DEKADO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEKADO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.600.875

Publication

03/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307316*

Neergelegd

29-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542600875

Benaming (voluit): Dekado (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, t Hoge(Kor) 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 29 november 2013, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door de heer Sin Yang Ming, geboren te Antwerpen op 6 november 1977, wonende te 8500 Kortrijk, 't Hoge, 13 een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Dekado" met zetel te 8500 Kortrijk, 't Hoge, 13.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in samenwerking van derden, zowel in België als in het buitenland:

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van diverse artikelen, ondermeer geschenkartikelen, speelgoed, badkamerbenodigdheden en textiel, nachtkledij, vrijetijdskledij, stoffen, en alle textiel en textielwaren in de meest ruime zin van het woord, zowel voor dames, heren als voor kinderen.

Het verrichten van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie in meest uitgebreide zin van het woord, met name creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, productie, distributie en export of import van alle vormen van communicatie die een bedrijf, een instelling of eender welke organisatie of persoon, de naam ervan, de diensten, de werking en de producten kunnen helpen identificeren en of te promoten, inbegrepen alle vormen van promotie, salespromotie, pers en public relations dit alles zonder enige beperking.

Het aan- en verkopen en het promoten van kunst en antiek, het organiseren van kunstevenementen, alle handelingen stellen die verband houden met kunst en antiek.

Het aan- en verkopen van horloges, uurwerken, juwelen en sierraden, bijouterieën, juwelen van edele metalen of onedele metalen, imitatiesieraden, gadgets en kledingaccessoires (handschoenen, handtassen, ceinturen, sjaals, dassen, enzoverder)

Het aan- en verkopen van wagens en andere motorvoertuigen0

Het uitbaten van diverse restaurants, feestzalen, traiteurszalen, snackbars, allerlei horecazaken en alles wat hiermede verband houdt in België in het buitenland.

De aankoop, de verkoop, de import, de export, de fabricage, de commercialisatie, de distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging van alle elektrische en elektronische

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

materialen, producten, toestellen, toebehoren, installaties-verlichting, alsmede de onderdelen die er betrekking tot hebben.

Het aan- en verkopen, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in handel

Het beheren en exploiteren van industriële en intellectuele rechten uit patenten, het ondersteunen van research en design in alle sectoren.

Het ter beschikking stellen van kennis met als doel hier rond bedrijven op te starten en te beheren, het participeren in en het opstarten en beheren van bedrijven en nieuwe technologische en commerciële projecten: de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijven, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere wijze.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, de procuratie en de onroerende leasing; het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven; financieringen in projectontwikkeling; tussenpersoon in de handel,

zoals makelaar in goederen, de zelfstandige

handelsvertegenwoordiging en commissionair.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er belang bij heeft.

Zij mag leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De comparant verklaart dat hij op alle tweehonderd (200) aandelen heeft ingeschreven en volledig volgestort heeft.

De vennootschap beschikt bijgevolg vanaf heden over een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

op 25 november 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend vijftien.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder(s)

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één en tot deze functie werd benoemd voor onbepaalde duur de heer Sin Yang Ming, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de comparant op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De ondergetekende notaris wijst erop dat de promotoren zoals bedoeld in het hierna vermeld artikel, mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, bekrachtigt in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 10 november 2013. Deze overname zal

Luik B - Vervolg

maar effect sorteren van zodra de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 29 november 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 28.08.2015 15564-0522-009

Coordonnées
DEKADO

Adresse
'T HOGE 13 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande