 Deerlijk, Nijverheidslaan ; 3 bus A, volgende beslissingen heeft genomen:

Na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen worden volgende besluiten genomen:

Verslag van de bed riifsrevisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn;; beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslag de date 29 maart 2014, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Bruno ; Pouseele, bedrijfsrevisor, met kantoor te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

5. Besluit

De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de NV DEJAEGER MEUBELATELIER, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de aandeelhouders van de NV DEJAEGER MEUBELATELIER verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 122.850,00 EUR, voor een inbrengvvaarde van 122.850,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschnjving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedeseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 409 aandelen van de NV DEJAEGER MEUBELATELIER, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het

" kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV DEJAEGER MEUBELATELIER en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

" Roeselare, 29 maart 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Pouseele"

Het beciresrevisoraal verslag zal ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk worden

neergelegd.

Verslag van het bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TE JR BELGE

2 1 -03- 2014 3ELG1SCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

- 3 MI 201/1

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

Ilintlind118119

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 1.1

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

4.1 Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de raad van bestuur van de vennootschap omtrent de inbreng in nature, hier voorgebracht. Het zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

De vergadering deelt mee dat de hierna vermelde eerste en tweede kapitaalverhoging gebeuren in toepassing van artikel 537 WIB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013).

De kapitaalverhoging wordt gerealiseerd met belaste reserves zoals deze op 13 juni 2012 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering, namelijk de per 31 december 2011 belaste reserves. Het verkregen netto-dividend (verminderd met de ingehouden roerende voorheffing) wordt hierbij onmiddellijk terug

' ingebracht in het kapitaal van de uitkerende vennootschap. Deze kapitaalverhoging vindt plaats tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsloot op 31 december 2013.

In uitvoering van bepaling 2, 20 van het addendum van 13 november 2013 bij de circulaire nummer CiR1-1,233/629.295 (Wisc Nr. 35/2013) van 1 oktober 2013, bekendgemaakt op 14 november 2013 bij persbericht van Minister Geens is het toegelaten dat in geval de betaalbaarstelling gebeurde uiterlijk op de laatste dag van het betrokken boekjaar en de aangifte van de roerende voorheffing gebeurt binnen de 15 dagen daarna, de kapitaalverhoging kan worden uitgesteld tot uiterlijk 31 maart 2014.

Eerste beslissing: KapitaaIverhoging

De algemene vergadering beslist het kapitaal een eerste maal te verhogen met vijftigduizend zevenhonderd en zestien euro (50.716,00 EUR) om het te brengen van eenentachtigduizend achthonderd veertig euro (81.840,00 EUR) op honderd tweeëndertigduizend vijfhonderd zesenvijftig euro (132.556,00 EUR), door creatie van vierhonderd en negen (409) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en ln de winsten delend vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven door inbreng in natura door de heer DEJAEGER Kurt Koen Frans, geboren te Zwevegem op achtentwintig maart negentienhonderd achtenzestig, (identiteitskaartnummer 591 -5358944-87, nationaal nummer 68.0328-279.39), ongehuwd, wonende te 8540 Deerlijk, Oudenaardse Heerweg 173 en de heer DEJAEGER Joseph Karel August, geboren te Deerlijk op vierentwintig augustus negentienhonderd negenendertig, (identiteitskaartnummer 591-4375256-76, nationaal nummer 39.08.24-263.86), echtgenoot van mevrouw Demullie Bernice Maria Julia, wonende te 8540 Deerlijk, Otegemstraat 122, van hun vorderingsrechten op het dividend ontstaan naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 13 december 2013 waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van honderd zesendertigduizend vijfhonderd euro (136.500,00 EUR) met inhouding van 10% roerende voorheffing.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zat worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100%).

Tweede beslissing: Inschriiving op de kapitaalverhoging en vorstorting van de nieuwe aandelen

De heer Kurt Dejaeger, voornoemd, verklaart in zijn hoedanigheid van aandeelhouder van de NV "DEJAEGER MEUBELATELIER" volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging en de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging.

De heer Kurt Dejaeger, voornoemd, verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat inbreng te doen van zijn vordering ten belope van honderd tweeëntwintigduizend zeshonderd drieënzestig euro zesentachtig cent (122.663,86 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura zullen aan de heer Kurt Dejaeger vierhonderd en acht (408) volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde worden toegekend, die verklaart te aanvaarden.

De heer Joseph Dejaeger, voornoemd, verklaart in zijn hoedanigheid van aandeelhouder van de NV "DEJAEGER MEUBELATELIER" volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging en de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging.

De heer Joseph Dejaeger, voornoemd, verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat inbreng te doen van zijn vordering ten belope van honderd zesentachtig euro veertien cent (186,14 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura zal aan de heer Joseph Dejaeger één (1) volledig volgestort aandeel zonder nominale waarde worden toegekend, die verklaart te aanvaarden.

Op deze vierhonderd en negen (409) nieuwe aandelen wordt overeenkomstig hetgeen hiervoor vermeld in natura ingeschreven tegen de totale prijs van honderd tweeëntwintigduizend achthonderd vijftig euro (122.850,00 EUR), waarvan vijftigduizend zevenhonderd en zestien euro (50.716,00 EUR) zal geboekt worden ais kapitaal en tweeënzeventigduizend honderd vierendertig (72.134,00 EUR) ais uitgiftepremie.

Derde beslissing: Vaststelling realisatie kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijftigduizend zevenhonderd en zestien euro (50116,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderd tweeëndertigduizend vijfhonderd zesenvijftig euro (132.556,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend en negenenzestig (1.069) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend en negenenzestigste (1/1.069n van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal tweeënzeventigduizend honderd vierendertig euro (72.134,00 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd op opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Vijfde beslissing:

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met tweeënzeventigduizend honderd vierendertig (72.134,00 EUR) zodat het kapitaaI verhoogd zal worden van

" honderd tweeëndertigduizend vijfhonderd zesenviptig (132.556,00 EUR) tot tweehonderd en vierduizend







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Becte Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoKen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 111

, ."   , 

zeshonderd negentig euro (204.690,00 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij tweeënzeventigduizend honderd vierendertig euro (72.134,00 EUR).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zesde beslissing:

De vergadering stelt vast en verzoekt, ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van tweeënzeventigduizend honderd vierendertig euro (72.134,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd en vierduizend zeshonderd negentig euro (204.690,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend en negenenzestig (1.069) aandelen, die ieder één/duizend en negenenzestigste (1/1.069ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zevende beslissing : Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap "DEJAEGER MEUBELATELIER om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEJAEGER MEUBELATELIER" is de voortzetting van de naamloze vennootschap "DEJAEGER MEUBELATELIER", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van actief en passief van de vennootschap per 31 december 2013, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van voornoemde heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap "DEJAEGER MEUBELATELIER", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DEJAEGER MEUBELATELIER".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEJAEGER MEUBELATELIER".

De som van het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zef de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEJAEGERIVIEUBELATELIER" behoudt het ondernemingsnumrner 0460.490.672 waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven was.

De duizend en negenenzestig (1.069) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend van de omgezette naamloze vennootschap "DEJAEGER MEUBELATELIER".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap "DEJAEGER MEUBELATELIER" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Verslagen,

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting toelicht, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet ouder is dan drie maanden, alsook van het verslag van voornoemde heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, over de staat van activa en passive van de vennootschap de dato 31 december 2013, zoals opgelegd door artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders erkennen kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 december 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV DEJAEGER MEUBELATELIER werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, onder voorbehoud van de inbaarheid van de lang openstaande handelsvorderingen voor een totaal geraamd bedrag van 56.286,85 EUR en de debetsaldi van de leveranciers voor een totaal geraamd bedrag van 17.859,47 EUR, waarvoor vermoedelijk te ontvangen facturen moeten voorzien worden, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 191.575,73 EUR en is niet kleiner clan het maatschappelijk kapitaal van 81.840,00 EUR vermeld in de staat van activa en passive.

Wij dienen principieel een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (46.263,72 EUR) gezien wij de opdracht na balansclatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informelle van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsvenichting.

Dit verstag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV DEJAEGER MEUBELATELIER in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden warden gebruikt.

Roeselare, 29 maart 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Pouseele.e

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz, yen Luge, B vermelden: Recto'Naam enhoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzil van de perso{obl(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vara° Naam en handtekening

mod tij

Een exemplaar van net verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de griffe van de

Rechtbank van Koophandel te Kortrijk samen met de uitgifte van deze akte.

Achtste beslissing : Goedkeuring van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt (uittreksel) :

"De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DEJAEGER MEUBELATELIER".

Net doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

- onderneming voor warmte- en geluidsisolering;

onderneming voor het leggen van parketvloeren en het plaatsen van aile houten wand- en

vloerbekledingen;

- onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen;

- onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken;

- onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van

aile doorschijnend en doorzichtig materiaal;

onderneming voor het behangen en gamieren;

onderneming voor het maken en plaatsen van interieur meubilering van allerhande aard;

- onderneming voor oppervlakte behandeling van allemande interieur meubelen, waaronder kleuren en

spuiten van lakken en vernissen;

- plaatsen van decoratieve zonneweringen en raambekleding voor binnen of buiten;

- plaatsen van op maat gemaakte natuursteenbladen voor interieurbouvv;

onderneming voor het maken en plaatsen van standenbouw.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden aile onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ondermeer belangen nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij mag zich borg stellen en zekerheden verstrekken voor derden.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in Belgié ais in het buitenland, op alle wezen en manieren die zij het best geschikt zal achten."

De zetel is gevestigd te 8540 Deerlijk, Nijverheidslaan 3 bus A.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en vierduizend zeshonderd negentig euro (204.690,00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door duizend en negenenzestig (1.069) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizend en negenenzestigste (1/1.069ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 30 mei om 10 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: leder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blet uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overbevende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van aile schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten:

bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Negende beslissing : Ontslag bestuurders

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan:

- de heer Kurt Dejaeger, voornoemd, in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder; .

- de heer Joseph Dejaeger, voornoemd, in zijn hoedanigheid van bestuurder.

Na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waaroirer in het verleden nog geen

rekenschap werd gegeven door de bestuurders bekomen de uittredende bestuurders onvoorwaardelijk kwijting

voor het door hen gevoerde bestuur.

Tiende beslissing: Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd

- de heer Kurt Dejaeger, voornoemd;

die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaardt.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om

namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, tenzij de algemene

vergadering anders beslist.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd niet dit uittreksel: de uitgifte van de akte, twee verslagen van de bedrijfsrevisor en twee

bijzondere verslagen van het bestuursorgaan.

Voorbehouden aan het Belgisch 'lie Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naan-i en hantltekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 18.07.2014 14314-0407-016
11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 10.06.2013 13159-0241-020
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 04.07.2012 12249-0550-020
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 14.06.2011 11156-0030-020
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 22.06.2010 10196-0233-019
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 29.06.2009 09300-0337-019
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 29.08.2008 08654-0208-018
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.08.2007, NGL 30.08.2007 07638-0384-015
06/08/2007 : KO140633
19/07/2006 : KO140633
05/05/2006 : KO140633
28/06/2005 : KO140633
13/12/2004 : KO140633
09/08/2004 : KO140633
19/12/2003 : KO140633
05/07/2002 : KO140633
09/09/1999 : KO140633
07/09/1999 : KO140633

Coordonnées
DEJAEGER MEUBELATELIER

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 3 A 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande