DELEYE MENEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELEYE MENEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.485.042

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.03.2013, NGL 03.06.2013 13156-0225-013
28/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1811111111111111111111118

*11096449*

:---IJ AD

)S- 2019

TUUR

NEERGELEGD

24. 05. 2011

" ECH T ~fJ~WOOi'HANDEL

teno-rmi IK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Qg34. g 042_

Benaming

(voluit) : DELEYE MENEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, leperstraat 218

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Develter te Menen op 23 mei 2011, neer te',

leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer DELEYE Walter Leopold, geboren te Menen op vijfentwintig januari negentienhonderd'

eenenveertig, identiteitskaart nummer 590-8078894-81 rijksregister nummer 41.01.25-113.05 en zijn

echtgenote mevrouw DEBEUF Monique Maria, geboren te Menen op elf maart negentienhonderd drieënveertig, identiteitskaart nummer 590-8078947-37 rijksregister nummer 43.03.11-150.56, samen wonende te 8940' Wervik, Moeremaaistraat 17.

Gehuwd te Menen op twintig april negentienhonderd tweeënzestig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan; huwelijkscontract.

2. De heer DELEYE Dirk Marcel, geboren te Menen op twintig juni negentienhonderd drieënzestig,: identiteitskaart nummer 590-8188050-15 rijksregister nummer 63.06.20-173.10 en zijn echtgenote mevrouw: GHEQUIRE Myriam Albertine Caroline, geboren te Roeselare op zevenentwintig maart negentienhonderd: tweeënzestig, identiteitskaart nummer 590-8188085-50 rijksregister nummer 62.03.27-366.50, samen wonende te 8940 Wervik, Lage Meers 8.

Gehuwd te Menen op vier april negentienhonderd achtentachtig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan= huwelijkscontract.

Onder de naam "DELEYE MENEN" en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder: nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

door de heer Deleye Walter , voornoemd, ten belope van tien (10) aandelen;

- door mevrouw Debeuf Monique, voornoemd, ten belope van tien (10) aandelen;

- door de heer Deleye Dirk, voornoemd, ten belope van tien (10) aandelen;

- door mevrouw Ghequire Myriam, voornoemd, ten belope van zeventig (70) aandelen.

Totaal: honderd (100) aandelen.

" De heer Deleye Walter, voornoemd, verklaart zijn inschrijving te hebben volstort ten belope van zeshonderd: twintig euro (¬ 620,00);

" Mevrouw Debeuf Monique, voornoemd, verklaart haar inschrijving te hebben volstort ten belope van: zeshonderd twintig euro (¬ 620,00).

" De heer Deleye Dirk, voornoemd, verklaart zijn inschrijving te hebben volstort ten belope van zeshonderd:

twintig (¬ 620,00) euro. "

" Mevrouw Ghequire Myriam, voornoemd, verklaart haar inschrijving te hebben volstort ten belope van

vierduizend driehonderd veertig euro (E 4.340,00).

UITTREKSEL UIT STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam:

"DELEYE MENEN".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen, leperstraat 218.

Artikel 3.- DOEL.

Groot- en kleinhandel in elektrische toestellen, in radio-elektrisch materieel, in verlichtingsartikelen, in audio

visuele artikelen, in computerapparatuur en software, in foto-artikelen.

Onderneming voor fotografie, zowel van portretten als van handelsfotografie. Onderneming voor de verhuur;

van audio-visuele artikelen. Dit zowel in het binnenland als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Het kopen, verkopen, huren, verhuren, configureren en samenstellen van alle mogelijke informaticatoestellen, computers en aanverwante apparatuur.

Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing. De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

Het verlenen van advies mei betrekking tot informaticaprogamma's.

Het geven van informatica-opleidingen.

Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's. Het onderhoud en de reparatie van computers, randapparatuur en kantoormachines. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden: groot- en kleinhandel evenals de plaatsing van elektronische machines, apparatuur, randapparatuur en onderdelen onder meer computers en alle bijhorigheden, alle bijhorende programmatuur en software, alle apparatuur inzake telecommunicatie en zenders evenals alle bijhorigheden.

Alle activiteiten die in verband staan met computers, zoals onder andere internet, het ontwikkelen van webpagina's en dergelijke meer.

Het aan- en verkopen van kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, tekentafels, tekenmateriaal en alle toebehoren.

Het voeren van een papiergroothandel voor kantoor en particulieren.

Groot- en kleinhandel alsmede het aanmaken van computerformulieren en drukwerken.

Het kopen en verkopen van telefoons, mobilofoons, telexen en faxen.

Het onderhoud van het netwerk.

Werkplaatsen voor het herstellen van die toestellen en artikelen.

Alles in verband met telecommunicatie, de transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via de kabel, draadloos, door middel van relais of via satelliet.

De exploitatie van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of ten behoeve van bepaalde categorieën van gebruikers.

Alles in verband met G.P.S.-navigatiesystemen.

Fotocopyservice.

Ontwerpatelier voor grafische vormgeving en publicatievoorbereiding, creatief ontwerp en uitvoering hiervan op de meest verschillende dragers en ondergronden, het reproduceren en commercialiseren van bovenvermelde ontwerpen; het drukken en uitgeven  in eigen beheer of voor derden  van brochures, prospectussen, catalogi, verpakkingen, reclamedrukwerken, en in het algemeen alle commerciële, elektronische en technische drukwerken als dan niet openbaar, evenals lettering en de verkoop van gelegenheidsdrukwerk, papierwaren, kleine kantoor benodigdheden en van alle aanverwante of bijkomstige artikelen, zowel groot- als kleinhandel.

Zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-de aankoop, verkoop en ruil, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, in begrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondememingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; hei deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

-in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer,

wederbelegging en opbrengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden.

Zij zal echter niet de activiteit van een vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe naadzakelijk, nuttig of zelfs alleen

maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren

en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van

het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 12. ZAAKVOERING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,

die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Artikel 13.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 14. - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 16.- ALGEMENE VERGADERINGEN.

Ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand mei om tien uur wordt de jaarvergadering van de vennoten

gehouden.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op

hetzelfde uur.

Artikel 22.- BOEKJAAR.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 23. WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de

vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de

wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft

bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering

de besteding ervan bepaalt.

Artikel 24.- ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege

vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere

vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden

vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging

van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van

het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de

vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen

die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de

bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren

indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar

kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen

Voors- , . behouden . az+n hQt Belgisch Staatsblad

Luik B -- Vervolgco wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophand

el

wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een

vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of

bevestiging is ingediend.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt

tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen

vertegenwoordigd.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN.

De vennootschap bekrachtigt hierbij volgende handelingen, door de oprichters verricht in naam van de

vennootschap, als zijnde gedaan voor rekening van de vennootschap, op haar risico en in haar voordeel : alle ;

handelingen en verrichtingen sedert één april tweeduizend en elf. De vennootschap neemt deze verbintenissen

bijgevolg op zich overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten bekrachtigen nu reeds alle handelingen die de zaakvoerders voor rekening van de

vennootschap reeds hebben gesteld en zullen stellen vanaf heden totdat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid bekomt.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 23 mei 2011 en zal worden afgesloten op 31

december 2012

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde

duur :

Mevrouw GHEQUIRE Myriam, voornoemd.

Haar opdracht is onbezoldigd, dit behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Meester Francis Develter, geassocieerd notaris te Menen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

"

"

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DELEYE MENEN

Adresse
IEPERSTRAAT 218 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande