DELCOUR - MUYS

Divers


Dénomination : DELCOUR - MUYS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 812.235.141

Publication

27/02/2014
ÿþ"

Mod Word 11.1

"Luik B= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





bndernemingsnr : 0812.235.141

Benaming

(voluit) : DELCOUR - MUYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Jacquetbosstraat nummer 41, 8587 Spiere-Helkijn

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING  AANPASSING STATUTEN

Uit de buitengewone algemene vergadering gehouden op dertien februari tweeduizend veertien, werd beslist

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap, zoals dat thans is uiteengezet in brtikel 'DOEL' van de statuten, te vervangen, als volgt:

De vennootschap heeft als doel:

De exploitatie van een landbouwbedrijf te Spiere-Helkijn, alsook in het binnen- en buitenland, zijnde het telen, verwerken, bewaren en eermarkten van akkerbouwgewassen, alsmede mogelijk van randere onroerende goederen die de beherende vennoten in eigendom of in pacht zouden verkrijgen.

Pe vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden invet haar doel, of die dit kunnen bevorderen.

Daartoe zal de vennootschap een onroerend vermogen kunnen aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, ierkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, Asmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de landbouwexploitatie en zijn onroerende goederen te bevorderen, ialsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen 'aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

De vennootschap kan binnen het kader van haar doel leningen en kredietopeningen aangaan bij of toestaan aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in et kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en 'financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Zij kan deelnemen in iedere onderneming die kan bijdragen tot haar ontwikkeling of deze kan bevorderen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa

klef onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van burgerlijke, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking érvan kunnen bevorderen.

r

;Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, olie op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

0p-de" laatste blr.-van.Luik13 vermeiden.:_Recta:.Blaam_en_hoedanigheid-vancte-instrum.enterende-notaris,.hetzij uan.de.persojo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

*14052380*

Vc behc aan Belç Staal

u

R{EERCEL.. ' D

la el 7014

N0C1=1;.'-iíáC{;L

,,---

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten, en keurt deze goed.

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de beherende vennoten ter uitvoering van al het voorgaande.

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van. stemmen.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: exemplaar van het proces-verbaal, formulier 1+ kopij, betalingsbewijs.

De beherende vennoten

Philippe DELCOUR Herbrecht MUYS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

,Je.ehour n aan h t Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DELCOUR - MUYS

Adresse
JACQUETBOSSTRAAT 41 8587 SPIERE-HELKYN

Code postal : 8587
Localité : Helchin
Commune : ESPIERRES-HELCHIN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande