DELINVEST

Divers


Dénomination : DELINVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 430.964.070

Publication

25/04/2014
ÿþOndernerningsnr : 0430.964.070

Benaming ùioruit) DELINVEST

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Gentstraat 122

8760 Meulebeke

Onderwerp akte :NV: kapitaalverhoging  herformulering statutaire bepalingen  aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeseiare (standplaats Rumbeke), op 26 maart 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de' aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DELINVEST', waarvan dê maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8760 Meulebeke, Gentstraat 122, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering besluit tot toevoeging van een tweede alinea aan artikel 1 der statuten waarvan de tekst luidt zoals voorgesteld onder het eerste agendapunt.

Tweede besluit

De vergadering stelt vast dat:

- enerzijds, de maatschappelijke zetel van de vennootschap bij besluit van het bestuursorgaan de dato 05 oktober 2006 met ingang van zelfde datum verplaatst werd van de Kortrijkseweg 311 te 8791 Waregem/Beveren-Leie naar het huidige adres, zoals bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 07 november 2006 onder nummer 20061107/168309.

- anderzijds, artikel 453 van het Wetboek van vennootschappen slechts eist dat de zetel van de vennootschap wordt opgegeven in de vennootschapsakte van de vennootschap. De vermelding van de zetel in de statuten zelf (het normatief gedeelte van de akte) is bijgevolg niet nodig.

Aldus besluit de vergadering tot schrapping van de eerste alinea van artikel 2 der statuten_

Derde besluit

Verslap bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BecInjfsrevisorenkantoor Dujardin" met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, RPR Kortrijk, ondememings- en BTW-nummer BE 0446.426.860, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIET DUJARDIN' met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, RPR Kortrijk, ondememings- en BTW-nummer BE 0833.496.947, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bednjfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de NV DELINVEST door inbreng in nature: van een vordering die werd toegekend aan de heer Jean-Claude COEMAN en een vordering die werd toegekend aan mevrouw Lieve DELODDER naar aanleiding van de doorgevoerde dividenduitkering bij de: inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling:' van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels mee betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10' %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering':

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

NITEUR BEI.N EER G ELÉT-M

III

3ELG.

Hi 1111 II III II 1111H H1l

*14088730*

1? -04- 2014

SCH STAA7SB

09. 04. 7014

CHTBANI: KOOPHANDEL

. KORTRIJK-

-  è

mod 11.1

MO

kie er-ij

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

mod 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Verder dienen wij op te merken dat onder de vorderingen op korte termijn per 31 december 2012 enerzijds een handelsvordering (ad 300.849,73 EUR) én anderzijds een vordering in lopende rekening (ad 285.000,00 EUR) is opgenomen ten opzichte van één verbonden onderneming, dewelke niet over de nodige liquiditeiten beschikt om de betreffende vorderingen op korte termijn terug te betalen.

14(«( merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 2.286.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 20 januati 2014

(getekend)

BVBA Bednjfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedriffsrevisor."

Verslag bestuursorgaan

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur. Needegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van twee miljoen tweehonderd zesentachtig duizend euro (¬ 2.286.000,00) om het te brengen van twee miljoen vierhonderd dertig duizend euro (¬ 2.430.000,00) op een bedrag van vier miljoen zevenhonderd zestien duizend euro (¬ 4.716.000,00) door inbreng in natura, door de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Inbreng

Voornoemde aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk en elk afzonderlijk deel te nemen aan deze kapitaalverhoging in verhouding tot hun huidige, voormelde aandelenbezit, namelijk als volgt:

- voornoemde mevrouw DELODDER Lieve verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het creditsaldo van een vorderingsrecht dat zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten bedrage van twee miljoen tweehonderd vijfentachtig duizend zevenhonderd en drie euro twaalf cent (¬ 2.285.703,12), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 26 december 2013.

- voornoemde heer COEMAN Jean Claude verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het creditsaldo van een vorderingsrecht dat hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten bedrage van tweehonderd zesennegentig euro achtentachtig cent (¬ 296,88), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 26 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de door de aandeelhouders verkregen netto-bedragen - na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 - van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en wordt geschat op twee miljoen tweehonderd zesentachtig duizend euro 2.286.000,00) zijnde de nominale waarde van voormelde inbrengen.

Vergoeding

De vergadering beslist, in gemeen akkoord met de inbrengers, dat voormelde inbreng:

- gelet op het gegeven dat:

o de bestaande aandelen "zonder vermelding van nominale waarde" zijn;

o het respectievelijk gewicht van iedere aandeelhouder, door de kapitaalverhoging, niet gewijzigd wordt;

o alle aandeelhouders duidelijk akkoord gaan met deze regeling;

- geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde per aandeel. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pend of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voornoemde inbrengers verklaren, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met de voorgestelde kapitaalverhoging zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de

fractiewaarde per bestaand aandeel.

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

r mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Kennisgeving door de Notaris

Ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op artikel 537 WIB92, inzonderheid op het el 6° en 76 lid ervan in verband met de latere kapitaalvermindering:

°BU een latere kapitaaivemiindering wordt die geacht eerst uit de volgens dit regime ingebrachte kapitalen voort te komen.

Wanneer deze kapitaalvermindering volgens dit regime tot stand komt binnen acht jaar na de laatste inbreng in kapitaal, wordt zij in afwijking van artikel 18, eerste lid, 2', beschouwd als een dividend. Het tarief van de personenbelasting en van de roerende voorheffing bedraagt, voor de verleende of toegekende dividenden:

1° tijdens de eerste vierjaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2° tijdens het vijfde en zesde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het zevende en achtste jaar volgend op de inbreng, 5 pct.

In afwijking van het vorige lid wordt de voormelde termijn, voor de vennootschappen die op grond van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen als kleine vennootschappen worden aangemerkt voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan, op vier jaar gebracht en het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing, bedraagt voor de verleende of toegekende dividenden:

1" tijdens de eerste twee jaar volgend op de inbreng, 15 pot.

20 tijdens het derde jaar volgend op de inbreng, 10 pct

3° tijdens het vierde jaar volgend op de inbreng, 5 pct."

Vierde besluit

De vergadering stelt de effectieve verwezenlijking van voormelde kapitaalverhoging vast en besluit dan ook tot aanpassing van artikel 5 der statuten door vervanging van de bestaande tekst van de eerste alinea ervan door de hierna volgende tekst: "Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen zevenhonderd zestien duizend euro (¬ 4.716.000,00) en is verdeeld in zevenduizend zevenhonderd (7.700) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.".

Vijfde besluit

De vergadering stelt vast dat de raad van bestuur op 19 december 2011 - ingevolge de aan zelfde raad in het kader van artikel 462 Wetboek vennootschappen door de toenmalige aandeelhouders gerichte verzoeken tot omzetting van hun respectievelijke aandelen aan toonder in aandelen op naam - is overgegaan tot de inschrijving van alle aandelen aan toonder in het register van aandelen op naam, ten bewijze waarvan zij aan ondergetekende notaris een kopie overhandigt van de op 29 december 2011 geregistreerde notulen van de op 19 december 2011 gehouden zitting van de raad van bestuur, met verzoek deze kopie in haar dossier te bewaren.

Dienvolgens besluit de vergadering met eenparigheid, gelet op de wijziging van de aard van de aandelen, om de bestaande tekst van artikel 7 der statuten te vervangen door de hierna volgende tekst:

"a) De aandelen zijn op naam, dan wel gedématerialiseerd.

b) De aandelen zijn thans op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer. De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

c) ledere aandeelhouder kan evenwel de omzetting vragen van zijn effecten in gedematerialiseerde effecten. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

d) De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten."

Zesde besluit

De vergadering besluit de statutaire bepalingen inhoudend bevoegdheden van de raad van bestuur inzake 'inkoop eigen aandelen' en 'toegestaan kapitaal' af te schaffen, en dit wegens het verstrijken van de termijn ervan.

Zevende besluit

De vergadering besluit de modaliteiten betreffende: zetel van de vennootschap; uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij uitgifte van converteerbare obligaties en warrants; aflossing van het kapitaal; ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten; bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, het directie- en auditcomité; bevoegdheid commissaris(sen); benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen); externe vertegenwoordigingsbevoegdheid; bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening en omzetting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het hierna volgende besluit,

Achtste besluit

De vergadering beslist tot de aanneming van een volledige nieuwe tekst van de statuten met behoud van de kenmerken van de vennootschap en onder meer rekening gehouden met:

- de genomen besluiten en hun gevolgen;

- de thans vigerende wetgeving, zijnde de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ingevoerd door de wet van 07 mei 1999 houdende het Wetboek van vennootschappen, zoals laatst gewijzigd door de Wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft.

Deze tekst zal tevens gelden als coördinatie van de statuten.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Uittreksel statuten:

Artikel I  Aard, rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en

draagt de naam "DEUNVEST.

Artikel 2 Zetel

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag

de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,

overgebracht worden. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de

beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging

van de statuten.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de raad van bestuur, bijkomende administratieve en

bedrijfszetels, alsmede kantoren, filialen, bijhuizen, stapelhuizen en agentschappen oprichten wanneer en waar

zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van aile wetten en taaldecreten die

daaromtrent bestaan.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft als doel:

I.  Net laten oprichten van alle bouwwerken door geregistreerde aannemers en onderaannemers zowel voor

de openbare als voor de private sector.

- De aankoop, het bouwrijp maken, de verkaveling en de verkoop van aile gronden.

- De aankoop, de verbouwing en de verkoop van aile bebouwde eigendommen.

- Het slopen en de wederopbouw van alle bouwwerken.

- De verhuring en het in huur nemen van aile bebouwde gronden en de verpachting en in pachtneming van alle

onbebouwde gronden.

- De vlasvezelbewerking en de vlashandel in de ruimste zin, Dit houdt ondermeer in voor wat de fabricatie betreft de vlasteelt, de bewerking en verwerking tot vlasvezel leverbaar aan de vlasspinnerij, alsmede de verwerking van klodden tot aan de spinbare vezel. Voor wat de handel betreft houdt dit de aan- en verkoop in van ongezwingeld vlas, waterroot en dauwroot, alsook de aan- en verkoop van gezwingeld vlas, zaaizaad, oliezaad, lemen en vlasafval. De vennootschap zal hiervoor elle inrichtingen kunnen verwerven of huren, alsmede alle materiaal tot realisatie van deze vlasactiviteit.

IL Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bt het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Et het ontwikkelen, kopen, verkopen, ln licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kart tussenpersoon in de handel.

het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commerciarisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd. De artikelen 39,50 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die bij de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Artikel 5 Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen zevenhonderd zestien duizend euro (¬ 4.716.000,00) en is verdeeld in zevenduizend zevenhonderd (7.700) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6- Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort,

Kapitaalsaflossinq

De algemene vergadering, beraadslagend met eenvoudige meerderheid van stemmen en zonder bijzonder aanwezigheidsquorum, kan, buiten het geval van een eigenlijke kapitaalvermindering, beslissen dat het kapitaal zal worden afgelost door terugbetaling aan de door het lot aan te wijzen aandelen, die het kapitaal vertegenwoordigen, met dat deel van de winst, dat volgens de wet en de statuten voor uitkering vatbaar is. De aflossing geschiedt door terugbetaling a pari aan door het lot aan te wijzen aandelen, teneinde de gelijkheid van de aandeelhouders te eerbiedigen.

De afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid: De rechten verbonden aan de bewijzen van deelgerechtigdheid zijn dezelfde als deze toegekend aan niet-afgeloste aandelen met uitzondering van het recht op terugbetaling van de inbreng en met uitzondering van het recht op uitkering van een eerste dividend op de niet afgeloste aandelen ad één/honderdste van de kapitaalwaarde.

Artikel 7 Uitgifte van effecten

De vennootschap kan aandelen, winstbewijzen, obligaties, warrants en andere effecten uitgeven.

Artikel 8- Vorm van de aandelen en andere effecten

a) De aandelen zijn op naam, dan wel gedematerialiseerd.

b) De aandelen zijn thans op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer. De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

c) ledere aandeelhouder kan evenwel de omzetting vragen van zijn effecten in gedematerialiseerde effecten. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

d) De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Artikel 11 - Samenstelling raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders / vennoten, zaakvoerders I bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te vcorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Artike115 - Bevoegdheden raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, yak binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Conversie van aandelen

Ingeval van conversie van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht in aandelen zonder stemrecht, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid om het maximum aantal te converteren aandelen te bepalen en de conversievoorwaarden vast te stellen.

Artikel 16- Opdrachten

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn aandeelhouders / vennoten, zaakvoerders I bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Biizondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden eniof bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Artikel 17'- Externe vertegenwoordigingsbevoegdheld

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden door één of meerdere afzonderlijk handelende gedelegeerd bestuurders, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

De gedelegeerd bestuurder(s) aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden word(t)(en) toegekend, word(t)(en) door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmaoht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Artikel 18 - Controle

Op de laatste blz. van LuikB vermeiden : Recto Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" mod 11.1

J .>

" " "



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbtad ' ----------- ------------------------------- -------- ----- --- ; -- -"

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste een commissaris, zo de wettelijke

bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Artikel 19 -13ijeenkomst - Bijeenroeping

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op de laatste zaterdag van de maand juni om elf uur dertig, op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie.

Bijeenroegino

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Toezenden van stukken

Samen niet de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijid een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dirtijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat niet medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen. Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel 20  Vertegenwoordiging op de vergadering - Stemrecht

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, die evenwel zelf aandeelhouder dient te zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen, worden het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt: wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem, Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van reohtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel 21  Toelating tot de algemene vergadering

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het santal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend.

Artikel 24- Boekjaar

Het boekjaar begint op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 25- Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen ad één/honderdste van de kapitaalwaarde. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met elle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Interim-dividend







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" 41_, mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interim-dividend op het resultaat van het boekjaar , uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interim-dividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden %/Ur de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd,

Na een eerste interim-dividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interim-dividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interim-dividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Artikel 26 - Ontbinding - Vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt. De vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun aanstelling door de voorzitter van de bevoegde rechtbank is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder ai de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten Faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

In de gevallen bepaald door het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.

Artikel 27- Omzetting

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Negende en laatste besluit

De vergadering geeft

- opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van onderhavig proces-verbaal, alsmede van de gecoördineerde tekst der statuten;

- bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F1DUFAC CONSUL TING" met maatschappelijke zetel te 8510 Kortrijk/Marke, Cyriel Verschaevestraat 100, RPR Kortrijk, onclememings- en BTW-nummer BE 0892.888.463, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile noodzakelijke formaliteiten bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en desgevallend de diensten van de B.T.W.) te verzekeren naar aanleiding van onderhavige statutenwijziging.



VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathieen Van den Eynde,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- verslag van het bestuursorgaan in toepassing van art. 602 Wb. Venn.;

- verslag van de bedrijfsrevisor in toepassing van art. 602 Wb. Venn.;

- gecoördineerde statuten.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/08/2013 : KO112669
02/08/2012 : KO112669
12/07/2012 : KO112669
07/07/2011 : KO112669
23/03/2010 : KO112669
13/07/2009 : KO112669
18/07/2008 : KO112669
27/07/2007 : KO112669
07/11/2006 : KO112669
03/07/2006 : KO112669
07/07/2005 : KO112669
08/07/2004 : KO112669
14/07/2003 : KO112669
24/07/2001 : KO112669
23/01/2001 : KO112669
13/03/1996 : KO112669
18/12/1991 : KO112669
08/08/1991 : KO112669
03/10/1989 : KO112669

Coordonnées
DELINVEST

Adresse
8760 Meulebeke

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande