DEJONCKHEERE HANDELS EN INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEJONCKHEERE HANDELS EN INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.376.407

Publication

27/02/2014
ÿþ Mod 2.1

~{ ó ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

v: behc aar Belç Staal

gedargeieggi fietrif#ie van ce

-achtbank van koophandel

. ! 0aetenae

'D Ii 8 FEB, 2914

Griffie

Ondernemingsnr : 0842376407

Benaming

(voluit) : DEJONCKHEERE HANDELS EN

INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Hoogwielkestraat, 13 8810 LICHTERVELDE

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het Verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 3 februari 2014 gehouden ten maatschappelijke zetel.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van. Hoogwielkestraat, 13 te 8810 Lichtervelde naar Kronevoordestraat, 2 te 8610 Handzame en dit met ingang van; 3 februari 2014

DEJONCKHEERE Pieter

Zaakvoerder

16/01/2012
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neaergetegd ter griffie ves ile

rech#banSc van k

Brugge - a ., -Mg te Oos

0 4 AN, ZO12 Griffje.Je g-ra7ler

1!IPLUIM Q

Op

Ondernerningsnr : p 8 r a 376 . io 7 Benaming

(voluit) : DEJONCKHEERE HANDELS E INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Hoogwielkestraat, 13 8810 LICHTERVELDE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen ondergetekenden:

A. De Heer Pieter, Julius C. Dejonckheere, wonende Hoogwielkestraat, 13 8810 Lichtervelde rijksregi stern u mme r: 59.03.16-051.50

B. MevrouwmYRlAM Rita T. Colpaert, wonende Hoogwielkestraat, 3 8810 Lichtervelde rijksregisternummer:61.12.11-370.83

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma, waarvan zij de staturen als volgt vastleggen:

I. STATUTEN

HOOFDSTUK i - Naam - duur - zetel - doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma onder de naam "DEJONCKHEERE HANDELS

EN INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ AFGEKORT D.H.I." dit op datum van 16 december 2011.

Artikel 2

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De artikelen 39,50 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging

van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit

van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd in de Hoogwielkestraat, 13 8810 Lichtervelde

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Op de laatsle blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso u)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of het buitenland alleen of in samenwerking met derden of ais tussenpersoon volgende activiteiten uit te oefenen:

Q'De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen die het maatschappelijk doel helpen te bereiken.

- de aan-en verkoop, in- en uitvoer van, de klein- en groothandel, commissiehandel en

vertegenwoordiging in, de fabricatie, de ontwikkeling, het onderhoud en herstel, de huur en verhuur

van, het verlenen van adviezen omtrent.

- alle soorten garens en weefsels, interieur-, geschenk-, decoratie-, textiel- en verlichtingsartikelen,

kledij, lederwaren, sieraden en aanverwante artikelen,

- eet- en drankwaren en allerhande huishoudartikelen en

het uitoefenen van alle handel die daarmee enigszins in verband staat

- uitbating van kruidenierswinkel(s), horecaza(a)k(en), horeca-activiteiten

- groot- en kleinhandel in alle soorten artikelen

LJHet verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de kredietinstellingen.

:Het verlenen van adviezen en financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

ii]Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

[iHet ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

[Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

IIDe aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in handel.

:Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

UDe verpleging en verzorging van zieken, gewonden en bejaarden, zowel bij de patiënten thuis, alsook op de zetel van de vennootschap, of op andere plaatsen waar zij zich bevinden, evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten die met haar maatschappelijk doel verband houden.

Q'Dienstverlening eigen aan de medische en paramedische sector en aanverwante sectoren.

Q'Hek aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

['Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

LDe vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

iJDe vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op welke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Q'Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

LL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

DDe vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

0De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

DDe vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

HOOFDSTUK II - VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.000 euro, vertegenwoordigd door 620 aandelen. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden: Pieter Dejonckheere: ¬ 6.000,00 (600 aandelen)

Myriam Colpaert: ¬ 200,00 (20 aandelen)

Artikel 6

De vennoten zullen als volgt delen in de winst en in het verlies a rato van hun participatie in het vermogen

van de vof:

Pieter Dejonckheere: 97%

Myriam Colpaert : 3%

Artikel 7

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Artikel 8

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven de erfgenamen of rechtsopvolgers te weigeren als vennoot. In dit laatste geval zullen de overblijvende vennoten, die de erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot als vennoot geweigerd hebben, binnen de vier maanden na het overlijden één of meer nieuwe vennoten moeten aanduiden die het aandeel van de overledene zullen overnemen voor een prijs zoals bepaald door twee experts, van elke partij een. Mochten deze experts binnen de drie maanden na het overlijden niet tot overeenstemming komen, zal op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap een nieuwe expert aangeduid worden die samen met de reeds aangeduide experts binnen de maand een definitieve waarde zal bepalen. Tegen deze waardebepaling zal geen beroep mogelijk zijn.

Artikel 9

Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen, dient de nieuwe vennoot voorafgaandelijk aanvaard te worden door alle overige vennoten. Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen, via aangetekend schrijven. De venno(o)t(en) die de voorgestelde vennoot hebben geweigerd dienen binnen de vier maanden na de voornoemd aangetekend schrijven, één of meer nieuwe vennoten aanduiden die het aandeel van de uittredende vennoot zullen overnemen voor een prijs zoals bepaald conform artikel 8.

HOOFDSTUK III - BESTUUR

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de

algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen

bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Artikel 13

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUKIV - CONTROLE

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V - ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 15

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op

6 juni.

Tevens moet een bijzondere of buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen v66r de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16

De algemene vergadering is onder meer bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

- de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

- het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

zaakvoerders;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de bezoldigingen van de zaakvoerders;

- het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

- de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Aile beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 17

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de

inventaris op alsmede de jaarrekening.

Artikel 18

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

HOOFDSTUK VII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 19

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 20

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de vennoten overeenkomstig hun aandeel in het vermogen van de vennootschap, rekening houdende met de mate waarin de vennoten hun inbreng hebben volgestort.

il. OVERGANGSBEPALINGEN

" 1.Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk en zal eindigen op 31 december 2012.

2.De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de 6 juni 2013.

III. BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: Pieter Dejonckheere, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerder zal de bevoegdheid hebben om alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte te vertegenwoordigen.

DEJONCKHEERE Pieter

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank NEER3Et+E4t

SER taR1WPIE

van Kcophemdel Gent

31 _JUL.l 2015

Afdeling VEURNE Griffie

Voor- Ii111umnw~F1uu1111111111uu

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblat

Ondernemingsnr : 0842.376.407

Benaming

(voluit) : DEJONCKHEERE HANDELS EN INVESTERINGS-

MAATSCHAPPIJ

(verkort) : D.H.I.

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 8610 Handzame, Kronevoordestraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Akte kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit de buitengewone algemene vergadering genotuleerd bij onderhandse akte de dato 17 juni 2015, geregistreerd op het registratiekantoor te Oostende op 24 juni 2015, boek 6/24, blad 36, vak 12, ontvangen:' vijftig euro,

blijkt onder meer hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT  GEBRUIK BENAMING

De vergadering bevestigt dat zowel de volledige naam "DEJONCKHEERE HANDELS EN

INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ" ais de afkorting "D.H.I." afzonderlijk mogen gebruikt worden.

TWEEDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN DE ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato 3 februari 2014 (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 februari 2014 onder nummer 14052236) om met ingang van zelfde datum de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8810 Lichtervelde, Hoogwielkestraat 13 naar 8610 Handzame, Kronevoordestraat 2.

DERDE BESLUIT OMZETTING VERMOGEN BIJ DE OPRICHTING IN KAPITAAL

De vergadering besluit het vermogen van de vennootschap bij de oprichting om te zetten in kapitaal, zodat de vennootschap een kapitaal heeft van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), vertegenwoordigd door zeshonderd en twintig (620) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

VIERDE, VIJFDE EN ZESDE BESLUIT KAPITAALVERHOGINGEN DOOR INBRENG IN NATURA

Het kapitaal werd in twee stappen verhoogd ten bedrage van één miljoen vierhonderd zevenentachtigduizend achthonderd dertig euro (¬ 1.487.830,00) in totaal, om het kapitaal te brengen van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) op één miljoen vierhonderd vierennegentigduizend en dertig euro (¬ ' 1.494.030,00) door inbrengen in natura (activa: aandelen en passiva: schuld in rekening-courant) door een bestaande beherend vennoot en mits creatie en uitgifte van honderd achtenveertigduizend zevenhonderd drieëntachtig (148.783) aandelen in totaal, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen vierhonderd zevenentachtigduizend achthonderd en dertig euro (¬ 1.487.830,00).

ZEVENDE BESLUIT: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen vierhonderd vierennegentigduizend en dertig euro (¬ 1.494.030,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd negenenveertigduizend vierhonderd en drie (149.403) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

ACHTSTE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE MODALITEITEN INZAKE ONTBINDING  VEREFFENING EN VERDELING LIQUIDATIESALDO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor---13ehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering besluit de modaliteiten inzake ontbinding, vereffening en verdeling liquidatiesaldo te wijzigen zoals bepaald in het negende besluit hierna.

NEGENDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

Aldus besluit de vergadering:

-de tekst van artikel 1 van de statuten te vervangen door de tekst hierna:

"De naam van de vennootschap luidt "DEJONCKHEERE HANDELS EN INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ"

afgekort "D.H.I.".

Zowel de volledige benaming ais de afgekorte benaming mogen afzonderlijk gebruikt worden."

-de eerste zin van artikel 3 van de statuten te vervangen door de tekst hierna;

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Handzame, Kronevoordestraat 2."

-de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de tekst hierna:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vierhonderd vierennegentigduizend en dertig euro (¬ 1.494.030,00) en is vertegenwoordigd door honderd negenenveertigduizend vierhonderd en drie (149.403) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst."

-de tekst van artikel 6 van de statuten te vervangen door de tekst hierna:

"De vennoten zulten delen in de winst en in het verlies a rato van hun participatie in het kapitaal van de

vennootschap".

-de tekst van artikel 19 van de statuten te vervangen door de tekst hierna:

"In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de wettelijke bepalingen terzake aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging / homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden."

-de tekst van artikel 20 van de statuten te vervangen door de tekst hierna:

"Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kasten van de '

vereffening te dekken,

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens ieders gerechtigheden in het kapitaal van de vennootschap. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, heizij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te warden goedgekeurd."

Tegelijk hiermede neergelegd:

- exemplaar van de buitengewone algemene vergadering de dato 17 juni 2015

-

gecoördineerde tekst van de statuten met historiek van de vennootschap

Pieter DEJONCKHEERE

zaakvoerder

BijTagen bij hëtilelgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEJONCKHEERE HANDELS EN INVESTERINGSMAATSCHA…

Adresse
KRONEVOORDESTRAAT 2 8610 HANDZAME

Code postal : 8610
Localité : Handzame
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande