DEKAPHAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEKAPHAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.535.673

Publication

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.08.2013, NGL 30.09.2013 13599-0252-014
14/12/2011
ÿþ Motl Wortl 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter ( \.i r

gE ,[C C?HANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 2 DEC. 2011_

Griffie De 9nffies,

I II II II il III I I I II

~1118~590+

be

á St2

Ondememin snr : 064153

Benaming

(voluit) : Dekaphar

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8490 Jabbeke (Zerkegem), Vedastusstraat 311a

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris, ter standplaats Jabbeke,

lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere", op 30.11.2011,

dat

1. er door :

de heer DEVRIENDT, Karel Hendrik, ongehuwd, geboren te Oostende op 1 april 1979, identiteitskaart nummer 590-9343842-52 - rijksregister nummer 79.04.01-249.50, wonende te 8460 Oudenburg, Zeeweg 53 ; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

" 2. naam : Dekaphar

3. zetel : Jabbeke (Zerkegem), Vedastusstraat 31/a

" 4. doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1. Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactviteiten. Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, studie en organisatie van en aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, juridisch, fiscaal, financieel, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, acquisitieonderzoek en ai wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2. Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de

gereglementeerde diensten.

3. Voor eigen rekening: het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en de verkoop hiervan.

4. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting. Het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

5. Het uitvoeren van zowel technische als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim.

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

7. Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

8. Voor eigen rekening: het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

5673

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

9. De groot-en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen,

10. Aile commissieverhandelingen.

11. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, ongeacht hun doel; zij kan deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; zij kan tevens borg staan of haar aval verlenen voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als foutera derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen. Zij kan alle handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin.

12. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

13. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, verhuren, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

14. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

15. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken , zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Alle bovenverinelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen, mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking er van te bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in art. 157 van het de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap : de handelingen die zij niet zouden mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is, worden evenwel uitgesloten.

Dit alles in de meest ruime zin.

5. duur : onbeperkt.

6. kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (@

20.000,00) vennootschap verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De oprichter heeft inbreng gedaan in geld (op een bijzondere rekening onder nummer BE10 8601 1512 1804 bij de Centea te Antwerpen) van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro nul eurocent (E 12.400,00) waarvoor hem vijfhonderd (500) aandelen toegekend zijn.

7. * Zaakvoerders

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen. * Bevoegdheid - vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Dit zonder dat de de voorzitter een doorslaggevende stem heeft.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

8. boekjaar : het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

9. De jaarvergadering wordt gehouden op de 31$1e mei om 20 uur en voor het eerst in het jaar 2013.

10. Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

" Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11. Aanstelling - benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd voor onbepaalde duur als niet-statutaire zaakvoerder:

De heer Karel Devriendt, voornoemd, die aanvaardt.

12. Bijzondere volmacht

De oprichter stelt ais bijzondere gevolmachtigde(n) aan:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accofisc Kortrijk, 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67, vertegenwoordigd door de heer Gunther Kerkhof, alsook de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luminad, vertegenwoordigd door mevrouw Sabine Holvoet, te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, evenals hun bediendes, aangestelden en lasthebbers, om elk afzonderlijk handelend met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde federale en regionale overheidsdiensten financiën, alsook ten aanzien van de diensten in het ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsmede ten aanzien van alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der Zelfstandigen met betrekking tot de jaarlijkse bijdrage van vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Er wordt tevens een bijzondere volmacht verleend aan Accofisc Kortrijk bvba, voornoemd, vertegenwoordigd door de heer Gunther Kerkhof, evenals zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om elk afzonderlijk handelend met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen voor de Administratie der Directe Belastingen en Indirecte Belastingen.

13. Toelatingsvoorwaarden tot vergadering :

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.

14. Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal verdeeld worden volgens hun gerechtigheden. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

Pieter Van Hoestenberghe

geassocieerd notaris

Voor-leioud n aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 27.06.2016 16217-0576-015

Coordonnées
DEKAPHAR

Adresse
VEDASTUSSTRAAT 31D 8490 ZERKEGEM

Code postal : 8490
Localité : Zerkegem
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande