DEKEYZER4INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEKEYZER4INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.199.325

Publication

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 31.08.2012 12532-0389-011
04/01/2011
ÿþ~-:

A.

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Man 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NSBRGELR(a..+ rai «t- " iâne

RBCB'PBANS tgeeDiRt.

Benaming

nr: n3t7 22 S

Benaming ~.J C_.

(voluit): Dekeyzer4invest

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8680 Koekelare, Barnestraat 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 15 december 2010, neergelegd',

op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1) Er door:

1. De heer DEKEYZER, Kurt Theo Leon, geboren te Torhout op 17 februari 1978, echtgenoot van mevrouw! Isabelle Vermander, wonende te 8680 Koekelare, Hovaerestraat 117.

2. De heer DEKEYZER, Steven Raf Ivan, geboren te Torhout op 8 februari 1980, ongehuwd, wonende te' 8680 Koekelare, Provinciebaan 3.

3. De heer DEKEYZER, Stijn Ivan Maria-Magdalena, geboren te Torhout op 15 juli 1985, ongehuwd, wonende te 8680 Koekelare, Belhuttebaan 81.

4. De heer DEKEYZER, Kevin Francky Christiane, geboren te Torhout op 25 januari 1989, ongehuwd,'

wonende te 8680 Koekelare, Belhuttebaan 81.

Een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: Dekeyzer4invest

3) Zetel: 8680 Koekelare, Barnestraat 1

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Groot en kleinhandel in vlees, vleeswaren, vis, schaaldieren, diepvriesproducten, groenten en fruit en allerlei;' levensmiddelen. Dit in de ruimste zin van het woord. Uitbaten van een vleeshandel en beenhouwerij.

Groot en kleinhandel in dieren, zowel levende als geslachte, algemene voedingswaren, slachtafvallen, huiden en aanverwante. Slachten en uitbenen van dieren.

Land en tuinbouwbedrijf.

Vervoer in het algemeen.

Onderneming voor het ontwikkelen en commercialiseren van milieutechnische en milieuverbeterde. procédés.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voomamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het: besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap heeft evenals als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- het leiding geven, het geven van adviezen en bijstand aan het bedrijfsleven in het algemeen, alsook aan: de overheid, op het gebied van algemeen management, sales management, program management, project: management, business process, re-engineering, management consulting, planning, organisatie, efficiënte; toezicht, controle, opleiding, training, bijscholing, financieel beheer, human resources, riskmanagement, ITmanagement, software evalutatie, werk flow management, document management, technology integration hardware and software evaluation and selection, system development & audit, accounting system development,; RFP development, enterprise content management, business process design, product launch, business plan development, sales plan development, marketing plan development, organisation development, executive search, expat begeleiding, Organisatie integratie, contract negotiaties, business development, mental-, sport- & health coaching;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voomoemde gebieden;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel! tussenpersoon:

- het verlenen van diensten en adviezen aan derden in het algemeen

4111

*11001531

Onde

Griffie

zt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurders functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuurders of elke andere derde vertegenwoordiger, die voor de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende behandelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welk aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm, het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

En dit voor eigen rekening , voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De aan- en verkoop, in het groot en/of in het klein, de in- en export, voor eigen rekening dan wel als tussenpersoon, de huur en verhuur van alle computerapparatuur, kantoorautomatisatie, kantoorapparatuur, communicatie-apparatuur, video-, audio-, telefonie- en multimedia-apparatuur, alle onderdelen van en toebehoren bij deze apparatuur, met inbegrip van de bijhorende verbruiksgoederen, randapparaten en programmatuur, dit in de meest ruime zin.

De activiteiten van consultant met betrekking tot alle voorgaande genoemde activiteiten, zowel als hoofdaannemer, als onderaannemer.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe systemen, programma's nieuwe technologieën, strategieën en hun toepassingen.

Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen.

Zij mogen eveneens alle brevetten en licenties verkrijgen, bezitten, uitbaten en toekennen die geheel of ten dele kunnen gebruikt worden in haar nijverheid, alsook het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van het om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Zij mag deelneemster worden, bij wijze van inbreng, van samensmelting, van onderschrijving, van participatie, van tussenkomst, hetzij financieel hetzij anders, in alle welkdanige maatschappijen of ondernemingen reeds bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het voorwerp soortgelijk of samenhangend zou zijn met het hare.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met begrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het vaste gedeelte bedraagt oorspronkelijk twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het vast gedeelte van het kapitaal moet gehandhaafd blijven. Het kan worden verhoogd of verminderd bij buitengewone algemene vergadering, mits de vereisten voor statutenwijziging.

Boven dit vaste gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten, een en ander binnen de door deze statuten toegestane mogelijkheden. Een vennoot mag slechts nieuwe aandelen nemen, mits toestemming van het bestuursorgaan.

Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden warden aan de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering volgens de vereisten voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Buiten de aandelen die aan zulke inbreng beantwoorden mag geen enkele andere soort effecten worden uitgegeven, onder welke benaming ook. De vennootschap mag ook geen eigen aandelen nemen.

De raad van bestuur kan wel obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en waarvan hij de bijzonderheden bepaalt.

7) Externe vertegenwoordiging

Artikel vijftien: Raad van Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, gekozen en benoemd door de algemene vergadering.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of door één of meer controlerende vennoten of door een commissaris conform de wet. Ze worden benoemd door de algemene vergadering.

De termijn van het mandaat van de bestuurders bedraagt zes jaar, die van het mandaat van de controlerende vennoten of van de commissaris bedraagt drie jaar; ze zijn herverkiesbaar.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Ieder bestuurder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de overige bestuurders. Een bestuurder is echter verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In geval van vacature van een plaats van bestuurder, mag door de overige bestuurders voorlopig in de vervanging worden voorzien, in afwachting dat de volgende algemene vergadering er definitief over beslist. De bestuurder die een andere vervangt, voleindigt het mandaat van zijn voorganger.

De bestuurders kiezen een voorzitter.

Zij vergaderen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op bijeenroeping en onder voorzitterschap van de voorzitter of zo deze verhinderd is, van de ondervoorzitter.

De voorzitter is verplicht de bestuurders bijeen te roepen op vraag van minstens één/derde der bestuurders.

De bestuurders kunnen slechts geldig beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen en wanneer ten minste de helft aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Elke bestuurder mag maar één ander bestuurder vertegenwoordigen.

De beslissingen worden opgenomen in notulen, die in een bijzonder register worden ingeschreven en ondertekend door alle aanwezige bestuurders.

Artikel zestien : Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend of door drie bestuurders gezamenlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

8) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, om té

" eindigen op 31 december 2011.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om veertien uur en voor het ! eerst in tweeduizend en twaalf.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

" deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. "

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

" voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen

" massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

12) Benoeming bestuurders

Daarna beslist de algemene vergadering het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op vijf

(5) en volgende personen als bestuurder te benoemen:

1) De heer DEKEYZER, Johan Alfons Achiel, geboren te Torhout op 25 juni 1954, wonende te 8680 Koekelare, Belhuttebaan 81, die alhier tussenkomt

2) De heer Kurt Dekeyzer, voornoemd.

3) De heer Steven Dekeyzer, voornoemd.

4) De heer Stijn Dekeyzer, voornoemd.

5) De heer Kevin Dekeyzer, voornoemd

die allen verklaren hierbij het mandaat van bestuurder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door

enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van zesduizend i tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap i in oprichting bij KBC bank.

" RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en besluiten met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, de heer Johan Dekeyzer, voornoemd, die aanvaardt, te benoemen ais voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 15 december 2010

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

' Voor-lehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0023-010

Coordonnées
DEKEYZER4INVEST

Adresse
BARNESTRAAT 1 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande